Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Čiovo - Okrug Donji - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Čiovo - Okrug Donji

Čiovo - Okrug Donji - Grb

Okrug Donji je slikovito turistično mesto v okrožju Split-Dalmacija na Hrvaškem. Nahaja se na zahodni obali otoka Čiovo, 8 km jugozahodno od zgodovinskega mesta Trogir. Čiovo je povezan z mostom s kopnim preko zgodovinskega jedra Trogirja, tako da vsi kraji na otoku Čiovo so lahko dostopni za turiste, ker ni mostnine. Okrug Donji ima okoli 300 prebivalcev in administrativno sodi v Okrug občine ali Okrug Gornji. Okrug Donji je idealen kraj za družinske počitnice, zaradi svojih številnih lepih plaž in kristalno čista voda. Ljubitelji aktivnih počitnic lahko uživajo v številnih dejavnostih, kot so potapljanje, smučanje na vodi, jadralno letenje, fitnesa in tenisa. Poleg številnih aktivnosti, je tudi zanimivo ponudbo udobno bari na plaži z dobro glasbo. Kraj ima nekaj restavracij in gostiln, kjer se strežejo okusne ribe in dalmatinske specialitete, kot so pršut, sir in vino z zvokom popularnih dalmatinskih pesmi. Kot vse manjših dalmatinskih mestih, poleti, tukaj so organizirani znani festivali ribolov in ljudskih pesmi. Tiste, ki iščejo bogato nočno zabavo lahko imajo dober čas v bližini Trogirja in Splita. Vabimo vas, da obiščete otok Čiovo in Okrug Donji, tem majhnem in mirnem kraju z veliko lepih manjših plaž in zalivov, obdanih z zelenim dišeče mediteransko vegetacijo. Iskanje poceni apartmaji, sobe in počitniške hiše za najem v Okrug Donji. Obrnite se neposredno lastnikom zasebne nastanitve in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli v Okrug Donji!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Čiovo - Okrug Donji
Poceni apartmaji Čiovo - Okrug Donji
Zasebna namestitev Čiovo - Okrug Donji

Čiovo - Okrug Donji - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Čiovo - Okrug Donji

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Anamaria Čiovo - Okrug Donji - Hrvaška

Apartmaji Anamaria
Čiovo - Okrug Donji

Od morja 250 m
Kapaciteta 4 osebe od 100 €

Apartmaji Ivan Čiovo - Okrug Donji - Hrvaška

Apartmaji Ivan
Čiovo - Okrug Donji

Od morja 70 m
Kapaciteta 21 osebe od 30 €


Apartmaji Anamaria Čiovo - Okrug Donji
Kategorizacija nastanitve

Od morja 250 m
Kapaciteta 4 osebe

od 100 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Anamaria - Čiovo - Okrug Donji

Objekt se nahaja 200 metrov od plaže. Beach poudarja lepoto in čistočo. Plaža je tudi kavarna staro pristanišče, kjer smo lahko vedno znova dobro. Trgovina je okoli 80 metrov. Prav tako je mesto Trogir, ki je znan po svojih starine in dogodkov, ki potekajo v poletnem obdobju. V vasi Okrug Donji in Gornji znane dalmatinske ribolovnih noči. Stanovanje se nahaja v delu mesta, ki je ločen od hrupa in je idealna za počitnice. Tako da pridejo v stanovanje Anamaria ne bo vam žal


Apartmaji Ivan Čiovo - Okrug Donji
Kategorizacija nastanitve

Od morja 70 m
Kapaciteta 21 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Ivan - Čiovo - Okrug Donji

Uživajte v mirnem, sproščujočem okolju, ki vas bo osvežil. Uživajte v čudovitih, romantičnih in nepozabnih sončnih zahodih. Lastniki doma so vedno tam, da vam pomagajo in se boste počutili dobrodošle. Veliko naših gostov prihaja več kot enkrat, kar govori zase. Imeli boste lastno parkirišče. Boste blizu javnim plažam. In cena je brez skritih stroškov!