Apartmaji in zasebne nastanitve Krk - Stara Baška

Stara Baška je majhno turistično središče na jugozahodni strani otoka Krka. Je del občine Punat in ima okoli 100 stalnih prebivalcev. Stara Baška se razprostira vzdolž dveh kilometrov obale in bogata s čudovitimi plažami in kristalno čistimi vodami. Stara Baška je bila zgrajena v 14. stoletju, ko so begalci pobegnili pred turškimi vdori in ustanovili ovčarsko vas. Poleg ovčarstva so se ukvarjali tudi z ribarjenjem prebivalci Stare Baške....

Razvrsti po:

Apartmaji Kamenik

Krk - Stara Baška

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 oseb

od 55 €

Apartmaji Galun, Rosso & Albatros

Krk - Stara Baška

Od morja 150 m
Kapaciteta 12 oseb

od 75 €

Apartmaji Haus Lenko

Krk - Stara Baška

Od morja 80 m
Kapaciteta 22 oseb

od 50 €

Apartmaji Jadrita

Krk - Stara Baška

Od morja 50 m
Kapaciteta 7 oseb

na vprašanje

Apartmaji Sunshine Residence

Krk - Stara Baška

Od morja 150 m
Kapaciteta 6 oseb

od 60 €

Apartmaji Pepi

Krk - Stara Baška

Od morja 50 m
Kapaciteta 2 oseb

od 50 €

Apartmaji Kamenik ( Krk - Stara Baška)

Popolnoma nova stanovanje stavba 38 m2 enosobno posteljo 160x200, dnevna soba s kuhinjo in kavčem 160 x 200 za dve osebi. Opremljen s klimatsko napravo, internet in wi-fi, TV, zunanji prostor - teraso na sodišču kompletrno v kamnu, veliko zelenja. Pogled na morje iz vsake sobe, oddaljenost od plaže 250 m

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Kamenik

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 55 €

Apartmaji Galun, Rosso & Albatros ( Krk - Stara Baška)

Naša hiša sestavljajo trije apartmaji Albatros (pritličje), Rosso (prvo nadstropje) in Glaun (drugo nadstropje). Stara Stara Baška je dolga 2 km in naša hiša je 500 m od vhoda v zgornjem delu vasi. Apartmaji so za 4 osebe z možnostjo dodatnega ležišča na zahtevo gosta. Opremljen z vsem, kar potrebujete (brezplačen WiFi, SatTV, parkiranje, posteljnina, brisače in še več). Najbližja plaža je 150 metrov.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Galun, Rosso & Albatros

Od morja 150 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 75 €

Apartmaji Haus Lenko ( Krk - Stara Baška)

Haus Lenko se nahaja v Stari Baški, v južnem delu otoka Krka. Celo mesto je polno plaže in plaž, od peščenih, do skalnatih. Stara Baška je daleč od Punta 8 km, od Krk 16 km, od Krčkega mosta 45 km in od Reke 70 km. Od hiše do plaže je le 3 minute hoje, v bližini so restavracije in kavarne, trgovina se nahaja v centru (3 minute vožnje z avtomobilom) in v kampu, ki se nahaja 2 km od hiše. Hiša vsebuje 8 apartmajev s parkiriščem. Vsak apartma ima balkon s pogledom na morje (razen apartmaja številka 6). V vsakem apartmaju je klimatska naprava in brezplačen brezžični internet. Obstajata 2 apartmaja za 4/5 osebe in še 6 apartmajev za 2/3 osebe

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Haus Lenko

Od morja 80 m
Kapaciteta 22 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Jadrita ( Krk - Stara Baška)

Ponujamo vam namestitev v apartmajih za 3 ali 4 osebe v lepi Stara Baška na otoku Krku. Stara Baška je znana po svojih čudovitih plažah, nekateri so blizu, nekateri so skriti in jih je mogoče doseči le z ladjami. Za tiste, ki pridejo z ladjo, bodo med Punatom in Staro Baško zanimivi zalivi, kjer bodo našli čudovite prodnate plaže in kristalno čisto morje. Obstaja mir in tišina - nedotaknjena narava. Nepogrešljive izkušnje! Stara Baška, le 9 km oddaljeno od Punta, je znana po svojih plažah, ki jih obiščejo številni turisti.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Jadrita

