Apartmaji in zasebne nastanitve Premantura

Premantura je naselje se nahaja na južnem delu istrskega polotoka. To se nahaja v občini Medulin, in se nahaja približno 10 km južno od Pule. Čeprav je bilo to območje poseljeno že od antičnih časov, Premantura v sedanji obliki, je nastala v 16. stoletju, ko družine iz okolice Zadra poravnajo tu bežijo pred Turki. V 18. stoletju se je začela razvoj Premanturi, ki je razvil zaradi hitrega industrijskega razvoja mesta Pule. Skozi zgodovino...

Razvrsti po:

Apartmaji Kim

Premantura

Od morja 250 m
Kapaciteta 20 oseb

od 35 €

Apartmaji House Kim

Premantura

Od morja 250 m
Kapaciteta 4 oseb

od 40 €

Apartmaji Mamut

Premantura

Od morja 600 m
Kapaciteta 2 oseb

od 45 €

Apartmaji Fiora

Premantura

Od morja 300 m
Kapaciteta 8 oseb

od 55 €

Apartmaji Dragana

Premantura

Od morja 350 m
Kapaciteta 2 oseb

na vprašanje

Apartmaji Vila Milla

Premantura

Od morja 300 m
Kapaciteta 16 oseb

od 25 €

Počitniški dom Premantura

Premantura

Od morja 10 m
Kapaciteta 7 oseb

od 80 €

Apartmaji Turk

Premantura

Od morja 300 m
Kapaciteta 10 oseb

na vprašanje

Apartmaji Alma

Premantura

Od morja 250 m
Kapaciteta 4 oseb

od 40 €

Apartmaji BR 1

Premantura

Od morja 300 m
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartmaji Kim ( Premantura)

Popolnoma opremljeni apartmaji korakov od morja in naravnega parka Kamenjak, Novo 48 kvadratnih metrov, stanovanje se nahaja v Medulinu, kjer si lahko vedno samo 12 km od Pulja in približno 0,5 km od plaže parka Kamenjak, kjer imate 32 km, lepih plaž in našli prostor za vas sebe. V Premanturi imate naravno sestavino pokrajine, da najamete čoln in Street, surf, igrajo košarko in naredite različne izlete na lepih mestih in na otokih v bližini. Ta lepi apartmaji je le nekaj korakov stran od plaže v mirnem območju v bližini centra Premanture. Hiša je tudi nekaj minut hoje od lokalnega trga, restavracije, kavarne in javnega prevoza. Ima veliko spalnico z zakonsko posteljo za dve osebi, ima jedilnico s kavčem, ki se lahko uporablja za spanje tudi. Apartma ima popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnico, ima TV, klimatsko napravo, brezplačen WiFi in veliko teraso, kjer lahko uživate v lepo vreme. Parkirišče pred hišo. Linnen in brisače so vključene. Mi lahko poberem na letališču, če je potrebno. V primeru, da želite, da gredo ven in uživajte v nočno življenje imate dobre bare in klube v Pula Have fun!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Kim

Od morja 250 m
Kapaciteta 20 oseb

Cena od 35 €

Apartmaji House Kim ( Premantura)

Počitniška hiša KIM v Premanturi je zasebna hiša v mirni soseski korakov od morja. Hiša ima velik zelen vrt za sprostitev in lov sonce. Ima 3 spalnice in dodaten prostor za dve dodatni ležišči. Ima dve kopalnici, ena z jacuzzijem in ena s tušem. Kuhinja je velika in Spacey in desno ob njem imamo veliko jedilno mizo. Hiša ima veliko dnevno sobo s televizijo in klimatsko napravo. Imamo zaprto parkirišče za en avto in druga pred hišo. Hiša se nahaja v Premanturi, le 12 km od Pule in približno 0,5 km od plaže parka Kamenjak, kjer imate 32 km lepih plaž in kjer se vedno najde prostor za vas samo. V Premanturi imate možnost najema koles, skuter, čoln in jet ski, surf, igrajo košarko in naredite različne izlete na lepih mestih in na otokih v bližini. Ta hiša je le nekaj korakov stran od plaže v mirnem območju v bližini centra Premanture. Hiša je tudi na lokalnem trgu, restavracije, kavarne in javnega prevoza le nekaj minut hoje. Parkirišče pred hišo. Linnen in brisače so vključene. Mi lahko poberem na letališču, če je potrebno. V primeru, da želite, da gredo ven in uživajte v nočno življenje imate dobre bare in klube v Pula Have fun!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji House Kim

