Apartmaji in zasebne nastanitve Seget

Občina Okrug je sestavljen iz šestih vasi, in sicer: Bristivica, Ljubitovica, Prapatnica, Okrug Gornji, Okrug Gornji in Seget Vranjica. Okrug Donji je največje naselje v občini Seget in se nahaja le dva kilometra zahodno od mesta UNESCO Trogir in ima dolgo tradicijo v turizmu. Zahvaljujoč blagi mediteranski klimi in ugodne geografske lege, so prebivalci Seget v glavnem ukvarjajo s poljedelstvom, ribolovom in turizmom. Okrug Gornji je bila zgrajena...

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Seget

Razvrsti po:

Komentarji: 3 - Ocena 5/5

Apartma Katarina

Seget

Od morja 150 m
Kapaciteta 4 oseb

od 65 €

Apartmaji Igralište Mirakul

Seget

Od morja 700 m
Kapaciteta 6 oseb

od 60 €

Počitniški dom Villa Marela

Seget

Od morja 600 m
Kapaciteta 6 oseb

od 200 €

Apartmaji Antonija

Seget

Od morja 500 m
Kapaciteta 7 oseb

od 40 €

Apartma Damir

Seget

Od morja 100 m
Kapaciteta 5 oseb

od 100 €

Apartmaji Barišić

Seget

Od morja 150 m
Kapaciteta 10 oseb

od 83 €

Apartmaji Kurtović

Seget

Od morja 100 m
Kapaciteta 6 oseb

od 52 €

Apartmaji Lana

Seget

Od morja 500 m
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartmaji Zulim

Seget

Od morja 100 m
Kapaciteta 24 oseb

na vprašanje

Apartma Croeso

Seget

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 oseb

od 110 €

Apartma ULA

Seget

Od morja 450 m
Kapaciteta 4 oseb

od 70 €

Komentarji: 3 - 5/5
Apartma Katarina ( Seget)

Apartma Katarina se nahaja v majhnem in mirnem kraju Seget Vranjica. Nahaja se v pritličju zasebne stavbe. Apartma Katarina je kot nalašč za udobne počitnice za štiri osebe. Kamnita plaža je oddaljena le 100 m. Peščena plaža je oddaljena 300 m. Z veseljem vas vabimo, da dopust preživite v našem apartmaju. Dobrodošli v apartmaju Katarina.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Katarina

Od morja 150 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 65 €

Apartmaji Igralište Mirakul ( Seget)

Nahajamo se v majhni vasici Seget Vranjica, le 4 km od prelepega mesta Trogir. Naš apartma se nahaja v mirnem okolju, polnem zelenja, in je primeren za vaše popolne počitnice. Ponujamo aktiven in pester dopust ter popolno varnost za vaše otroke. Lepo igrišče z umetno travo, kjer lahko igrate nogomet, košarko, odbojko in tako naprej. Ponujajo tudi plezanje na bližnje vrhove s čudovitim razgledom in kolesarjenje. Skratka, izpolnimo vse vaše želje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Igralište Mirakul

Od morja 700 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 60 €

Počitniški dom Villa Marela ( Seget)

Stara prenovljena dalmatinska hiša z dvema apartmajema, ena z eno spalnico in drugo z dvema spalnicama ter bazen, prostor za sedenje in poletno kuhinjo. Vse je blizu, lokalna plaža, letališče in Trogir.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Villa Marela

Od morja 600 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 200 €

Apartmaji Antonija ( Seget)

Udobni apartmaji z družinskimi sobami s prostorno teraso in lepim razgledom na celoten zaliv Trogir. Apartmaji imajo prostorno spalnico z zakonsko posteljo, kuhinjo z dnevno sobo z dvema posteljama, kopalnico s kadjo in predsobo. Parkiranje je zagotovljeno v dvorišču družinske hiše.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Antonija

Od morja 500 m
Kapaciteta 7 oseb

Cena od 40 €

Apartma Damir ( Seget)

Apartma Damir se nahaja v kraju Seget v bližini Trogirja, le 1,2 km od gradu Kamerlengo in 15 min hoje od zelene tržnice Trogir. Cerkev sv. Petra je oddaljena 1,3 km. Apartma vključuje 3 spalnice, dnevno sobo, popolnoma opremljeno kuhinjo in 2 kopalnici. Nastanitvene enote vključujejo klimatsko napravo, kopalnico s kadjo in pralnim strojem. Apartma nudi žar. Nastanitev ponuja teraso.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Damir

Od morja 100 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena od 100 €

Apartmaji Barišić ( Seget)

Seget Vranjica je majhno turistično mesto v srednji Dalmaciji, ki se nahaja 5 kilometrov severno od Trogirja in 8 kilometrov od letališča Split. Zaradi bližine trajektnega pristanišča Split, ki povezuje celino s številnimi čudovitimi dalmatinskimi otoki, so apartmaji BARISIC idealno izhodišče za raziskovanje jadranske obale. Lepi, prostorni in udobni apartmaji vam nudijo popolno namestitev med vašim dopustom v Dalmaciji. Lepo opremljena zasebna namestitev v Seget Vranjici se nahaja v hiši, obdani z zelenjem in vse namestitvene enote imajo veliko teraso s pogledom na azurno Jadransko morje. Riviera Trogir in okolica Seget Vranjica sta znana po osamljenih zalivih, prodnatih plažah in bujnem sredozemskem rastlinju.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Barišić

