Apartmaji in zasebne nastanitve Hvar - Ivan Dolac

Ivan Dolac je majhno turistično mesto v okrožju Split-Dalmacija na Hrvaškem. To se nahaja na južni strani otoka Hvara, 10 km od mesta Jelse, 20 km od mesta Stari Grad in 38 km od mesta Hvar. Strma pobočja na južni strani otoka Hvara so idealne za gojenje grozdja, tako da na tem področju se proizvaja eden najboljših kakovostnih vin v Sloveniji. Poleg vinske trte, na strmih gorskih pobočjih rastejo divje Sredozemlje zdravilna zelišča in borovi...

Izbrani apartmaji in zasebne nastanitve Hvar - Ivan Dolac

Razvrsti po:

Apartmaji Villa Biancini

Hvar - Ivan Dolac

Od morja 200 m
Kapaciteta 19 oseb

od 27 €

Apartmaji Plaža

Hvar - Ivan Dolac

Od morja 70 m
Kapaciteta 16 oseb

od 30 €

Apartmaji Perica

Hvar - Ivan Dolac

Od morja 200 m
Kapaciteta 14 oseb

od 35 €

Apartmaji Pansion Toni

Hvar - Ivan Dolac

Od morja 200 m
Kapaciteta 26 oseb

na vprašanje

Apartmaji Dobrila

Hvar - Ivan Dolac

Od morja 100 m
Kapaciteta 18 oseb

od 35 €

Apartmaji Rado

Hvar - Ivan Dolac

Od morja 200 m
Kapaciteta 25 oseb

od 30 €

Apartmaji Villa Biancini ( Hvar - Ivan Dolac)

VILLA BIANCINI! Vila se nahaja 200 m od morja. Ima tri stopnje, pet apartmajev, pokrito parkirišče ter recepcijo in teraso, na kateri večerja in žari so pripravljeni se nahaja v mansardi. Zunanji kamin je na voljo vsem gostom. O NAS! Mi smo stare otok družine, ki se ukvarjajo z vinogradništvom in oljkarstvo v zadnjih nekaj stoletij. V zadnjih dvajsetih letih smo uspešno ukvarjajo s turizmom. Kar zadeva vse ostalo, lahko izveste več o tem, če nas obiščete! Z ZDA, gostoljubje na prvem mestu! Naša ponudba! Nudimo, brezplačno: čisto morje, sonce, mir, najboljši dopust doslej, najlepše plaže, degustacija mediteranskega sadja (grozdje, fige, rožiči), vina, slame vina, več vrst žganja (žganje) in udeležba pri pripravi rib in drugih dalmatinskih dobrot. Nudimo in polnjenje: udobne in prostorne apartmaje. Izleti z ladjo na bližnje otoke, zalive ... Ali ste se za safari po otoku?

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Villa Biancini

Od morja 200 m
Kapaciteta 19 oseb

Cena od 27 €

Apartmaji Plaža ( Hvar - Ivan Dolac)

Beach Apartmaji se nahajajo v bližini 5 in več plaž, ki se nahajajo v Ivan Dolac in po mestu, ki ponuja novo obnovljeni apartmaji so udobno

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Plaža

Od morja 70 m
Kapaciteta 16 oseb

Cena od 30 €

Apartmaji Perica ( Hvar - Ivan Dolac)

Apartmaji Perica se nahajajo na južnih pobočjih otoka Hvara v majhnem mirnem turističnem kraju Ivan Dolac. Apartmaji Perica imajo štiri apartmaje različnih velikosti. V naši ponudbi imamo apartmaje: 4 + 2, 2 + 3, 2 + 2 in 2 + 1. Vsi naši apartmaji imajo čudovit pogled na odprto morje. Apartmaji Perica v kraju Ivan Dolac na otoku Hvaru so pravi kraj za vaše počitnice. Uživajte v morju, soncu in dobro opremljenih apartmajih ter preživite nepozaben dopust na Hvaru, enem najlepših otokov na svetu. Dobrodošli!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Perica

Od morja 200 m
Kapaciteta 14 oseb

Cena od 35 €

Apartmaji Pansion Toni ( Hvar - Ivan Dolac)

