Apartmaji in zasebne nastanitve Pašman - Kraj

Kraj je majhno naselje na jugovzhodnem delu otoka Pašman, 3 km južno od mesta Pašman. To se razteza vzdolž dveh čudovite peščene plaže, obkrožen z starih oljčnih nasadov in vinogradov. Kraj je zelo tiho in mirno in je idealna za družine z otroki, ampak tudi za vse tiste, ki želijo počitek od velikih mestnega vrveža in hrupa. Mesto prevladujejo frančiškanskega samostana sv Duje iz 14. stoletja, zgrajena v gotskem slogu. V samostanu...

Razvrsti po:

Apartmaji Vila Kruna i Palma

Pašman - Kraj

Od morja 10 m
Kapaciteta 53 oseb

od 50 €

Apartmaji Benčić

Pašman - Kraj

Od morja 20 m
Kapaciteta 10 oseb

od 25 €

Počitniški dom Tkon - Kraj

Pašman - Kraj

Od morja 80 m
Kapaciteta 6 oseb

od 70 €

Apartmaji ŠANDRIĆ Pašman

Pašman - Kraj

Od morja 100 m
Kapaciteta 12 oseb

od 70 €

Apartmaji DARIO Pašman

Pašman - Kraj

Od morja 100 m
Kapaciteta 8 oseb

od 100 €

Apartmaji KRAJ - Pašman

Pašman - Kraj

Od morja 300 m
Kapaciteta 30 oseb

od 50 €

Apartmaji Vila Kruna i Palma ( Pašman - Kraj)

Družina Kontin bi radi, da vam predstavi ponudbo luksuznih apartmajev v vilah Kruna in Palma, v kraju, imenovanem Kraj na otoku Pašman, Hrvaška. Stanovanje vile, privlačno nahajajo na peščenih plažah, ne samo luksuzno opremljen, vendar pa ponujajo beutiful pogled na Pašman kanal, ki meni, da bo nato svoje počitnice v edinstveno doživetje. Villa Kruna, postavljen s 4 zvezdicami, je luksuzna namestitev, ki lahko udobno sprejme do 30 oseb. Villa je prva v vrsti, ki se nahaja na lepi lokaciji, na samem peščeni plaži s pogledom na Pašman kanalu. Bogato mediteransko vrt, ki obdaja vilo bo napisan nepozaben. Obstaja osvetljena bazen na vrtu. Villa Palma, postavljen s 4 zvezdicami, je luksuzna namestitev, ki lahko udobno sprejme do 23 oseb. Vila se nahaja na lepi lokaciji, na sami peščeni plaži, s pogledom na Pašman kanalu. Zelo bližina peščeni plaži, je ta vila poseben, saj imajo lahko gostje praktično neposredni stik z morjem. Poleg luksuzne namestitve in zabavo preživel v vilah, lahko Kontin družina vam ponujajo možnost tipa prehranjevanja polpenziona v prijetni le gosti-restavraciji vile Kruna.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Vila Kruna i Palma

Od morja 10 m
Kapaciteta 53 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Benčić ( Pašman - Kraj)

Benčič Apartmaji se nahajajo v Kraj (otok Pašman, Zadar). Namestitev je daleč od prve plaže 20 m. Najmanjše število ljudi z omejenimi možnostmi ena enota 2, in najvišje peta Gostje lahko uporabljajo balkon / terasa, vrt, posoda, TV, pralnica, žar. Posebne ponudbe: priprava lokalne specialitete, sadje iz vrta, mlečni izdelki, oljčno olje, vino, ribolov, pohodništvo in pješa eje, izleti, obiski kulturnih in naravnih znamenitosti, gorsko kolesarjenje, privez za čoln?.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Benčić

Od morja 20 m
Kapaciteta 10 oseb

Cena od 25 €

Počitniški dom Tkon - Kraj ( Pašman - Kraj)

Hause je locatet 75 m od plaže. Obstaja jedilnico in kuhinjo. Televizor je na voljo. Drugi objekti na Dragana hiši vključujejo teraso. najem koles je na voljo na nepremičnine. In površina je priljubljena za ribolov. Šibenik je 45 km od Dragana hiše, medtem ko Vodice je 36 km od premoženja. Letališče Zadar je 19 km stran.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Tkon - Kraj

