Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Pag - Košljun - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Pag - Košljun

Pag - Košljun - Grb

Košljun je majhno turistično mesto in pristanišče nahaja v zalivu na osrednjem delu otoka Pag. Administrativno pripada mestu Pag in se nahaja 11 kilometrov južno od mesta. Od mesta Pag, lahko pridete Košljun na sodobne cesti, približno 10 minut vožnje z avtomobilom, ali makadamske ceste, ki vodi skozi del solin, kar je idealno za kolesarje in avanturiste. Zgodovinsko Košljun služil kot pomembno pristanišče in izhodu iz mesta Pag na odprto morje. Danes je zelo miren praznik vasi, kjer lahko najdete namestitev le v zasebnih družinskih hišah z lepo urejenim vrtom. Najdete lahko tudi zanimivo namestitev v majhnem zasebnem kampu, ki se nahaja tik ob plaži v senci borovcev. Ob obali se razteza na več lepih plažah, obdanih z borovci in pogled od njih je osredotočena na otoku Vir, in odprto modro Jadransko morje. V nekaj kilometrov stran v sosednji zaliv je tudi manjši kraj imenuje Proboj, z majhno pristanišče, plaže in le deset hiš. Primeren je za vse ljubitelje miru, spokojnosti, ali za počitnice stran od hrupa in gneče. Prav tako je idealno izhodišče za odkrivanje vse znamenitosti in znamenitosti otoka Pag zaradi svoje lege na sredini otoka. Vabimo vas, da obiščete ta majhen kotiček na otoku Pag in resnično sprostite telo in dušo. Privatna namestitev v Košljun na otoku Pagu. Apartmaji, sobe in počitniške hiše cenejši do 40%, brez pristojbin dragih agencijah. Dobrodošli na Košljun!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Pag - Košljun
Poceni apartmaji Pag - Košljun
Zasebna namestitev Pag - Košljun

Pag - Košljun - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Pag - Košljun

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Počitniške hiše Illona Pag - Košljun - Hrvaška

Počitniški dom Illona
Pag - Košljun

Od morja 70 m
Kapaciteta 20 osebe na vprašanje

Apartmaji Proboj Pag - Košljun - Hrvaška

Apartmaji Proboj
Pag - Košljun

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 osebe od 40 €

Apartmaji Stipan Perić Pag - Košljun - Hrvaška

Apartmaji Stipan Perić
Pag - Košljun

Od morja 80 m
Kapaciteta 5 osebe od 30 €

Apartmaji Villa White Pag - Košljun - Hrvaška

Apartmaji Villa White
Pag - Košljun

Od morja 80 m
Kapaciteta 6 osebe od 80 €


Apartmaji Tenšek Pag - Košljun - Hrvaška

Apartmaji Tenšek
Pag - Košljun

Od morja 100 m
Kapaciteta 3 osebe od 35 €


Počitniški dom Illona Pag - Košljun
Kategorizacija nastanitve

Od morja 70 m
Kapaciteta 20 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Illona - Pag - Košljun

Vila se nahaja na otoku Pagu, mesto Košljun, Hrvaška. Košljun je 40 km oddaljen od Zadra, kjer je najbližje letališče. Samo mesto je mirno, ocenjena za sprostitev. V skladu s tem, Villa je malo stran od ceste, zaradi česar je pogledon na morju še lepše. Kraj Košljun ima tudi pomol za večje ladje. Villa je opozoril na jug, v več smereh (70-100 m) stran od morja. Villas površina je 500 m2. Pritličje je sestavljeno iz dveh spalnice, razkošno dnevno sobo s kaminom, kopalnico, popolnoma opremljeno kuhinjo plus veliko teraso. V prvem nadstropju je 4 popolnoma opremljenih apartmajev. Vsak z zasebnim entrence in therace z pogledon na modro morje. Na drugem nadstropju je slavno penthouse suite 100 m2 površine. Sestavljen je iz dveh spalnice, dve kopalnici, kuhinjo, dnevno sobo in veliko strešno teraso z neverjetno pogledon. Popolna vila je pod klimatskega sistema in pred kratkim obnovljena. Vila je zgrajena za lastnika in njegovih poslovnimi partnerji. Prav tako ima velik rangirane Parcela 1000 m2 površine. Tam je lepo kupali 50 površina m2. Prav tako je velik žar iz kamna z vrtna uta. Dve garaže, parkirni prostor za deset avtomobilov, park s palmami in fontano. Celoten Parcela je napolnjena z različnimi vrstami rastlin, ki so vsi conected v sistem zalivanja, ki se lahko obrne in izklop z telefonski klic. To je isto z razsvetljavo po vsem dvoriščem.


Apartmaji Proboj Pag - Košljun
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Proboj - Pag - Košljun

Stanovanje Proboj se nahaja v zalivu Proboj bližini Košljun na otoku Pagu. Stanovanje je oddaljena od morske obale in plaže oddaljen približno 100 m. V apartmaju je dnevna soba s kuhinjo, spalnico, kopalnico in veliko teraso s pogledom na morje.


Apartmaji Stipan Perić Pag - Košljun
Kategorizacija nastanitve

Od morja 80 m
Kapaciteta 5 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Stipan Perić - Pag - Košljun

2-sobni apartma, s kuhinjo, wc-jem, jedilnico, teraso s pogledom na morje in parkirišče za vaš avto, ki se imenuje "Proboj", na otoku Pagu (Hrvaška), le 8 km od mesta Pag. Precej in mirno mesto, ustvarjeno za vaše popolne počitnice! P.S Apartman je od plaže oddaljen 70 metrov.


Apartmaji Villa White Pag - Košljun
Kategorizacija nastanitve

Od morja 80 m
Kapaciteta 6 osebe

od 80 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Villa White - Pag - Košljun

Apartma se nahaja v mirni ribiški vasici idealna za počitnice. Idealen za sprostitev. Vsakodnevna priložnost za nakup sveže ribe, sira, pršuta in vina. Plaža je narejena iz prodnata in morsko dno je peščena, idealna za otroke, majhno obalo, čisto morje, varovano mesto za privez čolnov. Velika terasa s 30 m2 s pogledom na morje, a nudi tudi zasebnost. Apartma 50 m2 s tremi spalnicami, kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, kopalnico z WC-jem in prho. Apartma se nahaja v prvem nadstropju. Ima ločen vhod z zunanjimi stopnicami.


Apartmaji Tenšek Pag - Košljun
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 3 osebe

od 35 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Tenšek - Pag - Košljun

Objekt se nahaja v majhni ribiški vasici Proboj med Šimunom in Košljunom, na otoku Pagu, stran od plaže 100 m. Hiša 140 m2 z vrtom in parkiriščem, obkrožena z zelenjem. Apartmaji se nahajajo v pritličju hiše s terasami. Študentski delček 30 m2 je kategoriziran s tremi zvezdicami, stanovanje 60 m2 je kategorizirano s tremi zvezdicami. Mesto je oddaljeno od mesta Pag 5km,