Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Tribanj - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Tribanj

Tribanj - Grb

Tribanj je majhno naselje, ki se nahaja v kanalu Velebit ob vznožju planinskega območja Velebit. Nahaja se le deset kilometrov severno od Starigrada Paklenice, ki ji pripada administrativno. Tribanj - Kruščica, Šibuljina in Sv. Marija Magdalena so zelo majhna ribiška in turistična naselja v globokih zalivih severozahodnega dela Pakleniške riviere. Prebivalci teh majhnih naselij so se sprva ukvarjali z ribištvom, vendar z razvojem turizma delajo v apartmajih in sobah kot del zasebne namestitve. Tribanj je idealno mesto za miren, družinski oddih v naravnem okolju, saj ni masovnega turizma, prometa ali ljudi tudi sredi poletne sezone. Morje je zelo čisto in resnično je užitek plavati v Jadranskem morju s pogledom na lepi otok Pag. Iz Tribanj je planinska cesta proti Ljubotiću, idilična vasica na planini Velebit, kjer lahko vidite in doživite tradicionalni način življenja. V bližini je tudi znameniti narodni park Paklenica, ki bo navdušil vse ljubitelje narave s čistim zrakom, gorsko klimo in nalaganjem kamenja. Preživite počitnice v zelo mirnem okolju majhnega Tribanj in rezervirajte idealno stanovanje, sobo ali počitniško hišo neposredno z lastniki nastanitve. Dobrodošli v Tribanj!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Tribanj
Poceni apartmaji Tribanj
Zasebna namestitev Tribanj

Tribanj - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Tribanj

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Duboka Kruščica Tribanj - Hrvaška

Apartmaji Duboka Kruščica
Tribanj

Od morja 10 m
Kapaciteta 15 osebe od 40 €

Apartmaji Ivana Tribanj - Hrvaška

Apartmaji Ivana
Tribanj

Od morja 50 m
Kapaciteta 10 osebe od 15 €

Apartmaji Mery Tribanj - Hrvaška

Apartmaji Mery
Tribanj

Od morja 10 m
Kapaciteta 10 osebe na vprašanje

Apartmaji Vila Kata Tribanj - Hrvaška

Apartmaji Vila Kata
Tribanj

Od morja 10 m
Kapaciteta 14 osebe od 40 €


Apartmaji Jako  Tribanj - Hrvaška

Apartmaji Jako
Tribanj

Od morja 300 m
Kapaciteta 12 osebe od 10 €


Apartmaji Duboka Kruščica Tribanj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 15 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Duboka Kruščica - Tribanj

Hiša s tremi apartmaji, ki se nahajajo v Tribanj Kruščica, v bližini Starigrad Paklenica (približno 12 km od Starigrad Paklenica). Ki se nahaja 30 km od izhoda iz avtoceste Zagreb-Split. To se nahaja 13 km od Narodnega parka Paklenica, kraj znanega med plezalci. 60 km od Zadra, zgodovinsko in kulturno mesto na jugu Hrvaške. Hiša ima tri nove apartmaje, za 4-6 osebe. To se nahaja 40 m od plaže, v mirnem in naravnem mestu. Ta del Hrvaške je znan po svoji neokrnjeni lepoti in edinstveno vzdušje. Ta kraj je idealen za tiste, ki ljubijo gore in morje. Apartmaji so udobne, moderno in dobro opremljen. Vsak ima klimatsko napravo, satelitsko televizijo. Naše stranke lahko računajo na naše prijateljstvo in pripravljenost pomagati v vsakem trenutku v času vašega bivanja.


Apartmaji Ivana Tribanj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 10 osebe

od 15 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Ivana - Tribanj

Apartmaji se nahajajo v majhnem, mirnem in naravnem kraju Tribanj Kruščica bližnji Stari Grad Paklenica. Apartmaji so opremljeni za 4-8 oseb. Možni obiski NP Paklenica (10 km), naravni park Velebit (3 km), mesto Zadar (50 km) in izlet z ladjo do kanjona. Plaža in trgovin se nahaja 50 metrov od hiše. Apartmaji so sestavljeni iz spalnice, kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo in velik balkon s pogledom na morje. Ti so opremljeni s klimatskimi napravami. V dvorišču žar, ki je uporaba vseh gostov. Parkirišče se nahaja za hišo. Gostje lahko računate na prijazen, vedno na voljo osebje.


Apartmaji Mery Tribanj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 10 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Mery - Tribanj

Hiša se nahaja na plaži, v bližini Jadranska magistrala, v mirnem naselju v bližini Starigrad - Paklenica. Na voljo je 4 stanovanja v hiši, in so različnih velikosti. Vsak apartma ima lastno kuhinjo in vsaka soba ima svojo kopalnico in dve ležišči. Parkirišče je pred hišo, in tam zunaj WC in tuš. Plaža je precej in primerna za otroke.


Apartmaji Vila Kata Tribanj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 14 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Vila Kata - Tribanj

Vila ima dve veliki in udobni novih stanovanj za velike družine ali več ljudi. Apartma 1 je primeren za 4-6 oseb se nahaja na severni strani. Sestoji iz kuhinje, dnevna soba, spalnica in kopalnica. Apartma 2 je primeren za 6-8 oseb s pogledom na morje s pogledom na plažo. Sestavljen je iz kuhinje, dnevna soba, dve spalnici in kopalnico. Kuhinje so opremljene s jedilni pribor in posodo za kuhanje, pečica, sokovnik, mešalnik, električni grelniki vode in hladilniki vode. Uporaba interneta in klimatsko napravo. Kopalnice imajo tuš. Pred sezono cena na osebo 20 EUR. Cena v sezoni: Na osebo 30 evrov. V bližini nacionalnega parka Starigrad Paklenica je idealen za izlete in za pohodnike in tiste, ki to želijo in lahko postanejo. Dobrodošli veselimo srečanja z vami !!!!


Apartmaji Jako  Tribanj
Kategorizacija nastanitve

Od morja 300 m
Kapaciteta 12 osebe

od 10 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Jako - Tribanj

Ne moreš poslušati mestnega vrveža in živijo v napornem vsakdanjem življenju? Privoščite si oddih si zaslužite in namakate v lepi modro morje, čutiti veter, vonj borovcev in sončnimi žarki je na obrazu :) Doživite nepozabno čar majhni ribiški vasici ob vznožju Velebit Channel, ki so jih valovi morja kopala in da bi vam popolno spomine.