Od morja 80 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 70 €

Apartmaji ŠANDRIĆ Pašman ( Pašman - Kraj)

Kamnita hiša Šandrić se nahaja na otoku Pašman, Ugrinić. Hiša ima tri na novo zgrajene apartmaje (dve spalnici 4 + 2 osebe, ena spalnica 2 + 2 osebe, studio 2 + 1) Dvosobni apartma ima 60 m2 Enosobno stanovanje ima 35 m2 Studio 25m2 Hiša je 90 m stran od novozgrajene plaže. Apartmaji imajo WiFi, SAT TV, klima, žar, parkirišče. Trajektno pristanišče je približno 2 km od hiše. Benediktinski samostan je 400 m stran od hiše.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji ŠANDRIĆ Pašman

Od morja 100 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 70 €

Apartmaji DARIO Pašman ( Pašman - Kraj)

Apartmaji z bazenom za 2 + 2 osebi se nahajajo v mestu Kraj na otoku Pašmanu in se nahajajo 100 metrov od peščene plaže. Ob bazenu je pokrita poletna kuhinja z žarom, kjer se v senci lahko brez skrbi sprostite in pripravite na kosilo .... večerja, medtem ko vaši otroci uživajo v kopanju v čudovitem bazenu. Na plaži sta dve kavarni, kjer lahko uživate v osupljivi kavi s čudovitim razgledom na številne otoke in Pašmanski kanal.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji DARIO Pašman

Od morja 100 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 100 €

Apartmaji KRAJ - Pašman ( Pašman - Kraj)

Apartmaji z ogrevanim bazenom 2 + 1,2 + 2 in 4 + 2 osebi, tako da je kopanje v bazenu možno za 4 mesece Apartmaji so na novo opremljeni z vsemi potrebnimi pripomočki, Gostom je na voljo poletna kuhinja in žar ob bazenu. Lastniki imajo tudi 5 metrsko kabino s kabino, ki je na voljo tudi gostom Vsi naši gostje vsak dan dobijo brezplačno zelenjavo iz našega vrta, ki je tik ob hiši

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji KRAJ - Pašman

Od morja 300 m
Kapaciteta 30 oseb

Cena od 50 €

Turistični vodnik - Pašman - Kraj

Pašman - Kraj  - Grb Kraj je majhno naselje na jugovzhodnem delu otoka Pašman, 3 km južno od mesta Pašman. To se razteza vzdolž dveh čudovite peščene plaže, obkrožen z starih oljčnih nasadov in vinogradov. Kraj je zelo tiho in mirno in je idealna za družine z otroki, ampak tudi za vse tiste, ki želijo počitek od velikih mestnega vrveža in hrupa. Mesto prevladujejo frančiškanskega samostana sv Duje iz 14. stoletja, zgrajena v gotskem slogu. V samostanu je slika Marije z otrokom Jezusom iz 15. stoletja in muzej z eksponati, ki pripovedujejo dolgo zgodovino mesta in celoten otok Pašman. Prebivalstvo se tradicionalno ukvarjajo s kmetijstvom, vina in oljčnega olja, in ribolov. Kraj je znan tudi za izdelavo zelo okusno kozji sir. Danes turizem počasi prevzema vodilno vlogo, in nastanitev lahko najdete v apartmajih in sobah v privatnih družinskih hiš, v katerih bodo prijazni domačini prilagajala in vam zagotavljajo nepozabne počitnice. Poleg peščenih plaž, mesto je idealna za dolge sprehode, pohode in kolesarjenje skozi bogato mediteransko vegetacijo zelišč, starih vinogradov in oljčnih nasadov. Po cel dan plavanja ali aktivne počitnice, priporočamo obisk lokalne gostilne, ki ponujajo zdravo in ekološko pridelano hrano in pristne morske jedi s kozarcem dobrega vina iz Dalmacije. Vabimo vas, da obiščete kraj na otoku Pašman, in počitek svoje telo in dušo v tem majhnem, mirnem otoku vasi. Privatna namestitev na otoku Pašman - Kraj. Apartmaji, sobe in počitniške hiše cenejši do 40% brez pristojbin dragih agencijah. Dobrodošli na Kraj na otoku Pašman!

Pašman - Kraj Vremenska napoved