Pravilnik o zasebnosti in pogoji uporabe

Spletna stran apartmaji-hrvaska.si in vse njene domene za dodatke (v nadaljnjem besedilu stran) obravnavajo osebne podatke uporabnikov tega spletnega mesta s spoštovanjem in zaupnostjo ter po zakonu in sprejema vse ukrepe za zagotovitev varnega shranjevanja osebnih podatkov. Če imate kakršna koli vprašanja ali pripombe glede naših pravilnikov in pogojev uporabe vaših osebnih podatkov, nam pišite.

Uporaba informacij

Informacije lahko uporabimo, ko obiščete, registrirate ali uporabljate storitve na spletnem mestu, da vas kontaktiramo za vaše mnenje o naših storitvah, in občasno, da vas obvestimo o pomembnih posodobitvah in novih storitvah. Ko bomo prejeli vaše dovoljenje, bomo lahko vaše podatke uporabili tudi za stik z vami o podrobnostih drugih storitev, ki jih ponujamo.

Poizvedbe, ki jih pošljete

Ko se obrnete na lastnika nastanitve, vam bomo poslali e-pošto s seznamom nastanitev, ki bi vas lahko zanimale. Na leto lahko še naprej prejemate vsaj eno e-pošto. Na to storitev se lahko vedno odjavite, tako da kliknete povezavo na dnu vsake e-pošte.

Zbrani podatki

Da bi nam pomagali pri razvoju in izboljšanju naših storitev, lahko analiziramo zbrane informacije, da bi ugotovili vzorce, ki jih lahko uporabimo za izboljšanje našega trženja.

Zaščita vaših podatkov

Za zaščito vaših osebnih podatkov in preprečevanje razkritja tretjim osebam brez vašega dovoljenja uporabljamo stroge varnostne ukrepe. Naše naprave za shranjevanje podatkov se hranijo v varnem objektu z omejenim fizičnim dostopom in uporabljamo požarni zid in druge ukrepe za omejitev elektronskega dostopa. Vse zbrane informacije so strogo omejene na naše zaposlene in na našo pisarno. Podatki se bodo hranili za razumno obdobje ali toliko časa, kot to določa zakon.
Pogoji uporabe

Spletno mesto in vse njegove domene apartmaji-hrvaska.si (v nadaljevanju: spletno mesto) so zasebna last. Z uporabo tega spletnega mesta sprejemate te pogoje uporabe.

Osebna uporaba

Spletno mesto se lahko uporablja samo za ogled ali poizvedovanje lastnikov glede najemnine za počitnice. Uporaba za kateri koli drug namen, razen za iskanje nastanitve, obveščanje o nastanitvi ali rezervacija, je strogo prepovedana. Pri pošiljanju poizvedb bo vaš e-poštni naslov shranjen v naši bazi podatkov in poslali vam bomo vsaj eno e-pošto na leto v komercialne namene. Od te storitve se lahko vedno odjavite in vaša e-pošta bo izbrisana iz naše baze podatkov.

Natančnost informacij o lastništvu in lastniku

Spletna stran ne more jamčiti za točnost podatkov v tem primeru, cene, slike in druge informacije, ki so na voljo na naši strani, ki jih vnesejo lastniki nastanitvenih objektov sami. Za natančne informacije o namestitvi (opis nastanitve, cene, rezervacije in slike) so odgovorni lastniki nastanitve. Spletno mesto ni potrdilo točnosti vsakega oglasa, zato je gostom priporočljivo preveriti pravilnost podatkov, ki so jih vnesli lastniki nastanitve, tako da jih kontaktirajo. Lastnik mesta ne odgovarja, če informacije o nastanitvi ne ustrezajo dejanskemu stanju. Ta stran oglašuje samo zasebno nastanitev na ozemlju Republike Hrvaške.

Odgovornost

Lastnik mesta ni odgovoren za kakršno koli izgubo ali škodo, ki bi nastala z uporabo tega spletnega mesta. Spletno mesto ni zavezano ponuditi povračila ali nadomestila za izgube, ki bi jih morda utrpela lastniki nastanitve (najemniki).

Avtorske pravice

Vsebina in programska oprema na tem spletnem mestu sta avtorsko zaščiteni. Razen za osebno uporabo, vsebine ni mogoče uporabiti ali kopirati brez predhodnega pisnega soglasja. Vsaka nepooblaščena uporaba materialov na tem spletnem mestu lahko krši določbe zakona o avtorski in sorodnih pravicah (NN br. 167/03 in 79/07) in drugih predpisov v Republiki Hrvaški.

Povezave do spletnih mest tretjih oseb

Ta stran lahko vsebuje povezave do drugih podjetij ali posameznikov. Te povezave so samo za vaše podatke in spletno mesto ni odgovorno za točnost informacij ali vsebine teh spletnih mest. Če se odločite za dostop do katere koli spletne strani tretjih oseb, ki so povezane s tem spletnim mestom, to storite izključno na lastno odgovornost.

Sprememba pogojev

Lastnik mesta si pridržuje pravico do spremembe teh pogojev uporabe in drugih pogojev poslovanja brez predhodnega obvestila.