Apartmaji in zasebne nastanitve Korčula - Brna

Brna je majhno turistično mesto, ki se nahaja v velikem zalivu na južni obali otoka. Brna razvila v 19. stoletju, v času Avstro Ogrske, ko je bila zgrajena pomol, ki je bila uporabljena kot pristanišče za prebivalce bližnjih vasi Smokvica, predvsem za izvoz vrhunskih vin iz Korčule. Med 1970, Brna postala priljubljena destinacija za poletne hiše za prebivalce Smokvica, danes pa je priljubljena destinacija za turiste iz celega sveta, ki so...

Razvrsti po:

Apartmaji Bleus

Korčula - Brna

Od morja 50 m
Kapaciteta 8 oseb

od 30 €

Apartma Kosirina

Korčula - Brna

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

od 40 €

Apartmaji Ivan

Korčula - Brna

Od morja 10 m
Kapaciteta 11 oseb

od 40 €

Apartmaji Kuzma

Korčula - Brna

Od morja 10 m
Kapaciteta 16 oseb

od 30 €

Apartma Ema

Korčula - Brna

Od morja 30 m
Kapaciteta 4 oseb

od 40 €

Apartmaji Bleus ( Korčula - Brna)

Nahaja se v mirni ribiški vasici Brno Bleus Apartmaji imajo klimatizirane apartmaje z brezplačnim brezžičnim internetom in s satelitsko televizijo. Bujne vrt napolnjena z mediteranskim rastlinjem in žar ter opremljeno teraso. Vsi apartmaji imajo sedežno garnituro, mizo in popolnoma opremljeno kuhinjo. Kopalnico s tušem, complimentary toaletni in sušilcem za lase. Balkon s pogledom na morje. Smokvica vasi, kjer se lahko gostje vzorec lokalnih vin, je 3,5 km stran. Kavarne in bari so nekaj korakov, medtem ko se v restavraciji ribe in sveža hrana na voljo v pred hišo. Istruga plaža, ki slovi po zdravilnem blatu in različnih športnih objektov, ki se nahaja 300 metrov od Bleus apartmajev. Mud City je 8 km. Številne kolesarske poti so na voljo na 500 metrov. Srednjeveško mesto Korčula se nahaja 30 km. Avtobusna postaja se nahaja v Smokvica, 3,5 km, medtem ko je Luka je na voljo v Vela Luka, 18 km stran. Najbližje letališče je v Split, 120 km stran, na celini.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Bleus

Od morja 50 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 30 €

Apartma Kosirina ( Korčula - Brna)

Stanovanje, 50 m2, prvo nadstropje: vhod, dnevna soba s kavčem, kuhinjo, spalnico, kopalnico, klimatsko napravo, SAT TV, balkon s pogledom na morje. Apartmaji se nahajajo v mirnem samotnem kraju v Brna zalivu, 400 m od centra Brna, 10 m od morja, 20 m od plaže, parkirni 5 m. Možnost uporabe žar žari, internet, čoln, dok čoln. Supermarket 500 m, restavracija 500 m, 20 m prodnata plaža, kamnita plaža 10 m, 800 m peščena Na novo zgrajeni luksuzni apartmaji se nahajajo na otoku Korčula v Brna, ki je eden izmed najlepših in najbolje ohranjenih eden od otokov na Hrvaškem . Brna je zaliv in zaselek na južni obali otoka, ki se nahaja 4 km jugozahodno od Smokvica ter 20 km jugovzhodno od Vela Luka. Brna ponuja edinstveno kombinacijo lepe narave in čistega morja, in gostitelji vas bodo sprejeli z kulinaričnimi specialitetami in izvirnih vin, boste hitro želeli, da bi prijatelji in bo spet prišel ...

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Kosirina

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Ivan ( Korčula - Brna)

Brna je zaliv in naselje na južni obali otoka Korčule. To se nahaja 4 km jugozahodno od Smokvica ter 20 km jugovzhodno od Vele Luke. Brna ponuja edinstveno kombinacijo lepe narave in čistega morja. Objekt, ki vsebuje dva apartmaja, je bila zgrajena v sredini zaliva Brna. Oba apartmaja sta popolnoma opremljeno kuhinjo in teraso s čudovitim pogledom na celotno mesto. V vsakem stanovanju sta dve spalnici in dodatne postelje. Kopalnice imajo tuš, osnovne toaletne potrebščine in sušilec za lase. Privatno parkirišče je na 10 m od apartmaja.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Ivan

Od morja 10 m
Kapaciteta 11 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Kuzma ( Korčula - Brna)

Kuzma Apartmaji se nahajajo v mirnem zalivu Brna ob morju. Vsak apartma ima dve veliki terasi s pogledom na morje. Vsak gost bo dobrodošla z dvema steklenic vina. Celotna hiša je brezplačen brezžični internet.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Kuzma

Od morja 10 m
Kapaciteta 16 oseb

Cena od 30 €

Apartma Ema ( Korčula - Brna)

Ponuja brezplačen brezžični internet in pogled na morje. Apartma Ema se nahaja v mestu Brna na čudovitem otoku Korčuli. Apartma se nahaja na plaži in ima žar. Klimatiziran apartma ima 1 spalnico, kabelsko TV z ravnim zaslonom in kuhinjo s pomivalnim strojem. Lastnina ima tudi 1 kopalnico s prho. Apartma ima teraso, kjer lahko naredite žar. Dobrodošli v Brni in apartmaju Ema!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Ema

Od morja 30 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 40 €

Turistični vodnik - Korčula - Brna

Korčula - Brna  - Grb Brna je majhno turistično mesto, ki se nahaja v velikem zalivu na južni obali otoka. Brna razvila v 19. stoletju, v času Avstro Ogrske, ko je bila zgrajena pomol, ki je bila uporabljena kot pristanišče za prebivalce bližnjih vasi Smokvica, predvsem za izvoz vrhunskih vin iz Korčule. Med 1970, Brna postala priljubljena destinacija za poletne hiše za prebivalce Smokvica, danes pa je priljubljena destinacija za turiste iz celega sveta, ki so na voljo v hotelski kompleks in številne apartmajih in sobah v zasebnih hišah. Brna se nahaja v zelo globokem zalivu in je zelo priljubljena med jadralce, ki ga uporabljajo kot varno zasidrana saj je dobro zaščitena pred nevarnimi vetrovi. V plitvem delu zaliva je majhen prodnata plaža Zal, obdan z borovim gozdom stoletnih, ki zagotavljajo prijetno senco v vročih poletnih dneh. Gostom je na voljo nekaj kavarn in restavracij, ki ponujajo sveže hrane in domače vino. V bližini Brna je priljubljena Istruga zaliv, kjer je peščena plaža in blato z zdravilnimi lastnostmi. Zasebna namestitev Brna. Dobrodošli na Brna na Korčuli!

Korčula - Brna Vremenska napoved