Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Sreser - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Sreser

Sreser - Grb

Sreser je majhno ribiško in turistično naselje v Dubrovniško-neretvanske županije na Hrvaškem. To se nahaja na severni strani osrednjega dela polotoka Pelješca, in je videti na vzhodu, na celino, kjer se reka Neretva izliva v morje. To se nahaja 3 km od glavne ceste in od mesta Janjini, ki je tudi središče občine. Iz Stona se nahaja približno 30 kilometrov. Nedotaknjena narava, čisto morje in dobre plaže, so glavne prednosti tega mesteca. Ko predvsem ribiško mestece, Sreser je sedaj zelo razvito turistično mestece in kvalitetno namestitev je na voljo v skoraj vsaki zasebni družinski hiši. Posebnost Sreser je majhen otok Gospin školj nahaja le nekaj deset metrov od plaže in ki ob oseki se lahko peš. Otoček lahko ogledate peš, in ponuja čudovit razgled in veliko prostora za sončenje. Sreser je idealno mesto za družinske počitnice, saj z vso čarovnijo narave in nedotaknjene čiste vode, tukaj je samo ena restavracija, kavarna in trgovina. Preživite počitnice v Sreser na polotoku Pelješac in pobeg iz velikih množic in mestnega smoga v oazi miru, spokojnosti, čisto morje, zrak in omamne dišave Sredozemlja. Privatna namestitev v Sreser na polotoku Pelješac. neposreden stik lastniki apartmajev, sob in počitniških domovih in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Dobrodošli na Sreser na polotoku Pelješac!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Sreser
Poceni apartmaji Sreser
Zasebna namestitev Sreser

Sreser - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Sreser

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Sreser Sreser - Hrvaška

Apartmaji Sreser
Sreser

Od morja 20 m
Kapaciteta 22 osebe od 9 €

Apartmaji Kala Sreser - Hrvaška

Apartmaji Kala
Sreser

Od morja 10 m
Kapaciteta 20 osebe od 40 €

Apartmaji Bela Di Sreser - Hrvaška

Apartmaji Bela Di
Sreser

Od morja 350 m
Kapaciteta 4 osebe od 30 €


Apartmaji Sreser Sreser
Kategorizacija nastanitve

Od morja 20 m
Kapaciteta 22 osebe

od 9 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Sreser - Sreser

Apartmaji Ana Mratinović se nahajajo v majhnem mirnem kraju Sreser na polotoku Pelješac na Hrvaškem, popolnoma opremljeno, Wifi in brezplačno klimatsko napravo. Apartmaji se nahajajo prvi red do morja in 50 m od glavne plaže. Bungalovi v pritličju so idealni za družine z majhnimi otroki. Gosti apartmaja imajo zasebno parkirišče, na voljo je velik žar, grill je brezplačen. Če imate na voljo čoln, imate brezplačno privez za čoln v pristanišču pred apartmajom. Sreser je zaželeno mesto za ljudi, ki so na dopustu, da prinesejo kolesa, lahko prinesete kolesa, imamo poseben prostor za kolesarske nastanitve in imamo lepe kolesarske poti brez avtomobila. Vsi gostje, ki prihajajo brezplačno, prejmejo 1 steklenico domačega vina in dobrodošlico aperitiv. Imate možnost najam čolna. Sveže ribe in školjke so na voljo vsak dan. Če želite resnično počitnice v mirnem kraju s čudovito plažo, je Sreser kraj za vas.  Do Dubrovnika se lahko pripeljete z letalom, transfer do apartmaja Ana Mratinović v Sreserju pa po dogovoru z lastnikom.


Apartmaji Kala Sreser
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 20 osebe

od 40 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Kala - Sreser

Apartmaji Kala se nahajajo v majhni ribiški vasici Sreser na polotoku Pelješcu. Objekat je približno 10 metrov od morja. Naša nastanitev s klimatsko napravo, brezplačen internet. Vsi apartmaji imajo balkon s pogledom na morje. Naša stavba ima 6 enot različnih velikosti. Lepo in mirno mesto je idealen za goste, ki iščejo oddih od napornega in stresnega vsakdana. Lokacija je v bližini znanih turističnih destinacij (Dubrovnik, Mljet, Korčula, Ston) naredi to mesto še posebej zanimiva za goste na počitnicah želijo obiskati in znanih krajev.


Apartmaji Bela Di Sreser
Kategorizacija nastanitve

Od morja 350 m
Kapaciteta 4 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Bela Di - Sreser

Štiriposteljni apartmaji 2 + 2, imajo parkirišče, wifi, ločeno kuhinjo, spalnico, kopalnico, teraso, roštilj na dvorišču. Oddaljenost od plaže 350 m. Cena 45 EUR dan z vključenim bivališčem. Več kot 7 nočitev odobravamo popust.