Apartmaji in zasebne nastanitve Tribanj

Tribanj je majhno naselje, ki se nahaja v kanalu Velebit ob vznožju planinskega območja Velebit. Nahaja se le deset kilometrov severno od Starigrada Paklenice, ki ji pripada administrativno. Tribanj - Kruščica, Šibuljina in Sv. Marija Magdalena so zelo majhna ribiška in turistična naselja v globokih zalivih severozahodnega dela Pakleniške riviere. Prebivalci teh majhnih naselij so se sprva ukvarjali z ribištvom, vendar z razvojem turizma...

Razvrsti po:

Apartmaji Duboka Kruščica

Tribanj

Od morja 10 m
Kapaciteta 15 oseb

od 40 €

Apartmaji Ivana

Tribanj

Od morja 50 m
Kapaciteta 10 oseb

od 15 €

Apartmaji Vila Kata

Tribanj

Od morja 10 m
Kapaciteta 14 oseb

od 40 €

Apartmaji Jako

Tribanj

Od morja 300 m
Kapaciteta 12 oseb

od 10 €

Apartmaji Duboka Kruščica ( Tribanj)

Hiša s tremi apartmaji, ki se nahajajo v Tribanj Kruščica, v bližini Starigrad Paklenica (približno 12 km od Starigrad Paklenica). Ki se nahaja 30 km od izhoda iz avtoceste Zagreb-Split. To se nahaja 13 km od Narodnega parka Paklenica, kraj znanega med plezalci. 60 km od Zadra, zgodovinsko in kulturno mesto na jugu Hrvaške. Hiša ima tri nove apartmaje, za 4-6 osebe. To se nahaja 40 m od plaže, v mirnem in naravnem mestu. Ta del Hrvaške je znan po svoji neokrnjeni lepoti in edinstveno vzdušje. Ta kraj je idealen za tiste, ki ljubijo gore in morje. Apartmaji so udobne, moderno in dobro opremljen. Vsak ima klimatsko napravo, satelitsko televizijo. Naše stranke lahko računajo na naše prijateljstvo in pripravljenost pomagati v vsakem trenutku v času vašega bivanja.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Duboka Kruščica

Od morja 10 m
Kapaciteta 15 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Ivana ( Tribanj)

Apartmaji se nahajajo v majhnem, mirnem in naravnem kraju Tribanj Kruščica bližnji Stari Grad Paklenica. Apartmaji so opremljeni za 4-8 oseb. Možni obiski NP Paklenica (10 km), naravni park Velebit (3 km), mesto Zadar (50 km) in izlet z ladjo do kanjona. Plaža in trgovin se nahaja 50 metrov od hiše. Apartmaji so sestavljeni iz spalnice, kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo in velik balkon s pogledom na morje. Ti so opremljeni s klimatskimi napravami. V dvorišču žar, ki je uporaba vseh gostov. Parkirišče se nahaja za hišo. Gostje lahko računate na prijazen, vedno na voljo osebje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Ivana

Od morja 50 m
Kapaciteta 10 oseb

Cena od 15 €

Apartmaji Vila Kata ( Tribanj)

Vila ima dve veliki in udobni novih stanovanj za velike družine ali več ljudi. Apartma 1 je primeren za 4-6 oseb se nahaja na severni strani. Sestoji iz kuhinje, dnevna soba, spalnica in kopalnica. Apartma 2 je primeren za 6-8 oseb s pogledom na morje s pogledom na plažo. Sestavljen je iz kuhinje, dnevna soba, dve spalnici in kopalnico. Kuhinje so opremljene s jedilni pribor in posodo za kuhanje, pečica, sokovnik, mešalnik, električni grelniki vode in hladilniki vode. Uporaba interneta in klimatsko napravo. Kopalnice imajo tuš. Pred sezono cena na osebo 20 EUR. Cena v sezoni: Na osebo 30 evrov. V bližini nacionalnega parka Starigrad Paklenica je idealen za izlete in za pohodnike in tiste, ki to želijo in lahko postanejo. Dobrodošli veselimo srečanja z vami !!!!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Vila Kata

Od morja 10 m
Kapaciteta 14 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Jako ( Tribanj)

Ne moreš poslušati mestnega vrveža in živijo v napornem vsakdanjem življenju? Privoščite si oddih si zaslužite in namakate v lepi modro morje, čutiti veter, vonj borovcev in sončnimi žarki je na obrazu :) Doživite nepozabno čar majhni ribiški vasici ob vznožju Velebit Channel, ki so jih valovi morja kopala in da bi vam popolno spomine.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Jako

Od morja 300 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 10 €

Turistični vodnik - Tribanj

Tribanj  - Grb Tribanj je majhno naselje, ki se nahaja v kanalu Velebit ob vznožju planinskega območja Velebit. Nahaja se le deset kilometrov severno od Starigrada Paklenice, ki ji pripada administrativno. Tribanj - Kruščica, Šibuljina in Sv. Marija Magdalena so zelo majhna ribiška in turistična naselja v globokih zalivih severozahodnega dela Pakleniške riviere. Prebivalci teh majhnih naselij so se sprva ukvarjali z ribištvom, vendar z razvojem turizma delajo v apartmajih in sobah kot del zasebne namestitve. Tribanj je idealno mesto za miren, družinski oddih v naravnem okolju, saj ni masovnega turizma, prometa ali ljudi tudi sredi poletne sezone. Morje je zelo čisto in resnično je užitek plavati v Jadranskem morju s pogledom na lepi otok Pag. Iz Tribanj je planinska cesta proti Ljubotiću, idilična vasica na planini Velebit, kjer lahko vidite in doživite tradicionalni način življenja. V bližini je tudi znameniti narodni park Paklenica, ki bo navdušil vse ljubitelje narave s čistim zrakom, gorsko klimo in nalaganjem kamenja. Preživite počitnice v zelo mirnem okolju majhnega Tribanj in rezervirajte idealno stanovanje, sobo ali počitniško hišo neposredno z lastniki nastanitve. Dobrodošli v Tribanj!

Tribanj Vremenska napoved