Apartmaji in zasebne nastanitve Korčula - Vela Luka

Vela Luka je majhno mesto in sedež istoimenske občine v Dubrovniško-neretvanske županije. To slikovito mesto leži na zahodni strani otoka Korčule v globokem in velikem zalivu. Vela Luka razvil na začetku 19. zahvaljujoč stoletja v globokem in zaščitenega zaliva, v katerem se nahaja ladjedelnica imenovano Greben in nekaj manjših industrijskih obratov. Vela Luka dolguje svoje ime čakavian narečja, ki pomeni velika vrata. S svojimi 4300...

Razvrsti po:

Apartma Dea Caeli

Korčula - Vela Luka

Od morja 10 m
Kapaciteta 10 oseb

od 75 €

Počitniški dom Romea

Korčula - Vela Luka

Od morja 60 m
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartmaji D&A

Korčula - Vela Luka

Od morja 250 m
Kapaciteta 10 oseb

od 40 €

Apartma Dea Caeli ( Korčula - Vela Luka)

Eleganten in dobro opremljen apartma se nahaja v centru Vele Luke, v večdružinski hiši, ki ima čudovit panoramski pogled na morje in se nahaja ob lokalni cesti. V pritličju so poslovni prostori. Terasa v dnevni sobi je povezana s sosednjim stanovanjem, vendar je razdeljena na škatle za rastline. Mesto Vela Luka ponuja številne zanimive zabavne prireditve v poletnih mesecih. Priporočamo plavalni izlet na majhen otok Proizd.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Dea Caeli

Od morja 10 m
Kapaciteta 10 oseb

Cena od 75 €

Počitniški dom Romea ( Korčula - Vela Luka)

Hiša se nahaja v zalivu Stračinčica, 7 kilometrov od Vele Luke. Od glavne ceste do naše hiše imate 500 m makadamske ceste. Hiša je osamljena, imate veliko teraso s čudovitim pogledom na zaliv, pravi kraj za sprostitev. Od hiše do morja je 50 m hoje, kjer imate zasebno mesto za kopanje, za senco pa dežnik iz palm. Za dobrodošlico imate domač češnjev liker ter domače vino in oljčno olje. Dobrodošli na Korčuli!

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Romea

Od morja 60 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji D&A ( Korčula - Vela Luka)

Ta 40 m² popolnoma klimatiziran apartma zaseda levo polovico vile v pritličju, idealno mesto za sproščujoče počitnice z družino ali prijatelji daleč stran od turistične gneče, vendar blizu vseh udobje mesta. Apartma ima svetlo in zračno dnevno sobo z integrirano opremljeno kuhinjo, eno spalnico in vrhunsko sodobno kopalnico. Dnevni prostor je opremljen s kavčem, satelitsko televizijo z ravnim zaslonom z USB-vmesnikom, radiem in leseno jedilno mizo s štirimi primernimi stoli. Integrirana kuhinja je opremljena s štedilnim štedilnikom s plinom, pečico, elegantnim pokrovom iz nerjavečega jekla, velikim hladilnikom s predelkom za zamrzovanje, aparatom za kavo, kuhalnikom in toasterjem. Spalnica je urejena v apnom zeleni barvi, ki daje sproščujoč in vesel ambient. Opremljena je z zakonsko posteljo 160 cm x 200 cm in garderobo, ki nudi veliko prostora za shranjevanje vaših oblačil in prtljage. Kavč v dnevni sobi se lahko pretvori v dodatno ležišče 160 cm x 200 cm z dodatnim spalnim prostorom za dve osebi. Bele ploščice in črne ploščice tla v kombinaciji z vrhunsko opremo in pribor daje kopalnici občutek spa.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji D&A

Od morja 250 m
Kapaciteta 10 oseb

Cena od 40 €

Turistični vodnik - Korčula - Vela Luka

Korčula - Vela Luka  - Grb Vela Luka je majhno mesto in sedež istoimenske občine v Dubrovniško-neretvanske županije. To slikovito mesto leži na zahodni strani otoka Korčule v globokem in velikem zalivu. Vela Luka razvil na začetku 19. zahvaljujoč stoletja v globokem in zaščitenega zaliva, v katerem se nahaja ladjedelnica imenovano Greben in nekaj manjših industrijskih obratov. Vela Luka dolguje svoje ime čakavian narečja, ki pomeni velika vrata. S svojimi 4300 prebivalci, Vela Luka je drugo največje mesto na jadranskih otokih in varno sidrišče in pristanišče za navtike. Z veliko namestitev v zasebnih družinskih hiš, Vela Luka ima nekaj hotelov in zdravstveni center, imenovan Kalos (za revmatične bolezni in rehabilitacijo). Gospodarstvo v glavnem temelji na kmetijstvu, ribištvu in turizmu. Ena od največjih znamenitosti v bližini Vela Luka je Vela Spila jama, ki se nahaja na južnem pobočju gore Pin, na 130 m nadmorske Kale zalivu, in je eden od najpomembnejših prazgodovinskih arheoloških najdišč v Evropi. Blaga mediteranska klima, čisto morje, zanimivo in bogato kulturno dediščino, različne športne, rekreativne in zabavne vsebine in toplo srce in gostoljubni ljudje Vela Luka privlačno turistično destinacijo. Apartmaji Vela Luka. Poceni družine namestitev - Vela Luka - otok Korčula. Dobrodošli!

Korčula - Vela Luka Vremenska napoved