Apartmaji in zasebne nastanitve Krk - Dobrinj i Šilo

Dobrinj je majhno mesto na otoku Krku in občine v okrožju Primorje-Gorski Kotar na Hrvaškem. To se nahaja v severovzhodnem delu otoka Krka na vrhu 200 metrov visokega hriba nad Soline zaliv. Občina Dobrinj vključuje dva vidno zalivih: Zaliv Soline z vasi Klimno in Čižići in Stipanja zalivu, kjer je največji občinski naselje Šilo. Dobrinj je bil prvič omenjen v 12. stoletju in je pomembno hrvaško Glagolitic center. V srednjem veku je bila...

Razvrsti po:

Apartmaji Šilo

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 80 m
Kapaciteta 18 oseb

od 43 €

Last minute ponudba
Komentarji: 1 - Ocena 5/5

Apartmaji Žana, Šilo

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 250 m
Kapaciteta 13 oseb

od 34 €

Apartmaji House Holek

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 300 m
Kapaciteta 8 oseb

od 25 €

Apartmaji Sonja

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 400 m
Kapaciteta 4 oseb

od 44 €

Apartma Stella del Mare

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 850 m
Kapaciteta 4 oseb

od 100 €

Apartma Jelena

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 350 m
Kapaciteta 6 oseb

od 75 €

Apartmaji Pansion Tina

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 800 m
Kapaciteta 12 oseb

od 40 €

Apartmaji Horvat

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 200 m
Kapaciteta 8 oseb

od 28 €

Apartma Kojic

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 400 m
Kapaciteta 9 oseb

od 68 €

Apartmaji Boba

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 500 m
Kapaciteta 9 oseb

od 54 €

Apartmaji Milica

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 350 m
Kapaciteta 7 oseb

na vprašanje

Apartma Vila Vugica

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 100 m
Kapaciteta 30 oseb

od 50 €

Počitniški dom Borici-Silo

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 150 m
Kapaciteta 6 oseb

od 64 €

Apartmaji Ivica Šilo

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 100 m
Kapaciteta 20 oseb

od 40 €

Apartmaji Anđelka

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 500 m
Kapaciteta 7 oseb

na vprašanje

Apartma Ana

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 500 m
Kapaciteta 7 oseb

na vprašanje

Apartma Mira

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 100 m
Kapaciteta 2 oseb

od 45 €

Apartmaji Bellator

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 550 m
Kapaciteta 18 oseb

od 65 €

Apartma Andrija

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 1.5 km
Kapaciteta 6 oseb

od 60 €

Apartma Gržetić

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 3.5 km
Kapaciteta 8 oseb

na vprašanje

Apartmaji Cindrić

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 250 m
Kapaciteta 15 oseb

od 30 €

Apartma Gordana

Krk - Dobrinj i Šilo

Od morja 400 m
Kapaciteta 4 oseb

od 44 €

Apartmaji Šilo ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Dobrodošli v Šilu in na otoku Krku, največjem in enem najlepših, najbolj razvedenih in najatraktivnejših otokov na Jadranu, ki je tudi najbližji hrvaški otok v Evropi. Vrednote, na katere smo ponosni in menijo, da so naša prednost pred drugimi destinacijami, so veliko število raznolikih naselij, neokrnjena narava (borov gozd, gosto listavce, tipične mediteranske pokrajine s slikovitimi kamnitimi površinami in nizko vegetacijo), čisto morje s peščeno in kamnito plaže, urejene in naravno zaščitene zalive, idealne za vodne in podvodne športe, naravno zdravilno blato, različne kulturne in zgodovinske znamenitosti, izvirnost, mir in tišino, gostoljubje, domače kulinarične specialitete in kulturne tradicije v regiji. Naši apartmaji se nahajajo v družinski hiši, ki je bila zgrajena leta 2008, in so v bližini centra Šila (približno 5 minut peš). Naši apartmaji s 4 zvezdicami so novi, modernega dekorja in se nahajajo le 100 metrov od morja in peščene plaže, ki je idealna za otroke. Vsako stanovanje ima rezervirano parkirno mesto. Preživljanje počitnic v takšnem okolju vam bo povrnilo moč in oživilo dušo! Veselimo se vašega prihoda!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Šilo

