Apartmaji in zasebne nastanitve Brač - Selca i Sumartin

Selce je naselje na jugovzhodnem delu otoka Brača, in središče občine Selce. Občina Selce je sestavljen iz vasi Novo Selo, Sumartin, Povlja in Selacki vasi. Nahaja se v notranjosti otoka, približno 1 km od morja, Selce je znan po svoji domači hrani (jagnjetina, sir, vino, medu) in bogatimi očarljivo restavracij in visoko kakovostnih stanovanj in počitniških hiš. Sumartin je slikovito mestece se nahaja v enem od zalivov na južni vzhodni...

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Brač - Selca i Sumartin

Razvrsti po:

Apartmaji Slavka i Luka

Brač - Selca i Sumartin

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 oseb

od 50 €

Počitniški dom Štambuk

Brač - Selca i Sumartin

Od morja 10 m
Kapaciteta 9 oseb

od 130 €

Počitniški dom Kety

Brač - Selca i Sumartin

Od morja 200 m
Kapaciteta 4 oseb

od 80 €

Apartmaji Punta

Brač - Selca i Sumartin

Od morja 100 m
Kapaciteta 9 oseb

od 40 €

Počitniški dom Margita

Brač - Selca i Sumartin

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 oseb

od 110 €

Apartma Sumartin

Brač - Selca i Sumartin

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 oseb

od 140 €

Apartma Jurebrac

Brač - Selca i Sumartin

Od morja 80 m
Kapaciteta 6 oseb

od 70 €

Apartma Dvi palme

Brač - Selca i Sumartin

Od morja 3.5 km
Kapaciteta 5 oseb

na vprašanje

Apartmaji Slavka i Luka ( Brač - Selca i Sumartin)

Apartmaji Slavko in Luka se nahajajo v mestu Sumartin na otoku Braču. Stanovanja so približno 62 m2. Vsak apartma ima teraso s čudovitim razgledom. Veliko dvorišče s pokrito garažo.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Slavka i Luka

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 50 €

Počitniški dom Štambuk ( Brač - Selca i Sumartin)

Hiša se nahaja v središču mirnega ribiškega in turističnega naselja. Od morja je oddaljen le 5 metrov, od najbližje restavracije, tržnice ali kavarne pa 30 metrov. Hiša ima veliko dvorišče, na katerem lahko sedite in uživate ob čudovitih sončnih zahodih, medtem ko gledate na celo vas in čudovit zaliv, v katerem se nahaja vas. Apartma je za 4 osebe, ima dve spalnici, kuhinjo, kopalnico, dnevno sobo z jedilno mizo in balkon. Celotna hiša je narejena iz kamna in v kombinaciji s sodobno tehnologijo zagotavlja odličen ambient za odlične počitnice. Pred hišo je jacuzzi in veliko mesto za peko na žaru ter velika miza, ki jo lahko ves čas uporabljate. Tik ob njih je velik vrt, napolnjen z drevesi limone, mandarin in pomaranč ter vinsko trto, ki podnevi zagotavlja dovolj odtenkov in sadje, bogato z okusom, ki ga lahko prosto izbirate. Vas je z Makarsko povezana s trajektom, prav tako pa je tudi bližnje mesto Supetar, povezano s Splitom. Apartma je od pristanišča oddaljen le 100 metrov. Obstaja tudi cesta, ki povezuje celoten otok, ki jo lahko uporabite za ogled otoka z avtomobilom v lokalnem rent a caru. Neposredna bližina plaže in čisto morje, mir in tišina sredi vasi, veliko restavracij in kavarn v bližini, edinstvena lokalna hrana, enostavna dostopnost z avtomobilom iz Makarske ali Splita naredijo to mesto edinstveno mesto za preživljanje počitnic!

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Štambuk

Od morja 10 m
Kapaciteta 9 oseb

Cena od 130 €

Počitniški dom Kety ( Brač - Selca i Sumartin)

V mirnem delu majhno ribiško vasico Sumartin je lepa hiša Kety. Obdan z zelenjem, olivami in zelišči (sivka, ruzmain). Objekt je od morja oddaljen 300 m. Zmogljivost hiše je dve spalnici z dvema kopalnicama, kuhinjo in veliko dnevno sobo. Pred hišo je terasa za sprostitev in lepim vrtom. Hiša je samostojna enota - se nahaja v pritličju. Če želite miren dopust z zvokom petje ptic, da nas obiščete! Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Kety

Od morja 200 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 80 €

Apartmaji Punta ( Brač - Selca i Sumartin)

Apartmaji Tonšić se nahajajo v Sumartin območje obdano z borovci in plažo, ki je od vile oddaljeno le 100 m. To je le pol kilometra od trajektnega pristanišča in avtobusne postaje. Približno pol kilometra stran od najbližje restavracije in trgovine. Ker ni prostora izven mestnega hrupa, lahko naši gostje resnično sprostite in počitek iz vsakodnevne rutine. Villa je bilo zelo lepo in zgrajena iz belega kamna z Brača, v pred hišo, notranji dvorišče s parkirnimi mesti.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Punta

