Apartmaji in zasebne nastanitve Krapina

Krapina je mesto in sedež občine Krapina-Zagorje na Hrvaškem. To se nahaja v središču Hrvaškega Zagorja na reki Krapinčica. Je dobila ime po reki Krapinčica, ki je nekoč abounded v sladkovodne ribe krapov imenovano Krap. Hrvaški Zagorje je zgodovinski hrvaška regija, ki se nahaja na severozahodu Hrvaške severno od mesta Zagreb, bogate z gričev, gozdov in polj. Zgodovina človeškega poklica na področju Krapine sega v daljno preteklost...

Razvrsti po:

Apartmaji Husak

Krapina

Od morja 300 m
Kapaciteta 9 oseb

od 19 €

Apartmaji Toplice

Krapina

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

od 32 €

Apartmaji Potočki

Krapina

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

na vprašanje

Apartmaji Fučkar

Krapina

Od morja 500 m
Kapaciteta 8 oseb

od 28 €

Apartmaji Husak ( Krapina)

Nudimo tri udobne apartmaje v središču .. kapaciteta: 2, 2 + 1, 2 + 2. Oprema: kuhinja + kopalnica + termalna voda, SAT TV, centralno ogrevanje.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Husak

Od morja 300 m
Kapaciteta 9 oseb

Cena od 19 €

Apartmaji Toplice ( Krapina)

Sodobni in luksuznih apartmajev z galerijo v centru Krapinsko Spa, tik ob Hotelu Villa Magdalena. Edinstven pogled, klima, gretje, parkirišče, brezplačen WiFi.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Toplice

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 32 €

Apartmaji Potočki ( Krapina)

Stanovanje se nahaja v severozahodnem delu Hrvaške, v središču Hrvaškega Zagorja, mesta Krapine, na Trški Vrh 82A v čisti naravi. Apartma *** sestavljajo: 50,66 m2 2 sobi kuhinja dvorana stranišča in kopalnice balkon. V stanovanju je na voljo parkirno dvorišče žar terasa vrt - sadovnjak čisto naravo. Možnost stik z lastniki lokalnih družinskih kmetij in nakup njihovih izdelkov, kot so npr. Med, različni sadje (jabolka, hruške, breskve, slive, lešniki, orehi ...), vino in druge kmetijske proizvode, proizvedene izključno na družinskih kmetijah potencialne aktivnosti: kolesarjenje, hitra hoja tek planinskih igre (Ludo, šah, Črni Peter ... ) badminton nakupovalne obiski muzejev, gradov, cerkva, lokalnih družinskih kmetijah ...

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Potočki

Od morja 10 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Fučkar ( Krapina)

Apartmaji Fučkar se nahajajo v zeleni in mirni ulici, blizu cerkve, v posebni bolnišnici za rehabilitacijo, kardiovaskularni kirurgiji in kardiologiji «Magdalena» ter hotelu «Aquae Vivae» («živa voda») in bazenih.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Fučkar

Od morja 500 m
Kapaciteta 8 oseb

Cena od 28 €

Turistični vodnik - Krapina

Krapina  - Grb Krapina je mesto in sedež občine Krapina-Zagorje na Hrvaškem. To se nahaja v središču Hrvaškega Zagorja na reki Krapinčica. Je dobila ime po reki Krapinčica, ki je nekoč abounded v sladkovodne ribe krapov imenovano Krap. Hrvaški Zagorje je zgodovinski hrvaška regija, ki se nahaja na severozahodu Hrvaške severno od mesta Zagreb, bogate z gričev, gozdov in polj. Zgodovina človeškega poklica na področju Krapine sega v daljno preteklost približno 100.000 let, kar dokazujejo ostanki neandertalca na hribu nahajališču Hušnjakovo v zahodnem delu Krapina. Prvi pisni viri iz Krapine je iz 12. stoletja, kot kraljevo trdnjavo s poravnavo okoli njega. Kasneje je postal last plemiške družine Keglević, in danes je moderno mesto in kulturno, politično in upravno središče Krapinsko-zagorske županije. Turizem se počasi razvija zahvaljujoč raznoliko kulturno in zgodovinsko ponudbo. Nastanitev v Krapini je mogoče najti v več domovi, sobah in apartmajih v zasebnih nastanitev družine. Iz zgodovinskih spomenikov, moramo izpostaviti zgodovinsko mestno jedro mesta, ki se je ohranil vse do danes. Še posebej lepa je cerkev Marije v Jeruzalemu, ki je eden izmed najlepših baročnih cerkva v Sloveniji, Krapinsko mesta galerijo in rojstne hiše Ljudevita Gaja - ustanovitelj hrvaškega narodnega preporoda. V bližini Krapine je neandertalec muzej Krapina, ki je tudi v svetu najbolj znana neandertalec. Tukaj si lahko ogledate eno izmed vinskih cestah te vinogradniške bogate regije, se lahko odpravite na sprehod do bližnjega vrha Strahinščico na 618 m nadmorske višine, ali ga lahko poskusite svojo roko na jadralno padalstvo tandem in doživite pravljico hrvaškega Zagorja in Krapina iz zraka. Vabimo vas, da obiščete to zanimivo regijo na Hrvaškem, rezervirajte namestitev neposredno z lastniki apartmajev in sob in prihranite do 40%. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Krapini in okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Krapini. Dobrodošli na Krapina!

Krapina Vremenska napoved