Your browser does not support JavaScript! Pravilnik o zasebnosti / Pogoji uporabe

Pravilnik o zasebnosti / Pogoji uporabe

Spletna stran apartmaji-hrvaska.si in vsa njegova dodatna domena (v nadaljnjem besedilu Stran) obravnavajo osebne podatke uporabnikov tega spletnega mesta s spoštovanjem in zaupnostjo ter po zakonu in sprejemajo vse Da zagotovite varno shranjevanje osebnih podatkov. Če imate kakršna koli vprašanja ali pripombe o naših pravilnikih in pogojih uporabe vaših osebnih podatkov, se obrnite na nas.Uporaba podatkov

Mi lahko na podlagi informacij, ko obiščete, registracijo ali uporabo storitev na spletni strani, da se vam za vaše mnenje o naših storitvah, in občasno, da vas obvestim o pomembnih novostih in novih storitev. Ko bomo prejeli vaše dovoljenje, lahko uporabimo tudi vaše podatke v stik z vami o podrobnostih drugih storitev, ki jih ponujamo.

Vprašanja

Potem se obrnite na lastnika namestitve vam bomo poslali e-pošto s seznamom hiš, ki bi lahko bili za vas zanimivi. Lahko še naprej prejemajo vsaj eno e-pošto na leto. Vedno se lahko odjavite od te storitve tako, da kliknete na povezavo na dnu vsakega e-pošte.

Zbrani podatki

Da bi nam pomagali razviti in izboljšati naše storitve, lahko analiziramo zbrane podatke, da bi ugotovili vzorce, ki jih je mogoče uporabiti za izboljšanje našega trženja.

Varovanje vaših podatkov

Mi uporabljamo stroge varnostne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov in preprečevanje razkritje tretjim osebam brez vašega dovoljenja. Naši shranjevanje podatkov naprave so shranjeni v varnem objektu z omejenim fizičnim dostopom in jih uporabljamo požarni zid in druge ukrepe za omejitev elektronski dostop. Vse zbrane informacije je strogo omejeno na zaposlene in naši pisarni. Podatki se hranijo v razumnem roku ali dokler zakon predpisuje.


Pravila in pogoji www.apartmaji-hrvaska.si spletne strani

Spletne strani in vse njene www.apartmaji-hrvaska.si Addon domene (v nadaljnjem besedilu: stran) so v zasebni lasti. Z uporabo te strani se strinjate s temi pogoji uporabe.

Osebna uporaba

Spletna stran se lahko uporablja le za ogled ali opravi poizvedbe lastnikom glede najem počitnice lastnosti. Uporabljati za noben drug namen, razen za iskanje namestitev obvestijo o namestitvi ali rezervirati, je strogo prepovedana. Pri pošiljanju poizvedbe, bo vaš e-poštni naslov se hranijo v naši bazi podatkov, in poslali vam bomo vsaj en e-pošto na leto za komercialne namene. Vedno se lahko odjavite od te storitve in vaš e-mail, bodo izbrisani iz naše baze podatkov.

Točnost namestitve in lastnika informacij

Spletna stran ne more jamčiti za točnost informacij, v tem primeru, cene, slike in drugih dostopnih podatkov na naši spletni strani, ki se je začel s strani lastnikov namestitve samih. Natančne podatke o nastanitvenih (opis namestitve, cene, rezervacije in slike), so v pristojnosti lastnikov namestitve. Stran ni potrdila pravilnost vsakega oglasa, tako da so gostje svetujemo, da preverijo pravilnost podatkov, ki so jih lastniki nastanitve vnesenih jih obrnete. Lastnik spletnega mesta ne prevzema odgovornosti, če so informacije o namestitvi ne ustreza dejanskemu stanju. To spletno mesto oglašuje le zasebne nastanitve na ozemlju Republike Hrvaške.

Odgovornost

Lastnik spletne strani ne more biti odgovorna za kakršno koli izgubo ali škodo, nastalo z uporabo te strani. Spletno mesto ni dolžan ponuditi nadomestilo ali nadomestilo za izgube, ki jih lahko utrpijo najem nastanitve s strani lastnikov namestitve (najemodajalcev).

Avtorske pravice

Vsebino in programska oprema na tej strani je zaščitena z avtorskimi pravicami. Razen za osebno uporabo, da vsebine ni mogoče uporabiti ali kopirati brez predhodnega pisnega soglasja. Vsaka nepooblaščena uporaba kateregakoli gradiva na tej spletni strani lahko krši določbe zakona o avtorskih in sorodnih pravicah (NN št. 167/03 i 79/07) in drugimi predpisi v Republiki Hrvaški.

Povezave do spletnih strani tretjih oseb

Ta spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih podjetij ali posameznikov. Te povezave so samo za vašo informacijo in stran ni odgovorna za točnost informacij ali vsebino teh spletnih mest. Če se odločite za dostop do drugih spletnih strani tretjih oseb, ki so povezane s te strani, to storite izključno na lastno odgovornost.

Sprememba pogojev

Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravico do spremembe teh pogojev uporabe in drugih pogojev poslovanja brez predhodnega obvestila.