Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Klenovica - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Klenovica

Klenovica - Grb

Klenovica je majhno turistično mesto v okrožju Primorje-Gorski Kotar na Hrvaškem. Nahaja se v Kvarnerskem obali 8 km južno od Novega Vinodolskega in je del slavnega Vinodolski rivieri. Ta majhna vasica se omenja prvič ob koncu 14. stoletja in v skladu z zgodovinskimi dokumenti, je pripadala bližnjem mestu Senj, in je bila pod njeno upravo. Skozi zgodovino je bila Klenovica vezani na morje, in prebivalci se v glavnem ukvarjajo s kmetijstvom, ribolov in lov na tune je najpomembnejša oblika ribolova na tem področju. Okoli Klenovica, so viri pitne vode ob obali ali v morju, ki prihaja iz gore v zaledju, tako da je podvodni svet je bogato z ribami. Danes Klenovica ima okoli 350 prebivalcev, ki so pretežno usmerjene v turizem in se zagotavljajo zasebne nastanitve v apartmajih, sobah in počitniške hiše. Mesto je mirno in idilično za popolne družinske počitnice s svežim gore in morskega zraka, in obilo sonca in kristalno čista voda. Iz turistične ponudbe v tej vasi, priporočamo turistično ladjo, ki poleti sezona poteka na bližnje otoke Krk, Goli Otok in Sv. Grgur. V Klenovica, boste lahko uživali v bogati in raznoliki kuhinje, predvsem ribje specialitete, kozice, morske sadeže, domače vino in žganje. neposreden stik lastniki stanovanj, roooms in počitniške hiše, prihranite do 40% in preživite idealne počitnice v tej majhni, mirni obmorski vasici. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Klenovica. Dobrodošli v Klenovica!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Klenovica
Poceni apartmaji Klenovica
Zasebna namestitev Klenovica

Klenovica - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Klenovica

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Trbovic Klenovica - Hrvaška

Apartmaji Trbovic
Klenovica

Od morja 60 m
Kapaciteta 7 osebe na vprašanje

Apartmaji Cvitkovic Klenovica - Hrvaška

Apartmaji Cvitkovic
Klenovica

Od morja 300 m
Kapaciteta 11 osebe od 30 €

Apartmaji Villa Rotrum Klenovica - Hrvaška

Apartmaji Villa Rotrum
Klenovica

Od morja 400 m
Kapaciteta 8 osebe na vprašanje

Apartmaji Stella Maris Klenovica - Hrvaška

Apartmaji Stella Maris
Klenovica

Od morja 100 m
Kapaciteta 20 osebe od 45 €


Apartmaji Bozena Klenovica - Hrvaška

Apartmaji Bozena
Klenovica

Od morja 100 m
Kapaciteta 18 osebe od 50 €


Apartmaji Trbovic Klenovica
Kategorizacija nastanitve

Od morja 60 m
Kapaciteta 7 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Trbovic - Klenovica

Nahaja se v 60 metrov od plaže, apartmaji Trbović vam bivanje v polno opremljenih apartmajev s pogledom na otoku Krku. Če želite preživeti svoje počitnice na morju, v družinski hiši z velikim vrtom. Apartmaji Trbović pravi kraj za vas. Trbović Apartmaji se nahajajo v Smokvici Krmpotskoj, v osrednjem delu severne hrvaške obale, med Senj in Novi Vinodloski. Oddaljenost od Senja je 12 km od Novega Vinodolskega, je 10 km. Hiša je obdana z zelenjem, in gostje lahko uživajo v senci dreves v velikem vrtu, kjer lahko uporabljajo žar, zunanji tuši, ležalniki. Taksa je vključena v ceno. Psi so na voljo za doplačilo. Parkiranje je brezplačno


Apartmaji Cvitkovic Klenovica
Kategorizacija nastanitve

Od morja 300 m
Kapaciteta 11 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Cvitkovic - Klenovica

Apartmaji se nahajajo v družinski hiši na prvem nadstropju. V mirnem okolju, le 300 m oddaljena od centra in morja. Idealen kraj za družine, ki iščejo mir in sprostitev v nova stanovanja.


Apartmaji Villa Rotrum Klenovica
Kategorizacija nastanitve

Od morja 400 m
Kapaciteta 8 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Villa Rotrum - Klenovica

Villa Rotrum se nahaja v zelo mirnem delu Klenovice. To je hiša s pritličjem, 1. nadstropju in veliko dvorišče. Je obdan z zelenico in veliko dvorišče z vrtno garnituro in in dveh velikih lesenih poletnih hiš za zunanjo življenje. Prav tako ima veliko teraso s čudovitim pogledom na see. Ni glavne ceste gredo zraven hiše, tako je hrup minimalen. Vsi gostje imajo parkirišče, ki jih lahko uporabijo v njihovem celotnem bivanja. Apartma No1 se nahaja v pritličju in velikosti 35 m2. Zmogljivost to je 2-4 ljudi, obstaja pa tudi možnost najema dodatno spalnico z 2 več postelj. Sestavljen je iz dnevne sobe s posteljami, veliko kuhinjo in jedilnico, kopalnico in WC. Vse je opremljeno z novim pohištvom in novih naprav. Apartma No2 se nahaja v pritličju in velikosti 35 m2. Zmogljivost to je 2-4 ljudi, obstaja pa tudi možnost najema dodatno spalnico z 2 več postelj. Sestoji iz spalnico, kuhinjo in jedilnico, kopalnico, hodnik. Vse je opremljeno z novim pohištvom in novih naprav.


Apartmaji Stella Maris Klenovica
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 20 osebe

od 45 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Stella Maris - Klenovica

Klenovica je tradicionalna ribiška vasica znana po svojih značilnih virov pitne vode, čistega morja in lepe plaže. To vam ponuja mir in vzdušje majhnega ribiškega pristanišča ... ravno to tradicijo in kulturo ki jih ponujamo v naši restavraciji. Z našo kulinariko in okolje se trudimo obuditi duha bogati preteklosti ribičev. Specialitete iz rib in morskih sadežev za želje naših gostov. Poudarek je na uporabi le sveže sestavine in ohranjanje izvirnik posameznih jedi. Značilnost naše kuhinje je vztrajanje pri naravni, pristni ...


Apartmaji Bozena Klenovica
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 18 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Bozena - Klenovica

Apartmaji se nahajajo v majhnem in mirnem ribiškem mestecu Klenovica! Apartmaji se nahajajo le 2-3 minut hoje do plaže. Plaža je večinoma peščena, vendar pa so skale, beton waterfront. V bližini apartmaja se nahajajo trgovine, pošta, kavarna, restavracija, pizzeria, otroško igrišče.