Apartmaji in zasebne nastanitve Koprivnica

Koprivnica je mesto in sedež občine Koprivnica-Križevci na Hrvaškem. To se nahaja v severozahodnem delu kontinentalne Hrvaške, med pobočji sredogorju Bilogoro in Kalnik in Dravo. Iz Zagreba je približno 85 kilometrov. Skozi mesto teče majhen potok, iz katerega Koprivnica dobil svoje ime. Prvič, ko je bilo omenjeno mesto je 13. stoletja in v 14. stoletju je postalo svobodno kraljevsko mesto. V turški osvojitvi postal središče pisarni Vojna...

Razvrsti po:

Počitniški dom Inn Green

Koprivnica

Od morja > 50 km
Kapaciteta 3 oseb

od 120 €

Počitniški dom Mala tajna

Koprivnica

Od morja > 50 km
Kapaciteta 2 oseb

od 100 €

Počitniški dom Inn Green ( Koprivnica)

Zakaj obiskati Podravino? Zelena in samostojna, le uro vožnje od Zagreba, Podravina je idealna destinacija za pobeg od gneče in oddih od stresnega mestnega vsakdana. Ljubitelji narave ne bodo razočarani, ne glede na to, ali iščejo aktiven dopust ali sprostitev. Želite svoje bivanje popestriti s kančkom kulture in zgodovine? Ne skrbite, Podravina ima za vsakogar nekaj in ponuja toliko, da se boste želeli vračati, da ne bi ničesar zamudili.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Inn Green

Od morja > 50 km
Kapaciteta 3 oseb

Cena od 120 €

Počitniški dom Mala tajna ( Koprivnica)

Med vinogradi, gozdovi in zelenjem se nahaja Počitniška hiša Mala tajna. Nahaja se v kraju Kunovec Breg v Koprivničko-križevaški županiji. Zagreb - 100 km Varaždin - 40 km Kapaciteta hiše je 2 osebi Našim gostom smo zagotovili veliko parkirišče, infra savno in hidromasažni bazen, žar, žar in krušno peč. Hiša je sestavljena iz dveh etaž. Spodnjo etažo sestavljajo velika kuhinja z vsemi aparati, jedilnica s pametnim televizorjem ob mizi, na vhodu pa lesena miza s klopjo in stolom ter WC. Zgornje nadstropje obsega dnevno sobo odprtega tipa s kotno sedežno garnituro, kuhinjo, infrardečo savno in odprtim prehodom v hidromasažni bazen, ki se nahaja v zimskem vrtu, spalnico z zakonsko posteljo in kopalnico s kabino za prhanje. . Poleg naštetega je velika terasa s kotno garnituro in dvema ležalnikoma.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Mala tajna

Od morja > 50 km
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 100 €

Turistični vodnik - Koprivnica

Koprivnica  - Grb Koprivnica je mesto in sedež občine Koprivnica-Križevci na Hrvaškem. To se nahaja v severozahodnem delu kontinentalne Hrvaške, med pobočji sredogorju Bilogoro in Kalnik in Dravo. Iz Zagreba je približno 85 kilometrov. Skozi mesto teče majhen potok, iz katerega Koprivnica dobil svoje ime. Prvič, ko je bilo omenjeno mesto je 13. stoletja in v 14. stoletju je postalo svobodno kraljevsko mesto. V turški osvojitvi postal središče pisarni Vojna krajina je, in po prehodu iz turške nevarnosti v poznem 17. stoletju doživela hiter gospodarski in kulturni razcvet. Danes je moderno mesto z okoli 30.000 prebivalci, in glavne dejavnosti so poljedelstvo, živinoreja, hrana, farmacevtski in lesna in papirna industrija. Turizem se počasi razvija zahvaljujoč dobro ohranjeno baročno središču mesta, in veliko kulturnih in zabavnih prireditev. Tu lahko najdete namestitev v poceni apartmajih in sobah v zasebnih hišah. Za bodo turisti in obiskovalci zagotovo najbolj privlačno središče starega mesta, današnji Zrinski, Florijanski in Jelačić Square, kjer so stare enonadstropne stavbe v baročnem in secesijskem slogu. Nežni hribi v bližini Koprivnica bogata z vinogradi in sadovnjaki, potem reka Drava s pritoki in jezera skrivajo veliko zanimivih in privlačno vsebino. Koprivnica se šteje kot kulinarično središče celinske Hrvaške, z dobro znano podjetje Podravka, Muzej prehrane in veliko vrhunskih restavracij. neposreden stik lastniki apartmajev in sob v Koprivnici in prihranite do 40%. Iskanje cenovno nastanitev v Koprivnici in okolici. Dobrodošli na Koprivnica!

Koprivnica Vremenska napoved
Poiščite namestitev v bližini mesta Koprivnica