Od morja 80 m
Kapaciteta 18 oseb

Cena od 43 €

Last minute ponudba
Komentarji: 1 - 5/5
Apartmaji Žana, Šilo ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Naši apartmaji se nahajajo v lepo hišo v majhni, slikovito in idilično mesto Šilo na otoku Krku, na čisto in mirno okolje, le 250 m (3-5 minut hoje), od plaže in kristalno čisto morje, zaradi česar je idealen za družinske počitnice, temveč tudi za romantično in sproščujoče počitnice ali za športno aktivne počitnice. Ponujamo vam 3 popolnoma opremljene apartmaje: apartma Lavanda A4 za 4 osebe, apartma Mirta A3 + 1 (A3 + 2), 3-4 (3-5) oseb in tudi stanovanje Oleander A3 + 1 za 2- 4 osebe. V vseh treh apartmajih je možna tudi nastanitev za 2 osebi. Maksimalna kapaciteta: 12-13 oseb. Naša apartmenst imajo klimatsko napravo, TV s satelitskimi programi, WLAN interneta in vsak apartma ima svojo lepo in veliko teraso s čudovitim morjem in pogledom na vrt. Naša hiša je obkrožena z velikim in lepim vrtom polnim različnih rastlin, kjer gostje lahko uporabljajo tudi žar. Hiša ima lastno parkirišče, brezplačno za vse goste.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Žana, Šilo

Od morja 250 m
Kapaciteta 13 oseb

Cena od 34 €

Apartmaji House Holek ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Počitniška hiša 3 *** se nahaja 300 metrov od peščene plaže in 300 metrov od centra mesta, kjer so trgovine, trgovina, restavracije, cafe barih, ambulanta, pošta, lekarna. Hiša ima skupno dva apartmaja. Na voljo je studio apartma za 2 + 1 oseb, 25 m2 in apartma za 6 + 1 oseb v dveh nadstropjih z 95 m2. Hiša je mogoče najeti za eno enoto za 4-10 osebe brez lastnika. Apartma studio za 2 + 1 oseb, 25 m2. Stanovanje se nahaja v pritličju in obsega: kuhinja (popolnoma opremljena z električnim štedilnikom, Kazan, mikrovalovno pečico, hladilnikom in zamrzovalnikom), kopalnica s tušem, spalnica, velika terasa, brezžični dostop do interneta, parkirišče v bližini apartmaja, sat tv, klima, žar. 1 zakonska postelja za 2 osebi in kavčem za 1 ali 2 osebi (1 odraslo osebo ali 2 otroka). Cenovni razpon 25 -45 Eur / dan za 2 osebi. V ceno je vključena tedenska menjava posteljnine, brisače, brezžični internet in končno čiščenje. Apartma za 6 + 1 oseb. Stanovanje ima 3 spalnice, dnevno sobo, kuhinjo, 2 kopalnici, terasa, balkon in parkirno mesto. Stanovanje ima v celoti 90 m2 v 2 nadstropjih. V pritličju je v celoti opremljena kuhinja z električni štedilnik, pečica, Kazan, hladilnik z zamrzovalnikom in mizo za 6 oseb. Dnevna soba s satelitsko televizijo in kopalnico s cevjo in pralnim strojem. Kuhinja in dnevna soba imajo klimo (neobvezno doplačilo 5 EUR / dan). Na prvem nadstropju so tri sobe (16 m2 / 10 m2 / 11 m2) in kopalnica s cevjo. Dve spalnici z zakonsko posteljo in ena spalnica z dvema ločenima ležiščema. V spalnici je možno prespati skupno 6 oseb. Na prvem nadstropju je tudi velik balkon (25 m2), dve sobe imajo izhod na balkon. V pritličju sta 2 terase (30 m2), žar, parkirni mesti. Cenovni razpon 60 -120 Eur / dan za 6 oseb. V ceno je vključena tedenska menjava posteljnine, brisače, brezžični internet in končno čiščenje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji House Holek

Od morja 300 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 25 €

Apartmaji Sonja ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Hiša se nahaja 400 m od morja in peščene plaže, restavracija 200 m in trgovina 100 m. Parkirišče je na voljo v hiši. Apartma je v prvem nadstropju. Velikost apartmaja 45 m2. Apartma ima 2 spalnici, kopalnico, kuhinjo in dnevno sobo s kavčem za dodatno osebo. Vsaka spalnica ima zakonsko posteljo za 2 osebi. Kopalnica je z tušem. Kuhinja je popolnoma opremljena s hladilnikom, zamrzovalnikom, mikrovalovno pečico. V apartmaju je na voljo tudi klimatska naprava, brezplačen brezžični internet in satelitsko televizijo. Prav tako je majhen balkon Pred stanovanjem. V pritličju je na voljo žar in vrt.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Sonja

