Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Krapina - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Krapina

Krapina - Grb

Krapina je mesto in sedež občine Krapina-Zagorje na Hrvaškem. To se nahaja v središču Hrvaškega Zagorja na reki Krapinčica. Je dobila ime po reki Krapinčica, ki je nekoč abounded v sladkovodne ribe krapov imenovano Krap. Hrvaški Zagorje je zgodovinski hrvaška regija, ki se nahaja na severozahodu Hrvaške severno od mesta Zagreb, bogate z gričev, gozdov in polj. Zgodovina človeškega poklica na področju Krapine sega v daljno preteklost približno 100.000 let, kar dokazujejo ostanki neandertalca na hribu nahajališču Hušnjakovo v zahodnem delu Krapina. Prvi pisni viri iz Krapine je iz 12. stoletja, kot kraljevo trdnjavo s poravnavo okoli njega. Kasneje je postal last plemiške družine Keglević, in danes je moderno mesto in kulturno, politično in upravno središče Krapinsko-zagorske županije. Turizem se počasi razvija zahvaljujoč raznoliko kulturno in zgodovinsko ponudbo. Nastanitev v Krapini je mogoče najti v več domovi, sobah in apartmajih v zasebnih nastanitev družine. Iz zgodovinskih spomenikov, moramo izpostaviti zgodovinsko mestno jedro mesta, ki se je ohranil vse do danes. Še posebej lepa je cerkev Marije v Jeruzalemu, ki je eden izmed najlepših baročnih cerkva v Sloveniji, Krapinsko mesta galerijo in rojstne hiše Ljudevita Gaja - ustanovitelj hrvaškega narodnega preporoda. V bližini Krapine je neandertalec muzej Krapina, ki je tudi v svetu najbolj znana neandertalec. Tukaj si lahko ogledate eno izmed vinskih cestah te vinogradniške bogate regije, se lahko odpravite na sprehod do bližnjega vrha Strahinščico na 618 m nadmorske višine, ali ga lahko poskusite svojo roko na jadralno padalstvo tandem in doživite pravljico hrvaškega Zagorja in Krapina iz zraka. Vabimo vas, da obiščete to zanimivo regijo na Hrvaškem, rezervirajte namestitev neposredno z lastniki apartmajev in sob in prihranite do 40%. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Krapini in okolici. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Krapini. Dobrodošli na Krapina!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Krapina
Poceni apartmaji Krapina
Zasebna namestitev Krapina

Krapina - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Krapina

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Husak Krapina - Hrvaška

Apartmaji Husak
Krapina

Od morja 300 m
Kapaciteta 9 osebe od 19 €

Apartmaji Toplice Krapina - Hrvaška

Apartmaji Toplice
Krapina

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe od 32 €

Apartmaji Potočki Krapina - Hrvaška

Apartmaji Potočki
Krapina

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje

Apartmaji Fučkar Krapina - Hrvaška

Apartmaji Fučkar
Krapina

Od morja 500 m
Kapaciteta 8 osebe od 28 €


Apartmaji Husak Krapina
Kategorizacija nastanitve

Od morja 300 m
Kapaciteta 9 osebe

od 19 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Husak - Krapina

Nudimo tri udobne apartmaje v središču .. kapaciteta: 2, 2 + 1, 2 + 2. Oprema: kuhinja + kopalnica + termalna voda, SAT TV, centralno ogrevanje.


Apartmaji Toplice Krapina
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 4 osebe

od 32 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Toplice - Krapina

Sodobni in luksuznih apartmajev z galerijo v centru Krapinsko Spa, tik ob Hotelu Villa Magdalena. Edinstven pogled, klima, gretje, parkirišče, brezplačen WiFi.


Apartmaji Potočki Krapina
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Potočki - Krapina

Stanovanje se nahaja v severozahodnem delu Hrvaške, v središču Hrvaškega Zagorja, mesta Krapine, na Trški Vrh 82A v čisti naravi. Apartma *** sestavljajo: 50,66 m2 2 sobi kuhinja dvorana stranišča in kopalnice balkon. V stanovanju je na voljo parkirno dvorišče žar terasa vrt - sadovnjak čisto naravo. Možnost stik z lastniki lokalnih družinskih kmetij in nakup njihovih izdelkov, kot so npr. Med, različni sadje (jabolka, hruške, breskve, slive, lešniki, orehi ...), vino in druge kmetijske proizvode, proizvedene izključno na družinskih kmetijah potencialne aktivnosti: kolesarjenje, hitra hoja tek planinskih igre (Ludo, šah, Črni Peter ... ) badminton nakupovalne obiski muzejev, gradov, cerkva, lokalnih družinskih kmetijah ...


Apartmaji Fučkar Krapina
Kategorizacija nastanitve

Od morja 500 m
Kapaciteta 8 osebe

od 28 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Fučkar - Krapina

Apartmaji Fučkar se nahajajo v zeleni in mirni ulici, blizu cerkve, v posebni bolnišnici za rehabilitacijo, kardiovaskularni kirurgiji in kardiologiji «Magdalena» ter hotelu «Aquae Vivae» («živa voda») in bazenih.