Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Vukovar - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Vukovar

Vukovar - Grb

Vukovar je največji hrvaški rečno pristanišče na reki Donavi. To se nahaja na vzhodno od celinske Hrvaške na sotočju reke Vuka v Donavo. Vukovar je upravno, gospodarsko in kulturno središče županije Vukovarsko-sremske. To je zabeleženih skoraj 5000 let dolgo zgodovino stalnega bivanja, ki se nahajajo v številnih arheoloških najdišč. Vučedol kultura iz bakrene dobe je še posebej pomembna, in se imenuje po mestu vučedolska, ki se nahaja nekaj kilometrov iz Vukovarja. Verjetno najbolj znana keramična posoda z arheološkimi izkopavanji je vučedolska golob zgodovinski simbol mesta Vukovarja. Po stari kulturi in Rimljanov je bilo to področje v 9. stoletju naselili Hrvati. V 18. in 19. stoletju so velika posestva kupil nemške plemiške družine grofov Eltz. Danes je v gradu grofov Eltz se nahaja mestni muzej s številnimi eksponati prikazujejo preteklost Vukovar od prazgodovine do danes. Zgodovinsko baročno središče Vukovarja, ki daje mestu poseben vizija je prepoznaven po hišah z baročnimi oboki zgrajena v značilnem slogu Marije Terezije provincialnega baroka. Center je zaščiten kot urbani zgodovinsko enoto. V toplejših mesecih lahko obiščete Ada, peščeni otok na Donavi, ki je priljubljeno kopališče mesto za vse prebivalce Vukovarja, le 5 minut vožnje z ladjo iz centra Vukovarja. V mestu si lahko privoščite številne kulturne in zabavne prireditve, in v restavracijah lahko poskusite kulinarične specialitete tega kraja. Obiščite mesto Vukovar, najti cenovno zasebne nastanitve in izkušnje čarobno te zanimive celinski hrvaškega mesta. Iskanje zasebne nastanitve v Vukovarju. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Vukovarju. Dobrodošli na Vukovar!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Vukovar
Poceni apartmaji Vukovar
Zasebna namestitev Vukovar

Vukovar - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Vukovar

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Sobe Biser Dunava Vukovar - Hrvaška

Sobe Biser Dunava
Vukovar

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 12 osebe od 40 €

Sobe Noćko Vukovar - Hrvaška

Sobe Noćko
Vukovar

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 14 osebe od 15 €


Sobe Biser Dunava Vukovar
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 12 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Sobe Biser Dunava - Vukovar

Izberite neverjetno počitnice v zasebne namestitve na obali reke Donave le nekaj minut stran od vodnega stolpa. Biser Donave, je odlična izbira, če ste prišli do raziskati Vukovar, sprostitev ali poslovno. Skupna kapaciteta je 6 opremljene sobe s kopalnico, jedilnica za zajtrk, brezplačen internet, garaža za shranjevanje koles in povezane delavnica za popravilo koles, parkirišče, sadnih dreves ob reki Donavi z različnimi sezonskega sadja, ki je na razpolago, in zelena terasa. Strokovnost, gostoljubnost in visoko raven storitev, bo omogočilo, da bo vaše bivanje v biser Donave edinstveno doživetje. Naj biser Donave bo vaš kraj sprostitve, poslovni uspeh in srečanj in prijetnih srečanj in trenutkov.


Sobe Noćko Vukovar
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 14 osebe

od 15 €


Pošlji povpraševanje

Sobe Noćko - Vukovar

Sobe in apartmaji Nocko od centra mesta, stran 700 m. Imamo zmogljivostjo 14 ležišč, od tega tri triposteljne sobe, dve dvoposteljni in suite. Vsak z možnostjo dobili dodatno ležišče. Tudi gostje lahko uporabljajo jedilnico in kuhinjo, opremljena z vsemi potrebnimi napravami (pečica, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, itd). Lastno parkirišče, ki se nahaja v ladjedelnici, pa tudi garažo za kolesa. Sobe in apartmaji so primerni za vse vrste turistov, poslovnih ljudi, družin ciklo turiste. Veselimo se srečanja z vami in vam želimo prijetno bivanje.