Apartmaji in zasebne nastanitve Varaždin

Varaždin je mesto in središče občine Varaždina na Hrvaškem. To se nahaja na severu Hrvaške, na desnem bregu reke Drave in ima okoli 50.000 prebivalcev. Po arheoloških najdbah, je bilo mesto območje naseljeno že v rimskem času, kot je razvidno iz imen dveh trenutno obstoječe ulice - Via Militum in Via Petovia. Prvič se omenja v 12. stoletju, ko je postal svobodno kraljevsko mesto. Po prenehanju turških napadov in groženj, mesto hitro...

Razvrsti po:

Počitniški dom The hill house Milk n Honey

Varaždin

Od morja > 50 km
Kapaciteta 8 oseb

od 140 €

Počitniški dom The hill house Milk n Honey ( Varaždin)

Hill House spi 6 + 2 v 4 spalnicah z vročo kopeljo in bazenom. Ima državno sodobno opremo. Nahaja se na hribu 300 metrov nad morsko gladino. Dovolj daleč, da pobegnete in se zaprete dovolj, da dobite tisto, kar potrebujete. Najbližje mesto je Varaždin, 14 milj od hiše. Glavno mesto Zagreb je 40 milj. Najbližja postaja je Novi Marof, 8 minut vožnje Najbližje letališče je Zagreb "PLESO" 50 milj na avtocesti. Sedi na hribovitem tleh, ki se neopazno združuje s slavnim zagorskim podeželjem. Tam je ogromen travnik z veliko prostora za igre (trampolin, gugalnice, namizni tenis) ali samo tekanje naokoli. Na voljo je žar, vrtna garnitura in senčnik. Bazen je na voljo od 011.06 do 30.09. Jacuzzi je na voljo vse leto. Kot nalašč za vaš poseben pobeg. 10 min hoje je smučišče "Toplicica" teniška igrišča, javni zunanji bazen izvirske vode in namizni tenis. Majhne restavracije in ribniki, kjer lahko kupite svežo ribo ali se lovite.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom The hill house Milk n Honey

Od morja > 50 km
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 140 €

Turistični vodnik - Varaždin

Varaždin  - Grb Varaždin je mesto in središče občine Varaždina na Hrvaškem. To se nahaja na severu Hrvaške, na desnem bregu reke Drave in ima okoli 50.000 prebivalcev. Po arheoloških najdbah, je bilo mesto območje naseljeno že v rimskem času, kot je razvidno iz imen dveh trenutno obstoječe ulice - Via Militum in Via Petovia. Prvič se omenja v 12. stoletju, ko je postal svobodno kraljevsko mesto. Po prenehanju turških napadov in groženj, mesto hitro rasla in izkušen razvoj v 17. in 18. stoletju, od 1767. do 1776. je bil na kratko hrvaška prestolnica. V tem kratkem času je bila zgrajena številne palače in javne zgradbe, ki so se ohranile do danes in ki jo je dal resnično značilnost baročnega mesta. Največja atrakcija Varaždina je trdnjava znan kot starega mesta iz 12. stoletja, ki je bila kasneje obnovili večkrat in v kateri se nahaja Mestnega muzeja Varaždin. Mesto ima veliko lepih palače, cerkve in samostane vse večinoma zgrajena v baročnem slogu. Poleg Zagreb, Varaždin je najbolj pomembno kulturno središče severozahodne Hrvaške in eden od najbolj znanih kulturnih prireditev, ki potekajo, so baročne noči, Špancirfest, Trash Film Festival ... V neposredni bližini Varaždina vas čaka ducat gradovi, muzeji, zbirke, cerkve in verska dediščina, dragocena arheološka najdišča, vinogradi, lovske kmetije, tradicionalna obrt ... Konec tedna bi lahko bil idealen čas za tiste, ki želijo spoznati in uživati ​​enega izmed najlepših hrvaških mest. Iskanje za zasebno nastanitev, ki vam ustreza, in prijazni domačini bodo z veseljem delili z vami vse informacije o Varaždina. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Varaždinu, cenejši do 40%. Dobrodošli v Varaždinu!

Varaždin Vremenska napoved