Apartmaji in zasebne nastanitve Zverinac

Zverinac je majhen otok v zadarskem arhipelagu v hrvaškem delu Jadrana. To se nahaja ob severni obali otoka Dugi otok na nasproti mestu Božava. Edino naselje na otoku se imenuje tudi Zverinac in ima približno 50 stalnih prebivalcev. Administrativno pripada občini Sali in Dugega otoka. Zverinac je bil prvič omenjen v 15. stoletju pod imenom Surian, ki je bil v lasti plemiške družine iz Zadra. To je dobro povezan z mestom Zadar in v vasi je trgovina...

Razvrsti po:

Apartma Danijela

Zverinac

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

od 40 €

Apartmaji Fiera

Zverinac

Od morja 50 m
Kapaciteta 8 oseb

od 60 €

Apartmaji Santo Zverinac

Zverinac

Od morja 10 m
Kapaciteta 14 oseb

od 40 €

Apartma Danijela ( Zverinac)

Na otoku Zverinac, v zadarskem arhipelagu sta dva apartmaja. Vsak je sestavljen iz ene spalnice, kopalnico, kuhinjo in dnevno sobo, kjer je pomožno posteljo in teraso. En apartma lahko sprejme do štiri osebe. Apartmaji so klimatizirani in popolnoma opremljeni z vsem pohištvom. Pričakujemo vas iskreno!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Danijela

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 40 €

Apartmaji Fiera ( Zverinac)

Naša dva apartmaji so kot nalašč za sproščeno, brez stresa počitnice. Zaplavajte v neokrnjeni vodah samo 30 m od hiše, imajo okusne jedi na naši teraso, uživajte v nepozabne pogled na morje, pohod okoli otoka ali pa samo chill in ni! Nahaja se na majhnem in mirnem otoku, ta apartmaji so kot nalašč za 4 osebe ali par z otroki. Če želite, da zaspite in zbudi videti v neokrnjeni morju, to je samo pravi kraj za vas! Apartmaji imajo veliko teraso s pogledom na morje, dve udobni spalnici, dve polni kopalnici, veliko dnevno sobo in jedilnico, opremljeno kuhinjo, TV in klimatsko napravo. Plaža je le 30 m od hiše, tako da lahko preživite svoj dopust v kopalke.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Fiera

Od morja 50 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 60 €

Apartmaji Santo Zverinac ( Zverinac)

Zverinac je kraj za počitek in uživajte tradicionalno cuising. Če želite, da bi se izognili gneče, dolge izlete na plažo in našli prostor za sprostitev, potem ni več videti. Zverinac je kraj, kjer boste našli mir in samoto v tišini, gledal v zvezde ali namakanje v morju. Za tiste, ki iščejo aktivne počitnice, boste našli zadovoljstvo v raziskuje naš otok z pohodniške poskusi, ki vodijo do našega najvišjega vrha Klisa. Zaplavajte v naših kristalno modra voda podnevi ali raziskovanje bližnje otoke. Apartmaji se nahajajo v 2. nadstropju na domu s 3 ostalih apartmajih in družinsko restavracijo z več kot 25 let izkušenj na področju priprave dalmatinske specialitete.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji  Santo Zverinac

Od morja 10 m
Kapaciteta 14 oseb

Cena od 40 €

Turistični vodnik - Zverinac

Zverinac  - Grb Zverinac je majhen otok v zadarskem arhipelagu v hrvaškem delu Jadrana. To se nahaja ob severni obali otoka Dugi otok na nasproti mestu Božava. Edino naselje na otoku se imenuje tudi Zverinac in ima približno 50 stalnih prebivalcev. Administrativno pripada občini Sali in Dugega otoka. Zverinac je bil prvič omenjen v 15. stoletju pod imenom Surian, ki je bil v lasti plemiške družine iz Zadra. To je dobro povezan z mestom Zadar in v vasi je trgovina in restavracija. Nastanitev na otoku je mogoče najti le v apartmajih, sobah in počitniških domovih v zasebnem nastanitev družine. Zaradi svoje velikosti, je najboljši način za obiskovalce, da se učijo o tej lepi vasici in celoten otok je zagotovo sprehod ob obali. Otok je poln starih oljčnih nasadov in gosto mediteransko vegetacijo, kjer se lahko sprostite v miru le zvoki narave. Idealen je za pobeg iz vsakdanjega stresa, kot nalašč za sprehode okoli značilno čar otoka in kopanje v zelo jasno skoraj prozorno modro morje. Otok je še posebej zanimiva za jadralce zaradi svoje lepe in samotnem okolju, kjer ni velike množice, kot da čas sam obstal. Če želite resnično počitnice, vas vabimo, da obiščete ta majhen, osamljen otoček in rezervirajte namestitev neposredno v stik z lastniki apartmajev, sob in počitniških hiš. Iskanje zasebne nastanitve na Zverinac in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli na otok Zverinac!

Zverinac Vremenska napoved