Apartmaji in zasebne nastanitve Drvenik Mali

Drvenik Mali je majhno slikovito otok v Splitsko-dalmatinske županije na Hrvaškem. To se nahaja približno 10 navtičnih milj jugozahodno od mesta Trogir in 1 navtične milje zahodno od Drvenik Veli, iz katerega je ločena z vrati ožini v Drvenik. Drvenik Mali ima površino samo 3,40 km2, najvišji vrh Glavica se nahaja v zahodnem delu otoka in je visok le 79 metrov. Otok je v glavnem poravnavajo v osrednjem in vzhodnem delu, kjer živi le okoli...

Razvrsti po:

Od morja 150 m
Kapaciteta 6 oseb

od 150 €

Od morja 200 m
Kapaciteta 5 oseb

na vprašanje

Počitniški dom Vila SanAdrija (Drvenik Mali)

Hiša je sestavljena iz 3 spalnice, dnevna soba s kuhinjo in jedilnico in dve kopalnici. Najlepši del hiše je pokrita terasa z odprtim kaminom. Je primeren za 6 + 2 oseb. Hiša je primerna za dve družini. Drvenik Mali obdan s čistim morjem je otok blizu Trogirja je povezan z mestom Trogir s trajektom, ki poteka trikrat na dan. Drvenik Mali je otok miru, spokojnosti, edinstveno naravno lepoto in izjemno čiste vode. To je odlična počitniška destinacija , stran od civilizacije« in je pravi izziv za vse sodobne Robinson. Če iščete bogato bujno mediteransko vegetacijo, original ambient in verodostojno otok vzdušje Drvenik Mali je prava izbira za vas.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Vila SanAdrija

Od morja 150 m
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 150 €

Počitniški dom Veronika (Drvenik Mali)

Na Drvenik Mali je to lepa hiša, ki vas vabi na zaslužen dopust z družino ali prijatelji. Idealen je za tiste, ki vodijo stran od mestnega vrveža in želijo miru. Obkrožen z naravo, je prijetno zunanjost in udobno notranjost. Velikost hiše je 50 m2 in v njem imate vse, kar potrebujete (kuhinja, jedilnica, kopalnica, 2 spalnici). Hiša je zasnovana za 5 oseb. V dvorišču žar in pokrito teraso za prijeten večer druženja.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Veronika

Od morja 200 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Drvenik Mali

Drvenik Mali  - Grb Drvenik Mali je majhno slikovito otok v Splitsko-dalmatinske županije na Hrvaškem. To se nahaja približno 10 navtičnih milj jugozahodno od mesta Trogir in 1 navtične milje zahodno od Drvenik Veli, iz katerega je ločena z vrati ožini v Drvenik. Drvenik Mali ima površino samo 3,40 km2, najvišji vrh Glavica se nahaja v zahodnem delu otoka in je visok le 79 metrov. Otok je v glavnem poravnavajo v osrednjem in vzhodnem delu, kjer živi le okoli 50 stalnih prebivalcev. Vaščani se ukvarjajo s turizmom, ribolovom in kmetijstvom, predvsem gojenje oljk in rožiči. Celoten otok je obdan z lepimi peščenimi in kamenčki zalivov in plaž in kristalno čistim morjem. Poleg oljčnih nasadov in rožiči, Drvenik Mali je bogata z nizkim mediteranskim rastlinjem in zdravilnih mediteranskih zelišč. Otok nima tlakovane ceste, in je prepovedana uporaba avtomobilov. Vse to naredi Drvenik Mali pravo oazo nedotaknjene narave, ki je ostala dobro ohranjeno in da se ne opustošil z modernimi stavbami. S celino je povezan s trajektom do Trogirja in Seget Donji. Poleg trgovine, restavracija in kava bar obstajajo tudi številni apartmaji, sobe in počitniške hiše za najem kot del zasebnega nastanitev družine. Obiščite Drvenik Mali, oaza miru, tišine in avtentično sredozemsko lepoto in preživeti počitnice v neokrnjeni naravi, polno sonca, toplote in čisto morje. Iskanje poceni zasebne namestitve na otoku Drvenik Mali. neposreden stik lastniki apartmajev, sob in počitniških domovih in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli na otok Drvenik Mali!

Drvenik Mali Vremenska napoved