Your browser does not support JavaScript! Agroturizem Hrvaška! Neposreden stik z lastniki nastanitve!

Ponudba izbranih apartmajev in zasebnih namestitev na Hrvaškem

Apartmaji Brekalo-Bonaca

Vir
od 40 €
Apartmaji Maleo

Sveti Petar
od 50 €
Apartmaji Mare

Fažana
od 60 €
Apartmaji NERA

Vodice
od 50 €

Agroturizem Hrvaška
Zakaj neposredno rezervirati pri lastnikih privatne namestitve?

Agroturizem je oblika turizma, ki se hitro razvija na Hrvaškem, zlasti v dalmatinskem in istrskem zaledju. Če se želite izogniti vsakodnevnemu mestnemu življenju in rutini ter doživeti nekaj novega in malo drugačnega preživljanja počitnic, je agroturizem idealen za vas. Ali živite v velikem mestu in se želite premakniti in spremeniti življenjski slog ali pa raje navdušiti naravo in alternativne izkušnje s tradicionalnimi hotelskimi in apartmajskimi nastanitvami? Agroturizem prinaša življenje v naravi in sožitje z naravo, ki ga v tradicionalnih podeželskih okoljih iščejo turisti in gostje po vsem svetu. Kmečki turizem je lahko povezan z različnimi dejavnostmi, ki lahko vključujejo tradicionalne kmetijske dejavnosti, kot so nabiranje oljk, fig, sadja in zelenjave, krmljenje živali itd. V času vašega bivanja bo vse to naredilo edinstveno, zlasti za družine z majhnimi otroki!

Hrvaška je dežela globokih korenin v kmetijstvu, vinogradništvu in pridelavi oljk, kar ustvarja odlične pogoje za agroturizme in nudi neomejene možnosti. Bivanje v zasebnih družinskih hišah in kmetijah vam daje boljši vpogled v način življenja, navade in kulturo lokalnih prebivalcev. Sorazmerno majhno območje Hrvaške ponuja kar 3 podnebne cone (kontinentalni, gorski in sredozemski) ter številne edinstvene regije, kot so Istra, Kvarner, Dalmacija, Zagorje, Slavonija, Lika, Gorski kotar ... Vsaka regija ponuja edinstven način življenje, običaji, tradicijo in kulinariko ter najboljši način za raziskovanje vsega je rezervacija namestitve na eni od družinskih kmetij. Preberite več o trajnostnem kmetijstvu, preživite počitnice, ki jih obkroža narava in seveda okusite okusne in neprijetne domače jedi in lokalne specialitete.

Večina mest na Hrvaškem v mestnem središču ima trg, kjer lahko najdete lokalne pridelke, a želite izvedeti, kako se proizvaja vsa ta hrana? Predstavljajte si, da bivanje v tradicionalni kmečki hiši v 16. stoletju v prekrasnem okolju zelenja z dišečim mediteranskim rastlinjem, opremljeno z vsemi sodobnimi razkošnimi funkcijami, kot je zunanji bazen. Spoznajte lastnike - družine, ki so že stoletja ohranjale način življenja. Z veseljem vas bodo spustili v svoj svet in jim delili svoj življenjski slog. Uživajte v majhni šoli za kuhanje, vinogradništvu ali pridelavi oljk in se naučite tehnik avtentičnega ekološkega kmetovanja in vrtnarjenja. Obdan z naravo, lahko uživate v številnih drugih aktivnostih, kot so pohodništvo, jahanje, kolesarjenje, degustacija vin, plavanje, adrenalinski športi itd. Dan nikoli ni dolgčas! Vrnite se iz zabavnega in aktivnega dne in poskusite okusno večerjo, ki jo pripravijo vaši gostitelji, kar je plod vsakodnevnega dela in bogate in rodovitne zemlje.

Agroturizem na Hrvaškem ponuja edinstveno izkušnjo. V naši ponudbi najdete gostoljubne gostitelje, s katerimi lahko neposredno stopite v stik in rezervirate naslednje počitnice na eni od teh družinskih kmetij. Poiščite nastanitev v agroturizmu na Hrvaškem s spodnjega seznama ali s hitrim iskanjem in rezervirajte idealno in cenovno ugodno namestitev, preden bo prepozno. Vaša idealna namestitev je le dva miška od vas, vaše družine in prijateljev!


0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Agroturizem Pod Dudom - Aljmaš Osijek - Hrvaška

Agroturizem Pod Dudom - Aljmaš
Osijek

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 5 osebe od 700 €

Agroturizem Rural tourism Ivulici Lovran - Hrvaška

Agroturizem Rural tourism Ivulici
Lovran

Od morja 3000 m
Kapaciteta 6 osebe od 140 €


Agroturizem Pod Dudom - Aljmaš Osijek
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 5 osebe

od 700 €


Pošlji povpraševanje

Agroturizem Pod Dudom - Aljmaš - Osijek

Lokalna zbirka tradicionalnih hiš, njena struktura in izpostavljeni predmeti priča o kulturi bivanja na podeželju zadnjem desetletju Aljmaša konca. Objekt hiše okrašena v tradicionalne vrednote, prilagojena sodobnemu načinu življenja. Hiša je sestavljena iz dve spalnici (5 + 1), dnevna soba, kopalnica, WC, komunalne prireditvah, ražnji. Opremljen je s sodobnimi napravami.


Agroturizem Rural tourism Ivulici Lovran
Kategorizacija nastanitve

Od morja 3000 m
Kapaciteta 6 osebe

od 140 €


Pošlji povpraševanje

Agroturizem Rural tourism Ivulici - Lovran

Zaselek Ivulici se nahaja ob vznožju lepe gore Učka. Na višini 330 metrov, spregleda staro obalno mesto Lovran. Tukaj, na obrobju naravnega parka Učka, je mogoče, ob istem času, izkušenj in uživajo v dotik morja in gozda. Na voljo je stara več kot 300 let, tradicionalno okrašena, hišo, skupaj z lepim vrtom in sadovnjak s kostanja in češenj. Hiša je opremljena tako, da zagotavljajo vse udobje in hkrati ste vzeli nazaj v čas s svojo Rustičnost. Terasa pred hišo ponuja nepozaben pogled na Kvarnerski zaliv. Vsi omenjeni vam bo pomagal doživeli Mediteran starih dni. Gostitelji, vedno na voljo, z veseljem vam bomo pomagali obnoviti vse svoje čar. Krsanac Družina