Apartmaji in zasebne nastanitve Ist

Ist je majhen otok v zadarske županije na Hrvaškem. Njegova površina je le okoli 10 km2, in se nahaja v severnem delu Dalmacije, severno od otoka Molat in zahodno od otoka Škarda. Edino mesto na otoku nosi tudi ime Ist, najbližja glavni mesto je Zadar, ki je dobro povezan s trajekti in katamaran linij. Prvič je bil omenjen v 14. stoletju pod ilirsko ime Ost, in do 18. stoletja je bila pod vodstvom in del župnije sosednje večjega otoka Molat....

Razvrsti po:

Apartma Zrinka

Ist

Od morja 20 m
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartmaji Myrtus

Ist

Od morja 100 m
Kapaciteta 6 oseb

od 40 €

Apartma Zrinka ( Ist)

Apartma Zrinka, 25 m od morja, v mirnem naselju na otoku Ist. V apartmaju je žar, klima, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica in vse, kar potrebujete za prijetno in udobno bivanje do 5 oseb. To se nahaja v mirnem in mirnem okolju.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Zrinka

Od morja 20 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Myrtus ( Ist)

V naši hiši sta dva apartmaja.   Apartma za 4 osebe z dvema spalnicama (55 m2 v 1. nadstropju): kuhinja / jedilnica / dnevna soba s kavčem, TV-SAT. in klimatska naprava. Izhod na teraso. Ena soba z zakonsko posteljo (2 x 80 cm, dolžina 200 cm), izhod za teracce. Druga soba z 2 ležišči. Odprta kuhinja (4 kuhalne plošče, pečica, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, zamrzovalnik, električni aparat za kavo, kuhalnik vode, ...). Tuš / WC, hair- lase .Terrace 9 m2. Zunanje pohištvo. Pogled na morje. Apartma za 2 osebi z eno spalnico (32 m2 v 2. nadstropju): kuhinja / dnevna / jedilnico s satelitsko televizijo, kavč in klimatsko napravo. Ena soba z zakonsko posteljo (2 x 80 cm, dolžina 200 cm). Dnevna soba / kuhinja (2 kuhalne plošče, pomivalni stroj, električni, kavni avtomat, kuhalnik vode). Tuš / WC, hair- lase. Terrace15 m2. Zunanje pohištvo. Stranski pogled na morje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Myrtus

Od morja 100 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 40 €

Turistični vodnik - Ist

Ist  - Grb Ist je majhen otok v zadarske županije na Hrvaškem. Njegova površina je le okoli 10 km2, in se nahaja v severnem delu Dalmacije, severno od otoka Molat in zahodno od otoka Škarda. Edino mesto na otoku nosi tudi ime Ist, najbližja glavni mesto je Zadar, ki je dobro povezan s trajekti in katamaran linij. Prvič je bil omenjen v 14. stoletju pod ilirsko ime Ost, in do 18. stoletja je bila pod vodstvom in del župnije sosednje večjega otoka Molat. Med 19. in zgodnjih prebivalcev 20. stoletju Ist bili znani jadralci, in so imeli veliko floto trgovskih ladij, ki plujejo. Danes, na Ist živi le okoli 200 stalnih prebivalcev, vendar razen olivnega in vinogradništvo, glavni vir dohodka je turizem. Namestitev lahko najdete na Ist le v zasebnih apartmajih, sobah in počitniških domovih, gostitelji pa bodo storili vse, da boste lahko preživeli prijeten dopust. Kraj je zelo tiho in mirno, ker se tu ni dovoljeno motornih vozil, in je idealen za pobeg od mestnega hrupa. Atmosfera na otoku je zelo sproščujoče obdan s kristalno čisto modro Jadransko morje. V središču vasi Ist je veliko peska in prodnate plaže ob borovem gozdu, kjer lahko uživate v senci s svojo najljubšo knjigo. V vasi sta dve trgovine in nekaj kavarn in restavracij, kjer boste lahko poskusili odlično sveže ribe. Obiščite to majhno idilično otok v zadarskem arhipelagu in preživeti počitnice v miru in le z zvoki narave in valov. Iskanje zasebnih namestitev na otoku Ist. neposreden stik lastniki stanovanj, prostorov in počitniških domovih v Ist. Dobrodošli na otok Ist!

Ist Vremenska napoved