Your browser does not support JavaScript! Kampi Hrvaška! Neposreden stik z lastniki nastanitve!

Ponudba izbranih apartmajev in zasebnih namestitev na Hrvaškem

First minute ponudba
Apartmaji Villa Maria

Primošten
od 30 €
Apartmaji Brekalo-Bonaca

Vir
od 40 €
Apartmaji Villa Adriana

Šibenik
od 65 €
Apartmaji Maleo

Sveti Petar
od 50 €
Apartmaji Mare

Fažana
od 60 €
Apartmaji NERA

Vodice
od 64 €
Apartmaji Color

Vodice
od 35 €

Kampi Hrvaška
Zakaj neposredno rezervirati pri lastnikih privatne namestitve?

Izberite svojo idealno kamp iz naše ponudbe namestitve na Hrvaškem in rezervirajte svoj kamp neposredno z lastnikom namestitve in uživajte počitnice na Hrvaškem.
Kampi so najbolj pogoste v zasebnih namestitev na Hrvaškem, tik za stanovanja. S ponudbo zelo atraktivni lokaciji v neposredni bližini morja, da to obliko namestitve, zelo zanimivo še posebej, če gre za majhen zasebni kamp. Najdi tabor, v katerem vam je ljubše, da preživite svoj dopust v naravi in na prostem, in urediti vse pogoje za rezervacijo neposredno z lastnikom.
Prednosti tega načina namestitve rezervacije so številne, in eden od najbolj uglednih je veliko nižja cena kamping prostora, ker ne plačuje provizij. Vse podrobnosti in dodatne ponudbe, ki jih pogaja izključno z lastnikom kampa.
Iskanje kampi s spodnjega seznama ali preko hitrega iskalnika na domači strani.


0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Kampi Kamp  Hvar - Stari Grad - Hrvaška

Kamp Kamp
Hvar - Stari Grad

Od morja 100 m
Kapaciteta 50 osebe od 3 €

Kampi Autokamp Korita Plitvička jezera - Hrvaška

Kamp Autokamp Korita
Plitvička jezera

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 100 osebe od 16 €

Kampi Palmina Split - Hrvaška

Kamp Palmina
Split

Od morja 10 m
Kapaciteta 60 osebe na vprašanje

Kampi Turist Grabovac Rakovica - Hrvaška

Kamp Turist Grabovac
Rakovica

Od morja 150 m
Kapaciteta 119 osebe na vprašanje


Kamp Kamp  Hvar - Stari Grad
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 50 osebe

od 3 €


Pošlji povpraševanje

Kamp Kamp - Hvar - Stari Grad

Staro mesto Pharos, najstarejše mesto v Sloveniji, ki je 384 let pred Kristusom ustanovili stari Grki. Zgodovinsko središče otoka Hvara, najbolj sončnih in najbolj turistično hrvaški otok in eden izmed desetih najlepših otokov na svetu. Mesta na obali z večinoma prodnate plaže. Dobro pokrit z gozdom. Kamp ima 15 urejenih parcel in 48 bungalovov s 192 ležišči, kampiranje površino do 500 ljudi. Bungalovi z 2 +2 (4 ležišča), kuhinja, hladilnik, kopalnica s tušem. Kamp ima sanitarije, priključek elektrike ... Bungalovi so 100 metrov od morja, s parkirišč in športnih objektov za otroke in odrasle, mini golf in namizni tenis in košarko in nogomet na taboru. Trgovina, bar in restavracija so v bližini.


Kamp Autokamp Korita Plitvička jezera
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 100 osebe

od 16 €


Pošlji povpraševanje

Kamp Autokamp Korita - Plitvička jezera

Korita Kamp je majhen družinski kamp idilični in edinstveno vzdušje, ki prejme le okoli sedemdeset gostov. To se nahaja v Grabovac, le 8 km od najlepših hrvaških narodnega parka Plitviška jezera. V taborišča je majhno družinsko restavracijo s teraso sprejme 150 ljudi. Naš kamp je popolno nasprotje prenatrpanih taborišča, ki se štejejo v tisočih še. Ta vrsta kampiranje za tiste, ki si prizadevajo, da individualni pristop, da vadimo z našimi gosti.


Kamp Palmina Split
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 60 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Kamp Palmina - Split

To je prvi kamp v Splitu, kjer lahko uživate v naravi ob plaži, prav tako 10 min hoje od središča. Vse je blizu, in mlada in koristno tim bo čakati na vas in pokazati vse dejavnosti, ki jih lahko storite, ko ste v našem mestu. Soseska je čisto mesto in varno, kamp ima zaklepanje vrat in velik ograjo, tako da imajo svoj zasebni, temveč svoje dobro stvar za spoznavanje novih ljudi in se vse skupaj.


Kamp Turist Grabovac Rakovica
Kategorizacija nastanitve

Od morja 150 m
Kapaciteta 119 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Kamp Turist Grabovac - Rakovica

Tourist Resort Grabovac se nahaja v mirnem in mirni lokaciji na 8 km od narodnega parka Plitviška jezera, obdan z visokimi borovci in gričev. Kompleks vključuje nastanitev: dvoposteljne sobe v paviljonu Jelena, dvoposteljne sobe v lesenih hišah, avtodome in šotore v tipični indijski vasi. Celoten objekt je na voljo brezplačen WiFi. Vse sobe imajo ogrevanje in satelitsko televizijo. Sestavljeni so predvsem iz lesenega pohištva, vključno z mizo. Vsebujejo sodobno kopalnico. Vsi gostje lahko uporabljajo zunanji bazen, športno območje z zunanji fitnes, igrišče za odbojko, otroško igrišče in drugi. V restavraciji v naselju, ki služijo tradicionalne hrvaške kuhinje, zlasti Lika specialitete. Gostje lahko jedo v jedilnici ali na teraso. Možno je, da organizirajo izlete na Plitvicah, Barac jame ali slapov v Rastoke. V bližini gostje lahko vadijo različne športe, kot so plezanje in kajak in dejavnosti, vključno paintball, kolesarjenje in jahanje. Na recepciji so na voljo izposoja koles in organizira izlete. Stavba vključuje menjavo valut, bankomat in trgovino. Bencinski servis in popravilo avtomobilov trgovine so v bližini.