Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Marčana - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Marčana

Marčana - Grb

Marčana je majhno mesto v grofiji Istri na Hrvaškem. Nahaja se na južnem delu istrskega polotoka, le nekaj kilometrov od morja in približno 15 kilometrov od mesta Pule. Marčana je tudi središče občine, ki jim pripadajo 22 okoliških manjših vasi in zaselkov. Celotna občina ima prebivalcev 4000 prebivalcev, ki se večinoma ukvarjajo s kmetijstvom, storitvenih dejavnostih in turizmu. Še posebej priljubljeni so luksuzne počitniške hiše z bazeni, ki so na voljo v celotnem zeleno zaledje Marčana. Kraj se prvič omenja v 13. stoletju, ko je pripadal Beneški republiki. To je ostal del Beneške republike do konca 18. stoletja in v začetku 19. stoletja je pripadala avstrijskega cesarstva. Po koncu druge svetovne vojne, je končno postal del Hrvaške, potem pa je počasi razvija. Z razvojem turizma se razvija celotno občino Marčana, ki je eden izmed najbolj zanimiva v vseh Istri, ker 36 kilometrov obale je vsaj zazidljivo obalno območje v Istri s kristalno čisto vodo in bujnim zelenjem v ozadju. Blizu Marčana je kamnolom, od koder je bil vedno pridobljenega odlične kakovosti kamna in iz katerih so bile številne znane evropske zgradbe. Začnite raziskovati vasi v okolici in odkrili dele istrske zgodovine v slikovitih zalivih, kamnitih cerkva in ostanki antičnih naselij. Obiščite Marčana in njeno okolico, to idealna destinacija za vse, ki želijo za različne vrste dopusta, stran od poletne gneče in prenatrpanih turističnih destinacij. Obrnite neposredno lastniki stanovanj sob in počitniških domovih v Marčana in okolici. Iskanje cenovno zasebno nastanitev. Dobrodošli na Marčana!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Marčana
Poceni apartmaji Marčana
Zasebna namestitev Marčana

