Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Pašman - Kraj - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Pašman - Kraj

Pašman - Kraj - Grb

Kraj je majhno naselje na jugovzhodnem delu otoka Pašman, 3 km južno od mesta Pašman. To se razteza vzdolž dveh čudovite peščene plaže, obkrožen z starih oljčnih nasadov in vinogradov. Kraj je zelo tiho in mirno in je idealna za družine z otroki, ampak tudi za vse tiste, ki želijo počitek od velikih mestnega vrveža in hrupa. Mesto prevladujejo frančiškanskega samostana sv Duje iz 14. stoletja, zgrajena v gotskem slogu. V samostanu je slika Marije z otrokom Jezusom iz 15. stoletja in muzej z eksponati, ki pripovedujejo dolgo zgodovino mesta in celoten otok Pašman. Prebivalstvo se tradicionalno ukvarjajo s kmetijstvom, vina in oljčnega olja, in ribolov. Kraj je znan tudi za izdelavo zelo okusno kozji sir. Danes turizem počasi prevzema vodilno vlogo, in nastanitev lahko najdete v apartmajih in sobah v privatnih družinskih hiš, v katerih bodo prijazni domačini prilagajala in vam zagotavljajo nepozabne počitnice. Poleg peščenih plaž, mesto je idealna za dolge sprehode, pohode in kolesarjenje skozi bogato mediteransko vegetacijo zelišč, starih vinogradov in oljčnih nasadov. Po cel dan plavanja ali aktivne počitnice, priporočamo obisk lokalne gostilne, ki ponujajo zdravo in ekološko pridelano hrano in pristne morske jedi s kozarcem dobrega vina iz Dalmacije. Vabimo vas, da obiščete kraj na otoku Pašman, in počitek svoje telo in dušo v tem majhnem, mirnem otoku vasi. Privatna namestitev na otoku Pašman - Kraj. Apartmaji, sobe in počitniške hiše cenejši do 40% brez pristojbin dragih agencijah. Dobrodošli na Kraj na otoku Pašman!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Pašman - Kraj
Poceni apartmaji Pašman - Kraj
Zasebna namestitev Pašman - Kraj

Pašman - Kraj - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Pašman - Kraj

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Vila Kruna i Palma Pašman - Kraj - Hrvaška

Apartmaji Vila Kruna i Palma
Pašman - Kraj

Od morja 10 m
Kapaciteta 53 osebe od 50 €

Apartmaji Benčić Pašman - Kraj - Hrvaška

Apartmaji Benčić
Pašman - Kraj

Od morja 20 m
Kapaciteta 10 osebe od 25 €

Počitniške hiše Tkon - Kraj Pašman - Kraj - Hrvaška

Počitniški dom Tkon - Kraj
Pašman - Kraj

Od morja 80 m
Kapaciteta 6 osebe od 70 €

Apartmaji ŠANDRIĆ Pašman Pašman - Kraj - Hrvaška

Apartmaji ŠANDRIĆ Pašman
Pašman - Kraj

Od morja 100 m
Kapaciteta 12 osebe od 70 €


Apartmaji Vila Kruna i Palma Pašman - Kraj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 53 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Vila Kruna i Palma - Pašman - Kraj

Družina Kontin bi radi, da vam predstavi ponudbo luksuznih apartmajev v vilah Kruna in Palma, v kraju, imenovanem Kraj na otoku Pašman, Hrvaška. Stanovanje vile, privlačno nahajajo na peščenih plažah, ne samo luksuzno opremljen, vendar pa ponujajo beutiful pogled na Pašman kanal, ki meni, da bo nato svoje počitnice v edinstveno doživetje. Villa Kruna, postavljen s 4 zvezdicami, je luksuzna namestitev, ki lahko udobno sprejme do 30 oseb. Villa je prva v vrsti, ki se nahaja na lepi lokaciji, na samem peščeni plaži s pogledom na Pašman kanalu. Bogato mediteransko vrt, ki obdaja vilo bo napisan nepozaben. Obstaja osvetljena bazen na vrtu. Villa Palma, postavljen s 4 zvezdicami, je luksuzna namestitev, ki lahko udobno sprejme do 23 oseb. Vila se nahaja na lepi lokaciji, na sami peščeni plaži, s pogledom na Pašman kanalu. Zelo bližina peščeni plaži, je ta vila poseben, saj imajo lahko gostje praktično neposredni stik z morjem. Poleg luksuzne namestitve in zabavo preživel v vilah, lahko Kontin družina vam ponujajo možnost tipa prehranjevanja polpenziona v prijetni le gosti-restavraciji vile Kruna.


Apartmaji Benčić Pašman - Kraj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 20 m
Kapaciteta 10 osebe

od 25 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Benčić - Pašman - Kraj

Benčič Apartmaji se nahajajo v Kraj (otok Pašman, Zadar). Namestitev je daleč od prve plaže 20 m. Najmanjše število ljudi z omejenimi možnostmi ena enota 2, in najvišje peta Gostje lahko uporabljajo balkon / terasa, vrt, posoda, TV, pralnica, žar. Posebne ponudbe: priprava lokalne specialitete, sadje iz vrta, mlečni izdelki, oljčno olje, vino, ribolov, pohodništvo in pješa eje, izleti, obiski kulturnih in naravnih znamenitosti, gorsko kolesarjenje, privez za čoln?.


Počitniški dom Tkon - Kraj Pašman - Kraj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 80 m
Kapaciteta 6 osebe

od 70 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Tkon - Kraj - Pašman - Kraj

Hause je locatet 75 m od plaže. Obstaja jedilnico in kuhinjo. Televizor je na voljo. Drugi objekti na Dragana hiši vključujejo teraso. najem koles je na voljo na nepremičnine. In površina je priljubljena za ribolov. Šibenik je 45 km od Dragana hiše, medtem ko Vodice je 36 km od premoženja. Letališče Zadar je 19 km stran.


Apartmaji ŠANDRIĆ Pašman Pašman - Kraj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 12 osebe

od 70 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji ŠANDRIĆ Pašman - Pašman - Kraj

Kamnita hiša Šandrić se nahaja na otoku Pašman, Ugrinić. Hiša ima tri na novo zgrajene apartmaje (dve spalnici 4 + 2 osebe, ena spalnica 2 + 2 osebe, studio 2 + 1) Dvosobni apartma ima 60 m2 Enosobno stanovanje ima 35 m2 Studio 25m2 Hiša je 90 m stran od novozgrajene plaže. Apartmaji imajo WiFi, SAT TV, klima, žar, parkirišče. Trajektno pristanišče je približno 2 km od hiše. Benediktinski samostan je 400 m stran od hiše.