Your browser does not support JavaScript! Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

To je kratek seznam pogostih vprašanj gostov in lastnikov nastanitve. Za več informacij o apartmaji-hrvaska.si ali če potrebujete podporo, se obrnite na nas preko kontaktni obrazecApartmaji-Hrvaska.si je eden največjih imenikov privatne namestitve na Hrvaškem, ki neposredno povezuje goste z lastniki namestitve. Komunikacija med gostom in lastniki namestitve je neposredna po elektronski pošti (kontaktni obrazec), telefonu ali povezavi na lastno spletno stran, gostje pa se neposredno pogajajo z lastniki nastanitvene cene in pogoji rezervacije. Private-apartments-Croatia.com, zato ni potovalna agencija ali agent in pri rezervacijah se ne zaračuna nobena provizija. Private-apartments-Croatia.com je platforma za oglaševanje celotne turistične ponudbe zasebne namestitve na Hrvaškem (apartmaji, sobe, počitniške hiše, taborišča in hostli).
Apartmaji-Hrvaska.si je največji imenik zasebne namestitve na Hrvaškem, ki ima skoraj 4000 zasebne nastanitve in več kot 12.000 namestitvenih enot. Iskanje namestitve je zelo preprosto in hitro in vam omogoča neposreden stik z lastniki privatne namestitve. Zahvaljujoč temu ni plačila dragih agencij in pristojbin, apartmaji, sobe, počitniške hiše in druge zasebne namestitve na Hrvaškem so cenejši do 40%!
Apartmaji-Hrvaska.si je popolnoma brezplačno za goste, ki iščejo namestitev, in za lastnike, ki oglašujejo svoje nastanitvene kapacitete. Lastniki nastanitve plačajo nekatere dodatne storitve, kot so izrazito oglaševanje, oblikovanje spletnih strani, svetovanje ...
Če želite poiskati idealno namestitev, se vrnite na domačo stran, kjer lahko iščete zasebno namestitev na Hrvaškem z: hitrim iskanjem ( Vnesite ime mesta ali kraja), regijo (razdelili smo Hrvaško na 8 regij: Istra, Kvarner in Gorski kotar, Zadar in okolica, Šibenik in okolica, Split in okolica, Dubrovnik in okolica, Lika in Continental Hrvaška) in tip nastanitve (odvisno od tega, ali iščete apartma, sobo, počitniško hišo, kamp ali morda hostel).
Ko najdete namestitev, ki jo želite, se povežite z lastnikom nastanitve neposredno prek obrazca za stike v oglasu in se pogajate o vseh pogojih rezervacije. Da bi zagotovili vašo rezervacijo, bo večina lastnikov nastanitve zahtevala, da plačate določen znesek vnaprej kot polog, ostalo pa ob prihodu.
Po objavi oglasa od lastnika namestitve izvajamo osnovno preverjanje točnosti vnesenih podatkov in fotografij. Lastniki nastanitev (zasebni lastniki) objavljajo oglas neodvisno in prevzemajo polno odgovornost za informacije o besedilu in sliki, zagotavljajo njihovo točnost, popolnost in resnico ter kakovost, varnost in zakonitost ponujenih izdelkov in storitev . Priporočamo, da pokličete lastnika namestitve ali preverite spletno stran za nadaljnjo potrditev. Preden plačate vnaprejšnji depozit, vam priporočamo, da zahtevate potrdilo, ki ga mora vsak lastnik nastanitve dati na Hrvaško.
Našim strankam pošiljamo mesečne novice, ponudbe in uporabne informacije preko glasila. Na dnu vsakega e-poštnega sporočila, ki ga pošljete po e-pošti, boste našli povezavo ustrezno odjavo. Prosimo, kliknite na povezavo za odjavo novic in ne boste več prejemali nobenih obvestil, ki jih pošljete na strani apartmaji-hrvaska.si
Oglasi za Premium (plačljivi oglasi) so označeni in navedeni pred brezplačnimi oglasi. Pri razvrstitvi brezplačnih oglasov imajo lastniki, ki so prvič objavili oglas in popoln seznam, boljše položaje kot drugi. Če želite doseči dober položaj, upoštevajte naslednje točke: Vnesite cenik namestitvenih enot, vnesite največje število kakovostnih fotografij z dobro ločljivostjo (30), vnesite ustrezen in unikaten opis nepremičnine, vprašajte Vaši gostje pustijo toliko pozitivnih komentarjev in pregledov . Vse te točke so pomembne ne le za uvrstitev oglasov, temveč tudi za obiskovalce in potencialne goste, kar ima za posledico večje število poizvedb in s tem večje število realiziranih rezervacij.

Če ste lastnik nastanitve in želite objaviti svoj oglas, se registrirajte.
Če potrebujete pomoč ali podporo, se obrnite na nas preko našega kontaktnega obrazca