Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Brač - Selca i Sumartin - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Brač - Selca i Sumartin

Brač - Selca i Sumartin - Grb

Selce je naselje na jugovzhodnem delu otoka Brača, in središče občine Selce. Občina Selce je sestavljen iz vasi Novo Selo, Sumartin, Povlja in Selacki vasi. Nahaja se v notranjosti otoka, približno 1 km od morja, Selce je znan po svoji domači hrani (jagnjetina, sir, vino, medu) in bogatimi očarljivo restavracij in visoko kakovostnih stanovanj in počitniških hiš. Sumartin je slikovito mestece se nahaja v enem od zalivov na južni vzhodni strani otoka in se nahaja le 3 km od Selce. Ustanovljena je bila leta 1646, ko begunci iz Makarske obale pristala v zalivu na begu pred Turki. Stanovalci so se od takrat namenjena za ribolov, trgovanje in ladjedelništvo. Še danes deluje majhno ladjedelnici. Danes, v Sumartin živi 620 prebivalcev in gospodarski poljedelstvo, vinogradništvo, oljkarstvo, ribištvo in turizem. Sumartin je zelo dobro povezan s kopnim s trajektom linijo Sumartin - Makarska, ki gre 5 krat na dan, v času turistične sezone. V bližini Sumartin obstaja več mirne in osamljene zalivi (Rasotica, Zukovik, Radovnja, Studena, Zvirje in Spilice) s peskom in prodnatih plaž. Veliko sonca, lepe plaže in kristalno čista voda, so neustavljivo žrebanje za vse obiskovalce Sumartin. Ohranjena narava, bogata gastronomska ponudba in gostoljubnost zagotavljajo kakovost počitnic tukaj preživel. Apartmaji, sobe, poceni zasebne nastanitve v Selce in Sumartin. Dobrodošli v Selce in Sumartin na otoku Braču!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Brač - Selca i Sumartin
Poceni apartmaji Brač - Selca i Sumartin
Zasebna namestitev Brač - Selca i Sumartin

Brač - Selca i Sumartin - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Brač - Selca i Sumartin

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Počitniške hiše Štambuk Brač - Selca i Sumartin - Hrvaška

Počitniški dom Štambuk
Brač - Selca i Sumartin

Od morja 10 m
Kapaciteta 9 osebe od 130 €

Počitniške hiše Kety Brač - Selca i Sumartin - Hrvaška

Počitniški dom Kety
Brač - Selca i Sumartin

Od morja 200 m
Kapaciteta 4 osebe od 80 €

Apartmaji Punta Brač - Selca i Sumartin - Hrvaška

Apartmaji Punta
Brač - Selca i Sumartin

Od morja 100 m
Kapaciteta 9 osebe od 40 €

Počitniške hiše Margita Brač - Selca i Sumartin - Hrvaška

Počitniški dom Margita
Brač - Selca i Sumartin

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 osebe od 110 €


Apartmaji Slavka i Luka Brač - Selca i Sumartin - Hrvaška

Apartmaji Slavka i Luka
Brač - Selca i Sumartin

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 osebe od 50 €

Apartmaji Sumartin Brač - Selca i Sumartin - Hrvaška

Apartmaji Sumartin
Brač - Selca i Sumartin

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 osebe od 140 €

Apartmaji Jurebrac Brač - Selca i Sumartin - Hrvaška

Apartmaji Jurebrac
Brač - Selca i Sumartin

Od morja 80 m
Kapaciteta 6 osebe od 70 €

Apartmaji Dvi palme Brač - Selca i Sumartin - Hrvaška

Apartmaji Dvi palme
Brač - Selca i Sumartin

Od morja 3500 m
Kapaciteta 5 osebe na vprašanje


Počitniški dom Štambuk Brač - Selca i Sumartin
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 9 osebe

od 130 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Štambuk - Brač - Selca i Sumartin

Hiša se nahaja v središču mirni ribiča in turističnega naselja. To je oddaljena le 5 metrov od morja, in stran od najbližje restavracije, trga ali kavarni 30 metrov. Hiša ima veliko dvorišče, v kateri lahko sedite in uživajte veliko sončne zahode, medtem ko gleda na celotne vasi in lepem zalivu, v kateri se nahaja vasi. Apartma je za 4 osebe, ima dve spalnici, kuhinjo, kopalnico, dnevno sobo z jedilnim mizo in balkonom. Cela hiša je narejena iz kamna in združuje, ki s sodobno tehnologijo zagotavlja odličen ambient za super dopust. Pred hišo je velik žar prostor in velika miza, ki jo lahko uporabljate ves čas. Ob njih je velik vrt napolnjena z limono, mandarine in oranžne drevesa in vinsko trto, ki nudijo dovolj odtenki podnevi in ??sadja bogata z okusom, ki ga lahko prosto izberete. Vas je povezan z Makarsko preko trajektom, pa je v bližini mesta Supetar povezan s Splitom. Stanovanje se nahaja le 100 metrov od lokacije pristanišča. Prav tako pa je cesta, ki povezuje celoten otok, ki ga lahko uporabite za ogled otoka, tako da avto v lokalni najem avtomobila. Neposredni bližini plaže in čisto morje, mir in tišina v sredi vasi, veliko restavracij in barov v bližini, edinstven lokalna hrana, lahka dostopnost z avtomobilom od Makarske in Splita, da je ta kraj edinstven kraj za preživeti počitnice!


