Apartmaji in zasebne nastanitve Čakovec

Čakovec je mesto in sedež županiji Međimurje na Hrvaškem. To se nahaja v severnem delu kontinentalne Hrvaške, med Muro in Dravo in ima prebivalcev 15000 prebivalcev. Njegovo ime izhaja iz števila Chakyja, ki je v začetku 13. stoletja zgradili leseno trdnjavo kasneje imenovano Csáky stolp. Čas velik gospodarski in kulturni razvoj mesta se je začela v 16. stoletju, ko je hrvaška plemiška družina Zrinski je postal lastnik celotnega območja....

Razvrsti po:

Apartma Međimurski dvori

Čakovec

Od morja > 50 km
Kapaciteta 5 oseb

na vprašanje

Apartma Međimurski dvori ( Čakovec)

Međimurje je najsevernejše destinacija kontinentalne Hrvaške - Green Hrvaška. Njena sinonim za sprostitve, športa in aktivnega preživljanja počitnic, konference in timsko delo z izjemno kuhinje in lepe narave. Izlet center Me? Imurski dvori se nahaja v Lopatinec, srce Međimurja, le 6 km od centra mesta Čakovca in 14 km od Spa & Sport Resort Sv. Martin. V okviru izleta centra se je luksuzno opremljeno stanovanje od 62 kvadratnih metrov, s kapaciteto od 2 do 5 oseb, ki so primerni v poletnem in zimskem času. Obdan je s skrbno urejenimi cvetlične aranžmaje in zelenja, ki omogočajo idilično in prijetno vzdušje. Apartma ima kuhinjo, jedilnico, spalnico, prostorno dnevno sobo, kopalnico in savno. Po želji vam lahko ponudimo obrokov (zajtrk, kosilo, večerja), v naši lastni restavraciji po ugodnejših cenah. Restavracija Medimurski dvori bila vključena v 100 vodilnih hrvaških restavracij, ki jih ponuja tradicionalne jedi v regiji: je elegantno opremljena, okrašena z dragocenimi starinami, originalne slike priznanih hrvaških slikarjev in različne podrobnosti, ki pričajo o zgodovini območja. Potovalna agencija Etno Art potovanje lahko pomagali in vam pomagajo pri izbiri številne dejavnosti na voljo v Međimurju. Poleg lepih spominov na območju, v trgovino s spominki Etno Art, lahko najdete originalne tradicionalne spominke, da bi domov iz potovanja.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Međimurski dvori

Od morja > 50 km
Kapaciteta 5 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Čakovec

Čakovec  - Grb Čakovec je mesto in sedež županiji Međimurje na Hrvaškem. To se nahaja v severnem delu kontinentalne Hrvaške, med Muro in Dravo in ima prebivalcev 15000 prebivalcev. Njegovo ime izhaja iz števila Chakyja, ki je v začetku 13. stoletja zgradili leseno trdnjavo kasneje imenovano Csáky stolp. Čas velik gospodarski in kulturni razvoj mesta se je začela v 16. stoletju, ko je hrvaška plemiška družina Zrinski je postal lastnik celotnega območja. 29. maj 1579. Število Juraj Zrinski dodelijo posebne privilegije za prebivalce Čakovec trdnjave, ki je podlaga za razvoj Čakovec kot mesto proste trgovine in datum se še vedno praznuje kot Dan mesta Čakovec. Hvala za prispevke in prizadevanj grofov Zrinski, se Čakovec imenuje tudi Mesto Zrinski. Na je središče Čakovec nahaja Stari Grad, takrat in danes simbol zgodovinski mejnik mesta. Drug pomemben zgodovinski spomenik je frančiškanska cerkev in samostan iz prve polovice 18. stoletja, zgrajena v baročnem slogu. To je vredno obiskati in videti številne eksponatov v muzeju Čakovec. Međimurje je znana po svojih gričev in vinogradov, kmetijstva in lovišč. Vsi gurmani bodo zagotovo uživali, ko skušajo nekatere od lokalnih specialitet, kot so pretepene juhe, enolončnice ali Međimuje zavitki, in vse to s kozarcem vrhunskega vina iz međimurskih kleti. Vabimo vas, da obiščete Međimurje in Čakovec, in uživati ​​v tem idiličnem območju, kjer se združijo številne evropske vplive. Iskanje zasebne nastanitve v Čakovcu. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Čakovcu, cenejši do 40%, ne da bi visoke provizije agencije. Dobrodošli na Čakovec!

Čakovec Vremenska napoved
Poiščite namestitev v bližini mesta Čakovec