Marčana - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Marčana

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Arlena Marčana - Hrvaška

Apartmaji Arlena
Marčana

Od morja 1500 m
Kapaciteta 5 osebe od 65 €

Apartmaji Duga uvala Marčana - Hrvaška

Apartmaji Duga uvala
Marčana

Od morja 150 m
Kapaciteta 3 osebe od 30 €

Počitniške hiše Jaska- Loborika Marčana - Hrvaška

Počitniški dom Jaska- Loborika
Marčana

Od morja 7000 m
Kapaciteta 3 osebe od 50 €

Počitniške hiše Lucija Marčana - Hrvaška

Počitniški dom Lucija
Marčana

Od morja 9000 m
Kapaciteta 5 osebe od 55 €


Počitniške hiše Maya Marčana - Hrvaška

Počitniški dom Maya
Marčana

Od morja 3500 m
Kapaciteta 4 osebe od 38 €

Počitniške hiše Miculina Marčana - Hrvaška

Počitniški dom Miculina
Marčana

Od morja 2000 m
Kapaciteta 10 osebe od 237 €

Počitniške hiše Prodol Marčana - Hrvaška

Počitniški dom Prodol
Marčana

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 osebe od 30 €

Počitniške hiše Pula beach Marčana - Hrvaška

Počitniški dom Pula beach
Marčana

Od morja 4000 m
Kapaciteta 10 osebe na vprašanje


Počitniške hiše Rici Marčana - Hrvaška

Počitniški dom Rici
Marčana

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 6 osebe na vprašanje

Apartmaji Sa pogledom Marčana - Hrvaška

Apartmaji Sa pogledom
Marčana

Od morja 400 m
Kapaciteta 5 osebe od 55 €

Apartmaji Špigić Marčana - Hrvaška

Apartmaji Špigić
Marčana

Od morja 2000 m
Kapaciteta 4 osebe od 35 €

Počitniške hiše Villa Emilia Marčana - Hrvaška

Počitniški dom Villa Emilia
Marčana

Od morja 2000 m
Kapaciteta 8 osebe od 120 €


Počitniške hiše Villa Sindy Marčana - Hrvaška

Počitniški dom Villa Sindy
Marčana

Od morja 1500 m
Kapaciteta 10 osebe na vprašanje

Počitniške hiše Volta Marčana - Hrvaška

Počitniški dom Volta
Marčana

Od morja 1500 m
Kapaciteta 4 osebe od 30 €

Počitniške hiše ZiD Marčana - Hrvaška

Počitniški dom ZiD
Marčana

Od morja 8000 m
Kapaciteta 16 osebe od 90 €


Apartmaji Arlena Marčana
Kategorizacija nastanitve

Od morja 1500 m
Kapaciteta 5 osebe

od 65 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Arlena - Marčana

Dobrodošli dragi gostje! Naša hiša se nahaja na mirni in sončni legi, 1500 m od morja in plaže, v vzhodnem delu istrskega polotoka. Krnica je idealen kraj za tiste, ki raje mirno sprostite v untouch narave, stran od noice in gostega prometa. Krnica je le 20 km oddaljenost od antične mesta Pule, s svetovno znanih Amfiteatar Arena in druge znamenitosti. Iz vašega balkona uživajte v čudovitem panoramskim pogledom na morje in kvarnerske otoke Cres in Lošinj. Lahko naredite na žaru ali okusite lokalne specialitete in dobro vinsko trto v restavracijah. Klimatizirani Apartma je opremljen z vsemi hišnimi aparati, ki jih potrebujete. Kuhinja s hladilnikom in zamrznitev, štedilnik (električni) in pečico, aparat za kavo, mešalnik in toster. Apartma ima 2 spalnici - 1 soba z zakonsko posteljo, 1 soba z 2 ležišči in eno zložljivo posteljo v dnevni sobi. V Prostoren dnevni sobi vidimo priljubljenih TV programov preko satelita. Ponujena kinder slabo, pralni stroj in likalnik.


Apartmaji Duga uvala Marčana
Kategorizacija nastanitve

Od morja 150 m
Kapaciteta 3 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Duga uvala - Marčana

Studio apartma za tri osebe, kategorizirani, klimatizirani, okrašena in obnovljeni, 150 m od plaže!


Počitniški dom Jaska- Loborika Marčana
Kategorizacija nastanitve

Od morja 7000 m
Kapaciteta 3 osebe

od 50 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Jaska- Loborika - Marčana

Ta stoletni dom v seriji je idealen za tiste, ki želijo preživeti svoje letno sami skrit pred pogledom, medtem ko uživate romance veliki zunanji jacuzzi. Notranjost so elegantno okrašena s pozornostjo do detajlov, v katerih je lastnik organizacija vloženega veliko ljubezni in pozornosti, in znova in pazite, da se ohrani duh avtentične istrske arhitekture in dekoracijo. Le nekaj kilometrov stran leži starodavno mesto Pula bogatih zgodovinskih in kulturnih znamenitosti ter možnosti za zabavo. Tam boste našli lepo mestno plažo in številne restavracije z odlično kulinarično ponudbo.


Počitniški dom Lucija Marčana
Kategorizacija nastanitve

Od morja 9000 m
Kapaciteta 5 osebe

od 55 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Lucija - Marčana

Ta majhna počitniška hiša je idealna za tiste, ki želijo miren in sproščujoč dopust. Dom se nahaja na prostorni parceli (2.000 m²) brez sosedov in je primeren za družinske počitnice z otroki, ki imajo dovolj prostora za nemoteno igro na vrtu. Primeren je tudi za hišne ljubljenčke. Notranjost je okusno opremljena in posebnost je terasa z elegantnim vrtnim pohištvom. V hiši sta dve spalnici. Glavna spalnica je okusno opremljena in vključuje zakonsko posteljo velikosti 160 × 200. Druga spalnica ima eno posteljo velikosti 120 × 200. Na voljo je tudi velik kavč v dnevni sobi, ki se lahko uporablja kot zakonska postelja za 2 osebi (160 × 200). Hiša ponuja številne zabavne in igralne zmogljivosti, badminton, odbojko in nogometno igrišče, swing in peskovnik, kočo na drevesu. Obstaja žar z mizo na vrtu in ležalniki za počitek in sončenje. Objekt je klimatiziran in opremljen z digitalnim satelitskim in brezžičnim internetom. Ponujamo parkirišče in možnost najema koles.


