Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Slavonski Brod - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Slavonski Brod

Slavonski Brod - Grb

Slavonski Brod je glavno Brodsko-posavske županije na Hrvaškem. Glede na velikost in pomen, je drugo najpomembnejše mesto v Slavoniji tik za Osijeku. Nahaja se na severnem bregu reke Save, na meji z Bosno in Hercegovino in ima več kot 60.000 prebivalcev. To je pomembno prometno križišče, kjer poteka pomembna mednarodna ceste, železnice in rečnih poti, ki povezujejo zahodno in jugovzhodno Evropo. Naselja v tem delu Hrvaške ob Savi je bilo naseljeno že v prazgodovini, pred 2000 leti je bila stara rimska naselbina Marseille. Danes Slavonski Brod je moderno mesto, polno razgibanosti, v zadnjem času pa je poudarek na razvoj turizma in storitvenih dejavnostih. Nastanitev v mestu, je na voljo v hotelih, pa tudi v zasebni apartmaji, sobe in počitniške hiše, ki je cena veliko bolj sprejemljiva. To je glasovalo najlepše mesto na Hrvaškem, na izboru hrvaške turistične leta 2009. Tam je mesto dediščina - Brod trdnjava iz 18. stoletja, ki je največja in najbolj pomembna utrdba spomenik v celinski Sloveniji. Priporočamo vam, da obiščete dom Ivana Brlić Mažuranić, ki je svetovno znan pisatelj za otroke na glavnem trgu, ki je eden od največjih in najlepših v Sloveniji. Po dolgem sprehodu ob bregu reke Save, lahko lakota v številnih restavracijah, ki ponujajo pristne okusne slavonske specialitete in vina zadovoljen. Vabimo vas, da obiščete to staro slavonske mesto pridrži svojo idealno stanovanje ali sobo in odkrili vse skrite čare na Slavonije in hrvaško celino. Ugodne zasebne nastanitve v Slavonskem Brodu. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Slavonskem Brodu cenejši do 40%. Dobrodošli v Slavonski Brod!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Slavonski Brod
Poceni apartmaji Slavonski Brod
Zasebna namestitev Slavonski Brod

Slavonski Brod - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Slavonski Brod

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Sobe Levicki Slavonski Brod - Hrvaška

Sobe Levicki
Slavonski Brod

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 17 osebe na vprašanje

Sobe Kolonija Slavonski Brod - Hrvaška

Sobe Kolonija
Slavonski Brod

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 6 osebe na vprašanje

Sobe Magnus Slavonski Brod - Hrvaška

Sobe Magnus
Slavonski Brod

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 19 osebe na vprašanje


Sobe Levicki Slavonski Brod
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 17 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Sobe Levicki - Slavonski Brod

Levicki sobe se nahajajo v coni za pešce v središču Slavonskega Broda, na diskretni lokaciji, ki je le nekaj metrov od kvadratni naljepšeg na Hrvaškem. Sobe Levicki kakovostnih notranjosti in storitev zagotavlja vrhunsko udobje pri izčrpanosti. V petih udobnih sobah v naši ponudbi ponujamo vrhunsko kakovost počitek in zagotavljamo popolno zadovoljstvo. Vse sobe so na novo opremljene z ločeno kopalnico. Sobe so opremljene s televizijo, klimatsko napravo, mini bar, telefon, brezplačen dostop do interneta, sušilec za lase ... Pridite in se prepričajte sami.


Sobe Kolonija Slavonski Brod
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 6 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Sobe Kolonija - Slavonski Brod

1. Oddajamo dva-sobno stanovanje za dalj časa. Primerno za gradbena podjetja in druge skupine, ki prihajajo v Sl. Brod. 2. najem 2 spalnici za daljše obdobje, z lastno kuhinjo, kopalnico, balkon, internetni dostop, sobe so v celoti opremljena. Prednost imajo delavcev na terenu ali moških. Telefon: +385 35 491 238 Mobile: +385 92 292 0952. Oprema: TV, postelja. mizo, stol, adsl. Na voljo: v kuhinjo, stranišče


Sobe Magnus Slavonski Brod
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 19 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Sobe Magnus - Slavonski Brod

Magnus Youth-sobe za noč, smo zelo blizu splošnih bolnišnicah in trgov. Imamo 8 sob, od tega 3 sobe z zakonsko posteljo, 2 sobi so trojk, 2 enoposteljnih in 1 posamezniki. Nudimo tudi nočitve z zajtrkom. V naši hiši imamo prostora za 50 ljudi za organizacijo sprejemov, predstavitev in srečanj.