Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Ilovik - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Ilovik

Ilovik - Grb

Ilovik je majhen otok v Jadranskem morju na Hrvaškem. To se nahaja v lošinjskem arhipelagu in se nahaja le en kilometer južno od otoka Lošinja. Ime izhaja iz gline, na vrsto zemlje, ki prevladuje na otoku. Edino naselje na tem majhnem otoku se imenuje tudi Ilovik, ki upravno spada v Malem Lošinju. Poleg Ilovik, je majhna, nenaseljen otok Sv Petra, na katerem je lokalna pokopališče in ki je ločen od Ilovik, po kanalu 2,5 km dolgo in širok 300 m. Prvi prebivalci Ilovik prišel iz bližnjega Lošinja v 11. stoletja, ki so delali na zemljišču tukaj za nekdanjega benediktinskega samostana z otoka St. Petru. Ilovik je bila zgrajena v 18. stoletju, vzporedno z razvojem Mali in Veli Lošinj, danes pa ima le sto prebivalcev, ki se ukvarjajo z ribolovom, ovčerejo in pred kratkim v turizmu. Ilovik je dobro povezan s trajektno linijo iz Reke in Malega Lošinja, ki je obiskal številne izletniške ladje. Nastanitev na mirnem otoku je na voljo le v zasebnih apartmajih, sobah in počitniške hiše. Ilovik se imenuje tudi otok cvetja, saj v poletnih mesecih je poln cvetočih oleandri, palme, vrtnice in edinstvenih eucalyptuses. Lepa peščena plaža Paržine se nahaja na jugovzhodni strani otoka, ki vam bo dala pravi užitek s kristalno čistim morjem. Na otoku je trgovina, pošta, pekarna, slaščičarna, in nekaj restavracij, kjer lahko poskusite nekaj domačih dobrot. Vabimo vas, da preživite počitnice na mirnem otočku, kar je idealno za polnjenje baterije daleč stran od mestnega smoga in gneče. Iskanje poceni zasebne namestitve na otoku Iloviku. neposreden stik lastniki stanovanj, prostorov in počitniških domovih in prihranite do 40% na visokih commisions agencijah. Dobrodošli na otok Ilovik!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Ilovik
Poceni apartmaji Ilovik
Zasebna namestitev Ilovik

Ilovik - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Ilovik

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Romana Ilovik - Hrvaška

Apartmaji Romana
Ilovik

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe od 55 €

Apartmaji Ilovik 154 Ilovik - Hrvaška

Apartmaji Ilovik 154
Ilovik

Od morja 200 m
Kapaciteta 8 osebe od 110 €


Apartmaji Romana Ilovik
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe

od 55 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Romana - Ilovik

Stanovanje je tik ob vodi. Ima 2 manjši spalnici, kuhinjo, jedilnico in kopalnico. Lahko sitt na svojo teraso sproščujoče videti na strani vode ali yust skok v vodo, ki je 5 metrov od vas. Soseska je lepo in blizu plaže, otroški park in center tudi. Otok Ilovik je sittuated bližini otoka Mali Lošinj. Znano je po svoji cristalclear vodo, in untuched narave. Ima lepe majhnih zalivov s skritimi plažami po vsem otoku. To je super za famillys becouse ni nobenih avtomobilov na otoku. Na Iloviku gostje lahko uživajo v prelepi naravi, parkiranje chilldren, vodne aktivnosti, 5 prijetnih restavracij, storitev taxi ladjo, ki jih lahko sprejme za vožnje in plavanje, in veliko drugih aktivnosti v naravi. Potovanje nasvetov: Če prihajate z avtomobilom. Avtomobili so parkirani na parkirišče, ki je narejen za cittesents Ilovik, in da je na delu otoka Lošinja, ki je najbližje Otok Ilovik, 5 min vožnje z ladjo. Plovilo ima regullar Line Ilovik-Mrtvaška 4-krat na dan. Uporabite lahko tudi taksi čoln, ki patroles na med obdobji. Otok Ilovik je priključen na Malem Lošinju 4-krat na dan z vožnjo, ki traja 20 minut in je videti takole: Mali Lošinj - avto taksimetri Mrtvaška (parkiranje) - čoln prevoznosti Ilovik. Za Ilovik lahko pridejo v wholle letu neposredno od mesta Reke uporabo Katamaran Rijeka-Ilovik-Mali Lošinj. V poletnem času lahko uporabite tudi katamaran iz mesta Zadar Zadar-Ilovik-Mali Lošinj-Pula (sredo in soboto). Najbližja letališča so Zadar, Krk (ner Rijeka) in Pula. Veselimo se vašega obiska!


Apartmaji Ilovik 154 Ilovik
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 8 osebe

od 110 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Ilovik 154 - Ilovik

Apartma Ilovik 154 je 3-sobni apartma za 6 + 2 osebe. Apartma se nahaja na majhnem, vendar lepem otoku Iloviku pri Lošinju. Na otoku ni avtomobilov, zato lahko uživate v miru in raziskujete naravo in plaže ob otoku. Apartma je popolnoma nov (2018) in je opremljen s klimatsko napravo, TV z ravnim zaslonom in wi-fi. Ima popolnoma opremljeno kuhinjo in dve kopalnici. Domače živali so dovoljene.