Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Krk - Stara Baška - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Krk - Stara Baška

Krk - Stara Baška - Grb

Stara Baška je majhno turistično središče na jugozahodni strani otoka Krka. Je del občine Punat in ima okoli 100 stalnih prebivalcev. Stara Baška se razprostira vzdolž dveh kilometrov obale in bogata s čudovitimi plažami in kristalno čistimi vodami. Stara Baška je bila zgrajena v 14. stoletju, ko so begalci pobegnili pred turškimi vdori in ustanovili ovčarsko vas. Poleg ovčarstva so se ukvarjali tudi z ribarjenjem prebivalci Stare Baške. Vendar pa je danes zaradi svoje edinstvene naravne lepote, številnih plaž in neprimerljivega ambienta glavna veja gospodarstva turizem. Skoraj vsaka družinska hiša ponuja namestitev v apartmajih ali sobah, zato so nastanitve, razen v bližnjem taborišču, na voljo izključno v zasebnih družinskih hišah. Mesto je zelo mirno in idilično in je kot nalašč za prijeten družinski oddih in za tiste, ki se želijo sprostiti od mestnega hrupa in onesnaževanja. Otok Krk ponuja številne zanimive, naravne in kulturne znamenitosti in prireditve, zato je Stara Baška idealno mesto za odkrivanje celotnega otoka Krka, pa tudi bližnjega otoka Cresa in Raba, ki sta zelo dobro povezana z Krko. Obrnite se neposredno na lastnike zasebnih nastanitev v Stari Baški, rezervirajte svoj idealen apartma in preživite nepozabne počitnice v tem idiličnem malem primorskem letovišču. Dobrodošli v Stari Baški!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Krk - Stara Baška
Poceni apartmaji Krk - Stara Baška
Zasebna namestitev Krk - Stara Baška

Krk - Stara Baška - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Krk - Stara Baška

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Kamenik Krk - Stara Baška - Hrvaška

Apartmaji Kamenik
Krk - Stara Baška

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 osebe od 55 €

Apartmaji Galun, Rosso & Albatros Krk - Stara Baška - Hrvaška

Apartmaji Galun, Rosso & Albatros
Krk - Stara Baška

Od morja 150 m
Kapaciteta 12 osebe od 75 €

Apartmaji Haus Lenko Krk - Stara Baška - Hrvaška

Apartmaji Haus Lenko
Krk - Stara Baška

Od morja 80 m
Kapaciteta 22 osebe od 50 €

Apartmaji Jadrita Krk - Stara Baška - Hrvaška

Apartmaji Jadrita
Krk - Stara Baška

Od morja 50 m
Kapaciteta 7 osebe na vprašanje


Apartmaji Sunshine Residence Krk - Stara Baška - Hrvaška

Apartmaji Sunshine Residence
Krk - Stara Baška

Od morja 150 m
Kapaciteta 6 osebe od 60 €


Apartmaji Kamenik Krk - Stara Baška
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 osebe

od 55 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Kamenik - Krk - Stara Baška

Popolnoma nova stanovanje stavba 38 m2 enosobno posteljo 160x200, dnevna soba s kuhinjo in kavčem 160 x 200 za dve osebi. Opremljen s klimatsko napravo, internet in wi-fi, TV, zunanji prostor - teraso na sodišču kompletrno v kamnu, veliko zelenja. Pogled na morje iz vsake sobe, oddaljenost od plaže 250 m


Apartmaji Galun, Rosso & Albatros Krk - Stara Baška
Kategorizacija nastanitve

Od morja 150 m
Kapaciteta 12 osebe

od 75 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Galun, Rosso & Albatros - Krk - Stara Baška

Naša hiša sestavljajo trije apartmaji Albatros (pritličje), Rosso (prvo nadstropje) in Glaun (drugo nadstropje). Stara Stara Baška je dolga 2 km in naša hiša je 500 m od vhoda v zgornjem delu vasi. Apartmaji so za 4 osebe z možnostjo dodatnega ležišča na zahtevo gosta. Opremljen z vsem, kar potrebujete (brezplačen WiFi, SatTV, parkiranje, posteljnina, brisače in še več). Najbližja plaža je 150 metrov.


Apartmaji Haus Lenko Krk - Stara Baška
Kategorizacija nastanitve

Od morja 80 m
Kapaciteta 22 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Haus Lenko - Krk - Stara Baška

Haus Lenko se nahaja v Stari Baški, v južnem delu otoka Krka. Celo mesto je polno plaže in plaž, od peščenih, do skalnatih. Stara Baška je daleč od Punta 8 km, od Krk 16 km, od Krčkega mosta 45 km in od Reke 70 km. Od hiše do plaže je le 3 minute hoje, v bližini so restavracije in kavarne, trgovina se nahaja v centru (3 minute vožnje z avtomobilom) in v kampu, ki se nahaja 2 km od hiše. Hiša vsebuje 8 apartmajev s parkiriščem. Vsak apartma ima balkon s pogledom na morje (razen apartmaja številka 6). V vsakem apartmaju je klimatska naprava in brezplačen brezžični internet. Obstajata 2 apartmaja za 4/5 osebe in še 6 apartmajev za 2/3 osebe


Apartmaji Jadrita Krk - Stara Baška
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 7 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Jadrita - Krk - Stara Baška

Ponujamo vam namestitev v apartmajih za 3 ali 4 osebe v lepi Stara Baška na otoku Krku. Stara Baška je znana po svojih čudovitih plažah, nekateri so blizu, nekateri so skriti in jih je mogoče doseči le z ladjami. Za tiste, ki pridejo z ladjo, bodo med Punatom in Staro Baško zanimivi zalivi, kjer bodo našli čudovite prodnate plaže in kristalno čisto morje. Obstaja mir in tišina - nedotaknjena narava. Nepogrešljive izkušnje! Stara Baška, le 9 km oddaljeno od Punta, je znana po svojih plažah, ki jih obiščejo številni turisti.


Apartmaji Sunshine Residence Krk - Stara Baška
Kategorizacija nastanitve

Od morja 150 m
Kapaciteta 6 osebe

od 60 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Sunshine Residence - Krk - Stara Baška

Počitnice pomeni, vzemite si čas in pustite vse za seboj nekaj dni. Vse to je mogoče v naših počitniških stanovanjih, kjer boste našli svojo osebno oazo udobja. Izbirate lahko med več apartmaji, ki lahko sprejmejo 2-6 oseb in vas bodo navdušili z zasebnim balkonom ali s teraso na balkon. Stara Baška je čudovita vasica z najlepšimi plažami otoka Krka. To ni značilen kraj za destinacijo, ampak kraj, kjer lahko še vedno imate resnično lokalno izkušnjo. Vas je kot nalašč za ljubitelje narave in miru, pohodnike, družine in pustolovce. Znana je po številnih majhnih zalivih, kristalno čisti vodi, pokrajini, miru in edinstvenosti.