Od morja 100 m
Kapaciteta 9 oseb

Cena od 40 €

Počitniški dom Margita ( Brač - Selca i Sumartin)

Hiša Margita idealna izbira za vse, ki iščejo za popolno sprostitev v lepem, naravnem mediteranskem ambientu in uživajte v kristalno čista voda. Obdan z neokrnjeno borovim gozdom in avtohtono cvetje vam bo dala mir, zasebnost in sprostitev od vrveža. Center mesta z restavracijami in supermarket je le 100 m stran, morje in plaže so 200 m. Hiša je urejena kombinacijo sodobnega in starinskega pohištva in je sestavljen iz spalnice z zakonsko posteljo, spalnico z ena in ena zakonska postelja, kopalnica in WC. Kuhinja, jedilnica in dnevna soba ima dostop do prostorno teraso (3x9 m), kjer lahko jeste, ampak tudi uživati ??na soncu in naravno senco. Kavč v dnevni sobi je lahko, če je to potrebno, da se raztopi v zakonsko posteljo. Sumartin je majhno, slikovito ribiško mestece na jugovzhodni strani otoka Brača povezan neposredno, dnevni trajektom iz Makarske. Avtobusne linije ga povežejo z drugimi mesti na otoku in je tako na Bol in Zlatni rat le 20 km. Samo Sumartin ima štiri plaže s tuši, in najeti čoln se lahko obrnejo na enem od bližnjih zalivov

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Margita

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 110 €

Apartma Sumartin ( Brač - Selca i Sumartin)

Apartma za najem Sumartin je self catering nastanitev se nahaja v Sumartin. Prost dostop do WiFi je na voljo. Namestitev vam bo s televizijo, teraso in satelitsko televizijo. Obstaja polno kuhinjo s pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico. Kopalnice tudi priti s kadjo ali prho. Uživate lahko pogled na morje naravo in kraj prijeten vtis

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Sumartin

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 140 €

Apartma Jurebrac ( Brač - Selca i Sumartin)

Namestitev za 6 oseb, parkiranje, privez čolnov, klima, brezžični.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Jurebrac

Od morja 80 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 70 €

Apartma Dvi palme ( Brač - Selca i Sumartin)

Apartma Dvi palme se nahaja v veliki družinski hiši. Ima ločen vhod in skupni vrt. Apartma se sestoji iz 2 spalnici, od katerih eden vsebuje zakonsko posteljo in druge dvoposteljnih, WC, kuhinjo, balkon in hodnik. Zraven hiše je prostorno parkirišče. Hiša se nahaja na samem koncu majhni mirni vasici. Idealen kraj za oddih od vsakdanjega stresa. Morje je le 4 km. Domačini so zelo prijazni. Ona bo stal na voljo za dodatne informacije in storitve. S ponudbo nastanitve je možna tudi ureditev za serviranje hrane. Obiščite našo majhno vas in priti do narave.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Dvi palme

Od morja 3.5 km
Kapaciteta 5 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Brač - Selca i Sumartin

Brač - Selca i Sumartin  - Grb Selce je naselje na jugovzhodnem delu otoka Brača, in središče občine Selce. Občina Selce je sestavljen iz vasi Novo Selo, Sumartin, Povlja in Selacki vasi. Nahaja se v notranjosti otoka, približno 1 km od morja, Selce je znan po svoji domači hrani (jagnjetina, sir, vino, medu) in bogatimi očarljivo restavracij in visoko kakovostnih stanovanj in počitniških hiš. Sumartin je slikovito mestece se nahaja v enem od zalivov na južni vzhodni strani otoka in se nahaja le 3 km od Selce. Ustanovljena je bila leta 1646, ko begunci iz Makarske obale pristala v zalivu na begu pred Turki. Stanovalci so se od takrat namenjena za ribolov, trgovanje in ladjedelništvo. Še danes deluje majhno ladjedelnici. Danes, v Sumartin živi 620 prebivalcev in gospodarski poljedelstvo, vinogradništvo, oljkarstvo, ribištvo in turizem. Sumartin je zelo dobro povezan s kopnim s trajektom linijo Sumartin - Makarska, ki gre 5 krat na dan, v času turistične sezone. V bližini Sumartin obstaja več mirne in osamljene zalivi (Rasotica, Zukovik, Radovnja, Studena, Zvirje in Spilice) s peskom in prodnatih plaž. Veliko sonca, lepe plaže in kristalno čista voda, so neustavljivo žrebanje za vse obiskovalce Sumartin. Ohranjena narava, bogata gastronomska ponudba in gostoljubnost zagotavljajo kakovost počitnic tukaj preživel. Apartmaji, sobe, poceni zasebne nastanitve v Selce in Sumartin. Dobrodošli v Selce in Sumartin na otoku Braču!

Brač - Selca i Sumartin Vremenska napoved