Apartmaji in zasebne nastanitve Slavonski Brod

Slavonski Brod je glavno Brodsko-posavske županije na Hrvaškem. Glede na velikost in pomen, je drugo najpomembnejše mesto v Slavoniji tik za Osijeku. Nahaja se na severnem bregu reke Save, na meji z Bosno in Hercegovino in ima več kot 60.000 prebivalcev. To je pomembno prometno križišče, kjer poteka pomembna mednarodna ceste, železnice in rečnih poti, ki povezujejo zahodno in jugovzhodno Evropo. Naselja v tem delu Hrvaške ob Savi je bilo...

Razvrsti po:

Apartma Matej

Slavonski Brod

Od morja > 50 km
Kapaciteta 4 oseb

od 40 €

Sobe Levicki

Slavonski Brod

Od morja 10 km
Kapaciteta 17 oseb

na vprašanje

Apartma Kolonija

Slavonski Brod

Od morja > 50 km
Kapaciteta 6 oseb

na vprašanje

Sobe Magnus

Slavonski Brod

Od morja > 50 km
Kapaciteta 19 oseb

na vprašanje

Apartma Matej ( Slavonski Brod)

Apartma vsebuje: spalnico z dvema posteljama in dvema nočnima omaricama, sprejemno sobo s TV, internetom, klimo, kavčem, ki se po potrebi lahko uporabi za dve dodatni ležišči, garderobno omaro in mizo s štirimi stoli, kuhinjo z štedilnik, hladilnik, posodo ipd. ter kopalnico z WC-jem. Gost ima zagotovljeno parkirno mesto pred apartmajem. Oddaljenost do tržnice, bolnišnice, trgovine, bankomata in centra je 1 do 2 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Matej

Od morja > 50 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 40 €

Sobe Levicki ( Slavonski Brod)

Levicki sobe se nahajajo v coni za pešce v središču Slavonskega Broda, na diskretni lokaciji, ki je le nekaj metrov od kvadratni naljepšeg na Hrvaškem. Sobe Levicki kakovostnih notranjosti in storitev zagotavlja vrhunsko udobje pri izčrpanosti. V petih udobnih sobah v naši ponudbi ponujamo vrhunsko kakovost počitek in zagotavljamo popolno zadovoljstvo. Vse sobe so na novo opremljene z ločeno kopalnico. Sobe so opremljene s televizijo, klimatsko napravo, mini bar, telefon, brezplačen dostop do interneta, sušilec za lase ... Pridite in se prepričajte sami.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Levicki

Od morja 10 km
Kapaciteta 17 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Kolonija ( Slavonski Brod)

1. Oddajamo dva-sobno stanovanje za dalj časa. Primerno za gradbena podjetja in druge skupine, ki prihajajo v Sl. Brod. 2. najem 2 spalnici za daljše obdobje, z lastno kuhinjo, kopalnico, balkon, internetni dostop, sobe so v celoti opremljena. Prednost imajo delavcev na terenu ali moških. Telefon: +385 35 491 238 Mobile: +385 92 292 0952. Oprema: TV, postelja. mizo, stol, adsl. Na voljo: v kuhinjo, stranišče

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Kolonija

Od morja > 50 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena na vprašanje

Sobe Magnus ( Slavonski Brod)

Magnus Youth-sobe za noč, smo zelo blizu splošnih bolnišnicah in trgov. Imamo 8 sob, od tega 3 sobe z zakonsko posteljo, 2 sobi so trojk, 2 enoposteljnih in 1 posamezniki. Nudimo tudi nočitve z zajtrkom. V naši hiši imamo prostora za 50 ljudi za organizacijo sprejemov, predstavitev in srečanj.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Magnus

Od morja > 50 km
Kapaciteta 19 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Slavonski Brod

Slavonski Brod  - Grb Slavonski Brod je glavno Brodsko-posavske županije na Hrvaškem. Glede na velikost in pomen, je drugo najpomembnejše mesto v Slavoniji tik za Osijeku. Nahaja se na severnem bregu reke Save, na meji z Bosno in Hercegovino in ima več kot 60.000 prebivalcev. To je pomembno prometno križišče, kjer poteka pomembna mednarodna ceste, železnice in rečnih poti, ki povezujejo zahodno in jugovzhodno Evropo. Naselja v tem delu Hrvaške ob Savi je bilo naseljeno že v prazgodovini, pred 2000 leti je bila stara rimska naselbina Marseille. Danes Slavonski Brod je moderno mesto, polno razgibanosti, v zadnjem času pa je poudarek na razvoj turizma in storitvenih dejavnostih. Nastanitev v mestu, je na voljo v hotelih, pa tudi v zasebni apartmaji, sobe in počitniške hiše, ki je cena veliko bolj sprejemljiva. To je glasovalo najlepše mesto na Hrvaškem, na izboru hrvaške turistične leta 2009. Tam je mesto dediščina - Brod trdnjava iz 18. stoletja, ki je največja in najbolj pomembna utrdba spomenik v celinski Sloveniji. Priporočamo vam, da obiščete dom Ivana Brlić Mažuranić, ki je svetovno znan pisatelj za otroke na glavnem trgu, ki je eden od največjih in najlepših v Sloveniji. Po dolgem sprehodu ob bregu reke Save, lahko lakota v številnih restavracijah, ki ponujajo pristne okusne slavonske specialitete in vina zadovoljen. Vabimo vas, da obiščete to staro slavonske mesto pridrži svojo idealno stanovanje ali sobo in odkrili vse skrite čare na Slavonije in hrvaško celino. Ugodne zasebne nastanitve v Slavonskem Brodu. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Slavonskem Brodu cenejši do 40%. Dobrodošli v Slavonski Brod!

Slavonski Brod Vremenska napoved
Poiščite namestitev v bližini mesta Slavonski Brod