Apartmaji in zasebne nastanitve Svetvinčenat

Svetvinčenat (Savičenta ali San Vincenti) je slikovito majhno mesto in občina v Istri na Hrvaškem. To se nahaja v notranjosti južnega dela Istre, približno na pol poti med Puljem in Rovinjem. Ime je dobil po Sveti Vincent in istoimenski benediktinski samostan, okoli katerega je mesto postopoma razvila. Prvič se omenja v 10. stoletju, ko je bil del lastnosti škofov Poreču. Dokler je bila konec 18. stoletja pod vodstvom Benetk in beneške plemiške...

Razvrsti po:

Počitniški dom Villa Campagna

Svetvinčenat

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

na vprašanje

Počitniški dom Loretta

Svetvinčenat

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 oseb

od 200 €

Počitniški dom Villa Campagna ( Svetvinčenat)

Charming vila v mirnem mestu s petimi spalnicami, štiri kopalnice in zunanji žar. Villa je udoben za 10 oseb, primernih za otroke in pat. Bazen, vrt z lastnimi zelenjavo, namizni tenis in pikado, kar smo ponudili v stavbi. V vasi so teniška igrišča in številne restavracije z domačo hrano, v neposredni bližini. Idealen kraj za raziskovanje čare Istre.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Villa Campagna

Od morja 10 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena na vprašanje

Počitniški dom Loretta ( Svetvinčenat)

Vila se nahaja v podeželskem mestu Čabrunići v osrednjem delu Istre. Kraj je približno trideset minut vožnje od Pule, Rovinja, Pazina, in še veliko zgodovinskih, športnih in kulturnih znamenitosti. Vila ima tri spalnice, tri kopalnice, dnevno sobo, jedilnico, dve pokriti terasi z žarom. Na dvorišču ob hiši se nahaja igralnica s pikado in biljard. V zaščitenem delu dvorišča, za hišo je bazen z whirlpoolom in otroškim kotičkom. Tukaj je Playhouse, tobogan, gugalnice, seesaws in druge opreme za zabavo. Če želite, da se sprostite, uživajte v miru in okus domače kuhinje, pridite in boste navdušeni.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Loretta

Od morja 10 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 200 €

Turistični vodnik - Svetvinčenat

Svetvinčenat  - Grb Svetvinčenat (Savičenta ali San Vincenti) je slikovito majhno mesto in občina v Istri na Hrvaškem. To se nahaja v notranjosti južnega dela Istre, približno na pol poti med Puljem in Rovinjem. Ime je dobil po Sveti Vincent in istoimenski benediktinski samostan, okoli katerega je mesto postopoma razvila. Prvič se omenja v 10. stoletju, ko je bil del lastnosti škofov Poreču. Dokler je bila konec 18. stoletja pod vodstvom Benetk in beneške plemiške družine. Najpomembnejša je bila družina Crimani di San Luca, ki so tu živeli v poznem 16. stoletju. Jih zbrali velik grad v središču glavnega trga, popularna Placa. Grimani grad je ena izmed najlepših in najbolje ohranjenih beneških stavb v tistem času v Istri, in je sestavljen iz 3 stolpov in velikih palač in visokimi zidovi, ki jih povezujejo. Glavni trg je še en renesančni biser, kjer je župnijska cerkev Marijinega oznanjenja, prav tako iz 16. stoletja. V zadnjih letih, Svetvinčenat oživlja turistično ponudbo zaradi različnih prireditvah v privlačnih zgodovinskih znamenitosti, bogate in raznolike jedi, prijetno podnebje in bujno zelenje, ki jo obdaja. Nastanitev v Svetvinčenat je na voljo izključno v apartmajih, sobah in počitniških domovih v zasebnem nastanitev družine in prijazni gostitelji bo storila vse, da bo vaš dopust še bolj prijetno in brezskrbno. Idealen je za naravo in ljubitelje aktivnih počitnic, saj je celotna okolica prepleta z urejenih kolesarskih in pohodniških poti. Razen obiski zgodovinskih znamenitosti, priporočamo obiskujejo gostilne in restavracije, kjer lahko poskusite tradicionalne jedi, kot so istrski pršut, kozji sir, domače testenine in različne mesa, perutnine in divjačine, in vse to ob kozarcu odličnega rdečega ali belega istrskega vina . Jadransko morje in lepe plaže na zahodni in vzhodni obali Istre, le dvajset kilometrov, in večina od njih se lahko doseže v dvajsetih minut vožnje z avtomobilom. Obiščite ta majhen zgodovinsko mesto v srcu Istre, in preživite dopust obkrožen z čistim zrakom, neokrnjene narave, zdravo in okusno hrano. neposreden stik lastniki stanovanj, prostorov in počitniških domovih v Svetvinčenat in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli na Svetvinčenat!

Svetvinčenat Vremenska napoved