Hostli Hrvaška
Izberite idealno namestitev in preživite nepozabne počitnice na Hrvaškem!

Razvrsti po:

Hostli Party Hostel

Zagreb

Od morja > 50 km
Kapaciteta 36 oseb

od 15 €

Hostli Party Hostel ( Zagreb)

Party Hostel odprli leta 2013th avgusta in ponuja brezplačen brezžični internet in brezplačno parkirišče le nekaj korakov od tramvaja na križišču Heinzel ter Vukovar Street. To je 15 -minute vožnje s tramvajem od glavnega trga in glavnih turističnih znamenitosti. Hostel ima svojo restavracijo čar, s teraso, kjer gostje lahko uživajo različne mednarodne jedi in hrvaške kuhinje. Poleg recepcije živi v zaprtih prostorih, medtem ko je na dvorišču dostopni sedenje z naslanjači, obdanih z bambusa rastlin. Sprejem je na voljo brezplačno brošure in brezplačen varen. Ima 36 postelj v štirih -bed in dva - posteljnih sobah s skupno kopalnico in dve dvoposteljni sobi z lastno kopalnico. Vsak dan so na voljo sveže perilo, brisače in milo. Party Hostel je 10-minut hoje od kompleksa zelenega zlata, v katerem so nameščeni trgovine in različne možnosti za jedilnico, srečanja in zabave. Avtobusna postaja Zagreb je le 4 tramvaj postaja in glavna železniška postaja se nahaja na 7. postaje s tramvajem od hostla stranke.

Kategorizacija Kategorizacija - Hostli Party Hostel

Od morja > 50 km
Kapaciteta 36 oseb

Cena od 15 €

Hostli Hrvaška
Zakaj rezervirati Hostli na Hrvaškem neposredno z lastniki zasebne namestitve

Hostli so edinstvena oblika nastanitve, ki je namenjena predvsem mladim in ponuja sproščeno in prijateljsko vzdušje po zelo nizkih cenah. Hostli predstavljajo idealen kraj za skupino prijateljev, različne skupine (šola, šport itd.), Pa tudi mlade, ki potujejo sami in se želijo srečati z drugimi ljudmi z vsega sveta. Hostel vas bo v glavnem pozdravil v večposteljnih sobah, ki jih boste delili z drugimi popotniki, obstaja pa tudi določeno število dvoposteljnih in enoposteljnih sob, ki nudijo zasebnost.

Hostli na Hrvaškem zagotavljajo visoko raven storitev, od privlačne lokacije, udobja in čistoče do vljudnosti osebja. Gostitelji hostla so vam vedno pripravljeni pomagati in vam nuditi koristne informacije o znamenitostih kraja, kjer se nahajate, pa tudi za odkrivanje najboljših krajev za izlete, zabavo, dobre restavracije ... S prijetnim in sproščenim vzdušjem in zelo ugodne cene, nastanitev v hostlih na Hrvaškem je idealna za vas, če imate pustolovski duh.

Čeprav se domovi na Hrvaškem večinoma nahajajo v večjih mestih, se vedno bolj odpirajo v manjših krajih ob obali, ki so postali priljubljene destinacije za mlade, kot so plaže Zrće in Novalja na otoku Pag. V vsakem primeru izberite svoj idealen hostel iz naše turistične ponudbe na Hrvaškem in rezervirajte sobo v hostlu neposredno z lastnikom hostla in uživajte v počitnicah. Če ne potrebujete udobja apartmaja in se želite izogniti previsokim hotelom in preživeti počitnice v zelo poceni zasebni namestitvi, so zasebni hostli prava izbira. Čeprav vam lahko ponudimo vse vrste zasebnih nastanitev na Hrvaškem, kot so apartmaji, sobe in počitniške hiše, so hostli najbolj zaželena oblika zasebne namestitve, posebej za mlajše popotnike, ki nimajo težav z delitvijo sobe in druženjem z njimi. drugih potnikov iz celega sveta.

Poiščite hostel, ki ustreza vsem vašim potrebam in uredite vse podrobnosti rezervacije neposredno z lastnikom hostla. Prednosti te vrste rezervacij so številne in ena najbolj prepoznavnih je veliko cenejša hostelska cena, ker ne plačujete agencijskih provizij. Tako lahko najdete do 40% cenejši hostel, kot ga oglašujete na podobnih spletnih straneh in potovalnih agencijah. Vse podrobnosti in dodatne ponudbe se dogovorijo neposredno z lastnikom hostla, zato ste prepričani, da ni neprijetnih presenečenj. Išči hostle s spodnjega seznama ali s hitrim iskanjem in rezervirajte idealno poceni namestitev na Hrvaškem in začnite nepozabno pustolovščino življenja!