Od morja 250 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Mamut ( Premantura)

Apartma se nahaja na jugu slikovite vasice Premantura, en kilometer od vhoda obrniti Kamenjak. Uživate lahko v 30 različnih plaž in zalivov. Stanovanje se nahaja v tretjem nadstropju hiše iz katere balkona lahko uživate v pogledu na otoke in morje. V pritličju je restavracija s teraso. Obstaja možnost rezervacije nočitev z zajtrkom, polpenzion ali polni penzion, nudimo tudi vegetarijanske jedi. V bližini je najem koles, potapljaški klub in izleti z ladjo. Najbližje večje mesto / Pula / 10 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Mamut

Od morja 600 m
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 45 €

Apartmaji Fiora ( Premantura)

Fiora hiša se nahaja v mirnem delu Premanture, le 300 metrov od morja. Hiša je popolnoma nov in ima vse, kar potrebujete za prijeten in lep dopust. Hiša ima 3 spalnice in 3 ležišč v dve ločeni spalnici, 3 kopalnice, žar, parkirišče.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Fiora

Od morja 300 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 55 €

Apartmaji Dragana ( Premantura)

Dobrodošli! APARTMAJI DRAGANA - Premantura, ki se nahaja v tem okolju, je struktura prijetna za oko in udoben za gosta, na 300 metrov od plaže. Ta lepi apartmaji je le nekaj korakov stran od plaže v mirnem območju v bližini centra Premanture. Hiša je tudi nekaj minut hoje od lokalnega trga, restavracije, kavarne in javnega prevoza. Stanovanje se nahaja v Premanturi, le 12 km od Pulja in približno 0,5 km od plaže parka Kamenjak, kjer imate 32 km lepih plaž, kjer se vedno najde prostor za vas self.In Premanturi, imate naravno sestavino pokrajine za najem čoln in jetski, surf, igrajo košarko in naredite različne izlete na lepih mestih in na otokih v bližini. IMAMO po ing OBJEKTI: • KRSE House: 1. Apartma Azzurro za 2 - 4 osebe (cca 30 m2): spalnica, dnevna soba z cauch (2 osebi) in kuhinjo, kopalnico, TV - SAT in lepo romantična terasa, klima 2. Apartma Smokva za 4 osebe (cca 45 m2): 2 spalnici, kuhinjo, kopalnico in 15 m2 terase, TV - SAT 3. Apartma Več za 4 - 6 oseb (cca 100 m2): 2 spalnici, dnevno sobo, jedilnico roomTV - SAT, kuhinja, kopalnica, klima, 15 m2 balkona s halfview na morje. • ANA House: 1. Apartma Kamin za 2 osebi (cca 25 m2): dnevna soba z zakonsko posteljo, kuhinja, kopalnica in 20 m2 terase, TV - SAT 2. Apartma teraso za 2 - 4 osebe ( cca 45 m2): Spalnica, dnevna soba z 2 ležišči in TV - SAT, kuhinja, kopalnica in 25 m2 balkona. klima. Možno je uporabiti 1 dodatno posteljo v vseh apartmajih ter washmachine lastniku. Nahajamo se v mirnem območju, s parkiriščem na dvorišču in vrt s tušem in žarom. Hišni ljubljenčki so dovoljeni na zahtevo (5-10 EUR na dan). Žena Free. Linnen in brisače so vključene. Mi lahko poberem na letališču, če je potrebno. V primeru, da želite, da gredo ven in uživajte v nočno življenje imate dobre bare in klube v Pula Have fun! Želimo vam prijetne bivanje v našem domu.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Dragana

Od morja 350 m
Kapaciteta 2 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Vila Milla ( Premantura)

Naša družinska hiša se nahaja na mirni lokaciji v bližini centra Premanture. Naša hiša se nahaja 100 m od trgovine, od centra vasi je približno 300 m, od morja pa je približno 400 m od naše hiše. V bližini je točka Kamenjak, naravni park, z več kot 20 km obale in lepimi plažami. Stavba je stara 7 let in ima 5 enot, 4 studie in eno stanovanje. Vsak studio in apartma je opremljen s klimatsko napravo in SAT / TV, jedi in posteljnino. Vsak studio in apartma ima svojo teraso z mizo in stoli. Hiša ima svoj vrt, parkirišče je zagotovljeno v dvorišču, možna pa je tudi uporaba žara.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Vila Milla

