Apartmaji in zasebne nastanitve Samobor

Mesto Samobor se nahaja v severozahodnem delu Hrvaške, ob meji s Slovenijo, v bližini Zagreba (20 km) in ob vznožju Žumberak in gore Samobor. To je lega mu je omogočila gospodarski in turistični razvoj. Zanj je značilna izjemno ugodne pogoje za življenje zaradi izredno čistem zraku, blage klime in ohranjeno naravo, ki ga obdaja. Lepo sprehajališče v mestu, bujne gozdove in številni kraji po mestu in specialitetah, kot so Žumberak jagnjetina,...

Razvrsti po:

Apartma Gradna

Samobor

Od morja > 50 km
Kapaciteta 3 oseb

od 40 €

Počitniški dom Nature

Samobor

Od morja > 50 km
Kapaciteta 12 oseb

od 100 €

Apartma Studio Samobor

Samobor

Od morja > 50 km
Kapaciteta 2 oseb

od 30 €

Apartma Gradna ( Samobor)

Apartmaji Gradna je dobra priložnost za počitnice za popotnike, ki potujejo na morje, saj se nahaja v bližini mejnega prehoda Bregana in blizu Zagreba. Tako kot tisti, ki želijo svoje počitnice preživeti v mirnem Samoborju ali v bližnjih destinacijah, tudi v bližini mesta Zagreb. Poleg tega nudimo mirno, sproščujoče vzdušje objekta, ki vam je na voljo. Veselimo se vašega prihoda.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Gradna

Od morja > 50 km
Kapaciteta 3 oseb

Cena od 40 €

Počitniški dom Nature ( Samobor)

Hiša narave je postavljena v Cerjem Samoborsko in ponuja skupni bivalni prostor, vrt in teraso. Vila ima pogled na mesto in je od Samobora oddaljena 8 km. Vila ima 4 spalnice, 2 kopalnici, televizijo z ravnim zaslonom s satelitskimi programi, jedilnico, popolnoma opremljeno kuhinjo in teraso s pogledom na vrt. Zagreb je od vile oddaljen 33 km, Čatež ob Savi pa 24 km. Najbližje letališče je Zagreb Franjo Tuđman, ki je 42 km od narave Kuća za počitnice, nepremičnina pa ponuja plačljivo storitev letališča.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Nature

Od morja > 50 km
Kapaciteta 12 oseb

Cena od 100 €

Apartma Studio Samobor ( Samobor)

Veseli smo, da vam ponudimo namestitev v novo obnovljeni studio-apartma v centru Samobor, v bližini kralja Tomislava, ob hotelu Livadi? na Straznicka ulici. Stanovanje je popolnoma opremljeno, ima dnevno sobo, kuhinjo in kopalnico (WC, tuš), v skupni površini 20,3 m2. Opremljen je s sodobno in funkcionalno in ima povezave in ADSL dostop do interneta Iskon-TV (wi-fi). Apartma je klimatiziran in so nameščeni električni radiatorji. V bližini je več javnih parkirišč, trgovina, Food, lekarna, itd Cena najem studio apartma se HRK 230,00 + DDV na osebo / dan.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartma Studio Samobor

Od morja > 50 km
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 30 €

Turistični vodnik - Samobor

Samobor  - Grb Mesto Samobor se nahaja v severozahodnem delu Hrvaške, ob meji s Slovenijo, v bližini Zagreba (20 km) in ob vznožju Žumberak in gore Samobor. To je lega mu je omogočila gospodarski in turistični razvoj. Zanj je značilna izjemno ugodne pogoje za življenje zaradi izredno čistem zraku, blage klime in ohranjeno naravo, ki ga obdaja. Lepo sprehajališče v mestu, bujne gozdove in številni kraji po mestu in specialitetah, kot so Žumberak jagnjetina, postrvi, divjačino in kremsnite zadostujejo vaba za vse obiskovalce in goste. Samobor ima bogato kulturno in zgodovinsko dediščino, številne tradicionalne prireditve, ki slovi Samobor Carnival ... Vsak teden in v vsakem letnem času, še posebej ob vikendih, Samobor je cilj tisoč obiskovalcev. Če prihajate do Samobor prvič ali za krajše ali daljše obiska, vam priporočamo, da ostanejo v cenovno zasebni nastanitvi. Najamete sobo ali stanovanje in izpolnjujejo prijazni domačini, ki vam bo pokazal vse znamenitosti in dejavnosti, ponujenih v Samoboru. Dobrodošli!

Samobor Vremenska napoved