Apartmaji TONI (Lastnik Vinko und Toni Caric) se nahajajo v kraju Ivan Dolac 9 km od Jelse na otoku Hvaru. Dostopno je z avtomobilom, čolnom ali kolesom. Hiša je bila obnovljena leta 2000 in ponuja 7 apartmajev od 2 do 6 oseb. Apartmajska hiša, ki je zgrajena v bližini morja, ponuja več teras tik nad kaminom z možnostjo žara. Samo spredaj je lepa plaža in pristanišče za čoln. Če iščete kraj daleč stran od stresa, hrupa in prenatrpanih plaž, je to popoln kraj za preživljanje počitnic. Vsi apartmaji so opremljeni s kuhinjo, kopalnico. Če niste jutranji človek, bo gostitelj z veseljem pripravil za vas značilen mediteranski zajtrk.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Pansion Toni

Od morja 200 m
Kapaciteta 26 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Dobrila ( Hvar - Ivan Dolac)

Apartmaji Dobrila se nahajajo 100 m od morja v kraju Ivan Dolac, na južni strani otoka Hvar. Apartmaje Dobrila sestavlja šest apartmajev in tri sobe. Namenjeni so družinskim počitnicam stran od mestnega vrveža. Da bi se prepričali o čarih mirnih počitnic in naši gostoljubnosti, priporočamo, da pridete in bodite naši gostje. S spoštovanjem družina Maskalan Vranković.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Dobrila

Od morja 100 m
Kapaciteta 18 oseb

Cena od 35 €

Apartmaji Rado ( Hvar - Ivan Dolac)

Apartmaji Rado se nahaja v majhni vasici na južni strani otoka Hvar, Ivan Dolac. Ivan Dolac je znan po svojih vinogradov na pobočjih in je eden izmed najboljših rdečega vina na svetu (Plavac mali). Apartmaji se nahajajo 200 m od morja in 50 m od trgovine in potovalne agencije Hiša se nahaja v dalmatinskem vzdušju, obdan z oljkami. Sestavljen je iz 6 apartmajev - 5 apartmaja in 1 dvo-sobno stanovanje. Apartmaji so razporejeni v treh etažah, dva v pritličju, tri na prvem in enega v drugem nadstropju, ki ima čudovit pogled na Jadransko morje. Ena apartmaja je 40 m2 (2 + 2) in dvosobno stanovanje (5 + 1) je velikosti 65 m2. Kategorija stanovanja 3 zvezdice. Apartmaji imajo žar, ki ga lahko uporabite.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Rado

Od morja 200 m
Kapaciteta 25 oseb

Cena od 30 €

Turistični vodnik - Hvar - Ivan Dolac

Hvar - Ivan Dolac  - Grb Ivan Dolac je majhno turistično mesto v okrožju Split-Dalmacija na Hrvaškem. To se nahaja na južni strani otoka Hvara, 10 km od mesta Jelse, 20 km od mesta Stari Grad in 38 km od mesta Hvar. Strma pobočja na južni strani otoka Hvara so idealne za gojenje grozdja, tako da na tem področju se proizvaja eden najboljših kakovostnih vin v Sloveniji. Poleg vinske trte, na strmih gorskih pobočjih rastejo divje Sredozemlje zdravilna zelišča in borovi gozdovi. Celotna obala Ivan Dolac je prepreden prečkal s številnimi drobnega proda plaž in zagotavlja mirno in prijetno družinsko vzdušje brez množice priljubljenih mest Jelse ali Hvara. Od lepih plažah, je čudovit pogled na odprto morje in otoke Vis in Korčula. Morje je kristalno jasno in čisto, podnebje pa je prijetna mediteranska, z največjim številom sončnih ur v celotni Sloveniji. Tukaj je majhen supermarket in več restavracij s sveže ribe in okusne dalmatinske in Hvar kulinarike in vin. Priporočamo vam, da obiščete mesta Hvar, in njenih kulturnih in zgodovinskih znamenitosti, in bogato nočno življenje. Obiščite otok Hvar Ivan Dolac, tem majhnem, mirnem kraju z veliko sonca, in uživajte v neokrnjeni sredozemski naravi in ​​kristalno čisto Jadransko morje. Privatna namestitev v Ivan Dolac. Apartmaji, sobe in počitniške hiše cenejši do 40%, brez pristojbin dragih agencijah. Dobrodošli v Ivan Dolac!

Hvar - Ivan Dolac Vremenska napoved