Apartmaji in zasebne nastanitve Pag - Kustići

Kustići so majhno turistično središče na otoku Pagu. Poleg Vidalić, Zubovići in Metajna spadajo v skupino vasi, ki jo Pašani imenujejo Barbati. Upravno spada v mesto Novalja, od koder je oddaljeno le 8 kilometrov. Vasica Kustići je bila ustanovljena v 18. stoletju s selitvijo več družin s Paga, predvsem zaradi lova na tune, ki so bile tu mimo. Ime je dobil po priimku ene od družin, ki so se preselile sem. Danes tu živi več kot sto stalnih...

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Pag - Kustići

Razvrsti po:

Apartmaji Ana

Pag - Kustići

Od morja 20 m
Kapaciteta 20 oseb

na vprašanje

Apartmaji Vivien

Pag - Kustići

Od morja 20 m
Kapaciteta 25 oseb

na vprašanje

Apartmaji Kustić

Pag - Kustići

Od morja 10 m
Kapaciteta 20 oseb

od 45 €

Apartmaji Frane

Pag - Kustići

Od morja 10 m
Kapaciteta 20 oseb

na vprašanje

Apartmaji Villa Leonarda

Pag - Kustići

Od morja 20 m
Kapaciteta 30 oseb

od 45 €

Apartmaji Ana ( Pag - Kustići)

Nahajamo se na otoku Pag v mestecu Kustići, prva vrsta do morja. Pred hišo (20 metrov) je peščena plaža primerna za otroke. Nudimo udobne, velike in popolnoma opremljene apartmaje. Uživajte v počitnicah na paški način, če se med dopustom želite popolnoma sprostiti in pozabiti na kuhanje, so v bližini gostilne in restavracije, kjer lahko spoznate lokalno kulinariko in okusite naše specialitete. Nudimo storitev vožnje z ladjico in storitev nakupa svežih divjih morskih rib. Če se odločite za ogled območja z avtomobilom, smo od najboljše evropske destinacije - Zadra oddaljeni manj kot uro in od narodnega parka - Plitviška jezera uro in pol. Nahajamo se v neposredni bližini nekaterih najlepših paških plaž in narodnih parkov na Hrvaškem. Več informacij na spletni strani: www.ana-frane-pag.com Prednost naših apartmajev so mirne lokacije in neposredna bližina morja, idealne za družine z otroki in vse, ki si želite intimnosti in resničnih počitnic.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Ana

Od morja 20 m
Kapaciteta 20 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Vivien ( Pag - Kustići)

Apartmaji Vivien se nahajajo v Kustićih, 7 km od Novalje na čudovitem otoku Pagu. Namestitev je opremljena s satelitsko televizijo in brezplačnim brezžičnim internetom. Vsi apartmaji imajo teraso in / ali balkon s pogledom na morje. Na voljo sta tudi jedilnica in kuhinja s hladilnikom in štedilnikom. Na voljo je posteljnina.  Letališče Zadar je oddaljeno 57 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Vivien

Od morja 20 m
Kapaciteta 25 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Kustić ( Pag - Kustići)

Apartmaji Kustići se nahajajo tik ob morju v čudoviti majhni vasici Kustići na otoku Pagu! Pred hišo lahko uživate na plaži in čistem Jadranskem morju. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Kustić

Od morja 10 m
Kapaciteta 20 oseb

Cena od 45 €

Apartmaji Frane ( Pag - Kustići)

Apartmaji Frane se nahajajo v majhni vasici Vidalići na otoku Pag na Hrvaškem. Apartmaji se nahajajo na idealni lokaciji le nekaj korakov od naše peščene plaže, ki se nahaja le 10 metrov pred hišo. Nad plažo se razprostira naravna senca, kot lahko vidite na slikah. Nudimo apartmaje, ki se nahajajo v dveh hišah. Apartmaji so primerni za družinske počitnice, plaža in vrt z žarom pa sta le nekaj korakov stran.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Frane

Od morja 10 m
Kapaciteta 20 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Villa Leonarda ( Pag - Kustići)

Popolnoma in sodobno opremljeni apartmaji se nahajajo v novozgrajeni hiši, le 20 m od morja. Vsi apartmaji imajo velike terase, ki omogočajo čudovit pogled na Paški zaliv in nepozaben pogled na sončni zahod. Hiša ima velik vrt in zasebno parkirišče. Zasebna peščena Plaza se steka v hišo in je njen sestavni del. Zato je objekt idealen za družine z otroki, ki smo dobrodošli pri nas. Mesto Novalja je od Hiše oddaljeno 5 kilometrov, kjer se nahajajo vsi objekti (kulturni, športni).

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Villa Leonarda

Od morja 20 m
Kapaciteta 30 oseb

Cena od 45 €

Turistični vodnik - Pag - Kustići

Pag - Kustići  - Grb Kustići so majhno turistično središče na otoku Pagu. Poleg Vidalić, Zubovići in Metajna spadajo v skupino vasi, ki jo Pašani imenujejo Barbati. Upravno spada v mesto Novalja, od koder je oddaljeno le 8 kilometrov. Vasica Kustići je bila ustanovljena v 18. stoletju s selitvijo več družin s Paga, predvsem zaradi lova na tune, ki so bile tu mimo. Ime je dobil po priimku ene od družin, ki so se preselile sem. Danes tu živi več kot sto stalnih prebivalcev, ki se poleg kmetijstva in ribištva ukvarjajo predvsem s turizmom in ponujajo namestitev v številnih apartmajih in sobah kot del zasebne družinske nastanitve na Hrvaškem. Kraj je zelo urejen, čist in miren, zaradi česar je idealna destinacija za tiste, ki radi preživljajo počitnice v majhnem in mirnem okolju. Ta del otoka Paga je zaščiten pred pogostimi udari burje, plaže so prodnate in morje je zelo čisto, kar je idealno za družine z majhnimi otroki. V vasi je restavracija, kavarna in pekarna, v Novalji pa 8 km, supermarketi, ambulanta, lekarna, pošta in vsi drugi objekti. Če želite oditi in počutiti poletno nočno življenje, se lahko odpravite do priljubljene plaže Zrće, ki je oddaljena le 6 kilometrov. Preživite miren in prijeten oddih na čudovitem otoku Pagu, ki ponuja veliko zanimivih doživetij, čisto morje, številne plaže in vrhunsko gastronomsko ponudbo. Dobrodošli v vasi Kustići na otoku Pagu!

Pag - Kustići Vremenska napoved