Apartmaji in zasebne nastanitve Pag - Košljun

Košljun je majhno turistično mesto in pristanišče nahaja v zalivu na osrednjem delu otoka Pag. Administrativno pripada mestu Pag in se nahaja 11 kilometrov južno od mesta. Od mesta Pag, lahko pridete Košljun na sodobne cesti, približno 10 minut vožnje z avtomobilom, ali makadamske ceste, ki vodi skozi del solin, kar je idealno za kolesarje in avanturiste. Zgodovinsko Košljun služil kot pomembno pristanišče in izhodu iz mesta Pag na odprto...

Razvrsti po:

Apartma Stipan Perić

Pag - Košljun

Od morja 70 m
Kapaciteta 4 oseb

od 40 €

Apartmaji Tenšek

Pag - Košljun

Od morja 100 m
Kapaciteta 3 oseb

od 40 €

Počitniški dom Irena

Pag - Košljun

Od morja 30 m
Kapaciteta 12 oseb

od 180 €

Apartma Jula Proboj

Pag - Košljun

Od morja 50 m
Kapaciteta 6 oseb

od 50 €

Apartmaji Villa Ilona

Pag - Košljun

Od morja 70 m
Kapaciteta 20 oseb

na vprašanje

Apartma Proboj

Pag - Košljun

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 oseb

od 40 €

Apartma Villa White

Pag - Košljun

Od morja 80 m
Kapaciteta 6 oseb

od 80 €

Počitniški dom Nikka

Pag - Košljun

Od morja 1 km
Kapaciteta 6 oseb

od 50 €

Apartma Stipan Perić ( Pag - Košljun)

Dvosobni apartmaji, s kuhinjo, straniščem, jedilnico, teraso s pogledom na morje in parkirnim mestom za vaš avto v kraju "Proboj", na otoku Pag (Hrvaška), le 8 km od mesta Pag. Precej miren kraj, ustvarjen za vaše popolne počitnice! PS Apartmen je od plaže oddaljen 70 m.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Stipan Perić

Od morja 70 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Tenšek ( Pag - Košljun)

Objekt se nahaja v majhni ribiški vasici Proboj med Šimunom in Košljunom, na otoku Pagu, stran od plaže 100 m. Hiša 140 m2 z vrtom in parkiriščem, obkrožena z zelenjem. Apartmaji se nahajajo v pritličju hiše s terasami. Študentski delček 30 m2 je kategoriziran s tremi zvezdicami, stanovanje 60 m2 je kategorizirano s tremi zvezdicami. Mesto je oddaljeno od mesta Pag 5km,

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Tenšek

Od morja 100 m
Kapaciteta 3 oseb

Cena od 40 €

Počitniški dom Irena ( Pag - Košljun)

Opis hiše Irena: Hiša Irena je v celoti najeta. Nahaja se ob vhodu v Košljun. Nahaja se na zasebni parceli in nima sosedov, v miru in tišini brez množice na plaži. Plaža je 30 metrov od hiše in samo gostje so nastanjeni v hiši Irena. Približno 800 metrov od hiše je majhna trgovina z živili. Ne sprejemamo rezervacij za skupine, ki jih sestavljajo samo mladi. V hiši so trije apartmaji in imajo 10 ležišč plus 2 dodatni ležišči. 1. Apartma - 1 soba z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem s kopalnico, 1 soba z zakonsko posteljo, kopalnica (2 kopalnici v apartmaju), kuhinja in pokrita terasa. 2. apartma - 1 soba z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem, 1 soba z zakonsko posteljo, 2 kopalnici, kuhinja in pokrita terasa. 3. Apartma - 1 soba z zakonsko posteljo, kopalnica, kuhinja in pokrita terasa. V poletnem času, ko preživite veliko časa na terasah, imate na voljo približno 80m2 pokrite terase s pogledom na morje. Vsi apartmaji imajo mikrovalovno pečico, aparat za kavo, kuhalnik za vodo in sušilce za lase. Apartmaji so klimatizirani, wi-fi na voljo v hiši in na plaži. Komunalni prostor se nahaja s pralnim strojem. Poleg hiše je v konobi opremljena velika žar, popolnoma opremljena z lesom in briketi. Plaža je senca in ležalniki. Hišni ljubljenčki so dovoljeni po predhodnem obvestilu. Na obali je privez za čoln, na voljo sta dva kanuja in dnevna zabava na plaži.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Irena

Od morja 30 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 180 €

Apartma Jula Proboj ( Pag - Košljun)

blalala

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Jula Proboj

Od morja 50 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Villa Ilona ( Pag - Košljun)

