Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Lošinj - Nerezine - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Lošinj - Nerezine

Lošinj - Nerezine - Grb

Nerezine je majhno ribiško in turistično naselje na otoku Lošinj v okrožju Primorje-Gorski Kotar na Hrvaškem. To se nahaja na severni strani otoka ob vznožju hriba Osoršćica bližini Osorja in most, ki povezuje otok Cres z Lošinja. Upravno je del Malega Lošinja in ima prebivalcev 400 prebivalcev. Nerezine se prvič omenja v 14. stoletju, ko je bila posest plemiških družin iz bližnjega Osorju. V 16. stoletju je bil tu zgrajen frančiškanski samostan s cerkvijo sv Frančiška, in manjši grad za obrambo pred napadi piratov, ki je vredna ogleda. Kraj se je postopoma razvila iz delavcev in pastirskih skupnosti do ribolova in pomorske poravnave z ladjedelnico, ki še vedno teče. Tukaj je zgrajena tudi nova marina, ki bo prispeval k dodatni turistični ponudbi kraja. Nastanitev v Nerezinah lahko najdete v dveh dobro opremljeni taborišča, več manjših družinskih hotelov in v številnih zasebnih apartmajih, sobah in počitniških hiš. Lahko preživite dan na več manjših šljunkovitih plaž, ki so povezani z obalne pešpoti. Najbolj znana je tista, v zalivu Galboka, nato plaža od kampa Lopari ki ima tuši, igrišče za otroke, in kava bar in je idealna za družine z majhnimi otroki. Aktivne ljubitelji počitnice bodo zagotovo uživali vzpon na najvišji vrh na otoku, St. Mikula na 557 metrih nadmorske višine, s čudovitim panoramskim pogledom na celotnem otoku Lošinju in Kvarnerju. Če želite preživeti lep večer ali obiščite kulturne in zabavne prireditve, priporočamo, da bo do Malega Lošinja, ki je le 15 kilometrov oddaljen od Nerezin. Obiščite Nerezine na Lošinju in preživeti miren in prijeten družinski dopust v tem idiličnem majhnem ribiškem in turističnem mestu. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Nerezinah. neposreden stik lastniki stanovanj, prostorov in počitniških domovih v Nerezinah in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli v Nerezine!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Lošinj - Nerezine
Poceni apartmaji Lošinj - Nerezine
Zasebna namestitev Lošinj - Nerezine

Lošinj - Nerezine - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Lošinj - Nerezine

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Branko Lošinj - Nerezine - Hrvaška

Apartmaji Branko
Lošinj - Nerezine

Od morja 70 m
Kapaciteta 12 osebe od 42 €

Apartmaji Berto Lošinj - Nerezine - Hrvaška

Apartmaji Berto
Lošinj - Nerezine

Od morja 200 m
Kapaciteta 15 osebe od 41 €


Apartmaji Branko Lošinj - Nerezine
Kategorizacija nastanitve

Od morja 70 m
Kapaciteta 12 osebe

od 42 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Branko - Lošinj - Nerezine

Objekt je bil star 9 let. Oddaljenost od morja 70 m od centra 80 m od trgovine 150 m. Vsi apartmaji so opremljeni s TV in dostopom do interneta.


Apartmaji Berto Lošinj - Nerezine
Kategorizacija nastanitve

Od morja 200 m
Kapaciteta 15 osebe

od 41 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Berto - Lošinj - Nerezine

Berto Apartmaji se nahajajo v družinski hiši v naselju Nerezine, 17 km od Malega Lošinja, največjem otoku vasi. Nerezine se nahaja na morju in pod hribom Osoršćica, na kateri lahko pohod. Kraj je miren in udoben za bivanje, bogat s čistim morjem in veliko udobja, lepih zalivov in malih avtentičnih trgovine, pošte, marine, restavracije in kulturne prireditve. Naša nastanitev vam ponuja tri apartmaje: apartma za 2 osebi, apartma za 4-5 oseb in apartma za 6-8 oseb. Na dvorišču je zagotovljen parkirni prostor za vaše vehicl. Žar na vrtu na kamin. Lastniki se ukvarjajo z ribolovom, tako da vsak dan lahko kupite sveže ribe.