Apartmaji in zasebne nastanitve Pag - Kustići

Kustići so majhno turistično središče na otoku Pagu. Poleg Vidalić, Zubovići in Metajna spadajo v skupino vasi, ki jo Pašani imenujejo Barbati. Upravno spada v mesto Novalja, od koder je oddaljeno le 8 kilometrov. Vasica Kustići je bila ustanovljena v 18. stoletju s selitvijo več družin s Paga, predvsem zaradi lova na tune, ki so bile tu mimo. Ime je dobil po priimku ene od družin, ki so se preselile sem. Danes tu živi več kot sto stalnih...

Razvrsti po:

Apartmaji Vivien

Pag - Kustići

Od morja 20 m
Kapaciteta 25 oseb

na vprašanje

Apartmaji Kustić

Pag - Kustići

Od morja 10 m
Kapaciteta 20 oseb

od 45 €

Apartmaji Vivien ( Pag - Kustići)

Apartmaji Vivien se nahajajo v Kustićih, 7 km od Novalje na čudovitem otoku Pagu. Namestitev je opremljena s satelitsko televizijo in brezplačnim brezžičnim internetom. Vsi apartmaji imajo teraso in / ali balkon s pogledom na morje. Na voljo sta tudi jedilnica in kuhinja s hladilnikom in štedilnikom. Na voljo je posteljnina.  Letališče Zadar je oddaljeno 57 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Vivien

Od morja 20 m
Kapaciteta 25 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Kustić ( Pag - Kustići)

Apartmaji Kustići se nahajajo tik ob morju v čudoviti majhni vasici Kustići na otoku Pagu! Pred hišo lahko uživate na plaži in čistem Jadranskem morju. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Kustić

Od morja 10 m
Kapaciteta 20 oseb

Cena od 45 €

Turistični vodnik - Pag - Kustići

Pag - Kustići  - Grb Kustići so majhno turistično središče na otoku Pagu. Poleg Vidalić, Zubovići in Metajna spadajo v skupino vasi, ki jo Pašani imenujejo Barbati. Upravno spada v mesto Novalja, od koder je oddaljeno le 8 kilometrov. Vasica Kustići je bila ustanovljena v 18. stoletju s selitvijo več družin s Paga, predvsem zaradi lova na tune, ki so bile tu mimo. Ime je dobil po priimku ene od družin, ki so se preselile sem. Danes tu živi več kot sto stalnih prebivalcev, ki se poleg kmetijstva in ribištva ukvarjajo predvsem s turizmom in ponujajo namestitev v številnih apartmajih in sobah kot del zasebne družinske nastanitve na Hrvaškem. Kraj je zelo urejen, čist in miren, zaradi česar je idealna destinacija za tiste, ki radi preživljajo počitnice v majhnem in mirnem okolju. Ta del otoka Paga je zaščiten pred pogostimi udari burje, plaže so prodnate in morje je zelo čisto, kar je idealno za družine z majhnimi otroki. V vasi je restavracija, kavarna in pekarna, v Novalji pa 8 km, supermarketi, ambulanta, lekarna, pošta in vsi drugi objekti. Če želite oditi in počutiti poletno nočno življenje, se lahko odpravite do priljubljene plaže Zrće, ki je oddaljena le 6 kilometrov. Preživite miren in prijeten oddih na čudovitem otoku Pagu, ki ponuja veliko zanimivih doživetij, čisto morje, številne plaže in vrhunsko gastronomsko ponudbo. Dobrodošli v vasi Kustići na otoku Pagu!

Pag - Kustići Vremenska napoved