Vila se nahaja na otoku Pagu, mesto Košljun, Hrvaška. Košljun je 40 km oddaljen od Zadra, kjer je najbližje letališče. Samo mesto je mirno, ocenjena za sprostitev. V skladu s tem, Villa je malo stran od ceste, zaradi česar je pogledon na morju še lepše. Kraj Košljun ima tudi pomol za večje ladje. Villa je opozoril na jug, v več smereh (70-100 m) stran od morja. Villas površina je 500 m2. Pritličje je sestavljeno iz dveh spalnice, razkošno dnevno sobo s kaminom, kopalnico, popolnoma opremljeno kuhinjo plus veliko teraso. V prvem nadstropju je 4 popolnoma opremljenih apartmajev. Vsak z zasebnim entrence in therace z pogledon na modro morje. Na drugem nadstropju je slavno penthouse suite 100 m2 površine. Sestavljen je iz dveh spalnice, dve kopalnici, kuhinjo, dnevno sobo in veliko strešno teraso z neverjetno pogledon. Popolna vila je pod klimatskega sistema in pred kratkim obnovljena. Vila je zgrajena za lastnika in njegovih poslovnimi partnerji. Prav tako ima velik rangirane Parcela 1000 m2 površine. Tam je lepo kupali 50 površina m2. Prav tako je velik žar iz kamna z vrtna uta. Dve garaže, parkirni prostor za deset avtomobilov, park s palmami in fontano. Celoten Parcela je napolnjena z različnimi vrstami rastlin, ki so vsi conected v sistem zalivanja, ki se lahko obrne in izklop z telefonski klic. To je isto z razsvetljavo po vsem dvoriščem.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Villa Ilona

Od morja 70 m
Kapaciteta 20 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Proboj ( Pag - Košljun)

Stanovanje Proboj se nahaja v zalivu Proboj bližini Košljun na otoku Pagu. Stanovanje je oddaljena od morske obale in plaže oddaljen približno 100 m. V apartmaju je dnevna soba s kuhinjo, spalnico, kopalnico in veliko teraso s pogledom na morje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Proboj

Od morja 100 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 40 €

Apartma Villa White ( Pag - Košljun)

Apartma se nahaja v mirni ribiški vasici idealna za počitnice. Idealen za sprostitev. Vsakodnevna priložnost za nakup sveže ribe, sira, pršuta in vina. Plaža je narejena iz prodnata in morsko dno je peščena, idealna za otroke, majhno obalo, čisto morje, varovano mesto za privez čolnov. Velika terasa s 30 m2 s pogledom na morje, a nudi tudi zasebnost. Apartma 50 m2 s tremi spalnicami, kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, kopalnico z WC-jem in prho. Apartma se nahaja v prvem nadstropju. Ima ločen vhod z zunanjimi stopnicami.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Villa White

Od morja 80 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 80 €

Počitniški dom Nikka ( Pag - Košljun)

Počitniška hiša Nikka je obalna kamnita hiša na otoku Pag. Nahaja se v majhni vasici Košljun, le nekaj kilometrov od mesta Pag. Velika terasa (50 m2), vsa v zelenju, je posebnost tega hiša na toplem, vedno sončnem otoku. Gozdiček, v katerem se nahaja hiša, kot oaza predstavlja pravi mali raj. Hiša nima infrastrukture, ima pa vse, da uživa v naravi. Sončna razsvetljava, hladilnik na plin, tekoča voda v kopalnica, kuhinja in zunanja kuhinja, plinske peči in žar. Pred hišo je veliko parkirišče in ograjen prostor za uporabo. Z domače terase je čudovit pogled na morje in otoke. Oddaljenost do morja je 10 minut peš ali 2 minuti vožnje z avtomobilom. Čudovita nedotaknjena narava v popolni zasebnosti je idealna za popolno uživanje. PET PRIJATELJ.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Nikka

Od morja 1 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 50 €

Turistični vodnik - Pag - Košljun

Pag - Košljun  - Grb Košljun je majhno turistično mesto in pristanišče nahaja v zalivu na osrednjem delu otoka Pag. Administrativno pripada mestu Pag in se nahaja 11 kilometrov južno od mesta. Od mesta Pag, lahko pridete Košljun na sodobne cesti, približno 10 minut vožnje z avtomobilom, ali makadamske ceste, ki vodi skozi del solin, kar je idealno za kolesarje in avanturiste. Zgodovinsko Košljun služil kot pomembno pristanišče in izhodu iz mesta Pag na odprto morje. Danes je zelo miren praznik vasi, kjer lahko najdete namestitev le v zasebnih družinskih hišah z lepo urejenim vrtom. Najdete lahko tudi zanimivo namestitev v majhnem zasebnem kampu, ki se nahaja tik ob plaži v senci borovcev. Ob obali se razteza na več lepih plažah, obdanih z borovci in pogled od njih je osredotočena na otoku Vir, in odprto modro Jadransko morje. V nekaj kilometrov stran v sosednji zaliv je tudi manjši kraj imenuje Proboj, z majhno pristanišče, plaže in le deset hiš. Primeren je za vse ljubitelje miru, spokojnosti, ali za počitnice stran od hrupa in gneče. Prav tako je idealno izhodišče za odkrivanje vse znamenitosti in znamenitosti otoka Pag zaradi svoje lege na sredini otoka. Vabimo vas, da obiščete ta majhen kotiček na otoku Pag in resnično sprostite telo in dušo. Privatna namestitev v Košljun na otoku Pagu. Apartmaji, sobe in počitniške hiše cenejši do 40%, brez pristojbin dragih agencijah. Dobrodošli na Košljun!

Pag - Košljun Vremenska napoved