Počitniški dom Maya Marčana
Kategorizacija nastanitve

Od morja 3500 m
Kapaciteta 4 osebe

od 38 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Maya - Marčana

Počitniška hiša Maya se nahaja v majhnem in mirnem mestu Cokuni idealen kraj za počitek. Hiša je 4,5 km oddaljen od vidijo in 20 km od glavnega mesta Pule. O premoženju (sobe): - Dnevna soba (sofabed- vzmetnice ali podobno, kapaciteta eno spanje, sat TV, DVD, varno depost polje). - Kuhinja (plinski cocktop, hladilnik, napa, globoko zamrzovanje, aparat za pivovar, mikrovalovna pečica, toaster, pralni stroj, likalnik) - Spalnice (spalnica z zakonsko posteljo in spalnica z enim ležiščem za dve zmogljivosti spanja) - Kopalnica s tolilet (tuš, sušilec za lase) - dvorišče (vrtno pohištvo, žar)


Počitniški dom Miculina Marčana
Kategorizacija nastanitve

Od morja 2000 m
Kapaciteta 10 osebe

od 237 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Miculina - Marčana

Ta počitniška hiša je idealen kraj za družinsko vakcinacijo ali bježijo od realnosti. Hiša je prenovljena leta 2017. Ponuja dve kuhinji, dve dnevni sobi in pet spalnic, od katerih imajo vsi WC in klimatsko napravo. Hiša ima velik bazen skupaj z zasebno plažo in tri lepe vrtove, kjer se lahko sprostite tako fizično kot duševno. Tudi letna kuhinja in žar.


Počitniški dom Prodol Marčana
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Prodol - Marčana

Novo zgrajena hiša se nahaja v majhni istrski vasici Prodol, in je obdana s travniki in gozdovi. Ima brezplačno parkirišče in na vrtu je igrišče za otroke. Hišni ljubljenčki so dovoljeni. Hiša ima dve spalnici in dnevno sobo s kuhinjo, kopalnico in dvorano. V vasi je picerija in restavracija. Lepa in jasen plaža se nahaja 6 km od Prodol nekatere 6 km stran od hiše. V bližnji vasi je trgovina z živili, in v bližnjem mestecu Marčana obstajajo poštnih in bančnih uradov 5 km. V bližnji vasi (to je razvidno iz mojega vrta), je konj center z več kot 30 konjev, ki so na voljo za vožnjo, in ga lahko organizira za vožnjo v naravi, kopanje s konji ali obisk lokalne lepih jam v gozdovi. V vasi Glavani, ki se nahaja v bližini pa je tudi adrenalinski park, tako za otroke kot za odrasle. Pula je najbližje večje mesto, je 16 km oddaljen od Prodol in tam boste našli trgovski centri in obisk številnih kulturološki in zgodovinske lise še iz rimskih časov.


Počitniški dom Pula beach Marčana
Kategorizacija nastanitve

Od morja 4000 m
Kapaciteta 10 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Pula beach - Marčana

Lepa vila z zasebnim bazenom za nepozabne počitnice in zabavo, sprostitev in uživanje za vso družino. Hiša ima 4 spalnice, 3 kopalnice, veliko dnevno sobo z jedilnico in kuhinjo. Popolnoma opremljeno in klimatizirano. Dodatne dnevni prostor za zabavo s namizni tenis, pikado, zvočni sistem, stoli in pralnico. Dvorišče je 16 000 m2 in je na voljo zasebno igrišče, igrišče za odbojko in badminghton teren, travniki, gugalnice na drevesu, brezplačno parkirišče za 10 avtomobilov. Imate velik bazen z masažnimi vogali in posebno nočno razsvetljavo za večerno kopanje. Obstajajo tudi 2 terasi, ena z žarom in druga z zunanjo kuhinjo. Pridite in uživajte!


Počitniški dom Rici Marčana
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 6 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Rici - Marčana

Villa Rici - Loborika. Nahaja se v vasi Loborika, v bližini Pule. Villa Rica je dom naših prednikov, je bila poimenovana po lastnikov praded, ki je živel s svojo številne družine tam. Dve spalnici s kopalnico, prostorno dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico in pokrito teraso, ki gleda na travnik, obdan z oljčnim garancijo idealno letovišče. Če se odločite za kosilo na prostem, pokrito teraso z žarom v bližini bazena je idealen kraj za uživanje v gurmanskih specialitetah. V restavraciji, ki je v bližini vile je v lasti lastnikov vile. Vila ponuja mir, enostaven dostop do morja in zaradi bližine ceste istrski Y, hitro prihoda vseh istrskih mest.