Od morja 150 m
Kapaciteta 10 oseb

Cena od 83 €

Apartmaji Kurtović ( Seget)

Apartmaji Kurtović se nahajajo v Segetu Donjem, v bližini hotela Medena. Objekt je od plaže oddaljen približno 100 metrov. V notranjosti objekta sta 2 3-posteljna apartmaja. Apartmaji imajo klimo, pogled na morje z balkonov in parkirnih mest.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Kurtović

Od morja 100 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 52 €

Apartmaji Lana ( Seget)

Apartmaji Lana se nahajajo v Seget Donji, majhni ribiški vasici, le 1,5 km od centra Trogira. Mesto Trogir, staro jedro, je pod zaščito Unesca od leta 1997. Če imate radi mir in tišino, ki obkroža. Naša hiša nudi namestitev za do 11 ljudi v 4 apartmaji. V neposredni bližini hiše (20 m - 70 m) boste našli restavracije, zdravnika, lekarno, trgovin, pošt. Letališče Split je 5,5 km stran. Lepa 3 km dolga Lungomare povezuje Seget Donji do Hotel Medena enega največji hotel v Trogir območju. To je središče številnih vodnih športnih aktivnosti, kot so parasailing, jet smuči, šolo potapljanja, kot tudi druge športne aktivnosti, kot so tenis, odbojka na mivki, mini golf, jahanje šole ... Feel in izkušnje lepote naše regije, in uživajte v svoj dopust. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Lana

Od morja 500 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Zulim ( Seget)

Zulim Apartmaji vam ponujajo počitnice v veliko dalmatinski soncu in morju, ki se nahaja v Seget Donji v bližini mesta UNESCO Trogir. Dokončana in opremljena stanovanja v mirnem okolju z lepim pogledom na morje in staro vasi Seget z yachting marine Baotic.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Zulim

Od morja 100 m
Kapaciteta 24 oseb

Cena na vprašanje

Apartma Croeso ( Seget)

Zgrajen leta 2007 je ta južni sosednji apartma s pogledom na morje, ki se ponaša s soncem, s čudovitim pogledom na morje, nahaja v vasi Seget Donji pri Trogirju. Z zelo sodobno opremo in opremo to pametno načrtovane prostorne lastnine je idealna počitniška umik. Zasnova poleg glavne spalnice predvideva tudi dve veliki galeriji. Ure se lahko porabi na velikem balkonu, ki gleda na pomorski svet. Apartma je del kompleksa šestih neodvisnih - seveda ima vsak lasten zasebni dostop itd. Pet minut hoje vas pripelje do "Lungomare" - 4 km dolge plovne poti, Lastnine je enostavno 10 minut vožnje od letališča Split - za tiste, ki ne želijo najeti avtomobilskih aranžmajev, se lahko zbirajo / dostavljajo od / do letališča.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Croeso

Od morja 200 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 110 €

Apartma ULA ( Seget)

Apartma Ula se nahaja v Segetu Donjem v bližini mesta Trogir. Kapaciteta za 4 osebe. Apartma ima 2 spalnici, dnevno sobo s klimo, opremljeno kuhinjo, kopalnico s tušem in teraso s pogledom na morje in otok Čiovo. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma ULA

Od morja 450 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 70 €

Turistični vodnik - Seget

Seget  - Grb Občina Okrug je sestavljen iz šestih vasi, in sicer: Bristivica, Ljubitovica, Prapatnica, Okrug Gornji, Okrug Gornji in Seget Vranjica. Okrug Donji je največje naselje v občini Seget in se nahaja le dva kilometra zahodno od mesta UNESCO Trogir in ima dolgo tradicijo v turizmu. Zahvaljujoč blagi mediteranski klimi in ugodne geografske lege, so prebivalci Seget v glavnem ukvarjajo s poljedelstvom, ribolovom in turizmom. Okrug Gornji je bila zgrajena leta 1564, ko Trogir plemič James Rotondo dobil dovoljenje za gradnjo gradu. Pozneje okoli gradu se tvori sporazum, ki je bil obdan z obrambnim zidom in štirimi stolpi zaradi turške nevarnosti. V notranjosti gradu in Okrug je župnijska cerkev Marije rožnega venca, ki je bila zgrajena v 18. stoletju. Celotna občina Seget je primerna destinacija za družinski turizem. Skozi obali razteza čudovita prodnata plaža s kristalno čistim morjem in številne restavracije in bari. Ob plaži je lepo sprehajališče v hotel - apartmajskem naselju medu. V bližini hotela medu, obstajajo številne aktivnosti za otroke in vodne športe, tenis in druge športne objekte, ki so odprta za vse obiskovalce. Poleg hotela okrožje ponuja številne in raznolike zasebno namestitev od luksuznih apartmajev s čudovitim pogledom na Okrug, Trogir in Čiovo, v prostore, ki so poceni in apartmaji ob plaži. Vabimo vas, da obiščete Seget in odkrili vse svoje zanimivo in bogato turistično in gastronomsko ponudbo! Dobrodošli v Seget!

Seget Vremenska napoved