Apartmaji in zasebne nastanitve Pašman - Dobropoljana

Dobropoljana je majhno mestece na otoku Pašman, ki se nahaja v istoimenskem zalivu na severovzhodnem delu otoka, pod najvišjim vrhom na otoku (Bokolj, 274 m). Zaliv je zaščiten pred južnim in zahodnim vetrom ter nudi dobro zavetje navtikom in mornarjem. Običajno gre za majhno dalmatinsko otoško vasico s starimi kamnitimi hišami in ozkimi ulicami, pa tudi novimi apartmajskimi hišami. Prvič se omenja v 13. stoletju, intenzivnejše naseljevanje...

Razvrsti po:

Apartmaji Vanda

Pašman - Dobropoljana

Od morja 80 m
Kapaciteta 4 oseb

od 35 €

Apartmaji Naturalis

Pašman - Dobropoljana

Od morja 100 m
Kapaciteta 11 oseb

od 35 €

Komentarji: 1 - Ocena 5/5

Robinson turizem Ćosina kuća

Pašman - Dobropoljana

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

od 220 €

Robinson turizem Jerena

Pašman - Dobropoljana

Od morja 100 m
Kapaciteta 8 oseb

od 160 €

Apartmaji Vanda ( Pašman - Dobropoljana)

Villa Vanda se nahaja v majhnem kraju Dobropoljana na otoku Pašman. Hiša je obdana z oljkami in mediteranskim zelenjem in se nahaja le 80 m od morja. Za vaše počitniške počitnice vam lahko ponudimo 3 moderne apartmaje: Vanda 1 (največ 4 osebe in pes) - v spodnjem pritličju, z veliko teraso, pergolo in pogledom na morje, klimatska naprava Vanda 4 (največ 4 osebe) - v 2. nadstropju s čudovitim pogledom na morje in klimatsko napravo. Vanda 5 (največ 4 osebe) - v 2. nadstropju, s čudovitim pogledom na morje in klimatsko napravo. Internet (Wi-Fi) je na voljo brezplačno, za pripravo mesnih ali ribjih jedi pa lahko uporabite tudi velik žar. Parkirišče je na voljo pred hišo.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Vanda

Od morja 80 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 35 €

Apartmaji Naturalis ( Pašman - Dobropoljana)

Poletna namestitev Naturalis se nahaja v mirnem naselju Dobropoljana na otoku Pašman. Naša tradicija gostovanja sega v leto 2003. Nastanitvene enote se nahajajo v prvem nadstropju naše družinske hiše, ki se nahaja v prijetnem naravnem okolju s stotinami oljčnih dreves, ki ustvarjajo tipičen mediteranski ambient. Oddaljenost od morja/najbližje plaže: cca. 130 metrov Zagotovljeno parkirno mesto (možno je tudi parkiranje dodatnega vozila; prikolico ali drugo). Oddamo 3 enote: Studio apartma (2 osebi + 1 odrasla/2 mlajša otroka) Apartma 2+1 ena spalnica (2 osebi + 1 odrasla/2 mlajša otroka) Apartma 4+1 dve spalnici (4 osebe + 1 odrasla oseba) /2 mlajša otroka) Vsak apartma ima teraso in pogled na morje. Studio apartma ima zagotovo najboljši pogled na morje. Apartmaji 2+1 in 4+1 si delita teraso (vsak ima 15 kvadratnih metrov). Terasa je ločena z zložljivo zaščito pred pogledi. Vsak od dveh apartmajev ima leseno pergolo. Studio apartma ima zelo veliko teraso s površino 38 kvadratnih metrov in ima čudovit pogled na morje in gore. Del terase drugi gostje uporabljajo kot prehod v predsobo, ki vodi do drugih dveh apartmajev. Vsi apartmaji imajo čudovit razgled na nasade oljk in fig na našem posestvu. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Naturalis

Od morja 100 m
Kapaciteta 11 oseb

Cena od 35 €

Komentarji: 1 - 5/5
Robinson turizem Ćosina kuća ( Pašman - Dobropoljana)

Če želite počitnice brez avtomobilov, turistične gneče, koristi civilizacije in infrastrukture, potem je to prava izbira za vas. Hiša se nahaja na južni strani otoka Pašman v zalivu Cerene s pogledom na narodni park Kornati. Ponuja sončno energijo in tekočo vodo iz rezervoarja, s katerim je treba ravnati zmerno. APARTMA 1 - Dve spalnici s skupno 6 ležišči, kopalnica, kuhinja, jedilnica, dnevna soba, terasa. APARTMA 2 - Dve spalnici s skupno 4 ležišči, kopalnica, kuhinja, jedilnica, dnevna soba z raztegljivim kavčem za dve osebi, terasa in zunanji žar. Zunaj hiše je sončna prha in žar. Do hiše lahko pridete po cesti, ki je ponekod makadamska. Na zahtevo se lahko dogovorite za prevoz do nastanitve. Hiša se oddaja kot ena enota. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Robinson turizem Ćosina kuća

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 220 €

Robinson turizem Jerena ( Pašman - Dobropoljana)

Hiša narave Jerena se nahaja na otoku Pašman, v zalivu Čerenje. Sprejme lahko do 8 oseb. Sestavljen je iz dveh nadstropij. Vsako nadstropje vsebuje dve spalnici, 1 wc, balkon, opremljeno kuhinjo, dnevno sobo. Celoten opis hiše si lahko ogledate na povezavi: www.valtours.jerena

Kategorizacija Kategorizacija - Robinson turizem Jerena

Od morja 100 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 160 €

Turistični vodnik - Pašman - Dobropoljana

Pašman - Dobropoljana  - Grb Dobropoljana je majhno mestece na otoku Pašman, ki se nahaja v istoimenskem zalivu na severovzhodnem delu otoka, pod najvišjim vrhom na otoku (Bokolj, 274 m). Zaliv je zaščiten pred južnim in zahodnim vetrom ter nudi dobro zavetje navtikom in mornarjem. Običajno gre za majhno dalmatinsko otoško vasico s starimi kamnitimi hišami in ozkimi ulicami, pa tudi novimi apartmajskimi hišami. Prvič se omenja v 13. stoletju, intenzivnejše naseljevanje pa se je začelo v 17. stoletju s prihodom osmanske grožnje in begom prebivalstva iz zadarskega zaledja. Danes ima Dobropoljana približno 300 stalnih prebivalcev, ki se ukvarjajo s kmetijstvom, vinogradništvom, oljkarstvom, ribištvom in pomorstvom. V zadnjem času se razvija turizem, prebivalci pa ponujajo apartmaje, sobe in počitniške domove kot del zasebne družinske nastanitve. V vasi je čudovita peščena plaža, idealna za družine z majhnimi otroki. Otok Pašman je s čolnom povezan s celino in mestom Biograd, prek sosednjega otoka Ugljan pa z mestom Zadar. Ker sta otoka Ugljan in Pašman povezana z mostom, obstaja veliko priložnosti in različnih dejavnosti, kot so kolesarjenje, pohodništvo do vrhov obeh otokov z nepozabnim pogledom na zadarsko otočje, odkrivanje številnih peščenih in prodnatih plaž ter skritih zalivov zahodni strani obeh otokov. Morje je zelo čisto zaradi močnih tokov znotraj Pašmanskega kanala, ki delijo otok Pašman in celino. Preživite počitnice obkroženi z mirom, tišino in vonjavami sredozemskih rastlin na čudovitem otoku Pašman!

Pašman - Dobropoljana Vremenska napoved