Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Rakovica - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Rakovica

Rakovica - Grb

Rakovica je majhno naselje in občina v Karlovca na Hrvaškem. To se nahaja v osrednjem delu Hrvaške, Kordunu med Karlovcem in Plitviška jezera. Rakovica ima pomembno mesto v zgodovini Hrvaške, kjer je v 1871 upor izbruhnil, Eugen Kvaternik vodstvom, ki je bil na koncu neuspešen poskus za vzpostavitev prostega hrvaške države. Občina Rakovica ima okoli 3000 prebivalcev, ki se ukvarjajo predvsem v kmetijstvu in turizmu. Neposredna bližina Plitvička jezera je eden od glavnih virov prihodka za lokalne prebivalce. Turizem in raznoliko ponudbo zasebnih namestitev in lokalnih avtohtonih izdelkov, kot so sir in medu, so glavni vir prihodkov. Če želite raziskati Plitvička jezera in neokrnjeno naravo področja, vam priporočamo, da preživijo noč v zasebnih hišah, kjer bodo prijazni gostitelji bo vaše bivanje zelo prijetno. Ena od naravnih znamenitosti, da bi bilo treba obravnavati iare podzemnih Barac jame. V bližini je obrambna trdnjava Drežnik Grad, ki je bil nekoč sedež Drežnik občine v 11. stoletju. Iz drugih turističnih znamenitosti tega območja, so zelo privlačne in dobro vzdrževani, kolesarske poti in številne restavracije ob glavni cesti, ki na svojih menijih ponujajo odlične lokalne specialitete. Obiščite in ostati nekaj dni na tem področju, ki ima lepe pokrajine in neokrnjeno naravo. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Rakovici in njegovi okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Rakovica in Plitvička jezera območju. Dobrodošli v Rakovica!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Rakovica
Poceni apartmaji Rakovica
Zasebna namestitev Rakovica

Rakovica - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Rakovica

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Melissa Rakovica - Hrvaška

Apartmaji Melissa
Rakovica

Od morja 4000 m
Kapaciteta 10 osebe od 15 €

Sobe House Giga Rakovica - Hrvaška

Sobe House Giga
Rakovica

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 osebe od 70 €

Apartmaji Lana Rakovica - Hrvaška

Apartmaji Lana
Rakovica

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 2 osebe na vprašanje

Kampi Turist Grabovac Rakovica - Hrvaška

Kamp Turist Grabovac
Rakovica

Od morja 150 m
Kapaciteta 119 osebe na vprašanje


Apartmaji Melissa Rakovica
Kategorizacija nastanitve

Od morja 4000 m
Kapaciteta 10 osebe

od 15 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Melissa - Rakovica

Dobrodošli na Melissa stanovanje, ki se nahaja v bližini jezera National Park Pitvicka. Vaš dopust lahko dobro izpolnjujejo ogled in jezera ali pa preprosto uživate miren večer, skozi vas ni visoka ceste, zato je idealna za družine z otroki, saj je stanovanje, ki se nahajajo v zelenem in neokrnjene narave. Tudi super za mlade, saj je v bližini turističnih objektov so vodne aktivnosti, smučanje, kolesarjenje, fotografiranje, pohodništvo. Glavna atrakcija so Plitviška jezera.


Sobe House Giga Rakovica
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 osebe

od 70 €


Pošlji povpraševanje

Sobe House Giga - Rakovica

Dobrodošli v občini Rakovica, znan kot Plitvice dolin, glavni zemljišč turistične destinacije, bogatih z čudovitih pokrajin, gozdov, potholing struktur, oblikovanih kot glavni, neposredno vhoda v Nacionalni park Plitvička jezera. Se nahaja na pol poti med Zagrebom in Jadranom, ki je idealen kraj za sprostitev, kraj preživeti počitnice in odmor. House Giga se nahajajo v Rakovici, približno 200 m od glavne ceste Zagreb-Zadar (D1), 8 km pred Vhod št 1 v Nacionalni park Plitvička jezera. Mirna lokacija in veliko zasebno zemljišče vam daje zadovoljstvo, da uživajo tišino.


Apartmaji Lana Rakovica
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 2 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Lana - Rakovica

Stanovanje Lana se nahaja v mirnem kraju Lipovača. Nahaja se 15 km od Plitviških jezer in 4 km od Barac jame. V apartmaju 2 + 2 ležišča in otroška posteljica na zahtevo. Zunaj imamo gugalnice in klopi ter je kot nalašč za družine z otroki.


Kamp Turist Grabovac Rakovica
Kategorizacija nastanitve

Od morja 150 m
Kapaciteta 119 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Kamp Turist Grabovac - Rakovica

Tourist Resort Grabovac se nahaja v mirnem in mirni lokaciji na 8 km od narodnega parka Plitviška jezera, obdan z visokimi borovci in gričev. Kompleks vključuje nastanitev: dvoposteljne sobe v paviljonu Jelena, dvoposteljne sobe v lesenih hišah, avtodome in šotore v tipični indijski vasi. Celoten objekt je na voljo brezplačen WiFi. Vse sobe imajo ogrevanje in satelitsko televizijo. Sestavljeni so predvsem iz lesenega pohištva, vključno z mizo. Vsebujejo sodobno kopalnico. Vsi gostje lahko uporabljajo zunanji bazen, športno območje z zunanji fitnes, igrišče za odbojko, otroško igrišče in drugi. V restavraciji v naselju, ki služijo tradicionalne hrvaške kuhinje, zlasti Lika specialitete. Gostje lahko jedo v jedilnici ali na teraso. Možno je, da organizirajo izlete na Plitvicah, Barac jame ali slapov v Rastoke. V bližini gostje lahko vadijo različne športe, kot so plezanje in kajak in dejavnosti, vključno paintball, kolesarjenje in jahanje. Na recepciji so na voljo izposoja koles in organizira izlete. Stavba vključuje menjavo valut, bankomat in trgovino. Bencinski servis in popravilo avtomobilov trgovine so v bližini.