Your browser does not support JavaScript! Robinson turizem Hrvaška! Neposreden stik z lastniki nastanitve!

Ponudba izbranih apartmajev in zasebnih namestitev na Hrvaškem

Apartmaji Brekalo-Bonaca

Vir
od 40 €
First minute ponudba
Apartmaji Color

Vodice
od 35 €
Apartmaji Maleo

Sveti Petar
od 50 €
Apartmaji Mare

Fažana
od 60 €
First minute ponudba
Apartmaji Villa Maria

Primošten
od 30 €

Robinson turizem Hrvaška
Zakaj neposredno rezervirati pri lastnikih privatne namestitve?

V zadnjih letih se je na svetu pojavilo veliko novih oblik turizma, ki so gostom usmerjene v edinstvene in pristne izkušnje v krajih in državah, ki jih obiskujejo, eden od novih trendov pa je tako imenovani Robinson turizem! Robinzonski turizem je oblika turizma, ki je namenjena vsem avanturistom in turistom, ki želijo doživeti življenje stran od civilizacije, v srcu narave in v veliki meri z omejenimi koristmi sodobne družbe.

Robinsonova namestitev na Hrvaškem je mogoče najti v starih kamnitih hišah v najbolj oddaljenih zalivih, na nenaseljenih delih otoka, v lesenih hišicah v gozdovih, v gorah in v različnih naravnih parkih. Ta vrsta nastanitve in počitnic daje globok vtis o nedotaknjeni in nedotaknjeni divjini. Če želite popolno mir in tišino ter bivanje v naravi, so nastanitve Robinson in počitnice Robinson prava prava avantura, ki vas čakajo na Hrvaškem!

Robinzonski turizem pomeni nastanitev, ki je najpogosteje brez vode ali električne energije in so v zelo omejenih količinah na voljo. V večini primerov se deževnica zbira v dobro, električna energija pa zagotavlja sončna kolektorja. Redke vire je treba porabiti zelo previdno in racionalno. V hiši običajno ni toplo vodo, pa tudi številne druge prednosti današnjega življenja, na katere se vsi navadimo. Zato se vedno več gostov odloči za to vrsto počitnic kot nekakšen izziv. Nakup vseh potrebnih živil je potreben, preden pridejo v takšno nastanitev, saj so najbližje trgovine pogosto precej oddaljeni in težko dostopni. Ali želite biti popolnoma izključeni iz vsakdanjega življenja med počitnicami ali samo poskusiti poletno doživetje, obkrožen z naravo in prosto živečimi živalmi, bo nastanitev Robinson odlična izbira. Izhod iz civilizacije, stresa, dela, mesta, gneče, smog z določenim odmerkom avanture se zdi najboljši dopust.

Robinzonski turizem je po junaku iz romana imenoval Daniel Defoe. Leta 1719 je objavil avanturistični roman Robinson Crusoe, ki je postal hit takrat in je še vedno prizadet med današnjo publiko. Robinson Crusoe je preživel 28 let na oddaljenem tropskem otoku po brodolomu, ki je do svoje dokončne osvoboditve doživljal številne dogodivščine. On je bil navdih za to obliko turizma, kjer je poudarek na življenjskem slogu z omejenimi viri.

Poiščite nastanitev Robinson, ki ustreza vašim potrebam, in uredite vse pogoje rezervacije direktno z lastniki privatne namestitve. Prednosti takšne rezervacije so številne, eden najpomembnejših pa je veliko cenejša cena, ker ne plačujete nikakršnih pristojbin agencije. Najdete do 40% cenejše nastanitve in preživite poceni počitnice v različnih vrstah zasebnih namestitev na Hrvaškem.
Vsi podatki o rezervaciji se pogajajo z lastnikom nastanitve, zato ste prepričani, da ni neprijetnih presenečenj. Poiščite namestitev Robinson na Hrvaškem s spodnjega seznama ali s hitrim iskanjem in rezervirajte svojo idealno namestitev, preden bo prepozno. Vaša idealna nastanitev Robinson je le 2 miške od vas, vaše družine in vaših prijateljev.


