Apartmaji in zasebne nastanitve Ilovik

Ilovik je majhen otok v Jadranskem morju na Hrvaškem. To se nahaja v lošinjskem arhipelagu in se nahaja le en kilometer južno od otoka Lošinja. Ime izhaja iz gline, na vrsto zemlje, ki prevladuje na otoku. Edino naselje na tem majhnem otoku se imenuje tudi Ilovik, ki upravno spada v Malem Lošinju. Poleg Ilovik, je majhna, nenaseljen otok Sv Petra, na katerem je lokalna pokopališče in ki je ločen od Ilovik, po kanalu 2,5 km dolgo in širok...

Razvrsti po:

Apartmaji Romana

Ilovik

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

od 55 €

Apartmaji Ilovik 154

Ilovik

Od morja 200 m
Kapaciteta 8 oseb

od 110 €

Apartmaji Romana ( Ilovik)

Stanovanje je tik ob vodi. Ima 2 manjši spalnici, kuhinjo, jedilnico in kopalnico. Lahko sitt na svojo teraso sproščujoče videti na strani vode ali yust skok v vodo, ki je 5 metrov od vas. Soseska je lepo in blizu plaže, otroški park in center tudi. Otok Ilovik je sittuated bližini otoka Mali Lošinj. Znano je po svoji cristalclear vodo, in untuched narave. Ima lepe majhnih zalivov s skritimi plažami po vsem otoku. To je super za famillys becouse ni nobenih avtomobilov na otoku. Na Iloviku gostje lahko uživajo v prelepi naravi, parkiranje chilldren, vodne aktivnosti, 5 prijetnih restavracij, storitev taxi ladjo, ki jih lahko sprejme za vožnje in plavanje, in veliko drugih aktivnosti v naravi. Potovanje nasvetov: Če prihajate z avtomobilom. Avtomobili so parkirani na parkirišče, ki je narejen za cittesents Ilovik, in da je na delu otoka Lošinja, ki je najbližje Otok Ilovik, 5 min vožnje z ladjo. Plovilo ima regullar Line Ilovik-Mrtvaška 4-krat na dan. Uporabite lahko tudi taksi čoln, ki patroles na med obdobji. Otok Ilovik je priključen na Malem Lošinju 4-krat na dan z vožnjo, ki traja 20 minut in je videti takole: Mali Lošinj - avto taksimetri Mrtvaška (parkiranje) - čoln prevoznosti Ilovik. Za Ilovik lahko pridejo v wholle letu neposredno od mesta Reke uporabo Katamaran Rijeka-Ilovik-Mali Lošinj. V poletnem času lahko uporabite tudi katamaran iz mesta Zadar Zadar-Ilovik-Mali Lošinj-Pula (sredo in soboto). Najbližja letališča so Zadar, Krk (ner Rijeka) in Pula. Veselimo se vašega obiska!

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Romana

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 55 €

Apartmaji Ilovik 154 ( Ilovik)

Apartma Ilovik 154 je 3-sobni apartma za 6 + 2 osebe. Apartma se nahaja na majhnem, vendar lepem otoku Iloviku pri Lošinju. Na otoku ni avtomobilov, zato lahko uživate v miru in raziskujete naravo in plaže ob otoku. Apartma je popolnoma nov (2018) in je opremljen s klimatsko napravo, TV z ravnim zaslonom in wi-fi. Ima popolnoma opremljeno kuhinjo in dve kopalnici. Domače živali so dovoljene.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Ilovik 154

Od morja 200 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 110 €

Turistični vodnik - Ilovik

Ilovik  - Grb Ilovik je majhen otok v Jadranskem morju na Hrvaškem. To se nahaja v lošinjskem arhipelagu in se nahaja le en kilometer južno od otoka Lošinja. Ime izhaja iz gline, na vrsto zemlje, ki prevladuje na otoku. Edino naselje na tem majhnem otoku se imenuje tudi Ilovik, ki upravno spada v Malem Lošinju. Poleg Ilovik, je majhna, nenaseljen otok Sv Petra, na katerem je lokalna pokopališče in ki je ločen od Ilovik, po kanalu 2,5 km dolgo in širok 300 m. Prvi prebivalci Ilovik prišel iz bližnjega Lošinja v 11. stoletja, ki so delali na zemljišču tukaj za nekdanjega benediktinskega samostana z otoka St. Petru. Ilovik je bila zgrajena v 18. stoletju, vzporedno z razvojem Mali in Veli Lošinj, danes pa ima le sto prebivalcev, ki se ukvarjajo z ribolovom, ovčerejo in pred kratkim v turizmu. Ilovik je dobro povezan s trajektno linijo iz Reke in Malega Lošinja, ki je obiskal številne izletniške ladje. Nastanitev na mirnem otoku je na voljo le v zasebnih apartmajih, sobah in počitniške hiše. Ilovik se imenuje tudi otok cvetja, saj v poletnih mesecih je poln cvetočih oleandri, palme, vrtnice in edinstvenih eucalyptuses. Lepa peščena plaža Paržine se nahaja na jugovzhodni strani otoka, ki vam bo dala pravi užitek s kristalno čistim morjem. Na otoku je trgovina, pošta, pekarna, slaščičarna, in nekaj restavracij, kjer lahko poskusite nekaj domačih dobrot. Vabimo vas, da preživite počitnice na mirnem otočku, kar je idealno za polnjenje baterije daleč stran od mestnega smoga in gneče. Iskanje poceni zasebne namestitve na otoku Iloviku. neposreden stik lastniki stanovanj, prostorov in počitniških domovih in prihranite do 40% na visokih commisions agencijah. Dobrodošli na otok Ilovik!

Ilovik Vremenska napoved