Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Svetvinčenat - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Svetvinčenat

Svetvinčenat - Grb

Svetvinčenat (Savičenta ali San Vincenti) je slikovito majhno mesto in občina v Istri na Hrvaškem. To se nahaja v notranjosti južnega dela Istre, približno na pol poti med Puljem in Rovinjem. Ime je dobil po Sveti Vincent in istoimenski benediktinski samostan, okoli katerega je mesto postopoma razvila. Prvič se omenja v 10. stoletju, ko je bil del lastnosti škofov Poreču. Dokler je bila konec 18. stoletja pod vodstvom Benetk in beneške plemiške družine. Najpomembnejša je bila družina Crimani di San Luca, ki so tu živeli v poznem 16. stoletju. Jih zbrali velik grad v središču glavnega trga, popularna Placa. Grimani grad je ena izmed najlepših in najbolje ohranjenih beneških stavb v tistem času v Istri, in je sestavljen iz 3 stolpov in velikih palač in visokimi zidovi, ki jih povezujejo. Glavni trg je še en renesančni biser, kjer je župnijska cerkev Marijinega oznanjenja, prav tako iz 16. stoletja. V zadnjih letih, Svetvinčenat oživlja turistično ponudbo zaradi različnih prireditvah v privlačnih zgodovinskih znamenitosti, bogate in raznolike jedi, prijetno podnebje in bujno zelenje, ki jo obdaja. Nastanitev v Svetvinčenat je na voljo izključno v apartmajih, sobah in počitniških domovih v zasebnem nastanitev družine in prijazni gostitelji bo storila vse, da bo vaš dopust še bolj prijetno in brezskrbno. Idealen je za naravo in ljubitelje aktivnih počitnic, saj je celotna okolica prepleta z urejenih kolesarskih in pohodniških poti. Razen obiski zgodovinskih znamenitosti, priporočamo obiskujejo gostilne in restavracije, kjer lahko poskusite tradicionalne jedi, kot so istrski pršut, kozji sir, domače testenine in različne mesa, perutnine in divjačine, in vse to ob kozarcu odličnega rdečega ali belega istrskega vina . Jadransko morje in lepe plaže na zahodni in vzhodni obali Istre, le dvajset kilometrov, in večina od njih se lahko doseže v dvajsetih minut vožnje z avtomobilom. Obiščite ta majhen zgodovinsko mesto v srcu Istre, in preživite dopust obkrožen z čistim zrakom, neokrnjene narave, zdravo in okusno hrano. neposreden stik lastniki stanovanj, prostorov in počitniških domovih v Svetvinčenat in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli na Svetvinčenat!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Svetvinčenat
Poceni apartmaji Svetvinčenat
Zasebna namestitev Svetvinčenat

Svetvinčenat - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Svetvinčenat

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Počitniške hiše Sandi & Vili Svetvinčenat - Hrvaška

Počitniški dom Sandi & Vili
Svetvinčenat

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 3 osebe od 40 €

Počitniške hiše Villa Campagna Svetvinčenat - Hrvaška

Počitniški dom Villa Campagna
Svetvinčenat

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 osebe na vprašanje

Počitniške hiše Vila Oliva Svetvinčenat - Hrvaška

Počitniški dom Vila Oliva
Svetvinčenat

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 osebe na vprašanje

Počitniške hiše Loretta Svetvinčenat - Hrvaška

Počitniški dom Loretta
Svetvinčenat

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 osebe od 200 €


Počitniški dom Sandi & Vili Svetvinčenat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 3 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Sandi & Vili - Svetvinčenat

Kmečka hiša Sandi & Vili je bila zgrajena leta 1937 v majhni vasi v osrednji Istri Dokici. To je bila v celoti obnovljena 2013th pogojem okolja in spoštovanju tradicionalne arhitekture in gradbeništva. Opremljen z obnovljenim starim pohištvom in nove, ročno izdelane iz lesa in kamna. To je obdan s stenami vrt, v katerem rastejo oljk in sivke ter zagotavlja senco trte. V vasi trenutno živi le dve osebi, ki zagotavlja miren dopust obkrožen z tišino, stran od hrupa in gneče. Lahko uživajo v družbi čiste, neokrnjene narave, številnih zelišč (žajbelj, timijan, trpotca), starih dreves (hrast, lipa, murve, pepel) in živali (fazan, zajec, prepelice). Lahko pripravi jedi v stari krušni peči ali zunanji žar, ki se nahaja na dvorišču. Počitniška hiša Sandi & Vili lahko uživate skozi vse leto, poleti v naravni senci, pozimi pa ga je prasketanje ognja v kaminu.


Počitniški dom Villa Campagna Svetvinčenat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Villa Campagna - Svetvinčenat

Charming vila v mirnem mestu s petimi spalnicami, štiri kopalnice in zunanji žar. Villa je udoben za 10 oseb, primernih za otroke in pat. Bazen, vrt z lastnimi zelenjavo, namizni tenis in pikado, kar smo ponudili v stavbi. V vasi so teniška igrišča in številne restavracije z domačo hrano, v neposredni bližini. Idealen kraj za raziskovanje čare Istre.


Počitniški dom Vila Oliva Svetvinčenat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Vila Oliva - Svetvinčenat

Mi najem hiše z bazeni. V neposredni bližini Brioni, Pula, Medulin in Rovinj. Hiše so popolnoma opremljene, 4 spalnice, 3 kopalnice, kuhinja in dnevna soba, jacuzzi, Satellite. Na voljo je restavracija z brezplačnim internetom, gugalnice za otroke in kolesa za najem. IMA in igralnica z biljard, namizni nogomet in namizni tenis. Vsaka hiša ima svoj zasebni bazen, masažna kad, žar. Hiše so za 8 oseb. Minimalno bivanje je en teden, cena za 8 ljudi za en teden. kontakt: angelina.matrix@gmail.com


Počitniški dom Loretta Svetvinčenat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 osebe

od 200 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Loretta - Svetvinčenat

Vila se nahaja v podeželskem mestu Čabrunići v osrednjem delu Istre. Kraj je približno trideset minut vožnje od Pule, Rovinja, Pazina, in še veliko zgodovinskih, športnih in kulturnih znamenitosti. Vila ima tri spalnice, tri kopalnice, dnevno sobo, jedilnico, dve pokriti terasi z žarom. Na dvorišču ob hiši se nahaja igralnica s pikado in biljard. V zaščitenem delu dvorišča, za hišo je bazen z whirlpoolom in otroškim kotičkom. Tukaj je Playhouse, tobogan, gugalnice, seesaws in druge opreme za zabavo. Če želite, da se sprostite, uživajte v miru in okus domače kuhinje, pridite in boste navdušeni.