Apartmaji in zasebne nastanitve Pag - Metajna

Metajna je majhno turistično mesto, ki se nahaja na severovzhodnem delu otoka Paga v prelepem majhnem in dobro zaščitenem zalivu. V Metajni živi 300 stalnih prebivalcev, ki se ukvarjajo predvsem s turizmom, ribištvom, vinogradništvom in vzrejo ovac. Metajna pripada upravno mestu Novalja, od koder je oddaljena 12 kilometrov in je povezana z redno avtobusno linijo. Podnebje je zelo prijetno mediteransko z zelo vročimi in sončnimi poletji ter...

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Pag - Metajna

Razvrsti po:

Apartmaji Dalmatinka

Pag - Metajna

Od morja 150 m
Kapaciteta 21 oseb

na vprašanje

Apartmaji Puntica

Pag - Metajna

Od morja 10 m
Kapaciteta 19 oseb

na vprašanje

Apartmaji Davor

Pag - Metajna

Od morja 30 m
Kapaciteta 33 oseb

na vprašanje

Apartmaji Krste

Pag - Metajna

Od morja 70 m
Kapaciteta 7 oseb

od 35 €

Sobe Magdalena

Pag - Metajna

Od morja 100 m
Kapaciteta 12 oseb

od 25 €

Apartmaji Dalmatinka ( Pag - Metajna)

Apartmaji Dalmatinka se nahajajo v mirnem kraju Metajna na otoku Pagu. Metajna je bogata s številnimi lepimi plažami, kot sta Ručica in Beriknica, ki sta najlepša na Hrvaškem. Kraj je idealen za družinske počitnice. Vsi naši apartmaji so popolnoma opremljeni s klimatsko napravo, internetom, satelitsko televizijo, kuhinjo, teraso, kopalnico. Naši gostje lahko uporabljajo zunanji žar s čudovito teraso za druženje. Hotel ima velik vrt in brezplačno parkirišče za vse naše goste.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Dalmatinka

Od morja 150 m
Kapaciteta 21 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Puntica ( Pag - Metajna)

Dva apartmaja ob morju. Apartma ima dve spalnici, kuhinja, kopalnica, terasa, žar. Parkiranje. V bližini plaže.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Puntica

Od morja 10 m
Kapaciteta 19 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Davor ( Pag - Metajna)

Apartmaji se nahajajo v Metajni deset kilometrov od mesta Novalja. Hiša se nahaja 30 metrov od plaže. Vsi apartmaji so dobro opremljeni in udobno bivanje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Davor

Od morja 30 m
Kapaciteta 33 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Krste ( Pag - Metajna)

Družinska hiša se nahaja sredi Metajne, oddaljena od glavne plaže 60 m, v tem krogu pa so tudi restavracije trgovine. V hiši je 7 apartmajev. 4 apartmaja sta na tleh z zmogljivostjo 2 + 2. V dveh apartmajih so ležišča na tleh, kot dodatna ležišča v spalnici, v drugih dveh apartmajih pa so dodatna ležišča v dnevni sobi. En apartma je v pritličju in lahko sprejme do 5 oseb. dva apartmaja s kapaciteto 2 + 2 se nahajata v kleti. Vsi apartmaji imajo svoje velike terase. Ob hiši je veliko zasebno parkirišče. Apartmaji so prostorni s kopalnico, kuhinjo in velikimi terasami s pogledom na morje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Krste

Od morja 70 m
Kapaciteta 7 oseb

Cena od 35 €

Sobe Magdalena ( Pag - Metajna)

Smo prijazni gostitelji v kraju Metajna, ki se nahaja v zalivu na skrajnem koncu otoka Paga. Znana po plaži Ručica in sledilni ligi - Life on Mars (David Bowie). Nudimo polpenzion (zajtrk, večerja in nočitev). Vsaka soba ima svojo kopalnico in svoj hladilnik. Plaže so peščene in brez sence, razen plaže z borovci, ki je od naše hiše oddaljena 15 minut hoje. V mirni ribiški vasici Metajna vam ponujamo nepozaben dopust v objemu sonca in morja. Ponujamo vam nastanitev s polpenzionom v prijetno opremljenih dvo-, tri- in štiriposteljnih sobah s kopalnico. V sobah imamo TV, hladilnik, klimatsko napravo in brezplačen brezžični internet. Za zajtrk vam ponujamo domačo figovo marmelado in zeliščni čaj iz paških zelišč, za večerjo pa vam pripravimo jadranske lignje, lokalno pripravljeno zelenjavo, začinjeno s paškim česnom in domačo sladico. Poleg vode in sokov lahko na večerji uživate v domačih belih vinih in pecivu.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Magdalena

Od morja 100 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 25 €

Turistični vodnik - Pag - Metajna

Pag - Metajna  - Grb Metajna je majhno turistično mesto, ki se nahaja na severovzhodnem delu otoka Paga v prelepem majhnem in dobro zaščitenem zalivu. V Metajni živi 300 stalnih prebivalcev, ki se ukvarjajo predvsem s turizmom, ribištvom, vinogradništvom in vzrejo ovac. Metajna pripada upravno mestu Novalja, od koder je oddaljena 12 kilometrov in je povezana z redno avtobusno linijo. Podnebje je zelo prijetno mediteransko z zelo vročimi in sončnimi poletji ter blagimi in deževnimi zimami. Ta del Paga je izpostavljen močnemu severovzhodnemu vetru Bura, zato je vegetacija zelo redka in daje otoku zelo značilen kamnit in puščavski videz. Čeprav na nekaterih delih otoka Paga imate občutek, da ste na drugem planetu, tu rastejo številne mediteranske vrste in dišeča zelišča. V bližini Metajne sta dve čudoviti prodnati plaži Ručica in Beritnica, ki vas bosta pustili brez daha. Mesto je zelo tiho in mirno, tudi med največjimi poletnimi množicami, plaže pa so primerne za družine z otroki. Nastanitev lahko najdete v številnih apartmajih v zasebni družinski nastanitvi. Priporočamo degustacijo nekaterih otoških otokov, kot so jagnjetina in sir, ter številne druge domače izdelke, kot so grozdje, fige ... Dobrodošli v Metajni, čudovitem raju na otoku Pagu!

Pag - Metajna Vremenska napoved