0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Robinson turizem Antonija Pašman - Tkon - Hrvaška

Robinson turizem Antonija
Pašman - Tkon

Od morja 400 m
Kapaciteta 5 osebe od 80 €

Robinson turizem Robinzon Pašman - Pašman - Hrvaška

Robinson turizem Robinzon
Pašman - Pašman

Od morja 70 m
Kapaciteta 7 osebe od 45 €

Robinson turizem Viskovic Hvar - Sućuraj - Hrvaška

Robinson turizem Viskovic
Hvar - Sućuraj

Od morja 10 m
Kapaciteta 14 osebe od 60 €


Robinson turizem Antonija Pašman - Tkon
Kategorizacija nastanitve

Od morja 400 m
Kapaciteta 5 osebe

od 80 €


Pošlji povpraševanje

Robinson turizem Antonija - Pašman - Tkon

Hiša Antonija se nahaja na južni strani otoka Pašman s prekrasnim pogledom na okoliške otoke. Hiša je osamljena, da zagotovi zasebnost in mir za počitnice. Hiša je prostorna in opremljena za idealno počitnice stran od mestnega hrupa, čudovita narava pa bo očarala vsakega obiskovalca. Kuhinja je opremljena z jedilni pribor in jedilni pribor, hladilnik z zamrzovalnikom in TV. Obstaja zunanji tuš, žar pred hišo in za hišo, peskovnik in gugalnice za otroke. Hišni ljubljenčki niso dovoljeni. Električna energija od 220V do sončne energije ne more uporabljati dodatnih gospodinjskih aparatov poleg polnilnikov za prenosne računalnike.


Robinson turizem Robinzon Pašman - Pašman
Kategorizacija nastanitve

Od morja 70 m
Kapaciteta 7 osebe

od 45 €


Pošlji povpraševanje

Robinson turizem Robinzon - Pašman - Pašman

Hiša se nahaja v samoti na južnem delu otoka, s pogledom na otoke Kornatov. Ta del se ne živi stalnih prebivalcev, vendar ima le nekaj hiš, namenjenih za tiste, ki raje to vrsto počitnic. Opremljen z vso sodobno počitniških avanturiste na. Ima sončne energije in plina, vode v rezervoarju, in teče skozi hišo je majhna črpalka. Tuš je zunaj. Znotraj kuhinjo, kopalnico z umivalnikom, dve sobi z dodatnim ležiščem. V ospredju je velika pokrita terasa s kaminom kot nalašč za druženje in prijetno bivanje. Prednost te počitnice je mir, tišina, lepa okolica neokrnjeni naravi.


Robinson turizem Viskovic Hvar - Sućuraj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 14 osebe

od 60 €


Pošlji povpraševanje

Robinson turizem Viskovic - Hvar - Sućuraj

Apartmaji Viskovic se v mirnem in mirnem zalivu Pobij, 8 km od mali vasi Gdinj. tip Robinzon turizma je idealen za ljudi, ki navada, da gredo stran od zaseden vsak days življenja in preživite počitnice v sožitju z naravo. Dostop do hiše je mogoče s cesto. Parkirišče je v bližini hiše. tip Robinzon opisa turizma: sončne celice električne moči (luči in mobilnih pfones), oskrba z vodo iz cisterne, GSM signal je dostopen, je moč instrument plin, dostopna cesta do hiše, je zadnje 3 km makadam. Zaliv je še posebej mirno in tiho v juniju in septembru. September je znan po stalnem miru, predvsem sončnih dni in še vedno toplo morje. Za večje skupine gostov, ki najemajo naša dva apartmaja skupaj nudimo dodaten popust, posebno za rezervacije 15 dni.