Apartmaji in zasebne nastanitve Barbariga

Barbariga je majhno naselje v grofiji Istri na Hrvaškem. To se nahaja na zahodni obali istrskega polotoka v bližini rta Barbariga ali Punta Cissana (imenovan po izgubljenega starodavnega naselja Cisse, ki je bila verjetno izginila v morju po potresu v 8. stoletju). Administrativno pripada mestu Vodnjan, in se nahaja približno na pol poti med Rovinjem in Pulo. Ime Barbariga izhaja iz imena plemiške družine Barbarigo iz Benetk, ki je imel svoje...

Razvrsti po:

Komentarji: 3 - Ocena 5/5

Počitniški dom Villa Oliva

Barbariga

Od morja 2 km
Kapaciteta 8 oseb

od 195 €

Počitniški dom Damjan

Barbariga

Od morja 1 km
Kapaciteta 10 oseb

od 273 €

Komentarji: 3 - 5/5
Počitniški dom Villa Oliva ( Barbariga)

Ta stara kamnita hiša, zgrajena leta 1828, je bila v celoti obnovljena leta 2010. Hiša se nahaja na Stanciji Negrin v bližini Barbarige. Hiša ima pritličje, kjer je velika dnevna soba s kaminom, TV, jedilnica, kuhinja z vsemi potrebnimi pripomočki, majhno stranišče in vinska klet. V prvem nadstropju so tri spalnice, dve zakonski postelji, dve enojni postelji. Vsaka soba ima svojo kopalnico, klimatsko napravo in majhno teraso. Na podstrešju je še ena soba z zakonsko posteljo, dodatnim ležiščem, TV, otroška posteljica za majhne otroke in kopalnica. Komunikacija v hiši je po notranjih stopnicah. Na parceli 1700 m2 sta zunanji bazen 32m2 in poletna pokrita terasa približno 72m2, kjer je prostor za žar in majhen hladilnik, miza in klopi, da lahko gostje preživijo čim več časa zunaj v sožitju z naravo. Ob hiši je samo še ena počitniška hiša, v bližini pa je povsem naravno in stanovanjskih zgradb ni. Idealen kraj za ljudi, ki radi preživljajo počitnice v tišini in samoti ob cvrkanju ptic. Imajo tudi pogled na nasade oljk. Parcela ima svoje parkirišče in je od avtoceste oddaljena le 8 kilometrov.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Villa Oliva

Od morja 2 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 195 €

Počitniški dom Damjan ( Barbariga)

Počitniška hiša Damjan se nahaja v Betigi, manjšem kraju blizu Fažane, Pule in Medulina. Hiša je obdana z veliko teraso z zasebnim ogrevanim bazenom (20 m2), ležalniki, opremo za peko na žaru in zunanjo jedilnico. Pritličje hiše je sestavljeno iz dnevne sobe, kuhinje, kopalnice in 2 spalnic (zakonska postelja in pogradi). Zgornje nadstropje ima izhod na strešno teraso in dnevno sobo, kuhinjo, 2 spalnici (zakonska postelja in 2 enojni postelji) in kopalnico. Na zahtevo sta na voljo tudi otroška posteljica in otroški stol. Polnilec za električni avto je priložen (polnjenje čez noč). Možen je najem supa, kolesa in vodnega plovila za 7 oseb. Na voljo so brezplačen brezžični internet, klimatska naprava, parkirišče in shramba za kolesa. Če želite uporabljati ogrevanje bazena, nas prosimo obvestite. Lastniki bodo vikende občasno preživljali v manjši zgradbi ob hiši, vendar gostov ne bodo motili.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Damjan

Od morja 1 km
Kapaciteta 10 oseb

Cena od 273 €

Turistični vodnik - Barbariga

Barbariga  - Grb Barbariga je majhno naselje v grofiji Istri na Hrvaškem. To se nahaja na zahodni obali istrskega polotoka v bližini rta Barbariga ali Punta Cissana (imenovan po izgubljenega starodavnega naselja Cisse, ki je bila verjetno izginila v morju po potresu v 8. stoletju). Administrativno pripada mestu Vodnjan, in se nahaja približno na pol poti med Rovinjem in Pulo. Ime Barbariga izhaja iz imena plemiške družine Barbarigo iz Benetk, ki je imel svoje imetje tukaj v srednjem veku. Celotna regija Barbariga je znano kot bogato arheološko najdišče, zaradi številnih starih ugotovitev iz rimskega obdobja. Med starodavne ostanke so našli ostanke velikega obrata za proizvodnjo volne in barvanje krpo, nato oljarni od IV. stoletja, kot tudi dve veliki roman rustikalna vile zajeti v pisanimi marmornimi mozaiki. Prebivalci Barbariga se v glavnem ukvarjajo tradicionalne dejavnosti, kot so kmetijstvo, vinogradništvo in vina, in zahvaljujoč neokrnjeni naravi in ​​čistem morju v zadnjem času je razvoj turizma. Namestitev v Barbarigi je na voljo v apartmajih, sobah in počitniških hiš v zasebni nastanitev družine. Barbariga se nahaja le nekaj sto metrov od obale, torej do plaže je le nekaj minut hoje. Obala je razčlenjena in ponuja številne plaže v manjših zalivih z zelo jasno morsko vodo in na plažah več bari na plaži. Okolica Barbariga je idealna za kolesarje, narave in ljubitelje aktivnih počitnic. Poleg številnih kolesarskih poteh ponujajo izlete na bližnje podeželskih gospodinjstev, kjer boste lahko poskusili nekaj avtentičnih istrskih specialitet. Rovinj in Pula je le dvajset kilometrov proč, zato priporočamo, da preživite popoldan ali večer v teh dveh turističnih biserov Istre. Obiščite Barbariga, ta majhen in miren istrski vasi, stran od gneče in hrupa, kjer boste zagotovo sprostili dušo in telo. Iskanje zasebne nastanitve v Barbariga. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Barbariga cenejši do 40%, brez stroškov dragih agencijah. Dobrodošli v Barbariga!

Barbariga Vremenska napoved