Od morja 400 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 44 €

Apartma Stella del Mare ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Razkošen apartma Stella del mare 5 ***** za 4 osebe. Apartmajska hiša se nahaja v mirnem predelu mesta Šilo na otoku Krku. To je le 800 metrov od morja in prodnate plaže, oddaljenost od restavracije je 700 m in trgovina 500 m. To je luksuzni apartma 5 zvezdic z zasebnim bazenom v novi stanovanjski hiši. Velikost bazena je 26 m2 (3,5 x 7,5 m), globina bazena je 1,50 m. Parkirišče je na voljo ob hiši. Apartma je v pritličju. Velikost apartmaja je 51 m2. Obstaja tudi dvorišče z zasebno žar območje, skupna velikost je 80 m2. Apartma ima 1 spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico, kuhinjo in dnevno sobo s kavčem za 2 dodatni osebi. Kopalnica je opremljena s prho in pralnim strojem. Kuhinja je popolnoma opremljena s pomivalnim strojem, hladilnikom, zamrzovalnikom, pečico, mikrovalovno pečico, aparatom za kavo in grelnikom vode. V apartmaju je na voljo tudi klimatska naprava, brezplačen brezžični internet, sat tv z zvočno ploščo, sef, otroška posteljica, železna posteljnina in brisače. Dodatna ponudba - E-kolo Husqvarna Light Cross LC1 (modra / srebrna). Velikost kolesa 27,5 "in 29"

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Stella del Mare

Od morja 850 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 100 €

Apartma Jelena ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Apartma Jelena se nahaja v Šilu, otok Krk, 300 metrov od morja in 500 m od centra mesta in trgovin. Kapaciteta apartmaja je 4 +1 osebe. Apartma je v prvem nadstropju in ima panoramski pogled na morje, dve spalnici, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico s tušem, WC in balkon. Skupna površina apartmaja je 66 m2 in balkon 8m2. Ena spalnica (10m2) ima zakonsko posteljo velikosti 160x200 cm, druga spalnica (10m2) pa ima dve enojni postelji 90 x 200 cm. V dnevni sobi je LCD TV s satelitskimi programi in raztegljivim kavčem (velikost 120 x 200 cm). Kuhinja je popolnoma opremljena, vključno s hladilnikom z zamrzovalnikom in tudi z jedilnico. Brezžični internet je na voljo v celotnem apartmaju. Pred objektom je parkirišče za avtomobil.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Jelena

Od morja 350 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 75 €

Apartmaji Pansion Tina ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Družinski penzion hotel "Tina" se nahaja v mirnem delu obalnega naselja Šilo, ki se nahaja na severovzhodnem delu otoka Krka, ob rivieri sosednjega mesta Crikvenica. Penzion Tina ima na novo prenovljene, funkcionalno opremljene in dobro opremljene apartmaje z množico zmogljivosti za družinske počitnice. Nahaja se 800 metrov od središča vasi Silo in peščenih plaž ter 20 minut vožnje z avtomobilom do glavnih mest na otoku. Vsak apartma ima balkon in brezplačen brezžični internet, klimatiziran je in ima satelitsko televizijo. Apartmaji so opremljeni za samooskrbo, gostitelji pa so vam vedno na voljo. Vsi gostje imajo dostop do zunanjega bazena in sončne terase na vrtu. Dvorišče je popolnoma ograjeno z ograjo in gostom zagotavlja zasebnost. Poleg bazena je žar, na dvorišču pa igrišče in namizni tenis. Nasproti stavbe je brezplačno parkirišče. Gostje lahko raziskujejo okolico na poteh za gorsko kolesarjenje ali pohodništvo rekreativno, ki se nahajajo na 200 metrov od gostišča.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Pansion Tina

