Apartmaji in zasebne nastanitve Slunj - Rastoke

Slunj je majhno mesto v okrožju Karlovac na Hrvaškem. To se nahaja v hribovitem delu osrednje Hrvaške, kjer teče rek Slunjčica in Korana, ob glavni cesti, ki vodi do Plitviških jezer in osrednji in južni Jadran. Prvič se omenja v 15. stoletju, ko je bila zgrajena na staro mesto in trdnjavo na skalnem griču nad reko Slunjčica. Staro mesto je središče hrvaškega fevd od Frankopanov družine. Mesto ima danes živi 2000 prebivalcev, ki se...

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Slunj - Rastoke

Razvrsti po:

Sobe Pansion Park

Slunj - Rastoke

Od morja > 50 km
Kapaciteta 43 oseb

od 48 €

Apartma Cindrić

Slunj - Rastoke

Od morja > 50 km
Kapaciteta 4 oseb

od 90 €

Apartma Ava

Slunj - Rastoke

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

od 70 €

Apartmaji Drenovac

Slunj - Rastoke

Od morja > 50 km
Kapaciteta 4 oseb

od 35 €

Apartmaji Plitvicka 42

Slunj - Rastoke

Od morja > 50 km
Kapaciteta 3 oseb

od 50 €

Sobe Pansion Park ( Slunj - Rastoke)

Zajtrk Park ima 18 sob in se nahaja v središču Slunj, 300 metrov od Rastoka in 30 km od Plitviških jezer. Vsaka soba ima lastno kopalnico, klimatsko napravo, ogrevanje, telefon in televizijo in brezplačen brezžični internet. V ceno je vključen zajtrk.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Pansion Park

Od morja > 50 km
Kapaciteta 43 oseb

Cena od 48 €

Apartma Cindrić ( Slunj - Rastoke)

Družina Cindrić ponuja nastanitev v času turistične sezone v stanovanju (***) v domu. Hiša se nahaja v mirnem delu mesta Slunj na hribu s panoramskim razgledom na mesto. Od mlina vasi Rastoke in trdnjavo Zrinski in Frankopan je le 5 minut hoje skozi slikovito pokrajino.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Cindrić

Od morja > 50 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 90 €

Apartma Ava ( Slunj - Rastoke)

Stanovanje Ava se nahaja v mirnem kraju, od centra Slunj oddaljen 800 m. Je lep vrt, žar in vrt. Brezplačna uporaba garaže, kuhinjskih aparatov, posteljnine in brisač. Hišni ljubljenčki so dobrodošli! Oddaljenost od Rastoke je 1000 m in Plitvička jezera 30 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Ava

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 70 €

Apartmaji Drenovac ( Slunj - Rastoke)

Apartma Drenovac se nahaja v stavbi v prvem nadstropju v središču Slunja. V 50 metrov od parka, pošte, pekarne, banke, kioska, medicinskega centra, trgovine, avtobusne postaje, restavracije, lekarne in cerkve. Bližina privlačne vasice Rastoke je le 400 metrov, Rastoke: edinstvena igra Mati narava, čudovita omrežja slapov, ceste in mlini, kraj pravega užitka, kot ga imajo mnogi, in do mestne plaže na reki Korani, Plitviških jezer ki se nahaja na razdalji 30 km. Javno parkirišče pred zgradbo je brezplačno. Studio apartma je popolnoma opremljen. V ceno so vključeni televizor z ravnim zaslonom, pralni stroj, posteljnina, brisače, kuhinjski pripomočki in osnovne toaletne potrebščine (sušilnik za lase). V ceno je vključena tudi pijača dobrodošlice. Sestavljen je iz kuhinje - jedilnice - dnevne sobe, spalnice, hodnika, kopalnice in dveh balkonov. Velikost stanovanja je 45 m2. V apartmaju je kajenje dovoljeno. Plačilo se izvrši v gotovini ob vstopu v stanovanje celotnega zneska. Vstop in odhod iz stanovanja po dogovoru. Dobrodošli in prijetno bivanje!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Drenovac

Od morja > 50 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 35 €

Apartmaji Plitvicka 42 ( Slunj - Rastoke)

Plitvice Apartment 42 se nahaja v Slunju na cesti D1 iz Zagreba proti morju, 30 km od Plitviških jezer. Stanovanje je na novo opremljeno, z eno sobo, ki vsebuje 3 ležišči (+ pomožno ležišče), kuhinja in kopalnica. v razdalji 300 metrov so trgovine, restavracije, pošta, policija, reševalci. Stanovanje ima teraso.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Plitvicka 42

Od morja > 50 km
Kapaciteta 3 oseb

Cena od 50 €

Turistični vodnik - Slunj - Rastoke

Slunj - Rastoke  - Grb Slunj je majhno mesto v okrožju Karlovac na Hrvaškem. To se nahaja v hribovitem delu osrednje Hrvaške, kjer teče rek Slunjčica in Korana, ob glavni cesti, ki vodi do Plitviških jezer in osrednji in južni Jadran. Prvič se omenja v 15. stoletju, ko je bila zgrajena na staro mesto in trdnjavo na skalnem griču nad reko Slunjčica. Staro mesto je središče hrvaškega fevd od Frankopanov družine. Mesto ima danes živi 2000 prebivalcev, ki se večinoma ukvarjajo s kmetijstvom, obrti in ekološko čisto industrijo, in zaradi svoje naravne lepote, ki se hitro devoloping turizma. Namestitvene zmogljivosti so v glavnem zasebna v apartmajih, sobah in počitniške hiše, ki ponujajo prijaznih in gostoljubnih prebivalcev. Verjetno največja atrakcija Slunj je slikovito spodnji del mesta Rastoke, kjer se reka Slunjčica zgradili številne slapove. Tu so dobro ohranjeni stari mlini iz 18. stoletja, ki še vedno dela in mletje zrnja v moko. V tem majhnem prostoru se nahaja 22 mlin, ki jih lahko obiščete, in nekateri od njih so se spremenili v restavracijah, ki ponujajo odlično domačo hrano in vino. Zaradi dolge zgodovine, etnografski in arhitekturnih ostalin, je Rastoke leta 1969 registriran kot kulturni spomenik in so pod zaščito. V bližini lahko obiščete tudi vir smaragdno zelene reke Slunjčica, impresivno podzemni svet jame Barač in stare rimske utrdbe Cetin. Vabimo vas, da preživite vikend ali ko gre skozi, da se ustavi v Rastoke in Slunj in uživajte v lepo romantično vzdušje številnih slapov in mlinov. Iskanje zasebne nastanitve v Slunju in Rastoke. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Slunju in Rastoke, cenejši do 40%. Dobrodošli v Slunj in Rastoke!

Slunj - Rastoke Vremenska napoved
Poiščite namestitev v bližini mesta Slunj - Rastoke