Agroturizem Hrvaška
Izberite idealno namestitev in preživite nepozabne počitnice na Hrvaškem!

Razvrsti po:

Agroturizem Stara Iža

Sisak

Od morja > 50 km
Kapaciteta 3 oseb

na vprašanje

Agroturizem Green Valley

Omiš

Od morja 15 km
Kapaciteta 8 oseb

od 80 €

Agroturizem Sablić

Ozalj

Od morja > 50 km
Kapaciteta 7 oseb

od 200 €

Agroturizem Svirekić

Unešić

Od morja 25 km
Kapaciteta 6 oseb

od 80 €

Agroturizem Stara Iža ( Sisak)

Kmečki turizem "Stara Iža" se nahaja v središču Krajinskega parka Lonjsko polje v vasi Kratečko, približno 30 km. iz Siska. Apartma je opremljen z LCD-televizijo, klimatsko napravo in brezžičnim internetom. V okviru kmečkega turizma "Stara Iža" lahko gostje izkoristijo tudi storitve restavracij, kjer strežejo tradicionalno hrano, predvsem pa specialiteto "krap na tirnicah", vina Moslavina in slivske specialitete. Kot sestavni del podeželskega turizma je tudi darilo galerije "Roda -art". Stara Iža ponuja namestitev v stari (200 g) tradicionalni družinski hiši, opremljeni z originalno opremo. Apartma je prilagojen sodobnemu življenju in je sestavljen iz sobe, opremljene s kuhinjo in straniščem s prho. Gostje lahko uporabljajo teraso na dvorišču, družinsko dvorišče in vrtni žar. Gostom je na voljo terasa na dvorišču, dvorišče družine, parkirišče in vrtni žar. Turistična taksa znaša 5,50 kn na osebo in dan (razen otrok).

Kategorizacija Kategorizacija - Agroturizem Stara Iža

Od morja > 50 km
Kapaciteta 3 oseb

Cena na vprašanje

Agroturizem Green Valley ( Omiš)

Apartament Green Valley se nahaja v Omišu in ponuja vrt, brezplačen WiFi, 24-urno recepcijo in skupno kuhinjo s klimatsko napravo. Apartma ima 3 spalnice, televizor z ravnim zaslonom s kabelskimi kanali, opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico, pralnim strojem ter 2 kopalnici s kadjo. Apartma ponuja žar. V apartmaju Green Valley lahko najdete otroško igrišče in skupni bivalni prostor. Split je od namestitve oddaljen 30 km, Makarska pa 46 km. Najbližje letališče je letališče Split, 46 km od apartmaja Green Valley.

Kategorizacija Kategorizacija - Agroturizem Green Valley

Od morja 15 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 80 €

Agroturizem Sablić ( Ozalj)

Country House Sablic je stoletna družinska hiša, prvotno zgrajena iz hrasta v tradicionalnem slogu Pokuplje (regija okoli reke Kupe, v bližini mesta Ozalj). V letu 2008 smo restavrirali hišo, spoštovali nekatere stare in izvirne elemente, in jo opremili tako, da ustreza današnjem življenjskemu slogu. Naša rustikalna počitniška hiša je postavljena v novozgrajeni kleti s teraso, imenovano „ganak“, po kateri je ta tip hiše znan in prepoznan kot tip stare hrvaške gradnje. Vhod v dnevno sobo je s terase, kar s kuhinjo in jedilnico naredi eno veliko sobo. Prvo nadstropje sestavljajo tri spalnice in dve kopalnici. Ta prijetna počitniška hiša ima veliko parkirišče in zunanjo kuhinjo, ki je namenjena druženju na prostem z dvema dodatnima straniščema. Ponujamo edinstveno doživetje v naravi: spanje v pristni leseni koči, obkroženo s pašniki, gozdovi in čudovitim pogledom na Žumberško gorje. jedo sadje in zelenjavo, sveže pobrano z lastnega ekološkega vrta, sončenje na njegovi prodnati plaži. Obstaja peč na drva, ki ogreva vse prostore v hladnih dneh. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Agroturizem Sablić

Od morja > 50 km
Kapaciteta 7 oseb

Cena od 200 €

Agroturizem Svirekić ( Unešić)