Apartmaji Sa pogledom Marčana
Kategorizacija nastanitve

Od morja 400 m
Kapaciteta 5 osebe

od 55 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Sa pogledom - Marčana

Apartma z omamljanjem poglede na Duga uvala, sestavljajo tri spalnice, velika terasa in parkinglocated 400 metrov od morja s pogledom na Kvarnerski zaliv in dolgo. V bližini bazen, wellness center, hotelski


Apartmaji Špigić Marčana
Kategorizacija nastanitve

Od morja 2000 m
Kapaciteta 4 osebe

od 35 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Špigić - Marčana

Apartma se nahaja v mirnem okolju podeželja, vendar še vedno relativno blizu večjih destinacij, kot so zgodovinski Pule. To se nahaja v hiši lastnikov, ki se nahaja na ograjeno parcelo in goste, da svobodno uživajo v čudoviti naravi. Gostom je na voljo pokrito teraso z žarom, veliko mizo in klopi, da v celoti uživajo svoje obroke hrane na žaru ali v prijetnem večeru. 5 minut vožnje z avtomobilom vas bo na lepi kamniti in prodnati plaži. V dogovoru z lastnikom lahko poskrbi tudi vožnjo z ladjo. Menim, da bo ostal na to nepremičnino bo nepozabno.


Počitniški dom Villa Emilia Marčana
Kategorizacija nastanitve

Od morja 2000 m
Kapaciteta 8 osebe

od 120 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Villa Emilia - Marčana

Počitniška hiša Počitniška hiša Villa Emilia se nahaja v majhnem in mirnem kraju Peruški, brez množice, obkrožen z naravo in z naravnimi plažami, idealno za tiste, ki potrebujejo mir in tišino stran od mestnega hrupa in hrupa. objekt je najet v celotnem letu. Večina kolesarjev, lovcev in gobarjev pride v sezono. Hiša ima kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, kopalnico in hodnik v pritličju, v pritličju pa sta dve spalnici, vsaka ima zakonsko posteljo + enojno posteljo, ena soba ima teraso in kopalnico. Na dvorišču je miza s klopmi in žarom ter vrt, kjer lahko izbirate sveže aromatične zelišča.


Počitniški dom Villa Sindy Marčana
Kategorizacija nastanitve

Od morja 1500 m
Kapaciteta 10 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Villa Sindy - Marčana

Ta lepi mediteranska hiša z bazenom in pogledom na morje, ki se nahajajo v majhnem mestu v Istri, le dvajset minut stran od znamenitega Pula amfiteater. Parcela je v celoti ograjena s kamnitimi zidovi in ??sredozemskih rastlin, tako da lahko v celoti uživajo zasebnost. Objekt je sestavljen iz dveh delov, ki so povezani z notranjimi stopnicami, vendar je vhod v hišo v prvem nadstropju in v tleh. Spredaj je sei bazen je spremljal ob bazenu je žar s klopjo in leseno mizo. Novo v 2014: odbojka na mivki, zabava soba z biljard in pikado, in zabaviščni park za otroke. Ta hiša je idealna za dve družini ali skupine prijateljev.


Počitniški dom Volta Marčana
Kategorizacija nastanitve

Od morja 1500 m
Kapaciteta 4 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Volta - Marčana

Počitniška hiša Volta, ki je v lasti družine, ki se nahaja v Rakalj (Istrske županije). Namestitev se nahaja 2 km od najbližje plaže in 50 m od centra. Ena namestitvena enota je primerna za minimalno 2 in največ do 4 osebe. Gostje imajo na razpolago: dvorišče, srebrnino in kuhinjskih pripomočkov, SAT-TV, dostop do interneta, klimatsko napravo, ogrevanje, posteljnino, brisače, žar, zunanji tuš. Naslov: Dalmatinska 56, 52208 Rakalj, telefon: +385 99 5133923 (hrvaški, angleški, slovenski, italijanski), www.housevolta.com.


Počitniški dom ZiD Marčana
Kategorizacija nastanitve

Od morja 8000 m
Kapaciteta 16 osebe

od 90 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom ZiD - Marčana

Kamnita hiša, zgrajena leta 1752 in obnovljena leta 2005. kamnito mizo na vrtu in krušne peči, prav tako iz 18. stoletja. Zunanjost kamniti žar (istrski kamin). Montažni premer bazena 4.60 m. 10 stoli, dva ducata stolov na dvorišču in na terasi. Otroško igrišče z gugalnicami, klančin, vrtiljak. Nepokrito parkirišče za 8 avtomobilov. Izrazit travnata ruša za igre z žogo. Kuhinja in dnevna soba v pritličju. V prvem nadstropju in mansardi šestih spalnici (dvojne in trojne), štiri kopalnice, eno stranišče. Pohištvo edinstven izdelave iz masivnega lesa. Primerno za družine z otroki.