Apartmaji in zasebne nastanitve Čiovo - Okrug Donji

Okrug Donji je slikovito turistično mesto v okrožju Split-Dalmacija na Hrvaškem. Nahaja se na zahodni obali otoka Čiovo, 8 km jugozahodno od zgodovinskega mesta Trogir. Čiovo je povezan z mostom s kopnim preko zgodovinskega jedra Trogirja, tako da vsi kraji na otoku Čiovo so lahko dostopni za turiste, ker ni mostnine. Okrug Donji ima okoli 300 prebivalcev in administrativno sodi v Okrug občine ali Okrug Gornji. Okrug Donji je idealen kraj za...

Razvrsti po:

Apartmaji Aranzina

Čiovo - Okrug Donji

Od morja 50 m
Kapaciteta 14 oseb

od 70 €

Apartma Okrug Donji 7

Čiovo - Okrug Donji

Od morja 10 m
Kapaciteta 1 oseb

od 70 €

Apartma Rina

Čiovo - Okrug Donji

Od morja 100 m
Kapaciteta 6 oseb

od 80 €

Apartmaji Kristina

Čiovo - Okrug Donji

Od morja 70 m
Kapaciteta 20 oseb

od 55 €

Apartmaji Aranzina ( Čiovo - Okrug Donji)

Čudovita Vila 30 m od plaže, 5 km od mesta UNESCO Trogir in 10 iz Split Airp. Obdan z gozdom z borovci, lahko poslušate petje ptic, stran od prometa in hrupa, mirno in tiho.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Aranzina

Od morja 50 m
Kapaciteta 14 oseb

Cena od 70 €

Apartma Okrug Donji 7 ( Čiovo - Okrug Donji)

Apartma Okrug Donji v bližini Trogirja 2 + 2, prva vrsta do morja, velika terasa s pogledom na morje, klima, wifi, parkirišče, zunanji tuš na dvorišču, olje je oddaljeno približno 40 m, mirno mesto v bližini mesta Trogir

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Okrug Donji 7

Od morja 10 m
Kapaciteta 1 oseb

Cena od 70 €

Apartma Rina ( Čiovo - Okrug Donji)

Oddamo dvoetažno stanovanje v sklopu družinske hiše s prostorno teraso, kuhinjo in dnevno sobo. Apartma ima tri spalnice in po potrebi dodatna ležišča. Vsaka soba ima svoj balkon in dve kopalnici. Apartma se nahaja v mirnem naravnem okolju s pogledom na morje in otoke in je 100 metrov od plaže. Namestitev se nahaja 7 kilometrov od Trogirja in 35 do 45 minut vožnje od letališča Split. Hišni ljubljenčki so dobrodošli, ni doplačila, gostom je zagotovljen neomejen internet, apartma je opremljen s klimo, pralnim, pomivalnim strojem itd. Lastnik vam je na voljo za dodatne informacije ali vprašanja (najem čolna, avtomobila). , izleti, zabava).

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Rina

Od morja 100 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 80 €

Apartmaji Kristina ( Čiovo - Okrug Donji)

Apartmaji Kristina se nahajajo v družinski hiši družine Opačak, ki se nahaja na vhodu v Okrug Donji, na Čiovu nedaleč od mesta Trogir, ki mu pravijo tudi biser Jadrana. Trije apartmaji imajo čudovit pogled na morje, iz ostalih dveh apartmajev pa je lep pogled na naravo (borov gozd, žajbelj, rožmarin in druge mediteranske rastline). V neposredni bližini apartmaja se nahaja morska obala (približno 100 m), kjer se lahko gostje kopajo in ostanejo ves dan ob čistem in čistem morju. Gostje se lahko odpravijo tudi na druge urejene plaže s številnimi dodatnimi vsebinami, ki prav tako niso daleč od apartmaja. Apartmaje oddajamo že dolgo in vsak gost, ki je prišel k nam, je bil zadovoljen z namestitvijo in storitvijo, ki jo prejme v naših apartmajih.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Kristina

Od morja 70 m
Kapaciteta 20 oseb

Cena od 55 €

Turistični vodnik - Čiovo - Okrug Donji

Čiovo - Okrug Donji  - Grb Okrug Donji je slikovito turistično mesto v okrožju Split-Dalmacija na Hrvaškem. Nahaja se na zahodni obali otoka Čiovo, 8 km jugozahodno od zgodovinskega mesta Trogir. Čiovo je povezan z mostom s kopnim preko zgodovinskega jedra Trogirja, tako da vsi kraji na otoku Čiovo so lahko dostopni za turiste, ker ni mostnine. Okrug Donji ima okoli 300 prebivalcev in administrativno sodi v Okrug občine ali Okrug Gornji. Okrug Donji je idealen kraj za družinske počitnice, zaradi svojih številnih lepih plaž in kristalno čista voda. Ljubitelji aktivnih počitnic lahko uživajo v številnih dejavnostih, kot so potapljanje, smučanje na vodi, jadralno letenje, fitnesa in tenisa. Poleg številnih aktivnosti, je tudi zanimivo ponudbo udobno bari na plaži z dobro glasbo. Kraj ima nekaj restavracij in gostiln, kjer se strežejo okusne ribe in dalmatinske specialitete, kot so pršut, sir in vino z zvokom popularnih dalmatinskih pesmi. Kot vse manjših dalmatinskih mestih, poleti, tukaj so organizirani znani festivali ribolov in ljudskih pesmi. Tiste, ki iščejo bogato nočno zabavo lahko imajo dober čas v bližini Trogirja in Splita. Vabimo vas, da obiščete otok Čiovo in Okrug Donji, tem majhnem in mirnem kraju z veliko lepih manjših plaž in zalivov, obdanih z zelenim dišeče mediteransko vegetacijo. Iskanje poceni apartmaji, sobe in počitniške hiše za najem v Okrug Donji. Obrnite se neposredno lastnikom zasebne nastanitve in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli v Okrug Donji!

Čiovo - Okrug Donji Vremenska napoved