Iskanje zasebne nastanitve na Hrvaškem

od ugodnih in udobnih sob in apartmajev do luksuznih počitniških domov

Več kot 4000 zasebnih nastanitev v celotni Hrvaški

Eden od največjih katalogov zasebnih nastanitev na Hrvaškem vključuje ponudbo apartmajev, sob, počitniških hiš, kampov, hostlov, robinzonske nastanitve in agroturizma.

Neposreden stik z lastniki zasebne namestitve na Hrvaškem

Zakaj nepotrebno plačati visoke provizije? Kontaktirajte lastnike zasebne namestitve in rezervirajte svoj idealen apartma, sobo ali počitniško hišo!

Samo dva klika od vašega idealnega apartmaja, sobe ali počitniške hiše

Enostavno in hitro iskanje iz velike ponudbe apartmajev, sob, počitniških domov, kampov in drugih zasebnih nastanitev na Hrvaškem.

Izbrana ponudba apartmajev in zasebne namestitve na Hrvaškem

Apartmaji in zasebne nastanitve na Hrvaškem

Nahaja se na severnem delu Jadranskega morja na križišču Hrvaške, Italije in Slovenije. Istra je imela zanimivo zgodovino. Največji je polotok Jadranskega morja in je dobil ime zahvaljujoč plemenu starega Histrija.

Kvarner in Gorski kotar - modro in zeleno srce Hrvaške! Kvarner je del Hrvaške med istrsko in Velebitsko obalo. Tu se nahajajo otoki Cres, Lošinj, Krk, Rab, Pag in mesta Rijeka, Opatija, Lovran in Crikvenica.

Zadar in ta del Dalmacije sta dobro povezana s sodobno avtocesto in letališčem. Zadar in okolica ponujajo številne lepe počitniške hiše, apartmaje na plaži in sobe za najem. Tu se nahajajo otoki Pag, Ugljan...

Dalmacija je polna mest z dolgoletno zgodovino, vendar je mesto Šibenik med njimi poudarjeno z dejstvom, da so ga ustanovili Hrvati. Nahaja se zelo blizu znamenitih turističnih destinacij Vodice, Primošten...

Split, mesto tisočletne zgodovine in lepote. Splitska regija vključuje otoke Brač, Hvar in Vis ter dve znameniti in privlačni rivieri, Omiš in Makarsko, ki naredijo čudovito mešanico gora, čistega morja in čudovitih plaž.

Dubrovnik - svoboda in lepota! Dva izraza, ki najbolje opisujeta Dubrovnik in območje nekdanje Dubrovniške republike, ki vključuje otoke Mljet, Lastovo in Korčulo, polotok Pelješac, Cavtat, Orebić in dolino Neretve.

Lika je hrvaška regija, ki se razteza pretežno znotraj Ličko-senjske županije, največje in hkrati najmanj naseljene hrvaške občine. Tu se nahaja najbolj znani in najlepši narodni park Hrvaške - Plitvička jezera.

Kontinentalni del Hrvaške ima številne naravne lepote, razvito gospodarstvo, bogato kulturno dediščino in visoko koncentracijo izobraženih ljudi in tehnologije. Tu se nahaja Zagreb, glavno in največje mesto Hrvaške.

Top destinacije na Hrvaškem

Poceni zasebna namestitev v Vodicah

Vodice - Srce Dalmacije pri NP Krki in NP Kornati

Apartmaji in poceni sobe Rovinj

Rovinj - Mesto, v katerega se vedno želite vrniti

Apartmaji Makarska

Makarska - Čarobna mešanica plaž in gore

Primošten apartmaji

Primošten - Mesto plaž s kristalno čistim morjem

Hvar otok, neposreden stik z lastniki nastanitve

Hvar - Odkrijte ta skriti mediteranski dragulj

Private accommodation island Rab, Lopar

Lopar - Uživajte v kilometrih dolgih peščenih plažah

Preživite počitnice v eni izmed najlepših hrvaških rivier!

Zakaj rezervirati namestitev na Hrvaškem preko apartmaji-hrvaska.si?

Apartmaji-Hrvaška.si - zasebna namestitev na Hrvaškem; apartmaji, sobe, počitniške hiše, zasebni kampi, hostli, robinzonski turizem in agroturizem. Raznolikost in bogata ponudba zasebne namestitve na Hrvaškem od poceni sob in hostel po priljubljenih apartmajih do luksuznih počitniških hišic so oddaljeni le nekaj klikov!