Od morja 800 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Horvat ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Dva apartmaja se nahajata v mirni ulici v Šilu na otoku Krku, v prvem nadstropju in eno garsonjero v spodnjem delu hiše. Apartmaji so kategorizirani z dvema zvezdicama, studio apartma pa s tremi zvezdicami. Apartmaji imajo dnevno sobo z majhno kuhinjo, spalnico in kopalnico. Stanovanje ima čudovito teraso s pogledom na morje. Apartmaji imajo kotliček, aparat za kavo, mikrovalovno pečico, hladilnik, klimatsko napravo, likalnik, satelitsko anteno in brezplačen WiFi. Peščena in betonska plaža je oddaljena 200m. Na dvorišču je brezplačno parkirišče za goste in možnost uporabe žara. V spodnjem delu hiše je še eno stanovanje s tremi zvezdicami. Nepremičnina ima zasebni vhod, zasebno teraso, kuhinjo, spalnico in kopalnico, hladilnik, kotliček, aparat za kavo, hladilnik, televizor, likalnik in možnost uporabe brezplačnega Wifija. Parkirišče je tudi na dvorišču hiše.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Horvat

Od morja 200 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 28 €

Apartma Kojic ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Hiša se nahaja 350 m od morja in centra mesta Silo. Apartma za 8 + 2 osebi. Ima 4 spalnice, dnevno sobo, kuhinjo, dve kopalnici s tušem in teraso (32 m2). Dodatna ležišča so v dnevni sobi. Velikost stanovanja je 120m2. Ima popolnoma opremljeno kuhinjo, tv, žar, parkirno mesto. Apartma ima pogled na morje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Kojic

Od morja 400 m
Kapaciteta 9 oseb

Cena od 68 €

Apartmaji Boba ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Prijetno apartmaji blizu morja. Nudimo namestitev za do 9 oseb. Dobrodošli na Boba stanovanj.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Boba

Od morja 500 m
Kapaciteta 9 oseb

Cena od 54 €

Apartmaji Milica ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Otok Krk, Silo apartmaji za 2,3 in 4 osebe za najemnino. Apartmaji so dobro opremljeni z vsem, kar potrebujete za enostavno turistične sezone. Imate TV-SAT, klima, wi-fi, žar, balkon in terasa, parkirišče, ...

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Milica

Od morja 350 m
Kapaciteta 7 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Vila Vugica ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Vugica vila se nahaja v majhnem mestecu Šilo na otoku Krku, kjer bodo turisti zagotovili mirno in kakovostno počitniško kopanje in sončenje na čudovitih peščenih in prodnatih plaž. Zemljišče se nahaja 100 metrov od plaže. Gostom je na voljo vrt z žarom. Na voljo je brezplačno parkirišče. Vila ima 6 apartmajev. Vsaka vsebuje spalnico z zakonsko posteljo in še eno sobo z dvema ločenima ležiščema, dnevna soba z kuhinjo, kopalnica. Vsi apartmaji so dopolnjena z veliko teraso s pogledom na morje. V restavraciji, ki služi tradicionalne mediteranske kuhinje, ki se nahaja na 200 metrov od vile Vugica. Središče vasi je 2 min hoje. * Cena ne vključuje davka. To je dovoljeno, da ostanejo za hišne živali in morebitnih dodatnih stroškov. Uporaba klimatske naprave se obračuna dodatno. * Opombe o prihodu in odhodu Check-in: od 14:00 Check out: do 9:00 ure

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Vila Vugica

Od morja 100 m
Kapaciteta 30 oseb

Cena od 50 €

Počitniški dom Borici-Silo ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Lepa počitniška hiša za 4-6 oseb, 150 m oddaljena od morja, sredi zelenja in v mirnem delu vasi. Hiša ima 3 terase, dve dvoposteljni sobi, eno eno sobo, dnevno sobo s kuhinjo (dodatno ležišče), kopalnico in WC. Cena nastanitve se nanaša na najem počitniške hiše na dan in se začne od 64 EUR / dan. Bivalna taksa znaša 3,00 EUR na osebo. Hišni ljubljenčki niso dovoljeni. Če vas zanima, nas kontaktirajte po e-pošti. Hvala vam!

