Apartmaji in zasebne nastanitve Vukovar

Vukovar je največji hrvaški rečno pristanišče na reki Donavi. To se nahaja na vzhodno od celinske Hrvaške na sotočju reke Vuka v Donavo. Vukovar je upravno, gospodarsko in kulturno središče županije Vukovarsko-sremske. To je zabeleženih skoraj 5000 let dolgo zgodovino stalnega bivanja, ki se nahajajo v številnih arheoloških najdišč. Vučedol kultura iz bakrene dobe je še posebej pomembna, in se imenuje po mestu vučedolska, ki se nahaja...

Razvrsti po:

Sobe Biser Dunava

Vukovar

Od morja 10 km
Kapaciteta 12 oseb

od 40 €

Soba Noćko

Vukovar

Od morja > 50 km
Kapaciteta 14 oseb

od 15 €

Apartma Lucija

Vukovar

Od morja > 50 km
Kapaciteta 6 oseb

od 40 €

Sobe Biser Dunava ( Vukovar)

Izberite neverjetno počitnice v zasebne namestitve na obali reke Donave le nekaj minut stran od vodnega stolpa. Biser Donave, je odlična izbira, če ste prišli do raziskati Vukovar, sprostitev ali poslovno. Skupna kapaciteta je 6 opremljene sobe s kopalnico, jedilnica za zajtrk, brezplačen internet, garaža za shranjevanje koles in povezane delavnica za popravilo koles, parkirišče, sadnih dreves ob reki Donavi z različnimi sezonskega sadja, ki je na razpolago, in zelena terasa. Strokovnost, gostoljubnost in visoko raven storitev, bo omogočilo, da bo vaše bivanje v biser Donave edinstveno doživetje. Naj biser Donave bo vaš kraj sprostitve, poslovni uspeh in srečanj in prijetnih srečanj in trenutkov.

Kategorizacija Kategorizacija - Sobe Biser Dunava

Od morja 10 km
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 40 €

Soba Noćko ( Vukovar)

Sobe in apartmaji Nocko od centra mesta, stran 700 m. Imamo zmogljivostjo 14 ležišč, od tega tri triposteljne sobe, dve dvoposteljni in suite. Vsak z možnostjo dobili dodatno ležišče. Tudi gostje lahko uporabljajo jedilnico in kuhinjo, opremljena z vsemi potrebnimi napravami (pečica, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, itd). Lastno parkirišče, ki se nahaja v ladjedelnici, pa tudi garažo za kolesa. Sobe in apartmaji so primerni za vse vrste turistov, poslovnih ljudi, družin ciklo turiste. Veselimo se srečanja z vami in vam želimo prijetno bivanje.

Kategorizacija Kategorizacija - Soba Noćko

Od morja > 50 km
Kapaciteta 14 oseb

Cena od 15 €

Apartma Lucija ( Vukovar)

Apartma Lucija se nahaja v Vukovarju in ponuja nastanitev s teraso in brezplačnim brezžičnim internetom. Apartma ponuja klimatizirane sobe z balkonom. Apartma z 2 spalnicama vključuje dnevno sobo s televizijo z ravnim zaslonom, popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in 1 kopalnico. Na recepciji lahko dobite koristne nasvete za obisk območja. Sprostite se lahko tudi na vrtu. Osijek je oddaljen 38 km, Vinkovci pa 24 km. Najbližje letališče je letališče Osijek, ki je oddaljeno 25 km.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Lucija

Od morja > 50 km
Kapaciteta 6 oseb

Cena od 40 €

Turistični vodnik - Vukovar

Vukovar  - Grb Vukovar je največji hrvaški rečno pristanišče na reki Donavi. To se nahaja na vzhodno od celinske Hrvaške na sotočju reke Vuka v Donavo. Vukovar je upravno, gospodarsko in kulturno središče županije Vukovarsko-sremske. To je zabeleženih skoraj 5000 let dolgo zgodovino stalnega bivanja, ki se nahajajo v številnih arheoloških najdišč. Vučedol kultura iz bakrene dobe je še posebej pomembna, in se imenuje po mestu vučedolska, ki se nahaja nekaj kilometrov iz Vukovarja. Verjetno najbolj znana keramična posoda z arheološkimi izkopavanji je vučedolska golob zgodovinski simbol mesta Vukovarja. Po stari kulturi in Rimljanov je bilo to področje v 9. stoletju naselili Hrvati. V 18. in 19. stoletju so velika posestva kupil nemške plemiške družine grofov Eltz. Danes je v gradu grofov Eltz se nahaja mestni muzej s številnimi eksponati prikazujejo preteklost Vukovar od prazgodovine do danes. Zgodovinsko baročno središče Vukovarja, ki daje mestu poseben vizija je prepoznaven po hišah z baročnimi oboki zgrajena v značilnem slogu Marije Terezije provincialnega baroka. Center je zaščiten kot urbani zgodovinsko enoto. V toplejših mesecih lahko obiščete Ada, peščeni otok na Donavi, ki je priljubljeno kopališče mesto za vse prebivalce Vukovarja, le 5 minut vožnje z ladjo iz centra Vukovarja. V mestu si lahko privoščite številne kulturne in zabavne prireditve, in v restavracijah lahko poskusite kulinarične specialitete tega kraja. Obiščite mesto Vukovar, najti cenovno zasebne nastanitve in izkušnje čarobno te zanimive celinski hrvaškega mesta. Iskanje zasebne nastanitve v Vukovarju. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Vukovarju. Dobrodošli na Vukovar!

Vukovar Vremenska napoved
Poiščite namestitev v bližini mesta Vukovar