Ponujamo vam alternativo vsem turističnim portalom in agencijam, ki zaračunavajo zelo visoke provizije, tako da se lahko obrnete na lastnike zasebnih nastanitev na Hrvaškem in rezervirate apartma, sobo ali počitniško hišo. Če si želite privoščiti počitnice po ugodnih cenah brez plačila velikih zneskov za previsoke cene hotelov ali agencij, se neposredno obrnite na lastnike zasebnih nastanitev in prihranite do 40% ter preživite nepozabne počitnice na Hrvaškem. Izbirate lahko med več kot 10.000 namestitvenimi enotami, ali želite preživeti počitnice v romantičnem apartmaju v Vodicah, luksuzni počitniški hiši v Istri ali sodobni elegantni sobi v Splitu. V letu 2018 je bilo največ prenočitev na Hrvaškem realiziranih v zasebnih nastanitvenih zmogljivostih. Zasebna nastanitev na Hrvaškem predstavlja skoraj polovico (48%) vseh nastanitvenih zmogljivosti, od katerih je največje število stanovanj in so kot taka zelo prepoznavne in privlačne za domače in tuje turiste.

Vsakdo si želi, vsaj enkrat na leto, preživeti popolne počitnice nekje daleč od vsakdanjega življenja in mestne gneče. Ali želite preživeti počitnice nekje na hrvaški obali v apartmaju na morju, uživati v kopanju v morju, ležati na peščeni plaži v senci borovcev ali pa želite vdihniti svež zrak v Gorskem kotarju ali Liki, ste na pravem mestu za začetek načrtovanja poceni počitnic na Hrvaškem. Doživite edinstveno doživetje spoznavanja gostitelja, kulture, običajev in vzdušja njihovega mesta ali majhnega kraja. Vsekakor boste cenili številne prednosti rezervacije apartmajev ali počitniških hiš neposredno z lastniki, ki vam ponujajo bistveno nižje cene, različne dodatne ponudbe in gostoljubnost. Poceni apartmaji in zasebne namestitve na Hrvaškem iz naše ponudbe so najboljše jamstvo razmerja med ceno in kakovostjo.

Dobrodošli v Apartmaji-Hrvaška.si, vaš idealen portal za iskanje apartmaji in druga zasebna namestitev na Hrvaškem!

Želite preživeti brezskrbne družinske počitnice na Hrvaškem? Iščete cenovno dostopna apartmaja na obali hrvaškega Jadrana, ne da bi plačali visoke provizije? Želite kontaktirati neposredno lastnike zasebne namestitve na Hrvaškem? Ste na pravem mestu, ker vam ponujamo več kot 10.000 apartmajev in namestitvenih enot v zasebnih družinskih hišah po Istri, Kvarnerju in Dalmaciji. Želimo vam prijetne družinske počitnice v deželi tisočih otokov!

Apartmaji na Hrvaškem

Želite preživeti počitnice v zasebnosti počitniških domov? Iščete zasebno namestitev ali svoj bazen? Želite doživeti kulturo in tradicijo starih kamnitih hiš po vsej jadranski obali, ki je bila spremenjena v luksuzne počitniške hiše? Kontaktirajte neposredno lastnike zasebne namestitve na Hrvaškem in svoje počitnice preživite v lastni oazi miru in tišine. Uživajte v čudoviti neokrnjeni naravi in kristalno čistem Jadranskem morju. Želimo vam nepozabne počitnice na Hrvaškem!

Počitniške hiše na Hrvaškem

Ne potrebujete udobja počitniškega stanovanja ali počitniške hiše? Ste šli skozi in želite najti najcenejšo nastanitev v številnih obmorskih krajih na Hrvaškem? Ponujamo vam popolno izbiro v zasebni namestitvi, vključno s sobami, hostli in zasebnimi kampi. Obrnite se neposredno na lastnike zasebne namestitve na Hrvaškem in poiščite tip namestitve, ki ustreza vašim potrebam, in zagotovite svojo rezervacijo.

Sobe Hrvaška

V zadnjih nekaj letih so se v svetu pojavile številne nove oblike turizma, ki so usmerjene v to, da gostom zagotovijo avtentične izkušnje v krajih in državah, ki jih obiskujejo. / strong>! Robinzonski turizem je oblika turizma, namenjena vsem pustolovcem in pustolovcem, ki želijo doživljati življenje stran od civilizacije, v srcu narave in v veliki meri z omejenimi koristmi sodobne družbe. Robinzonska namestitev na Hrvaškem se nahaja v starih kamnitih hišah v najbolj oddaljenih zalivih, v nenaseljenih delih otoka, v lesenih hišicah v gozdovih, gorah in naravnih parkih. Ta vrsta nastanitve in počitnice daje globok vtis nedotaknjene in nedotaknjene divjine. Če želite absolutni mir in tišino ter bivanje v naravi, vam je Robinson nastanitev in ta vrsta počitnic prava avantura, ki vas čaka na Hrvaškem!