Od morja 300 m
Kapaciteta 16 oseb

Cena od 25 €

Počitniški dom Premantura ( Premantura)

Samostojna hiša 65 m2 + 20 m2 teraso in vrt 1000 m2. Hiša je sestavljena iz treh spalnic (skupaj 6 + 1 ležišče), popolnoma opremljeno kuhinjo, WC, kopalnica, vsi potrebni aparati, sef, klima, wi-fi. Primerno za otroke. Dovolimo živali ostanejo. Hiša se nahaja 400 metrov od vhoda na ploščadi v park priproda RT Kamenjak v mirnem kraju v gozdu. Idealno za družinske počitnice.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Premantura

Od morja 10 m
Kapaciteta 7 oseb

Cena od 80 €

Apartmaji Turk ( Premantura)

Popolnoma opremljeni in opremljeni apartmaji v družinski hiši. Lepo in mirno območje Premanture prepoln zelenja, blizu najlepše in najbolj južnem delu Istre, rta. Kamenjak z mnogimi različnimi plažo po svojem okusu. Veliko parkirišče, žar, vrt. Blizu središča vasi z vso opremo. Oaza za kakovost in mirne družinske počitnice.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Turk

Od morja 300 m
Kapaciteta 10 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Alma ( Premantura)

Lepa in udobno stanovanje daleč od mestnega hrupa in hitenja. Stanovanje ima dve sobi z majhno kuhinjo in kopalnico s tušem. Ima balkon s pogledom na morje in gozd. Je v drugem nadstropju in ima parkirni prostor pred stavbo.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Alma

Od morja 250 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji BR 1 ( Premantura)

Stanovanje se nahaja v mirnem delu vasi Premanturi. Plaža je 300 m od apartmajev in v bližini je znana po naravni park Rt Kamenjak.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji BR 1

Od morja 300 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Premantura

Premantura  - Grb Premantura je naselje se nahaja na južnem delu istrskega polotoka. To se nahaja v občini Medulin, in se nahaja približno 10 km južno od Pule. Čeprav je bilo to območje poseljeno že od antičnih časov, Premantura v sedanji obliki, je nastala v 16. stoletju, ko družine iz okolice Zadra poravnajo tu bežijo pred Turki. V 18. stoletju se je začela razvoj Premanturi, ki je razvil zaradi hitrega industrijskega razvoja mesta Pule. Skozi zgodovino so se prebivalci Premanturi ukvarja tradicionalne dejavnosti: kmetijstvo, govedoreja in ribištva. Danes Premantura ima okoli 850 prebivalcev, ki skupaj z ribištvom in kmetijstvom se v glavnem ukvarjajo s turizmom in ponujajo storitve kakovostno nastanitev v apartmajih, sobah in počitniških domovih v okviru svojih zasebnih družinskih hiš. V bližini Premantura je Kamenjak na majhnem polotoku, ki je bil zaradi svoje izjemne lepote in pestrost rastlinskih in živalskih vrst, razglašena za zavarovano območje. Pred vami je edinstvena naravna oaza, ki vključuje skoraj 30 km obale, lepih zalivov in plaž, in številne zaščitene in endemičnih rastlinskih in živalskih vrst, kot so orhideje, metulji, sredozemske medvedke, rakov. Primeren je za ljubitelje aktivnih počitnic, in ponujajo številne kolesarske in pohodniške poti, jadranje, kajak in lahko poskusite skakanje v kristalno čistem morju iz visoke pečine. Gastronomska ponudba je tudi bogata in raznolika, in v lokalnih restavracijah in gostilnah, priporočamo, da okus Premantura rakovice, divje šparglje in okusen sir. Obiščite Premantura, in preživite aktivne počitnice v prelepem naravnem pokrajino in prijetno mediteransko klimo. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Premanturi. Apartmaji, sobe in počitniške hiše za najem v Premanturi. Dobrodošli v Premanturi!

Premantura Vremenska napoved