Apartmaji in zasebne nastanitve Slunj - Rastoke

Slunj je majhno mesto v okrožju Karlovac na Hrvaškem. To se nahaja v hribovitem delu osrednje Hrvaške, kjer teče rek Slunjčica in Korana, ob glavni cesti, ki vodi do Plitviških jezer in osrednji in južni Jadran. Prvič se omenja v 15. stoletju, ko je bila zgrajena na staro mesto in trdnjavo na skalnem griču nad reko Slunjčica. Staro mesto je središče hrvaškega fevd od Frankopanov družine. Mesto ima danes živi 2000 prebivalcev, ki se...

Razvrsti po:

Sobe Andrea

Slunj - Rastoke

Od morja 2 km
Kapaciteta 7 oseb

od 28 €

Apartmaji Cindrić

Slunj - Rastoke

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 oseb

od 100 €

Apartmaji Drenovac

Slunj - Rastoke

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 oseb

na vprašanje

Apartmaji Plitvicka 42

Slunj - Rastoke

Od morja 10 km
Kapaciteta 3 oseb

od 50 €

Sobe Pansion Park

Slunj - Rastoke

Od morja 10 km
Kapaciteta 43 oseb

od 45 €

Apartmaji Ava

Slunj - Rastoke

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

od 70 €

Sobe Andrea ( Slunj - Rastoke)

Blizu lepe Rastoka! Dobrodošli

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Andrea

Od morja 2 km
Kapaciteta 7 oseb

Cena od 28 €

Apartmaji Cindrić ( Slunj - Rastoke)

Družina Cindrić ponuja nastanitev v času turistične sezone v stanovanju (***) v domu. Hiša se nahaja v mirnem delu mesta Slunj na hribu s panoramskim razgledom na mesto. Od mlina vasi Rastoke in trdnjavo Zrinski in Frankopan je le 5 minut hoje skozi slikovito pokrajino.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Cindrić

Od morja 10 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 100 €

Apartmaji Drenovac ( Slunj - Rastoke)

Stanovanje Drenovac se nahaja v hiši v prvem nadstropju v centru Slunj. V 50 metrov park, pošta, pekarna, banke, kiosk, medicinski center, trgovine, avtobusne postaje, restavracij, lekarna in cerkev. Bližina privlačnih vasi Rastoke je le 400 metrov, Rastoke: edinstvena igra mati narava, lepi slapovi omrežja, ceste in mlini, kraj pravega užitka, kar imajo, in mestne plaže na reki Korani, medtem ko Plitviških jezer, ki se nahajajo na razdalji 30 km. Javno parkirišče pred stavbo je brezplačna. Studio apartma je v celoti opremljen. TV z ravnim zaslonom, pralni stroj, posteljnina, brisače, posoda in osnovne toaletne potrebščine (sušilnik za lase), so vključeni v ceno. Cena vključuje tudi pijačo dobrodošlice. Sestoji iz kuhinje - jedilnica - dnevna soba, spalnica, predsoba, kopalnica in dva balkona. Apartma je velikosti 45 m2. V stanovanju kajenje ni dovoljeno. Plačilo se opravi v gotovini ob vstopu v stanovanje v skupni znesek. Vstop in izstop stanovanje po dogovoru. Dobrodošli in prijetno bivanje!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Drenovac

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Plitvicka 42 ( Slunj - Rastoke)

Plitvice Apartment 42 se nahaja v Slunju na cesti D1 iz Zagreba proti morju, 30 km od Plitviških jezer. Stanovanje je na novo opremljeno, z eno sobo, ki vsebuje 3 ležišči (+ pomožno ležišče), kuhinja in kopalnica. v razdalji 300 metrov so trgovine, restavracije, pošta, policija, reševalci. Stanovanje ima teraso.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Plitvicka 42

Od morja 10 km
Kapaciteta 3 oseb

Cena od 50 €

Sobe Pansion Park ( Slunj - Rastoke)

Zajtrk Park ima 18 sob in se nahaja v središču Slunj, 300 metrov od Rastoka in 30 km od Plitviških jezer. Vsaka soba ima lastno kopalnico, klimatsko napravo, ogrevanje, telefon in televizijo in brezplačen brezžični internet. V ceno je vključen zajtrk.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Pansion Park

Od morja 10 km
Kapaciteta 43 oseb

Cena od 45 €

Apartmaji Ava ( Slunj - Rastoke)

Stanovanje Ava se nahaja v mirnem kraju, od centra Slunj oddaljen 800 m. Je lep vrt, žar in vrt. Brezplačna uporaba garaže, kuhinjskih aparatov, posteljnine in brisač. Hišni ljubljenčki so dobrodošli! Oddaljenost od Rastoke je 1000 m in Plitvička jezera 30 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Ava

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 70 €

Turistični vodnik - Slunj - Rastoke

Slunj - Rastoke  - Grb Slunj je majhno mesto v okrožju Karlovac na Hrvaškem. To se nahaja v hribovitem delu osrednje Hrvaške, kjer teče rek Slunjčica in Korana, ob glavni cesti, ki vodi do Plitviških jezer in osrednji in južni Jadran. Prvič se omenja v 15. stoletju, ko je bila zgrajena na staro mesto in trdnjavo na skalnem griču nad reko Slunjčica. Staro mesto je središče hrvaškega fevd od Frankopanov družine. Mesto ima danes živi 2000 prebivalcev, ki se večinoma ukvarjajo s kmetijstvom, obrti in ekološko čisto industrijo, in zaradi svoje naravne lepote, ki se hitro devoloping turizma. Namestitvene zmogljivosti so v glavnem zasebna v apartmajih, sobah in počitniške hiše, ki ponujajo prijaznih in gostoljubnih prebivalcev. Verjetno največja atrakcija Slunj je slikovito spodnji del mesta Rastoke, kjer se reka Slunjčica zgradili številne slapove. Tu so dobro ohranjeni stari mlini iz 18. stoletja, ki še vedno dela in mletje zrnja v moko. V tem majhnem prostoru se nahaja 22 mlin, ki jih lahko obiščete, in nekateri od njih so se spremenili v restavracijah, ki ponujajo odlično domačo hrano in vino. Zaradi dolge zgodovine, etnografski in arhitekturnih ostalin, je Rastoke leta 1969 registriran kot kulturni spomenik in so pod zaščito. V bližini lahko obiščete tudi vir smaragdno zelene reke Slunjčica, impresivno podzemni svet jame Barač in stare rimske utrdbe Cetin. Vabimo vas, da preživite vikend ali ko gre skozi, da se ustavi v Rastoke in Slunj in uživajte v lepo romantično vzdušje številnih slapov in mlinov. Iskanje zasebne nastanitve v Slunju in Rastoke. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Slunju in Rastoke, cenejši do 40%. Dobrodošli v Slunj in Rastoke!

Slunj - Rastoke Vremenska napoved