Hiša se nahaja 25 km od Šibenika in 15 km od Drniša, nedaleč od Narodnega parka Krka (8 km). Nahajamo se v samoti več hektarjev neokrnjene narave, gostom pa ponujamo možnost okušanja domačih dobrot iz lastne pridelave, v domačem gospodinjstvu pridelujemo zelenjavo, ki je gostom na voljo! Hiša je sestavljena iz popolnoma opremljene kuhinje z notranjim kaminom in sobe za 4 osebe, WC se nahaja izven objekta! Mir, tišina in žvrgolenje ptic je vsakodnevna rutina naše male kmetije in le 100 m nižje je ena najbolj obiskanih restavracij v naši občini, konoba Camapnelo, kjer lahko uživate v vrhunskih dobrotah mladega kuharja Mate! Domače živali so dobrodošle in pri nas boste spoznali domače živali, ki osrečujejo hišo

Kategorizacija Kategorizacija - Agroturizem Svirekić

Od morja 25 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 80 €

Agroturizem Hrvaška
Zakaj rezervirati Agroturizem na Hrvaškem neposredno z lastniki zasebne namestitve

Agroturizem je oblika turizma, ki se hitro razvija na Hrvaškem, zlasti v dalmatinskem in istrskem zaledju. Če se želite izogniti vsakodnevnemu mestnemu življenju in rutini ter doživeti nekaj novega in malo drugačnega preživljanja počitnic, je agroturizem idealen za vas. Ali živite v velikem mestu in se želite premakniti in spremeniti življenjski slog ali pa raje navdušiti naravo in alternativne izkušnje s tradicionalnimi hotelskimi in apartmajskimi nastanitvami? Agroturizem prinaša življenje v naravi in sožitje z naravo, ki ga v tradicionalnih podeželskih okoljih iščejo turisti in gostje po vsem svetu. Kmečki turizem je lahko povezan z različnimi dejavnostmi, ki lahko vključujejo tradicionalne kmetijske dejavnosti, kot so nabiranje oljk, fig, sadja in zelenjave, krmljenje živali itd. V času vašega bivanja bo vse to naredilo edinstveno, zlasti za družine z majhnimi otroki!

Hrvaška je dežela globokih korenin v kmetijstvu, vinogradništvu in pridelavi oljk, kar ustvarja odlične pogoje za agroturizme in nudi neomejene možnosti. Bivanje v zasebnih družinskih hišah in kmetijah vam daje boljši vpogled v način življenja, navade in kulturo lokalnih prebivalcev. Sorazmerno majhno območje Hrvaške ponuja kar 3 podnebne cone (kontinentalni, gorski in sredozemski) ter številne edinstvene regije, kot so Istra, Kvarner, Dalmacija, Zagorje, Slavonija, Lika, Gorski kotar ... Vsaka regija ponuja edinstven način življenje, običaji, tradicijo in kulinariko ter najboljši način za raziskovanje vsega je rezervacija namestitve na eni od družinskih kmetij. Preberite več o trajnostnem kmetijstvu, preživite počitnice, ki jih obkroža narava in seveda okusite okusne in neprijetne domače jedi in lokalne specialitete.

Večina mest na Hrvaškem v mestnem središču ima trg, kjer lahko najdete lokalne pridelke, a želite izvedeti, kako se proizvaja vsa ta hrana? Predstavljajte si, da bivanje v tradicionalni kmečki hiši v 16. stoletju v prekrasnem okolju zelenja z dišečim mediteranskim rastlinjem, opremljeno z vsemi sodobnimi razkošnimi funkcijami, kot je zunanji bazen. Spoznajte lastnike - družine, ki so že stoletja ohranjale način življenja. Z veseljem vas bodo spustili v svoj svet in jim delili svoj življenjski slog. Uživajte v majhni šoli za kuhanje, vinogradništvu ali pridelavi oljk in se naučite tehnik avtentičnega ekološkega kmetovanja in vrtnarjenja. Obdan z naravo, lahko uživate v številnih drugih aktivnostih, kot so pohodništvo, jahanje, kolesarjenje, degustacija vin, plavanje, adrenalinski športi itd. Dan nikoli ni dolgčas! Vrnite se iz zabavnega in aktivnega dne in poskusite okusno večerjo, ki jo pripravijo vaši gostitelji, kar je plod vsakodnevnega dela in bogate in rodovitne zemlje.

Agroturizem na Hrvaškem ponuja edinstveno izkušnjo. V naši ponudbi najdete gostoljubne gostitelje, s katerimi lahko neposredno stopite v stik in rezervirate naslednje počitnice na eni od teh družinskih kmetij. Poiščite nastanitev v agroturizmu na Hrvaškem s spodnjega seznama ali s hitrim iskanjem in rezervirajte idealno in cenovno ugodno namestitev, preden bo prepozno. Vaša idealna namestitev je le dva miška od vas, vaše družine in prijateljev!