Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Korčula - Brna - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Korčula - Brna

Korčula - Brna - Grb

Brna je majhno turistično mesto, ki se nahaja v velikem zalivu na južni obali otoka. Brna razvila v 19. stoletju, v času Avstro Ogrske, ko je bila zgrajena pomol, ki je bila uporabljena kot pristanišče za prebivalce bližnjih vasi Smokvica, predvsem za izvoz vrhunskih vin iz Korčule. Med 1970, Brna postala priljubljena destinacija za poletne hiše za prebivalce Smokvica, danes pa je priljubljena destinacija za turiste iz celega sveta, ki so na voljo v hotelski kompleks in številne apartmajih in sobah v zasebnih hišah. Brna se nahaja v zelo globokem zalivu in je zelo priljubljena med jadralce, ki ga uporabljajo kot varno zasidrana saj je dobro zaščitena pred nevarnimi vetrovi. V plitvem delu zaliva je majhen prodnata plaža Zal, obdan z borovim gozdom stoletnih, ki zagotavljajo prijetno senco v vročih poletnih dneh. Gostom je na voljo nekaj kavarn in restavracij, ki ponujajo sveže hrane in domače vino. V bližini Brna je priljubljena Istruga zaliv, kjer je peščena plaža in blato z zdravilnimi lastnostmi. Zasebna namestitev Brna. Dobrodošli na Brna na Korčuli!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Korčula - Brna
Poceni apartmaji Korčula - Brna
Zasebna namestitev Korčula - Brna

Korčula - Brna - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Korčula - Brna

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Bleus Korčula - Brna - Hrvaška

Apartmaji Bleus
Korčula - Brna

Od morja 50 m
Kapaciteta 8 osebe od 30 €

Apartmaji Kosirina Korčula - Brna - Hrvaška

Apartmaji Kosirina
Korčula - Brna

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe od 40 €

Apartmaji Ivan Korčula - Brna - Hrvaška

Apartmaji Ivan
Korčula - Brna

Od morja 10 m
Kapaciteta 11 osebe od 40 €

Apartmaji Kuzma Korčula - Brna - Hrvaška

Apartmaji Kuzma
Korčula - Brna

Od morja 10 m
Kapaciteta 16 osebe od 30 €


Apartmaji Bleus Korčula - Brna
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 8 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Bleus - Korčula - Brna

Nahaja se v mirni ribiški vasici Brno Bleus Apartmaji imajo klimatizirane apartmaje z brezplačnim brezžičnim internetom in s satelitsko televizijo. Bujne vrt napolnjena z mediteranskim rastlinjem in žar ter opremljeno teraso. Vsi apartmaji imajo sedežno garnituro, mizo in popolnoma opremljeno kuhinjo. Kopalnico s tušem, complimentary toaletni in sušilcem za lase. Balkon s pogledom na morje. Smokvica vasi, kjer se lahko gostje vzorec lokalnih vin, je 3,5 km stran. Kavarne in bari so nekaj korakov, medtem ko se v restavraciji ribe in sveža hrana na voljo v pred hišo. Istruga plaža, ki slovi po zdravilnem blatu in različnih športnih objektov, ki se nahaja 300 metrov od Bleus apartmajev. Mud City je 8 km. Številne kolesarske poti so na voljo na 500 metrov. Srednjeveško mesto Korčula se nahaja 30 km. Avtobusna postaja se nahaja v Smokvica, 3,5 km, medtem ko je Luka je na voljo v Vela Luka, 18 km stran. Najbližje letališče je v Split, 120 km stran, na celini.


Apartmaji Kosirina Korčula - Brna
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Kosirina - Korčula - Brna

Stanovanje, 50 m2, prvo nadstropje: vhod, dnevna soba s kavčem, kuhinjo, spalnico, kopalnico, klimatsko napravo, SAT TV, balkon s pogledom na morje. Apartmaji se nahajajo v mirnem samotnem kraju v Brna zalivu, 400 m od centra Brna, 10 m od morja, 20 m od plaže, parkirni 5 m. Možnost uporabe žar žari, internet, čoln, dok čoln. Supermarket 500 m, restavracija 500 m, 20 m prodnata plaža, kamnita plaža 10 m, 800 m peščena Na novo zgrajeni luksuzni apartmaji se nahajajo na otoku Korčula v Brna, ki je eden izmed najlepših in najbolje ohranjenih eden od otokov na Hrvaškem . Brna je zaliv in zaselek na južni obali otoka, ki se nahaja 4 km jugozahodno od Smokvica ter 20 km jugovzhodno od Vela Luka. Brna ponuja edinstveno kombinacijo lepe narave in čistega morja, in gostitelji vas bodo sprejeli z kulinaričnimi specialitetami in izvirnih vin, boste hitro želeli, da bi prijatelji in bo spet prišel ...


Apartmaji Ivan Korčula - Brna
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 11 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Ivan - Korčula - Brna

Brna je zaliv in naselje na južni obali otoka Korčule. To se nahaja 4 km jugozahodno od Smokvica ter 20 km jugovzhodno od Vele Luke. Brna ponuja edinstveno kombinacijo lepe narave in čistega morja. Objekt, ki vsebuje dva apartmaja, je bila zgrajena v sredini zaliva Brna. Oba apartmaja sta popolnoma opremljeno kuhinjo in teraso s čudovitim pogledom na celotno mesto. V vsakem stanovanju sta dve spalnici in dodatne postelje. Kopalnice imajo tuš, osnovne toaletne potrebščine in sušilec za lase. Privatno parkirišče je na 10 m od apartmaja.


Apartmaji Kuzma Korčula - Brna
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 16 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Kuzma - Korčula - Brna

Kuzma Apartmaji se nahajajo v mirnem zalivu Brna ob morju. Vsak apartma ima dve veliki terasi s pogledom na morje. Vsak gost bo dobrodošla z dvema steklenic vina. Celotna hiša je brezplačen brezžični internet.