Pogosta vprašanja (FAQ)

To je kratek seznam pogostih vprašanj gostov in lastnikov nastanitve. Za več informacij o apartmaji-hrvaska.si, ali če potrebujete podporo, nam pišite preko kontaktnega obrazca

Kaj je apartmaji-hrvaska.si?

Apartmaji-Hrvaska.si je eden največjih imenikov zasebne namestitve na Hrvaškem, ki neposredno povezuje goste z lastniki nastanitve. Komunikacija med gosti in lastniki nastanitve je neposredna preko elektronske pošte (kontaktni obrazec), telefona ali povezave na lastno spletno stran, gostje pa se neposredno pogajajo z lastniki cene namestitve in pogojev rezervacije. Private-apartments-Croatia.com, zato ni potovalna agencija ali agent, za opravljene rezervacije se ne zaračuna provizija. Apartmaji-Hrvaska.si je platforma za oglaševanje celotne turistične ponudbe zasebnih nastanitev na Hrvaškem (apartmaji, sobe, počitniške hiše, kampi in hostli).

Apartmaji-Hrvaska.si je največji zasebni namestitveni imenik na Hrvaškem s skoraj 4000 nastanitvami in več kot 12.000 namestitvenimi enotami. Iskanje nastanitve je zelo preprosto in hitro ter vam omogoča neposreden stik z lastniki zasebne namestitve. Zaradi tega ni plačila dragih agencijskih provizij, in apartmaji, sobe, počitniške hiše in druge zasebne nastanitve na Hrvaškem so cenejši do 40%!

Apartmaji-Hrvaska.si je popolnoma brezplačen za goste, ki iščejo namestitev in lastnike, ki oglašujejo svoje nastanitvene zmogljivosti. Lastniki namestitve plačujejo dodatne storitve, kot so oglaševanje, oblikovanje spletnih strani, svetovanje...

Če želite poiskati idealno namestitev, se vrnite na domačo stran, kjer lahko iščete zasebno nastanitev na Hrvaškem: hitro iskanje (vpišite ime mesta ali kraja), regijo (Hrvaško smo razdelili na 8 regij: Istra, Kvarner in Gorski kotar, Zadar in okolica, Šibenik in okolica, Split in okolica, Dubrovnik in okolica, Lika in kontinentalna Hrvaška) in vrsta nastanitve (odvisno od tega, ali iščete apartmaje, sobe, počitniške hiše, kampi ali morda hostel).

Ko najdete želeno namestitev, se obrnite na lastnika nastanitve neposredno preko kontaktnega obrazca na oglasu in se dogovorite o vseh pogojih rezervacije. Da bo rezervacija zagotovljena, vas bo večina lastnikov nastanitve prosila, da plačate določen znesek vnaprej kot depozit, preostali znesek pa ob prihodu.

Po objavi oglasa lastnika namestitve opravimo osnovno preverjanje točnosti vnesenih podatkov in fotografij. Lastniki nastanitve (zasebni najemodajalci) objavljajo oglas samostojno in prevzemajo polno odgovornost za informacije o besedilu in slikah, zagotavljajo njihovo točnost, popolnost in resnico ter kakovost, varnost in zakonitost izdelkov in ponujenih storitev. Priporočamo, da pokličete lastnika nastanitve ali preverite njihovo spletno stran za nadaljnjo potrditev. Preden vplačate predujem, vam priporočamo, da zahtevate potrdilo o prejemu, ki vam ga mora dati vsak lastnik nastanitve na Hrvaškem.

Svojimi mesečnimi novicami, ponudbami in koristnimi informacijami pošiljamo preko naših novic. Na dnu vsakega e-poštnega sporočila poslana prek e-pošte, boste našli ustrezno odjava . Prosimo, kliknite na povezavo za izpis glasila in ne boste več prejemali nobenih obvestil, poslanih iz apartmaji-hrvaska.si

Premium oglasi (plačani oglasi) so izbrani in navedeni pred prostimi oglasi. Pri razvrščanju prostih oglasov imajo lastniki, ki so prvi objavili oglas, in polni oglasi boljše položaje kot drugi. Da bi dosegli dober položaj, upoštevajte naslednje točke: Vnesite cenik namestitvenih enot, vnesite največje število kakovostnih fotografij z dobro resolucijo (30), vnesite ustrezen in edinstven opis nepremičnine, Vaši gostje bodo pustili toliko pozitivnih komentarjev in ocen. Vse te točke so pomembne ne samo za uvrstitev oglasov, temveč tudi za obiskovalce in potencialne goste, kar ima za posledico večje število poizvedb in s tem večje število realiziranih rezervacij.

Če ste lastnik namestitve na Hrvaškem in želite objaviti oglas, se registrirajte. Če potrebujete pomoč ali podporo, se obrnite na nas preko kontaktnega obrazca