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Borici-Silo

Od morja 150 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 64 €

Apartmaji Ivica Šilo ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Apartmaji Ivica v Silo na otoku Krku so del družinske hiše, ki se nahaja v mirni ulici nad osrednje peščene plaže Pečine primerno za otroke. Imamo 6 apartmajev, od katerih imajo tri studio apartmajev in tri večja apartmaja spalnico. Vsi apartmaji so kategorizirani s 4 zvezdicami, kot enega od kazalnikov kakovosti, v katerem lahko gostje računajo. Vsi apartmaji imajo klimatsko napravo, brezžični internet, LCD TV in dobro opremljeno kuhinjo. Dodatne ach apartma ima svoj parkirni prostor in balkon, gostje lahko uporabljajo teraso na zadnji strani hiše. Apartmaji Ivica je samo 150 m od morja in plaže in 500 m od središča vasi Silo. To se nahaja v zelo mirnem in ne prometne ulice, idealna izbira za družine z otroki.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Ivica Šilo

Od morja 100 m
Kapaciteta 20 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Anđelka ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Družinska hiša z dvema enotama. Apartma 1 (4 + 1) se nahaja v pritličju in studio apartma 1/2 se nahaja v prvem nadstropju. Parkirna mesta so na voljo za obe namestitvenih enot. Namestitev je opremljena z vsemi potrebnimi pripomočki in TV s satelitskimi programi. Prav tako nudimo našim gostom brezplačno wi-fi. Hiša se nahaja na mirni lokaciji in vsaka enota ima na razpolago tudi teraso s čudovitim pogledom na morje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Anđelka

Od morja 500 m
Kapaciteta 7 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Ana ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Udoben apartma s tremi velikimi spalnicami v družinski hiši. Nahaja se na mirni lokaciji z lepim pogledom na morje. Parkirni prostor je na voljo kot brezplačen brezžični internet. Apartma je v celoti opremljen, da zagotovi svojim gostom udobno bivanje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Ana

Od morja 500 m
Kapaciteta 7 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Mira ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Stanovanje s pogledom na morje, Crikvenica se nahaja v mirnem delu Silo, 200 m od centra in 100 m od plaže. Apartma je kategoriziran s 4 zvezdicami se nahaja v prvem nadstropju in je sestavljen iz dnevne sobe, spalnice, kopalnico in prostorno teraso, ki je cel dan v senci. Stanovanje je v celoti opremljena in opremljeno, vključno s klimatsko napravo. Na dvorišču je varovano parkirišče in žar. Smo sposobni organizirati ogled kraja, in priporoči restavracije in znamenitosti v okolici. Vsi naši gostje so dobrodošli z osvežilno pijačo dobrodošlice. Davek je vključen. Vse podrobnosti o plačilu, rezervacije, datuma prihoda in druge podrobnosti se bodo dogovorili z vami na način, ki vam najbolj ustreza. Dodatki k ceni: Dodatno ležišče: 5 EUR / dan Uporaba klimatske naprave: 5 EUR / dan

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Mira

Od morja 100 m
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 45 €

Apartmaji Bellator ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Villa Bellator - Poletna Story (2015) je nov objekt se nahaja v Šilu na otoku Krku. Vsak gost lahko osvežite v bazenu in za ljubitelje aktivnih počitnic so zelene skladbe. Vila je obdana z bujno vegetacijo. Oddaljenost od prometnega hrupa daje možnost, da uživajo zvoke živali. Na voljo je tudi žar pod vrtna uta, tako da boste lahko poskusili vse okuse hrane. Pridružite se nam v smeha, zabave in veselih trenutkov. Počitek z nami! Dobrodošli! :)

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Bellator

Od morja 550 m
Kapaciteta 18 oseb

Cena od 65 €

Apartma Andrija ( Krk - Dobrinj i Šilo)

lepo stanovanje, na novo urejeni, dve spalnici, kopalnico, dnevno sobo, kuhinjo, balkon s pogledom na morje, vrt, parkirišče, gazebo z žara, slepi ulici brez prometa varna za vašega otroka ali vaše hišne, prijazni domačini ..

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Andrija

Od morja 1.5 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 60 €

Apartma Gržetić ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Beautiful popolnoma novo stanovanje od 85 m2 in teraso 35 m2 (6 + 2 oseb). Stanovanje ima zmogljivost tri spalnice, dve kopalnici, prostorno dnevno sobo in lepo in Izjemna opremljeno kuhinjo. To se nahaja v prvem nadstropju in prostorna terasa ponuja čudovit pogled na Crikvenici in na Reki.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Gržetić