Od morja 50 m
Kapaciteta 7 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Sunshine Residence ( Krk - Stara Baška)

Počitnice pomenijo, vzeti si čas in pustiti vse za seboj za nekaj dni. Vse to je mogoče v naših počitniških stanovanjih, kjer boste našli svojo osebno oazo udobja. Izbirate lahko med več apartmaji, ki lahko sprejmejo 2-5 oseb in vas bodo navdušili z zasebnim balkonom ali s teraso. Stara Baška je čudovita vasica z najlepšimi plažami na otoku Krk. To ni tipična turistična destinacija, ampak kraj kjer imate lahko še vedno resnično lokalno izkušnjo. Vas je kot nalašč za ljubitelje narave in miru, pohodnike, družine in pustolovce. Znana je po številnih majhnih zalivih, kristalno čisti vodi, pokrajini, miru in edinstvenosti.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Sunshine Residence

Od morja 150 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 60 €

Apartmaji Pepi ( Krk - Stara Baška)

Apartmaji "Pepi" se nahajajo v Stari Baški, eni najlepših majhnih vasi na otoku Krku. Navdušeni boste nad številnimi čudovitimi plažami ob obali in kristalno čistim morjem. Samo 9 km od Punta in 18 km od Krka. Oba apartmaja se nahajata v prvem nadstropju družinske hiše in nudita namestitev za dve odrasli osebi in otroke. Apt 1 - sestoji iz kuhinje (štedilnik, hladilnik, kuhalnik vode). Kopalnica (tuš kabine, sinc in WC). Iz kuhinje vstopite v spalnico (vse je odprt prostor), kjer je zakonska postelja za dve osebi in pogradi za otroke. Od izhoda spalnice do balkona s čudovitim razgledom na morje in bližnje otoke Cres in Lošinj. Apt 2 - je kuhinja opremljena s štedilnikom za kuhanje, hladilnikom in kuhalnikom za vodo. Kopalnica s tuš kabino, umivalnikom in straniščem. Iz kuhinje vstopite v spalnico (vse je odprt prostor), kjer je zakonska postelja za 2 osebi in dodatno ležišče za otroka. Izhod na balkon s pogledom na morje. Pred obema apartmajema je velika terasa z mizo in stoli.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Pepi

Od morja 50 m
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 50 €

Turistični vodnik - Krk - Stara Baška

Krk - Stara Baška  - Grb Stara Baška je majhno turistično središče na jugozahodni strani otoka Krka. Je del občine Punat in ima okoli 100 stalnih prebivalcev. Stara Baška se razprostira vzdolž dveh kilometrov obale in bogata s čudovitimi plažami in kristalno čistimi vodami. Stara Baška je bila zgrajena v 14. stoletju, ko so begalci pobegnili pred turškimi vdori in ustanovili ovčarsko vas. Poleg ovčarstva so se ukvarjali tudi z ribarjenjem prebivalci Stare Baške. Vendar pa je danes zaradi svoje edinstvene naravne lepote, številnih plaž in neprimerljivega ambienta glavna veja gospodarstva turizem. Skoraj vsaka družinska hiša ponuja namestitev v apartmajih ali sobah, zato so nastanitve, razen v bližnjem taborišču, na voljo izključno v zasebnih družinskih hišah. Mesto je zelo mirno in idilično in je kot nalašč za prijeten družinski oddih in za tiste, ki se želijo sprostiti od mestnega hrupa in onesnaževanja. Otok Krk ponuja številne zanimive, naravne in kulturne znamenitosti in prireditve, zato je Stara Baška idealno mesto za odkrivanje celotnega otoka Krka, pa tudi bližnjega otoka Cresa in Raba, ki sta zelo dobro povezana z Krko. Obrnite se neposredno na lastnike zasebnih nastanitev v Stari Baški, rezervirajte svoj idealen apartma in preživite nepozabne počitnice v tem idiličnem malem primorskem letovišču. Dobrodošli v Stari Baški!

Krk - Stara Baška Vremenska napoved