Apartmaji in zasebne nastanitve Koprivnica

Koprivnica je mesto in sedež občine Koprivnica-Križevci na Hrvaškem. To se nahaja v severozahodnem delu kontinentalne Hrvaške, med pobočji sredogorju Bilogoro in Kalnik in Dravo. Iz Zagreba je približno 85 kilometrov. Skozi mesto teče majhen potok, iz katerega Koprivnica dobil svoje ime. Prvič, ko je bilo omenjeno mesto je 13. stoletja in v 14. stoletju je postalo svobodno kraljevsko mesto. V turški osvojitvi postal središče pisarni Vojna...

Razvrsti po:

Apartmaji Cecilia

Koprivnica

Od morja > 50 km
Kapaciteta 8 oseb

na vprašanje

Apartmaji Cecilia ( Koprivnica)

Lepi in udobni apartmaji v mirnem delu mesta Koprivnica, v bližini centra, železniške in avtobusne postaje. Popolnoma opremljena kuhinja, centralno ogrevanje, TV, radio, pralni stroj, sušilec za lase, likalnik in likalna deska in druge potrebščine. Prosti WIFI, parkirišče v dvorišču, garaža za kolesa in motorna kolesa, kot tudi brezplačna uporaba dveh koles. Uporaba teraso in vrt s sosednjimi vrtnim pohištvom in žarom na voljo.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Cecilia

Od morja > 50 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Koprivnica

Koprivnica  - Grb Koprivnica je mesto in sedež občine Koprivnica-Križevci na Hrvaškem. To se nahaja v severozahodnem delu kontinentalne Hrvaške, med pobočji sredogorju Bilogoro in Kalnik in Dravo. Iz Zagreba je približno 85 kilometrov. Skozi mesto teče majhen potok, iz katerega Koprivnica dobil svoje ime. Prvič, ko je bilo omenjeno mesto je 13. stoletja in v 14. stoletju je postalo svobodno kraljevsko mesto. V turški osvojitvi postal središče pisarni Vojna krajina je, in po prehodu iz turške nevarnosti v poznem 17. stoletju doživela hiter gospodarski in kulturni razcvet. Danes je moderno mesto z okoli 30.000 prebivalci, in glavne dejavnosti so poljedelstvo, živinoreja, hrana, farmacevtski in lesna in papirna industrija. Turizem se počasi razvija zahvaljujoč dobro ohranjeno baročno središču mesta, in veliko kulturnih in zabavnih prireditev. Tu lahko najdete namestitev v poceni apartmajih in sobah v zasebnih hišah. Za bodo turisti in obiskovalci zagotovo najbolj privlačno središče starega mesta, današnji Zrinski, Florijanski in Jelačić Square, kjer so stare enonadstropne stavbe v baročnem in secesijskem slogu. Nežni hribi v bližini Koprivnica bogata z vinogradi in sadovnjaki, potem reka Drava s pritoki in jezera skrivajo veliko zanimivih in privlačno vsebino. Koprivnica se šteje kot kulinarično središče celinske Hrvaške, z dobro znano podjetje Podravka, Muzej prehrane in veliko vrhunskih restavracij. neposreden stik lastniki apartmajev in sob v Koprivnici in prihranite do 40%. Iskanje cenovno nastanitev v Koprivnici in okolici. Dobrodošli na Koprivnica!

Koprivnica Vremenska napoved
Poiščite namestitev v bližini mesta Koprivnica