Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Promajna - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Promajna

Promajna - Grb

Promajna je majhno mestece v Splitsko-dalmatinske županije, ki se nahaja med Baški Vodi in Makarsko. Promajna je bila zgrajena v 17. stoletju kot vas ribičev in kmetov, ki je bila sklenjena s prebivalci bližnjega Bast in Podgori. Od sredine prejšnjega stoletja, je prerasla v turistično središče s sodobnimi hiš, vil in apartmajev. Promajna je značilna dolga šljunkovitih plaž in kristalno čistega Jadranskega morja, zaradi česar je idealen kraj za miren in prijeten dopust, zlasti za družine z majhnimi otroki. Promajna ima več restavracij, picerije in kavarne, ki pogosto delujejo samo v času poletne turistične sezone, ko se organizira občasne zabavne prireditve, kot so ribičev zvečer. Bližina Makarske in Baške Vode ponuja gostom in turistom z dodatnimi objekti, kot so razne športne aktivnosti in nočno življenje. Iskanje cenovno zasebne nastanitve v Promajna. Dobrodošli na Promajna!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Promajna
Poceni apartmaji Promajna
Zasebna namestitev Promajna

Promajna - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Promajna

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Radojkovic Promajna - Hrvaška

Apartmaji Radojkovic
Promajna

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 osebe od 75 €

Apartmaji  Snježana Bilić Promajna - Hrvaška

Apartmaji Snježana Bilić
Promajna

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 osebe na vprašanje


Apartmaji Radojkovic Promajna
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 osebe

od 75 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Radojkovic - Promajna

Dobrodošli, da izpolnjujejo sonce in morje, vir življenja, je kraj sprostitve. Čist zrak, ki ga nežno vetrič dodatno obogatitev s kisikom, se spušča iz Biokova, po zelenih borovcev, oljkami in vinogradi, na bele peščene plaže in zalivi promajske meša z vonjem po kristalno čistem morju. Radojković Apartmaji se nahajajo na plaži, ki je primerna za družine z majhnimi otroki ...


Apartmaji  Snježana Bilić Promajna
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Snježana Bilić - Promajna

Naši 2 Studio apartmaji ponujajo namestitev za 4 osebe. Apartmaji imajo velike balkone s pogledom na morje z mini kuhinjo in jedilno mizo. Sobe so opremljene s klimatsko napravo, SAT TV, WI-FI. Obstaja parkirišče pred apartmajem. Promajna je 3 km od Baške Vode in 5 km od Makarske, dovolj daleč od vrveža in vendar blizu zabavo in zabavo. Plaža je oddaljena 150 m. Izleti: Otok Brač, Hvar: deljiva Dubrovnik 80 km Krka, 60 km, Omiš 30 Plitvice ..