Robinzonski turizem na Hrvaškem

Agroturizem je oblika turizma, ki se na Hrvaškem hitro razvija, zlasti v dalmatinskem in istrskem zaledju. Če želite pobegniti od vsakdanjega mestnega življenja in rutine ter doživeti nekaj novega in malo drugačnega načina preživeti počitnice, je agroturizem idealen za vas. Če živite v velikem mestu in želite oditi in se vsaj za nekaj časa spremeniti v življenjski ritem? Ali imate raje življenje v naravi in ​​alternativne izkušnje s tradicionalno hotelsko in apartmajsko nastanitvijo? Agroturizem prinaša življenje v tradicionalna podeželska okolja, v naravo in sožitje z njim in ga iščejo turisti in gostje po vsem svetu. Agroturizem je lahko povezan z različnimi dejavnostmi, ki lahko vključujejo tradicionalne kmetijske dejavnosti, kot so: trgatev z oljkami in figami, pridelava sadja in zelenjave, krmljenje živali, itd. še posebej za družine z majhnimi otroki!

Agroturizem na Hrvaškem

Odkrijte naravne lepote in kulturne znamenitosti Hrvaške

Najlepše plaže na Hrvaškem

Najlepše plaže na Hrvaškem
Hrvaška je znana kot država, ki poleg čistega modrega morja ponuja številne otoke, zalive in otočke, ki skrivajo čudovite skalnate, prodnate in peščene plaže. Številne plaže in zalivi še vedno niso odkriti, daleč od civilizacije in turistov ...

Makarska riviera - vodnik po Makarski rivieri

Makarska riviera - vodnik po Makarski rivieri
V tem obsežnem turističnem vodiču po Makarski rivieri lahko najdete zelo koristne informacije o Makarski rivieri, da boste lahko izkoristili vse ugodnosti, ki jih ponuja, in preživite popolne počitnice...

Počitnice na Visu, enem od najbolj oddaljenih otokov na Jadranu

Počitnice na Visu, enem od najbolj oddaljenih otokov na Jadranu
Ko ljudje govorijo o najlepših hrvaških otokih, je Vis vedno med njimi in morate imeti v mislih, da jih ima Hrvaška več kot 1100, okoli 60 naseljenih...

Baćinska jezera - Oaza v dalmatinskem krasu!

Baćinska jezera - Oaza v dalmatinskem krasu!
Baćinska jezera se nahajajo v Baćini, majhnem kraju blizu mesta Ploče (nekje med Makarsko in Dubrovnikom). Sestavlja ga skupaj šest povezanih in eno ločeno jezero; Voćuša (ali Oćuša), Trniševo (ali Crniševo), Podgora, Sladinac, Vranjak (ali Vrbnik), Vitanj in Plitko...

Robinzonski dopust na Hrvaškem na otokih Drvenik Veli in Drvenik Mali

Robinzonski dopust na Hrvaškem na otokih Drvenik Veli in Drvenik Mali
Nasproti Trogirja sta otoka Drvenik Mali in Drvenik Veli. Takoj, ko se približate otoku Drvenik Veli, tj. Dravnik Veliki, vasici na istem otoku, ki je končna destinacija trajekta Jadrolinija (izhodišče je Seget Donji ali Trogir), začnete čutiti čar otoško življenje...

UNESCO-va svetovna dediščina na Hrvaškem

UNESCO-va svetovna dediščina na Hrvaškem
Ta blog je namenjen ljudem, ki potujejo ali načrtujejo potovanje v eno od hrvaških regij in si želijo poskusiti okusne tradicionalne jedi. Pripravili smo pregled hrvaške tradicionalne kuhinje s pregledom najboljših domačih mesnih in morskih jedi, ki jih priporočamo, da poskusite...

Otoci Zlarin in Prvić - skriti biseri šibenskega arhipelaga

Otoci Zlarin in Prvić - skriti biseri šibenskega arhipelaga
Nameravate obiskati staro hrvaško mesto Šibenik ali pa boste preživeli počitnice v eni od mest Šibenske riviere in razmišljate, kaj obiskati? Želite preživeti počitnice brez avtomobilov, smoga, hrupa in veliko ljudi? Imamo predlog za vas ...

Zadnja dodana namestitev v katalogu zasebnih nastanitev na Hrvaškem
Apartmaji Oleander i Glicinija

od 60 €

Apartmaji JuranDvor

od 60 €

Apartma Anitushka

od 65 €

Apartmaji TOMAS

od 80 €