Apartmaji in zasebne nastanitve Samobor

Mesto Samobor se nahaja v severozahodnem delu Hrvaške, ob meji s Slovenijo, v bližini Zagreba (20 km) in ob vznožju Žumberak in gore Samobor. To je lega mu je omogočila gospodarski in turistični razvoj. Zanj je značilna izjemno ugodne pogoje za življenje zaradi izredno čistem zraku, blage klime in ohranjeno naravo, ki ga obdaja. Lepo sprehajališče v mestu, bujne gozdove in številni kraji po mestu in specialitetah, kot so Žumberak jagnjetina,...

Razvrsti po:

Od morja 10 km
Kapaciteta 2 oseb

od 30 €

Od morja 10 km
Kapaciteta 3 oseb

od 45 €

Apartmaji Studio Samobor (Samobor)

Veseli smo, da vam ponudimo namestitev v novo obnovljeni studio-apartma v centru Samobor, v bližini kralja Tomislava, ob hotelu Livadi? na Straznicka ulici. Stanovanje je popolnoma opremljeno, ima dnevno sobo, kuhinjo in kopalnico (WC, tuš), v skupni površini 20,3 m2. Opremljen je s sodobno in funkcionalno in ima povezave in ADSL dostop do interneta Iskon-TV (wi-fi). Apartma je klimatiziran in so nameščeni električni radiatorji. V bližini je več javnih parkirišč, trgovina, Food, lekarna, itd Cena najem studio apartma se HRK 230,00 + DDV na osebo / dan.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Studio Samobor

Od morja 10 km
Kapaciteta 2 oseb

Cena od 30 €

Apartmaji Gradna (Samobor)

Apartmani Gradna is a good holiday opportunity for travelers who travel to the sea, because it is located near the border crossing of Bregana and near Zagreb. As well as those who want to spend their holidays in peaceful Samobor or in the surrounding destinations, including near the city of Zagreb. In addition, we offer a peaceful, relaxing atmosphere of an object that is at your disposal. We look forward to your arrival.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Gradna

Od morja 10 km
Kapaciteta 3 oseb

Cena od 45 €

Turistični vodnik - Samobor

Samobor  - Grb Mesto Samobor se nahaja v severozahodnem delu Hrvaške, ob meji s Slovenijo, v bližini Zagreba (20 km) in ob vznožju Žumberak in gore Samobor. To je lega mu je omogočila gospodarski in turistični razvoj. Zanj je značilna izjemno ugodne pogoje za življenje zaradi izredno čistem zraku, blage klime in ohranjeno naravo, ki ga obdaja. Lepo sprehajališče v mestu, bujne gozdove in številni kraji po mestu in specialitetah, kot so Žumberak jagnjetina, postrvi, divjačino in kremsnite zadostujejo vaba za vse obiskovalce in goste. Samobor ima bogato kulturno in zgodovinsko dediščino, številne tradicionalne prireditve, ki slovi Samobor Carnival ... Vsak teden in v vsakem letnem času, še posebej ob vikendih, Samobor je cilj tisoč obiskovalcev. Če prihajate do Samobor prvič ali za krajše ali daljše obiska, vam priporočamo, da ostanejo v cenovno zasebni nastanitvi. Najamete sobo ali stanovanje in izpolnjujejo prijazni domačini, ki vam bo pokazal vse znamenitosti in dejavnosti, ponujenih v Samoboru. Dobrodošli!

Samobor Vremenska napoved