Apartmaji in zasebne nastanitve Jasenovac

Jasenovac je mirno mesto in sedež občine v Sisak občine na Hrvaškem. Nahaja se na skrajnem jugovzhodnem delu Sisak občine v prostorni Panonske nižine obdan z rekami Trebeža, Savi in ​​Uni. Sisak je skoraj 70 kilometrov in vasi je prebivalcev 800 prebivalcev. Zaradi svojih naravnih virov, rodovitna zemlja in gosto hrasta in pepel gozdovi prebivalci Jasenovac se v glavnem ukvarjajo s kmetijstvom, govedo vzrejo in gozdarstvo. Turizem se počasi...

Razvrsti po:

Soba Kod ribiča

Jasenovac

Od morja 4 km
Kapaciteta 30 oseb

na vprašanje

Soba Kod ribiča ( Jasenovac)

V Jasenovcu, le 7 km od Novska (A3-avtoceste izstopa), se nahaja restavracija Kod ribica. Na vhodu v polje Lonjsko, obdan z obilico kulturnih in naravnih znamenitosti, je le nezgrešljiva točka za obiskovalce in turiste. Če hrepenite po posavskih specialitete Če iščete dobro vino, če potrebujete prostor za praznovanje ali pa si želite preživeti prijeten čas s prijatelji in družino, ste našli pravo mesto. Restavracija ima svoje lastno parkirišče za približno 30 avtomobilov. Notranjost restavracije s 60 sedeži (in ločeni hali 20) je primeren za poročne večerje, različne druge praznovanja ali poslovna srečanja v ločeni manjši sobi. V ločenem prostoru s 20 sedeži lahko uživate v kamin in krušno peč. Nudimo 12 spalnici. Vsaka soba je opremljena s satelitsko televizijo (LCD), WC, nočnih omaric in skladiščenje za oblačila in obutev. Zmogljivost sobe je približno 30 ljudi.

Kategorizacija Kategorizacija - Soba Kod ribiča

Od morja 4 km
Kapaciteta 30 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Jasenovac

Jasenovac  - Grb Jasenovac je mirno mesto in sedež občine v Sisak občine na Hrvaškem. Nahaja se na skrajnem jugovzhodnem delu Sisak občine v prostorni Panonske nižine obdan z rekami Trebeža, Savi in ​​Uni. Sisak je skoraj 70 kilometrov in vasi je prebivalcev 800 prebivalcev. Zaradi svojih naravnih virov, rodovitna zemlja in gosto hrasta in pepel gozdovi prebivalci Jasenovac se v glavnem ukvarjajo s kmetijstvom, govedo vzrejo in gozdarstvo. Turizem se počasi razvija, saj je skoraj celotno območje občine, ki se nahajajo v naravni park Lonjsko polje, ki je največje zaščiteno mokrišče območje v porečju Donave. Tukaj si lahko ogledate veliko divjih in domačih živali, ogroženih vrst ptic, kot tudi tradicionalne lesene arhitekture starih hiš. To področje je pravi gurmanski raj, če imate radi jedi iz sladkovodnih rib. Kljub naravnih lepot, Jasenovac je verjetno najbolj znan po Jasenovac Memorial, ki je eden izmed največjih spomenikov holokavsta in genocida 2. svetovne vojne na Hrvaškem. Obiščite Jasenovac, ponujajo svoje spoštovanje žrtvam fašizma in uživajte v bogato floro in favno, ki jo obdaja. Iskanje cenovno zasebne nastanitve v Jasenovac in okolici. Apartmaji sobe in počitniške hiše v Jasenovac. Dobrodošli v Jasenovcu!

Jasenovac Vremenska napoved
Poiščite namestitev v bližini mesta Jasenovac