Počitniški dom Kety Brač - Selca i Sumartin
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 4 osebe

od 80 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Kety - Brač - Selca i Sumartin

V mirnem delu majhno ribiško vasico Sumartin je lepa hiša Kety. Obdan z zelenjem, olivami in zelišči (sivka, ruzmain). Objekt je od morja oddaljen 300 m. Zmogljivost hiše je dve spalnici z dvema kopalnicama, kuhinjo in veliko dnevno sobo. Pred hišo je terasa za sprostitev in lepim vrtom. Hiša je samostojna enota - se nahaja v pritličju. Če želite miren dopust z zvokom petje ptic, da nas obiščete! Dobrodošli!


Apartmaji Punta Brač - Selca i Sumartin
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 9 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Punta - Brač - Selca i Sumartin

Apartmaji Tonšić se nahajajo v Sumartin območje obdano z borovci in plažo, ki je od vile oddaljeno le 100 m. To je le pol kilometra od trajektnega pristanišča in avtobusne postaje. Približno pol kilometra stran od najbližje restavracije in trgovine. Ker ni prostora izven mestnega hrupa, lahko naši gostje resnično sprostite in počitek iz vsakodnevne rutine. Villa je bilo zelo lepo in zgrajena iz belega kamna z Brača, v pred hišo, notranji dvorišče s parkirnimi mesti.


Počitniški dom Margita Brač - Selca i Sumartin
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 osebe

od 110 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Margita - Brač - Selca i Sumartin

Hiša Margita idealna izbira za vse, ki iščejo za popolno sprostitev v lepem, naravnem mediteranskem ambientu in uživajte v kristalno čista voda. Obdan z neokrnjeno borovim gozdom in avtohtono cvetje vam bo dala mir, zasebnost in sprostitev od vrveža. Center mesta z restavracijami in supermarket je le 100 m stran, morje in plaže so 200 m. Hiša je urejena kombinacijo sodobnega in starinskega pohištva in je sestavljen iz spalnice z zakonsko posteljo, spalnico z ena in ena zakonska postelja, kopalnica in WC. Kuhinja, jedilnica in dnevna soba ima dostop do prostorno teraso (3x9 m), kjer lahko jeste, ampak tudi uživati ??na soncu in naravno senco. Kavč v dnevni sobi je lahko, če je to potrebno, da se raztopi v zakonsko posteljo. Sumartin je majhno, slikovito ribiško mestece na jugovzhodni strani otoka Brača povezan neposredno, dnevni trajektom iz Makarske. Avtobusne linije ga povežejo z drugimi mesti na otoku in je tako na Bol in Zlatni rat le 20 km. Samo Sumartin ima štiri plaže s tuši, in najeti čoln se lahko obrnejo na enem od bližnjih zalivov


Apartmaji Slavka i Luka Brač - Selca i Sumartin
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Slavka i Luka - Brač - Selca i Sumartin

Apartmaji Slavko in Luka se nahajajo v Sumartin na otoku Braču. Apartmaji so približno 62 m2. Vsak apartma ima teraso s čudovitim razgledom. Veliko dvorišče z zajema garažo.


Apartmaji Sumartin Brač - Selca i Sumartin
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 osebe

od 140 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Sumartin - Brač - Selca i Sumartin

Apartma za najem Sumartin je self catering nastanitev se nahaja v Sumartin. Prost dostop do WiFi je na voljo. Namestitev vam bo s televizijo, teraso in satelitsko televizijo. Obstaja polno kuhinjo s pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico. Kopalnice tudi priti s kadjo ali prho. Uživate lahko pogled na morje naravo in kraj prijeten vtis


Apartmaji Jurebrac Brač - Selca i Sumartin
Kategorizacija nastanitve

Od morja 80 m
Kapaciteta 6 osebe

od 70 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Jurebrac - Brač - Selca i Sumartin

Namestitev za 6 oseb, parkiranje, privez čolnov, klima, brezžični.


Apartmaji Dvi palme Brač - Selca i Sumartin
Kategorizacija nastanitve

Od morja 3500 m
Kapaciteta 5 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Dvi palme - Brač - Selca i Sumartin

Apartma Dvi palme se nahaja v veliki družinski hiši. Ima ločen vhod in skupni vrt. Apartma se sestoji iz 2 spalnici, od katerih eden vsebuje zakonsko posteljo in druge dvoposteljnih, WC, kuhinjo, balkon in hodnik. Zraven hiše je prostorno parkirišče. Hiša se nahaja na samem koncu majhni mirni vasici. Idealen kraj za oddih od vsakdanjega stresa. Morje je le 4 km. Domačini so zelo prijazni. Ona bo stal na voljo za dodatne informacije in storitve. S ponudbo nastanitve je možna tudi ureditev za serviranje hrane. Obiščite našo majhno vas in priti do narave.