Apartmaji in zasebne nastanitve Bjelovar

Bjelovar je mesto in središče Bjelovarsko županije na Hrvaškem. Nahaja se na velikem planote na južnem pobočju Bilogoro v severozahodni Sloveniji. Je gospodarsko, kulturno in politično središče regije, v kateri živi 50.000 prebivalcev. To je ena izmed najmlajših mest na Hrvaškem, nastali leta 1756, s sklepom avstroogrske cesarice Marije Terezije. Ena od zanimivih stvari je, ki je bila zgrajena kot razlog za usposabljanje in ima ustrezno...

Razvrsti po:

Apartmaji Matic

Bjelovar

Od morja > 50 km
Kapaciteta 8 oseb

na vprašanje

Apartmaji Matic ( Bjelovar)

Apartmaji se nahajajo v prvem območju mesta, ulice A. Mihanovića 41. Imamo 2 apartmaja. Apartma 1 ima približno 65 m2, se ga dve spalnici, dnevno sobo, kuhinjo in kopalnico z WC-jem in hodnik. Apartma 2 je 32 m2, ima dnevno sobo s kuhinjo in spalnico ter kopalnico z WC. Apartmaji so klimatizirani. V vsaki sobi in dnevna soba ima televizijo. Na vseh področjih je na voljo brezžični internet preko WiFi. Apartma 1 ima 4 postelje + 2 dodatnih ležišč. Apartma 2 ima 2 postelji. Mesto Bjelovar se nahaja na platoju v južnem delu Bilogore (North West Hrvaška), na 135 m nadmorske višine. Bjelovar je sedež Bjelovarsko County, ampak naravno, kulturno in politično središče regije. Mesto Bjelovar zaseda skupno površino 191,9 km2 in administrativno zajema 31 naselij. Danes je območje ima okoli 42.000 prebivalcev. Dobrodošli, lepo dopust !!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Matic

Od morja > 50 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Bjelovar

Bjelovar  - Grb Bjelovar je mesto in središče Bjelovarsko županije na Hrvaškem. Nahaja se na velikem planote na južnem pobočju Bilogoro v severozahodni Sloveniji. Je gospodarsko, kulturno in politično središče regije, v kateri živi 50.000 prebivalcev. To je ena izmed najmlajših mest na Hrvaškem, nastali leta 1756, s sklepom avstroogrske cesarice Marije Terezije. Ena od zanimivih stvari je, ki je bila zgrajena kot razlog za usposabljanje in ima ustrezno kvadratni strukturo ulici v centru mesta. Iz zgodovinskih spomenikov priporočamo obisk baročna katedrala sv Teresa Avila, zgrajeno v 18. stoletju, največji kamen paviljon v Evropi v centralni park in mestni muzej. Zaradi zelo rodovitnih zemljišč in gozdov bogata griči Bilogore, je prebivalstvo v glavnem ukvarjajo s kmetijstvom, vzrejo in gozdarstvo govedo. Tu je tradicija mleka in sira proizvodnje, tako Bjelovar se včasih označuje kot mesto sira. Nekatere izmed najbolj priljubljenih sirov, ki so izdelali so Bilogorac, Podravac, Dimsi ... V mestu lahko najdete namestitev v dobro opremljenih sobah in apartmajih v družinskih hišah in okolici lahko najdete namestitev na kmetijah, ki ponujajo zelo zanimivo podeželski turizem in zdrave prehrane. V Bjelovarju potekajo zanimive kulturne in zabavne prireditve, kot so Bjelovarsko sejmu, Terezijane, BOK fest, Doku-art in druge. Gastronomska ponudba tega območja je bogata in zelo raznolika in boste uživali v zelo okusne in zdrave hrane. Vabimo vas, da obiščete Bjelovar in idilične pobočja Bilogore in se sprostite v bujnega zelenja in svežega zraka v tej regiji. Iskanje zasebne nastanitve v Bjelovarju in okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Bjelovarju in okolici. Dobrodošli v Bjelovar!

Bjelovar Vremenska napoved
Poiščite namestitev v bližini mesta Bjelovar