Apartmaji in zasebne nastanitve Hvar - Sveta Nedjelja

Sveta Nedjelja je majhno slikovito mesto na južni obali otoka Hvara, 12 km vzhodno od mesta Hvar. Nahaja se pod najvišjim vrhom otoka Hvara - Sveti Nikola (626 m nadmorske višine). Na tem območju živi približno 150 stalnih prebivalcev, ki se ukvarjajo predvsem s kmetijstvom (oljkarstvom in vinogradništvom), ribolovom in turizmom. Tu se proizvaja eno najboljših hrvaških črnih vin - Plavac mali. Obala okoli Sveta Nedjelja je zelo razčlenjena...

Razvrsti po:

Apartmaji Vila Irming

Hvar - Sveta Nedjelja

Od morja 20 m
Kapaciteta 15 oseb

od 65 €

Apartmaji Villa la Lavanda

Hvar - Sveta Nedjelja

Od morja 80 m
Kapaciteta 13 oseb

od 40 €

Apartmaji Vila Irming ( Hvar - Sveta Nedjelja)

Neposredno obrnjena proti morju (cca. 25 m stran), hiša je razdeljena na tri etaže, del pritličja, ki ga uporabljajo lastniki, del pritličja, prvo nadstropje in del mansarde, rezerviran za goste. Lastnike boste srečali le mimogrede, ali ko boste želeli govoriti z njimi, ali 100 metrov od romantične ljubezenske skale! Parcela je velika cca 800 m2, v rahlem naklonu 25°. Do vile, ki je samostojna in se nahaja v borovem gozdičku, vodi asfaltirana cesta. Na dnu parcele je garaža za 6 avtomobilov. Na voljo je komunalni vodovod, trifazni tok, telefon, GSM signal. Pod vilo je steza za potiskanje čolnov in vlečenje iz morja. Marina in plaža sta od vile oddaljeni 100 metrov. V borovem gozdičku se nahaja kaskadno območje, primerno za odbojko, namizni tenis, badminton itd. Vsaka soba v vili ima pogled na morje, na voljo pa je tudi skupna dnevna soba velikosti 40 m2 z izhodom na polkrožno teraso in vrt s pogledom na morje. Na vrtu je žar na plin, ki je na voljo za uporabo, na voljo pa je brezplačna uporaba ležalnikov ali gugalnic in visečih mrež, rekreacijski bazen z morsko vodo ca 24 m2, kot tudi šah in karte itd. Vse sobe imajo zasebne prostore, z ložo oz. terasa ali balkon s pogledom na morje. Vsaka soba ima vključen hladilnik, vrednejše stvari, denar, dokumente ipd. pa brezplačno uporabo sefa za hrambo storitev za doplačilo. Uporaba pralnega stroja.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Vila Irming

Od morja 20 m
Kapaciteta 15 oseb

Cena od 65 €

Apartmaji Villa la Lavanda ( Hvar - Sveta Nedjelja)

Dobrodošli v apartmajski hiši Villa la Lavanda! Prijetno običajno hrvaško Villa la Lavanda obdajajo terasasti vrtovi s sivko, rožmarinom, oljkami, figami in limoninimi drevesi. Nahaja se v čudoviti okolici mirnega romantičnega naselja Sveta Nedjelja na južni strani sončnega otoka Hvar v bližini borovega gozda s pogledom na otoke in odprto morje! Blizu je morja ob vznožju najvišje gore otoka Sveti Nikola (626m), obložena s slikovitimi vinogradi s priznanim in resnično odličnim rdečim vinom. V hiši so pripravljena 3 lepa stanovanja, dali smo jim imena: Lavanda, Ruzmarin in Limun! Vsi apartmaji imajo velike terase, ločen vhod, dnevni prostor s kuhinjo, spalnico in kopalnico z WC-jem. Vsako stanovanje ima ločeno pokrito parkirno mesto. Apartma Lavanda ima eno dnevno sobo in dve spalnici. Ružmarin ima eno dnevno sobo in eno spalnico. Limun ima dve spalnici in kuhinjo, vse je dostopno s velike terase. Za vse je velik žar. Seveda ga lahko uporabite. Če pa se vam zdi všeč, vas bomo z veseljem povabili tudi na skupni žar in ponudili okusno lokalno rdeče vino! To je prijeten kraj za družine, ki cenijo mir, lepoto lokalne narave, kristalno čisto morje in gastronomske specialitete. In čudovite plaže. So neposredno na mestu (Skala) in v soseščini (Lučiste, Dubovica, Jagodna). V Sveti Nedjelji lahko poleg prijetnih počitnic ob morju občudujete lepote narave: borove gozdove, vklesane skale, ki padajo neposredno v morje, vinograde in oljčne nasade, zgodovinsko vinsko vas ali skalno jamo z nekdanjim samostanom. Za turiste v gorah neposredno nad nami je Via Ferrata, označene pohodniške poti in številne kolesarske steze. Zanimiva je tudi plezalna osnova na plaži neposredno nad vodo. Na romantičnem potovanju po Hvarski rivieri ste v stiku z lepoto in turizmom zgodovinskih mest na otoku: Hvara, Starega Grada, Jelse ali Vrboske.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Villa la Lavanda

Od morja 80 m
Kapaciteta 13 oseb

Cena od 40 €

Turistični vodnik - Hvar - Sveta Nedjelja

Hvar - Sveta Nedjelja  - Grb Sveta Nedjelja je majhno slikovito mesto na južni obali otoka Hvara, 12 km vzhodno od mesta Hvar. Nahaja se pod najvišjim vrhom otoka Hvara - Sveti Nikola (626 m nadmorske višine). Na tem območju živi približno 150 stalnih prebivalcev, ki se ukvarjajo predvsem s kmetijstvom (oljkarstvom in vinogradništvom), ribolovom in turizmom. Tu se proizvaja eno najboljših hrvaških črnih vin - Plavac mali. Obala okoli Sveta Nedjelja je zelo razčlenjena in ima več skritih zalivov z lepimi prodnatimi plažami, kjer lahko uživate v neokrnjeni naravi in ​​kristalno čistem morju. Taksi čolni vozijo vsak dan na bližnji otok Scedro, oazo miru in tišine, z nudistično plažo. Lahko poskusite tudi ribolov, jadranje na deski in pohodništvo do jame nad mestom in najvišjim vrhom otoka, ki vam daje nepozaben pogled na otoke Vis, Brač, Korčula in polotok Pelješac. V neposredni bližini so številne visoke in strme stene, idealne za vse ljubitelje adrenalina in brezplačne plezalne navdušence. Za tiste, ki iščejo dobro nočno življenje, nepogrešljiv cilj, znan po vsem svetu, je bližnje mesto Hvar. Sveta Nedjelja je idealno mesto za miren družinski dopust in lahko najdete ugodne zasebne nastanitve v kakovostnih apartmajih in sobah. Neposredno se obrnite na lastnike zasebne nastanitve in prihranite do 40% za drage pristojbine za agencije. Čeprav je kraj zelo majhen, tukaj je majhna trgovina z živili in nekaj vrhunskih restavracij, kjer lahko okusite vse dalmatinske specialitete in seveda sveže ribe. Dobrodošli na otok Hvar in Sveta Nedjelja!

Hvar - Sveta Nedjelja Vremenska napoved