Od morja 3.5 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Cindrić ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Naši apartmaji so opremljeni z vsemi pripomočki in opremo, potrebnimi za prijetno bivanje. Kuhinje so opremljene z električnim štedilnikom, App3 pa ima tudi peč na plin s pečico. Vsi apartmaji imajo klimatsko napravo in brezplačen brezžični internet. Vsak apartma ima svojo teraso, kopalnico z WC-jem. Kopalnice so opremljene z brisačami in toaletnim papirjem, spalnice pa v kompletu posteljnino, rjuhe, odeje in blazine. Gostom ni treba ničesar nositi s seboj. Prav tako imamo veliko, udobno in ograjeno parkirišče za vse naše goste. Pošiljam vam več informacij o našem mestu Šilo. Silo je kraj, ki ima vse, kar potrebujete za dober dopust. V Šilu je 6 restavracij, dve piceriji, slaščičarne, trgovina z živili, sadje in zelenjava, pekarne, frizerski salon, časopisni kiosk. Imamo tudi pošto, bankomat in rešilca. Za tiste, ki to želite, imamo tudi potapljaški center s šolo potapljanja, najem skuterja in koles, nogomet, odbojko na mivki. Najpomembneje je, da ima Šilo lepo, čisto in čisto morje s cenovno raznolikimi cenovno ugodnimi plažami. Imamo peščeno plažo, prodnato plažo, skalnate plaže in betonsko plažo, vsi pa imajo nežen, enostaven dostop do morja. V bližini Šile, približno 5 km, je znana plaža z zdravilnim blatom in pozitivno vpliva na revmatične težave.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Cindrić

Od morja 250 m
Kapaciteta 15 oseb

Cena od 30 €

Apartma Gordana ( Krk - Dobrinj i Šilo)

Apartmajska hiša je 400 m oddaljena od morja in 200 m od trgovine. Hiša ima 4 apartmaja. Apartma je v prvem nadstropju in ima 2 dvoposteljni sobi. Vsaka soba z zakonsko posteljo. Kuhinja in dnevna soba sta v enem prostoru. Kuhinja je popolnoma opremljena. Tudi to je SAt tv, WIFI in klima (neobvezno plačilo). Kopalnica je z tušem. Na voljo je tudi balkon. Pred hišo je na voljo parkirišče.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Gordana

Od morja 400 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 44 €

Turistični vodnik - Krk - Dobrinj i Šilo

Krk - Dobrinj i Šilo  - Grb Dobrinj je majhno mesto na otoku Krku in občine v okrožju Primorje-Gorski Kotar na Hrvaškem. To se nahaja v severovzhodnem delu otoka Krka na vrhu 200 metrov visokega hriba nad Soline zaliv. Občina Dobrinj vključuje dva vidno zalivih: Zaliv Soline z vasi Klimno in Čižići in Stipanja zalivu, kjer je največji občinski naselje Šilo. Dobrinj je bil prvič omenjen v 12. stoletju in je pomembno hrvaško Glagolitic center. V srednjem veku je bila posest družine Frankopanov, zahvaljujoč svoji legi na hribu dominira celotno tem delu otoka. V vasi stoji cerkev svetega Štefana, zgrajena v baročnem in gotskem slogu. Zaradi bogate kulturne in zgodovinske dediščine v tej majhni vasi je kar nekaj zanimivih muzejev, galerij in etnografske zbirke, ki vas bo popeljal nazaj v preteklost tega kraja. Šilo je ena izmed najmlajših naselij na tem delu otoka, vendar pa ima dolgo tradicijo v turizmu. To se nahaja v zaščitenem dobro zalivu Stipanja, ki je le 5 km od Dobrinj. Šilo ima številne lepe in dobro urejenih prodnate in peščene plaže in majhnih zalivov, ki so idealni za brezskrbne družinske počitnice. Čeprav nima hotelskih kapacitet, Šilo ponuja namestitev v kakovosti in udobnih zasebnih sobah in apartmajih. Turistična ponudba je dopolnjena s športnimi objekti: igrišča za tenis, odbojko na mivki in različne vodne športe, kot so jadranje, veslanje in potapljanje. Specialitete domače kuhinje, kot so jagnjetina, pršut in sir, sveže ribe in domače oljčno olje so na voljo v številnih restavracijah, skupaj z znanimi belo vino žlahtina. Obiščite občino Dobrinj na otoku Krku in preživite idealne počitnice na peščenih plažah v slikovitih zalivih Soline ali Stipanja. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Dobrinj in Silo na otoku Krku. neposreden stik lastniki apartmajev, sob in počitniških domov in in prihranite do 40%. Dobrodošli v Dobrinj in Silo!

Krk - Dobrinj i Šilo Vremenska napoved