Apartmaji in zasebne nastanitve Kneževi Vinogradi

Kneževi Vinogradi je majhno naselje in občina Osječko-baranjske županije. Nahaja se v Baranji, na vzhodu Hrvaške, nedaleč od Osijeka. V občini Knezovi Vinogradi živi okoli 5000 prebivalcev, ki se ukvarjajo predvsem z živinorejo in gojenjem različnih kmetijskih pridelkov, predvsem zrnja in vinske trte. V zadnjem času se vse bolj razvija podeželski, lovski in ribiški turizem. Tukaj je priljubljeno poletno destinacijo za prebivalce celotne...

Razvrsti po:

Sobe Irena

Kneževi Vinogradi

Od morja 10 km
Kapaciteta 7 oseb

od 12 €

Sobe Irena ( Kneževi Vinogradi)

Iščete svetišče za odmor od vsakdanjosti, napetosti in stresa sodobnega življenja. Pravi kraj za vas so naselja v občini Kneževi Vinogradi v Baranji, kjer vas bodo obkrožale nenavadne narave barjanskih vinogradov. Če želite počitnice v mirnem in tihem okolju, potem ste na pravem mestu. Naše sobe se nahajajo v najlepši ulici v naši vasi. Pomagali vam bomo pri izbiri in organizaciji izletov v bližnjih turističnih destinacijah, vinskih kleteh, krajih in zgodovinskih spomenikih.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Irena

Od morja 10 km
Kapaciteta 7 oseb

Cena od 12 €

Turistični vodnik - Kneževi Vinogradi

Kneževi Vinogradi  - Grb Kneževi Vinogradi je majhno naselje in občina Osječko-baranjske županije. Nahaja se v Baranji, na vzhodu Hrvaške, nedaleč od Osijeka. V občini Knezovi Vinogradi živi okoli 5000 prebivalcev, ki se ukvarjajo predvsem z živinorejo in gojenjem različnih kmetijskih pridelkov, predvsem zrnja in vinske trte. V zadnjem času se vse bolj razvija podeželski, lovski in ribiški turizem. Tukaj je priljubljeno poletno destinacijo za prebivalce celotne regije, ki tradicionalno uživajo v bazenih in bogati turistični ponudbi športno-rekreacijskega centra "Bazeni". Mesto je zelo mirno in idilično, in je idealno za pobeg iz mesta smog in vrveža. V bližini je Naravni park Kopački rit, kjer ljubitelji narave uživajo obkroženi z bogatim živalskim svetom, zlasti s ptičjim svetom. Nastanitev je na voljo na številnih lokalnih kmetijah, kjer lahko spoznate bogato tradicijo in kulturno dediščino Baranje. Prav tako lahko poskusite slavonske specialitete, kot so kulen ali vrhunska baranja vina. Dobrodošli v Kneževih vinogradih.

Kneževi Vinogradi Vremenska napoved
Poiščite namestitev v bližini mesta Kneževi Vinogradi