Apartmaji in zasebne nastanitve Čiovo - Okrug Donji

Okrug Donji je slikovito turistično mesto v okrožju Split-Dalmacija na Hrvaškem. Nahaja se na zahodni obali otoka Čiovo, 8 km jugozahodno od zgodovinskega mesta Trogir. Čiovo je povezan z mostom s kopnim preko zgodovinskega jedra Trogirja, tako da vsi kraji na otoku Čiovo so lahko dostopni za turiste, ker ni mostnine. Okrug Donji ima okoli 300 prebivalcev in administrativno sodi v Okrug občine ali Okrug Gornji. Okrug Donji je idealen kraj za...

Razvrsti po:

Apartmaji Anamaria
Čiovo - Okrug Donji

Od morja 250 m
Kapaciteta 4 oseb

od 87 €

Apartmaji Ivan
Čiovo - Okrug Donji

Od morja 70 m
Kapaciteta 21 oseb

od 30 €

Apartmaji Aranzina
Čiovo - Okrug Donji

Od morja 50 m
Kapaciteta 14 oseb

od 35 €

Apartmaji Anamaria (Čiovo - Okrug Donji)

Objekt se nahaja 200 metrov od plaže. Beach poudarja lepoto in čistočo. Plaža je tudi kavarna staro pristanišče, kjer smo lahko vedno znova dobro. Trgovina je okoli 80 metrov. Prav tako je mesto Trogir, ki je znan po svojih starine in dogodkov, ki potekajo v poletnem obdobju. V vasi Okrug Donji in Gornji znane dalmatinske ribolovnih noči. Stanovanje se nahaja v delu mesta, ki je ločen od hrupa in je idealna za počitnice. Tako da pridejo v stanovanje Anamaria ne bo vam žal

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Anamaria

Od morja 250 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 87 €

Apartmaji Ivan (Čiovo - Okrug Donji)

Uživajte v mirnem, sproščujočem okolju, ki vas bo osvežil. Uživajte v čudovitih, romantičnih in nepozabnih sončnih zahodih. Lastniki doma so vedno tam, da vam pomagajo in se boste počutili dobrodošle. Veliko naših gostov prihaja več kot enkrat, kar govori zase. Imeli boste lastno parkirišče. Boste blizu javnim plažam. In cena je brez skritih stroškov!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Ivan

Od morja 70 m
Kapaciteta 21 oseb

Cena od 30 €

Apartmaji Aranzina (Čiovo - Okrug Donji)

Čudovita Vila 30 m od plaže, 5 km od mesta UNESCO Trogir in 10 iz Split Airp. Obdan z gozdom z borovci, lahko poslušate petje ptic, stran od prometa in hrupa, mirno in tiho.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Aranzina

Od morja 50 m
Kapaciteta 14 oseb

Cena od 35 €

Turistični vodnik - Čiovo - Okrug Donji

Čiovo - Okrug Donji  - Grb Okrug Donji je slikovito turistično mesto v okrožju Split-Dalmacija na Hrvaškem. Nahaja se na zahodni obali otoka Čiovo, 8 km jugozahodno od zgodovinskega mesta Trogir. Čiovo je povezan z mostom s kopnim preko zgodovinskega jedra Trogirja, tako da vsi kraji na otoku Čiovo so lahko dostopni za turiste, ker ni mostnine. Okrug Donji ima okoli 300 prebivalcev in administrativno sodi v Okrug občine ali Okrug Gornji. Okrug Donji je idealen kraj za družinske počitnice, zaradi svojih številnih lepih plaž in kristalno čista voda. Ljubitelji aktivnih počitnic lahko uživajo v številnih dejavnostih, kot so potapljanje, smučanje na vodi, jadralno letenje, fitnesa in tenisa. Poleg številnih aktivnosti, je tudi zanimivo ponudbo udobno bari na plaži z dobro glasbo. Kraj ima nekaj restavracij in gostiln, kjer se strežejo okusne ribe in dalmatinske specialitete, kot so pršut, sir in vino z zvokom popularnih dalmatinskih pesmi. Kot vse manjših dalmatinskih mestih, poleti, tukaj so organizirani znani festivali ribolov in ljudskih pesmi. Tiste, ki iščejo bogato nočno zabavo lahko imajo dober čas v bližini Trogirja in Splita. Vabimo vas, da obiščete otok Čiovo in Okrug Donji, tem majhnem in mirnem kraju z veliko lepih manjših plaž in zalivov, obdanih z zelenim dišeče mediteransko vegetacijo. Iskanje poceni apartmaji, sobe in počitniške hiše za najem v Okrug Donji. Obrnite se neposredno lastnikom zasebne nastanitve in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli v Okrug Donji!

Čiovo - Okrug Donji Vremenska napoved