Apartmaji in zasebne nastanitve Sisak

Sisak je glavno mesto Sisak občine v Sloveniji. To se nahaja ob ustju reke Odre v Kolpe in reke Kolpe v Savo, rodovitno in močvirnato območje panonske ravnice. Sisak je ena najstarejših naselij osrednja Hrvaška in arheološke sledove njegove poselitve se datira v 4. stoletju pred našim štetjem. V DP 1. stoletja na mestu današnjega Siska je bila ustanovljena rimsko vojaško taborišče - Siscija, ki je kmalu pridobil status mesta, in kasneje...

Razvrsti po:

Agroturizem Stara Iža

Sisak

Od morja > 50 km
Kapaciteta 3 oseb

na vprašanje

Soba Sisak

Sisak

Od morja 10 km
Kapaciteta 22 oseb

od 25 €

Agroturizem Stara Iža ( Sisak)

Kmečki turizem "Stara Iža" se nahaja v središču Krajinskega parka Lonjsko polje v vasi Kratečko, približno 30 km. iz Siska. Apartma je opremljen z LCD-televizijo, klimatsko napravo in brezžičnim internetom. V okviru kmečkega turizma "Stara Iža" lahko gostje izkoristijo tudi storitve restavracij, kjer strežejo tradicionalno hrano, predvsem pa specialiteto "krap na tirnicah", vina Moslavina in slivske specialitete. Kot sestavni del podeželskega turizma je tudi darilo galerije "Roda -art". Stara Iža ponuja namestitev v stari (200 g) tradicionalni družinski hiši, opremljeni z originalno opremo. Apartma je prilagojen sodobnemu življenju in je sestavljen iz sobe, opremljene s kuhinjo in straniščem s prho. Gostje lahko uporabljajo teraso na dvorišču, družinsko dvorišče in vrtni žar. Gostom je na voljo terasa na dvorišču, dvorišče družine, parkirišče in vrtni žar. Turistična taksa znaša 5,50 kn na osebo in dan (razen otrok).

Kategorizacija Kategorizacija - Agroturizem Stara Iža

Od morja > 50 km
Kapaciteta 3 oseb

Cena na vprašanje

Soba Sisak ( Sisak)

Nahajamo se v središču poslovne cone v Sisku in imamo odlično izbiro za poslovne goste kot tudi različne športne zveze, kot tudi tiste, ki so na obisku Sisak. Prostorne sobe s štirimi zvezdicami, ki ponujajo luksuzno namestitev, ki bo vaše bivanje v Sisku sproščujoče in prijetno. Poleg nastanitve Sobe Sisak ponuja gostom brezplačno parkirišče, brezplačen internet in TV storitev. Ponujamo dvanajst sob, od katerih so tri dvoposteljne z ločenima ležiščema, osem dvoposteljnih sob z zakonsko posteljo in eno sobo z zakonsko posteljo z raztegljivim ležiščem za dve osebi. Vsi, ki želijo spoznati mesto, v bližini zanimivosti boste našli, muzejev in drugih kulturnih znamenitosti. Pridite in obiščite našo lepo mesto Sisak in bivanje v naših prostorih Sisak :)

Kategorizacija Kategorizacija - Soba Sisak

Od morja 10 km
Kapaciteta 22 oseb

Cena od 25 €

Turistični vodnik - Sisak

Sisak  - Grb Sisak je glavno mesto Sisak občine v Sloveniji. To se nahaja ob ustju reke Odre v Kolpe in reke Kolpe v Savo, rodovitno in močvirnato območje panonske ravnice. Sisak je ena najstarejših naselij osrednja Hrvaška in arheološke sledove njegove poselitve se datira v 4. stoletju pred našim štetjem. V DP 1. stoletja na mestu današnjega Siska je bila ustanovljena rimsko vojaško taborišče - Siscija, ki je kmalu pridobil status mesta, in kasneje stanje kapitala province Panonije Saviom. Po umiku Turkov v 18. in 19. stoletju Sisak doživljajo gospodarsko in urbano razcvet, in v 20. stoletju postala ena največjih industrijskih mestih na Hrvaškem zaradi rafinerije nafte, jeklarne, rečno pristanišče in mlinske in pekarne proizvodnjo . Pred kratkim Sisak postaja vse bolj in bolj ukvarjajo s turizmom, še posebej hvala za zaščititi mokrišče območje Lonjsko polje in njenega podeželja lesene arhitekture, Sisak starega mestnega jedra, Stari most - prvega lesenega mostu na reki Kolpi, in privlačno središče mesta vzdolž Kolpe in arheološki park Siscia z ostanki rimske arhitekture. Obstajajo privlačne lovišča za lovce v okoliških gozdovih Petrova in Zrinska hribih. Nastanitvene zmogljivosti so skromni, vendar v zasebnih nastanitvah, boste vedno našli kakovostno stanovanje ali sobo. Gastronomija Sisak vas ne bo pustil ravnodušne, in vse posebnosti regije zlasti tradicionalnih lokalnih jedi, ki jih lahko poskusite v eni od številnih restavracij ali v podeželskih gospodinjstev na tem območju. Obiščite staro mestno Sisak na bregovih rek in uživajte tako zgodovinske spomenike, kot tudi naravne lepote okolice. Iskanje zasebne nastanitve v Sisku in okolici. Apartmaji, sobe počitniške hiše v Sisku, cenejši do 40%. Dobrodošli v Sisak!

Sisak Vremenska napoved