Apartmaji in zasebne nastanitve Promajna

Promajna je majhno mestece v Splitsko-dalmatinske županije, ki se nahaja med Baški Vodi in Makarsko. Promajna je bila zgrajena v 17. stoletju kot vas ribičev in kmetov, ki je bila sklenjena s prebivalci bližnjega Bast in Podgori. Od sredine prejšnjega stoletja, je prerasla v turistično središče s sodobnimi hiš, vil in apartmajev. Promajna je značilna dolga šljunkovitih plaž in kristalno čistega Jadranskega morja, zaradi česar je idealen...

Razvrsti po:

Apartmaji Radojkovic

Promajna

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

od 75 €

Apartmaji Snježana Bilić

Promajna

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 oseb

na vprašanje

Apartmaji Zoran

Promajna

Od morja 250 m
Kapaciteta 20 oseb

od 40 €

Apartmaji Radojkovic ( Promajna)

Dobrodošli, da izpolnjujejo sonce in morje, vir življenja, je kraj sprostitve. Čist zrak, ki ga nežno vetrič dodatno obogatitev s kisikom, se spušča iz Biokova, po zelenih borovcev, oljkami in vinogradi, na bele peščene plaže in zalivi promajske meša z vonjem po kristalno čistem morju. Radojković Apartmaji se nahajajo na plaži, ki je primerna za družine z majhnimi otroki ...

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Radojkovic

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 75 €

Apartmaji Snježana Bilić ( Promajna)

Naši 2 Studio apartmaji ponujajo namestitev za 4 osebe. Apartmaji imajo velike balkone s pogledom na morje z mini kuhinjo in jedilno mizo. Sobe so opremljene s klimatsko napravo, SAT TV, WI-FI. Obstaja parkirišče pred apartmajem. Promajna je 3 km od Baške Vode in 5 km od Makarske, dovolj daleč od vrveža in vendar blizu zabavo in zabavo. Plaža je oddaljena 150 m. Izleti: Otok Brač, Hvar: deljiva Dubrovnik 80 km Krka, 60 km, Omiš 30 Plitvice ..

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji  Snježana Bilić

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Zoran ( Promajna)

Apartmaji Zoran se nahajajo približno 250m od plaže v Promajni. Hiša apartmaji Zoran se sestoji iz več apartmajev za 2, 4 in 6 oseb. Na prvem in drugem nadstropju sta dva studio apartmaja za 2 osebi in en apartma za 4 osebe. V tretjem nadstropju je apartma 4 + 2 s prekrasnim pogledom na morje. Vsi apartmaji imajo klimatsko napravo, satelitsko televizijo in brezžični internet. Hiša je primerna za skupine prijateljev ali večje družine.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Zoran

Od morja 250 m
Kapaciteta 20 oseb

Cena od 40 €

Turistični vodnik - Promajna

Promajna  - Grb Promajna je majhno mestece v Splitsko-dalmatinske županije, ki se nahaja med Baški Vodi in Makarsko. Promajna je bila zgrajena v 17. stoletju kot vas ribičev in kmetov, ki je bila sklenjena s prebivalci bližnjega Bast in Podgori. Od sredine prejšnjega stoletja, je prerasla v turistično središče s sodobnimi hiš, vil in apartmajev. Promajna je značilna dolga šljunkovitih plaž in kristalno čistega Jadranskega morja, zaradi česar je idealen kraj za miren in prijeten dopust, zlasti za družine z majhnimi otroki. Promajna ima več restavracij, picerije in kavarne, ki pogosto delujejo samo v času poletne turistične sezone, ko se organizira občasne zabavne prireditve, kot so ribičev zvečer. Bližina Makarske in Baške Vode ponuja gostom in turistom z dodatnimi objekti, kot so razne športne aktivnosti in nočno življenje. Iskanje cenovno zasebne nastanitve v Promajna. Dobrodošli na Promajna!

Promajna Vremenska napoved