Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Drvenik Mali - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Drvenik Mali

Drvenik Mali - Grb

Drvenik Mali je majhno slikovito otok v Splitsko-dalmatinske županije na Hrvaškem. To se nahaja približno 10 navtičnih milj jugozahodno od mesta Trogir in 1 navtične milje zahodno od Drvenik Veli, iz katerega je ločena z vrati ožini v Drvenik. Drvenik Mali ima površino samo 3,40 km2, najvišji vrh Glavica se nahaja v zahodnem delu otoka in je visok le 79 metrov. Otok je v glavnem poravnavajo v osrednjem in vzhodnem delu, kjer živi le okoli 50 stalnih prebivalcev. Vaščani se ukvarjajo s turizmom, ribolovom in kmetijstvom, predvsem gojenje oljk in rožiči. Celoten otok je obdan z lepimi peščenimi in kamenčki zalivov in plaž in kristalno čistim morjem. Poleg oljčnih nasadov in rožiči, Drvenik Mali je bogata z nizkim mediteranskim rastlinjem in zdravilnih mediteranskih zelišč. Otok nima tlakovane ceste, in je prepovedana uporaba avtomobilov. Vse to naredi Drvenik Mali pravo oazo nedotaknjene narave, ki je ostala dobro ohranjeno in da se ne opustošil z modernimi stavbami. S celino je povezan s trajektom do Trogirja in Seget Donji. Poleg trgovine, restavracija in kava bar obstajajo tudi številni apartmaji, sobe in počitniške hiše za najem kot del zasebnega nastanitev družine. Obiščite Drvenik Mali, oaza miru, tišine in avtentično sredozemsko lepoto in preživeti počitnice v neokrnjeni naravi, polno sonca, toplote in čisto morje. Iskanje poceni zasebne namestitve na otoku Drvenik Mali. neposreden stik lastniki apartmajev, sob in počitniških domovih in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli na otok Drvenik Mali!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Drvenik Mali
Poceni apartmaji Drvenik Mali
Zasebna namestitev Drvenik Mali

Drvenik Mali - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Drvenik Mali

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Počitniške hiše Vila SanAdrija Drvenik Mali - Hrvaška

Počitniški dom Vila SanAdrija
Drvenik Mali

Od morja 150 m
Kapaciteta 6 osebe od 150 €

Počitniške hiše Veronika Drvenik Mali - Hrvaška

Počitniški dom Veronika
Drvenik Mali

Od morja 200 m
Kapaciteta 5 osebe na vprašanje


Počitniški dom Vila SanAdrija Drvenik Mali
Kategorizacija nastanitve

Od morja 150 m
Kapaciteta 6 osebe

od 150 €


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Vila SanAdrija - Drvenik Mali

Hiša je sestavljena iz 3 spalnice, dnevna soba s kuhinjo in jedilnico in dve kopalnici. Najlepši del hiše je pokrita terasa z odprtim kaminom. Je primeren za 6 + 2 oseb. Hiša je primerna za dve družini. Drvenik Mali obdan s čistim morjem je otok blizu Trogirja je povezan z mestom Trogir s trajektom, ki poteka trikrat na dan. Drvenik Mali je otok miru, spokojnosti, edinstveno naravno lepoto in izjemno čiste vode. To je odlična počitniška destinacija , stran od civilizacije« in je pravi izziv za vse sodobne Robinson. Če iščete bogato bujno mediteransko vegetacijo, original ambient in verodostojno otok vzdušje Drvenik Mali je prava izbira za vas.


Počitniški dom Veronika Drvenik Mali
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 5 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Počitniški dom Veronika - Drvenik Mali

Na Drvenik Mali je to lepa hiša, ki vas vabi na zaslužen dopust z družino ali prijatelji. Idealen je za tiste, ki vodijo stran od mestnega vrveža in želijo miru. Obkrožen z naravo, je prijetno zunanjost in udobno notranjost. Velikost hiše je 50 m2 in v njem imate vse, kar potrebujete (kuhinja, jedilnica, kopalnica, 2 spalnici). Hiša je zasnovana za 5 oseb. V dvorišču žar in pokrito teraso za prijeten večer druženja.