Apartmaji in zasebne nastanitve Sveti Juraj

Sveti Juraj je majhna obalna vas, ki se nahaja ob vznožju Velebita, 10 kilometrov južno od mesta Senj. V prazgodovinskem času je bila majhna vas Lopsica, na starem pokopališču pa še vedno vidimo ostanke srednjeveške cerkve sv. Filipa in Jakoba. Danes živi okoli 700 prebivalcev, ki se ukvarjajo predvsem z ribištvom in turizmom. Upravno sodi v mesto Senj. V centru je čudovita plaža, in tiste, ki si želijo malo več intimnosti in zasebnosti,...

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Sveti Juraj

Razvrsti po:

First minute ponudba

Apartmaji Borić

Sveti Juraj

Od morja 150 m
Kapaciteta 6 oseb

od 25 €

Apartmaji Borić ( Sveti Juraj)

Apartmaji Borić se nahajajo le 200 metrov od centra Svetega Jurja s čudovitim pogledom na morje, plažo in otoke. Nudimo dve dobro opremljeni namestitveni enoti: studio apartma za dve osebi - 48 m2 in apartma za štiri osebe - 56 m2. Oba apartmaja imata pokrit balkon, teraso in varovano parkirišče.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Borić

Od morja 150 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 25 €

Turistični vodnik - Sveti Juraj

Sveti Juraj  - Grb Sveti Juraj je majhna obalna vas, ki se nahaja ob vznožju Velebita, 10 kilometrov južno od mesta Senj. V prazgodovinskem času je bila majhna vas Lopsica, na starem pokopališču pa še vedno vidimo ostanke srednjeveške cerkve sv. Filipa in Jakoba. Danes živi okoli 700 prebivalcev, ki se ukvarjajo predvsem z ribištvom in turizmom. Upravno sodi v mesto Senj. V centru je čudovita plaža, in tiste, ki si želijo malo več intimnosti in zasebnosti, lahko najdeta svoj mir v številnih skritih zalivih. Kraj je zelo miren in tih, brez velikih poletnih gnezd, zato je idealen za vse tiste, ki želijo pobegniti od mestnega hrupa in onesnaženja. Sveti Juraj je poleg turističnega naselja znan tudi po proizvodnji cvetnega medu. V bližini je Narodni park Severni Velebit, ki bo navdušil vse ljubitelje narave in pohodništvo. Nastanitev je na voljo izključno v zasebnih apartmajih, sobah in počitniških hišah v zasebni družinski nastanitvi. Neposredno se obrnite na lastnike privatnih namestitev in preživite mirne družinske počitnice v tem malem idiličnem kraju ob vznožju gore Velebit. Dobrodošli v Sveti Juraj!

Sveti Juraj Vremenska napoved