Apartmaji in zasebne nastanitve Sisak

Sisak je glavno mesto Sisak občine v Sloveniji. To se nahaja ob ustju reke Odre v Kolpe in reke Kolpe v Savo, rodovitno in močvirnato območje panonske ravnice. Sisak je ena najstarejših naselij osrednja Hrvaška in arheološke sledove njegove poselitve se datira v 4. stoletju pred našim štetjem. V DP 1. stoletja na mestu današnjega Siska je bila ustanovljena rimsko vojaško taborišče - Siscija, ki je kmalu pridobil status mesta, in kasneje...

Razvrsti po:

Od morja 10 km
Kapaciteta 22 oseb

od 25 €

Sobe Sisak (Sisak)

Nahajamo se v središču poslovne cone v Sisku in imamo odlično izbiro za poslovne goste kot tudi različne športne zveze, kot tudi tiste, ki so na obisku Sisak. Prostorne sobe s štirimi zvezdicami, ki ponujajo luksuzno namestitev, ki bo vaše bivanje v Sisku sproščujoče in prijetno. Poleg nastanitve Sobe Sisak ponuja gostom brezplačno parkirišče, brezplačen internet in TV storitev. Ponujamo dvanajst sob, od katerih so tri dvoposteljne z ločenima ležiščema, osem dvoposteljnih sob z zakonsko posteljo in eno sobo z zakonsko posteljo z raztegljivim ležiščem za dve osebi. Vsi, ki želijo spoznati mesto, v bližini zanimivosti boste našli, muzejev in drugih kulturnih znamenitosti. Pridite in obiščite našo lepo mesto Sisak in bivanje v naših prostorih Sisak :)

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Sisak

Od morja 10 km
Kapaciteta 22 oseb

Cena od 25 €

Turistični vodnik - Sisak

Sisak  - Grb Sisak je glavno mesto Sisak občine v Sloveniji. To se nahaja ob ustju reke Odre v Kolpe in reke Kolpe v Savo, rodovitno in močvirnato območje panonske ravnice. Sisak je ena najstarejših naselij osrednja Hrvaška in arheološke sledove njegove poselitve se datira v 4. stoletju pred našim štetjem. V DP 1. stoletja na mestu današnjega Siska je bila ustanovljena rimsko vojaško taborišče - Siscija, ki je kmalu pridobil status mesta, in kasneje stanje kapitala province Panonije Saviom. Po umiku Turkov v 18. in 19. stoletju Sisak doživljajo gospodarsko in urbano razcvet, in v 20. stoletju postala ena največjih industrijskih mestih na Hrvaškem zaradi rafinerije nafte, jeklarne, rečno pristanišče in mlinske in pekarne proizvodnjo . Pred kratkim Sisak postaja vse bolj in bolj ukvarjajo s turizmom, še posebej hvala za zaščititi mokrišče območje Lonjsko polje in njenega podeželja lesene arhitekture, Sisak starega mestnega jedra, Stari most - prvega lesenega mostu na reki Kolpi, in privlačno središče mesta vzdolž Kolpe in arheološki park Siscia z ostanki rimske arhitekture. Obstajajo privlačne lovišča za lovce v okoliških gozdovih Petrova in Zrinska hribih. Nastanitvene zmogljivosti so skromni, vendar v zasebnih nastanitvah, boste vedno našli kakovostno stanovanje ali sobo. Gastronomija Sisak vas ne bo pustil ravnodušne, in vse posebnosti regije zlasti tradicionalnih lokalnih jedi, ki jih lahko poskusite v eni od številnih restavracij ali v podeželskih gospodinjstev na tem območju. Obiščite staro mestno Sisak na bregovih rek in uživajte tako zgodovinske spomenike, kot tudi naravne lepote okolice. Iskanje zasebne nastanitve v Sisku in okolici. Apartmaji, sobe počitniške hiše v Sisku, cenejši do 40%. Dobrodošli v Sisak!

Sisak Vremenska napoved