Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Hvar - Ivan Dolac - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Hvar - Ivan Dolac

Hvar - Ivan Dolac - Grb

Ivan Dolac je majhno turistično mesto v okrožju Split-Dalmacija na Hrvaškem. To se nahaja na južni strani otoka Hvara, 10 km od mesta Jelse, 20 km od mesta Stari Grad in 38 km od mesta Hvar. Strma pobočja na južni strani otoka Hvara so idealne za gojenje grozdja, tako da na tem področju se proizvaja eden najboljših kakovostnih vin v Sloveniji. Poleg vinske trte, na strmih gorskih pobočjih rastejo divje Sredozemlje zdravilna zelišča in borovi gozdovi. Celotna obala Ivan Dolac je prepreden prečkal s številnimi drobnega proda plaž in zagotavlja mirno in prijetno družinsko vzdušje brez množice priljubljenih mest Jelse ali Hvara. Od lepih plažah, je čudovit pogled na odprto morje in otoke Vis in Korčula. Morje je kristalno jasno in čisto, podnebje pa je prijetna mediteranska, z največjim številom sončnih ur v celotni Sloveniji. Tukaj je majhen supermarket in več restavracij s sveže ribe in okusne dalmatinske in Hvar kulinarike in vin. Priporočamo vam, da obiščete mesta Hvar, in njenih kulturnih in zgodovinskih znamenitosti, in bogato nočno življenje. Obiščite otok Hvar Ivan Dolac, tem majhnem, mirnem kraju z veliko sonca, in uživajte v neokrnjeni sredozemski naravi in ​​kristalno čisto Jadransko morje. Privatna namestitev v Ivan Dolac. Apartmaji, sobe in počitniške hiše cenejši do 40%, brez pristojbin dragih agencijah. Dobrodošli v Ivan Dolac!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Hvar - Ivan Dolac
Poceni apartmaji Hvar - Ivan Dolac
Zasebna namestitev Hvar - Ivan Dolac

Hvar - Ivan Dolac - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Hvar - Ivan Dolac

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Villa Biancini Hvar - Ivan Dolac - Hrvaška

Apartmaji Villa Biancini
Hvar - Ivan Dolac

Od morja 200 m
Kapaciteta 19 osebe od 20 €

Apartmaji Plaža Hvar - Ivan Dolac - Hrvaška

Apartmaji Plaža
Hvar - Ivan Dolac

Od morja 70 m
Kapaciteta 16 osebe na vprašanje

Apartmaji Pansion Toni Hvar - Ivan Dolac - Hrvaška

Apartmaji Pansion Toni
Hvar - Ivan Dolac

Od morja 200 m
Kapaciteta 26 osebe na vprašanje

Apartmaji Dobrila Hvar - Ivan Dolac - Hrvaška

Apartmaji Dobrila
Hvar - Ivan Dolac

Od morja 100 m
Kapaciteta 18 osebe od 35 €


Apartmaji Rado Hvar - Ivan Dolac - Hrvaška

Apartmaji Rado
Hvar - Ivan Dolac

Od morja 10 m
Kapaciteta 25 osebe od 30 €

Apartmaji Perica Hvar - Ivan Dolac - Hrvaška

Apartmaji Perica
Hvar - Ivan Dolac

Od morja 200 m
Kapaciteta 14 osebe na vprašanje


Apartmaji Villa Biancini Hvar - Ivan Dolac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 19 osebe

od 20 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Villa Biancini - Hvar - Ivan Dolac

VILLA BIANCINI! Vila se nahaja 200 m od morja. Ima tri stopnje, pet apartmajev, pokrito parkirišče ter recepcijo in teraso, na kateri večerja in žari so pripravljeni se nahaja v mansardi. Zunanji kamin je na voljo vsem gostom. O NAS! Mi smo stare otok družine, ki se ukvarjajo z vinogradništvom in oljkarstvo v zadnjih nekaj stoletij. V zadnjih dvajsetih letih smo uspešno ukvarjajo s turizmom. Kar zadeva vse ostalo, lahko izveste več o tem, če nas obiščete! Z ZDA, gostoljubje na prvem mestu! Naša ponudba! Nudimo, brezplačno: čisto morje, sonce, mir, najboljši dopust doslej, najlepše plaže, degustacija mediteranskega sadja (grozdje, fige, rožiči), vina, slame vina, več vrst žganja (žganje) in udeležba pri pripravi rib in drugih dalmatinskih dobrot. Nudimo in polnjenje: udobne in prostorne apartmaje. Izleti z ladjo na bližnje otoke, zalive ... Ali ste se za safari po otoku?


Apartmaji Plaža Hvar - Ivan Dolac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 70 m
Kapaciteta 16 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Plaža - Hvar - Ivan Dolac

Beach Apartmaji se nahajajo v bližini 5 in več plaž, ki se nahajajo v Ivan Dolac in po mestu, ki ponuja novo obnovljeni apartmaji so udobno


Apartmaji Pansion Toni Hvar - Ivan Dolac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 26 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Pansion Toni - Hvar - Ivan Dolac

Apartmaji se nahajajo v čudovitem mestu za najem. Apartmaji imajo čudovit pogled na morje.


Apartmaji Dobrila Hvar - Ivan Dolac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 100 m
Kapaciteta 18 osebe

od 35 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Dobrila - Hvar - Ivan Dolac

Lepo stanovanje s pogledom na Vis, Korčulo in Šćedro. Nahaja se v mirnem predelu Jelse, domačini vedno prijazen, kot nalašč za družinske počitnice. Pokrito parkirišče za goste, moped in najem avtomobilov. Nočitev z zajtrkom ali a la carte (Dalmatinska kuhinja). Hiša ima 4 apartmaje in eno sobo. Apartmaji imajo ločene vhode, vsaka soba ima balkon s pogledom na morje, skupna kuhinja.


Apartmaji Rado Hvar - Ivan Dolac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 25 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Rado - Hvar - Ivan Dolac

Apartmaji Rado se nahaja v majhni vasici na južni strani otoka Hvar, Ivan Dolac. Ivan Dolac je znan po svojih vinogradov na pobočjih in je eden izmed najboljših rdečega vina na svetu (Plavac mali). Apartmaji se nahajajo 200 m od morja in 50 m od trgovine in potovalne agencije Hiša se nahaja v dalmatinskem vzdušju, obdan z oljkami. Sestavljen je iz 6 apartmajev - 5 apartmaja in 1 dvo-sobno stanovanje. Apartmaji so razporejeni v treh etažah, dva v pritličju, tri na prvem in enega v drugem nadstropju, ki ima čudovit pogled na Jadransko morje. Ena apartmaja je 40 m2 (2 + 2) in dvosobno stanovanje (5 + 1) je velikosti 65 m2. Kategorija stanovanja 3 zvezdice. Apartmaji imajo žar, ki ga lahko uporabite.


Apartmaji Perica Hvar - Ivan Dolac
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 14 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Perica - Hvar - Ivan Dolac

Apartmaji Perica se nahajajo na južnih pobočjih otoka. Imajo lep pogled na morje in so popolnoma opremljeni. Stavba ima štiri apartmaje. V pritličju je majhna pekarna s svežim kruhom in pecivom. Dobrodošli!