Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Samobor - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Samobor

Samobor - Grb

Mesto Samobor se nahaja v severozahodnem delu Hrvaške, ob meji s Slovenijo, v bližini Zagreba (20 km) in ob vznožju Žumberak in gore Samobor. To je lega mu je omogočila gospodarski in turistični razvoj. Zanj je značilna izjemno ugodne pogoje za življenje zaradi izredno čistem zraku, blage klime in ohranjeno naravo, ki ga obdaja. Lepo sprehajališče v mestu, bujne gozdove in številni kraji po mestu in specialitetah, kot so Žumberak jagnjetina, postrvi, divjačino in kremsnite zadostujejo vaba za vse obiskovalce in goste. Samobor ima bogato kulturno in zgodovinsko dediščino, številne tradicionalne prireditve, ki slovi Samobor Carnival ... Vsak teden in v vsakem letnem času, še posebej ob vikendih, Samobor je cilj tisoč obiskovalcev. Če prihajate do Samobor prvič ali za krajše ali daljše obiska, vam priporočamo, da ostanejo v cenovno zasebni nastanitvi. Najamete sobo ali stanovanje in izpolnjujejo prijazni domačini, ki vam bo pokazal vse znamenitosti in dejavnosti, ponujenih v Samoboru. Dobrodošli!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Samobor
Poceni apartmaji Samobor
Zasebna namestitev Samobor

Samobor - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Samobor

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Studio Samobor Samobor - Hrvaška

Apartmaji Studio Samobor
Samobor

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 2 osebe od 30 €

Apartmaji Gradna Samobor - Hrvaška

Apartmaji Gradna
Samobor

Od morja > 10000 m
Kapaciteta 3 osebe od 45 €


Apartmaji Studio Samobor Samobor
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 2 osebe

od 30 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Studio Samobor - Samobor

Veseli smo, da vam ponudimo namestitev v novo obnovljeni studio-apartma v centru Samobor, v bližini kralja Tomislava, ob hotelu Livadi? na Straznicka ulici. Stanovanje je popolnoma opremljeno, ima dnevno sobo, kuhinjo in kopalnico (WC, tuš), v skupni površini 20,3 m2. Opremljen je s sodobno in funkcionalno in ima povezave in ADSL dostop do interneta Iskon-TV (wi-fi). Apartma je klimatiziran in so nameščeni električni radiatorji. V bližini je več javnih parkirišč, trgovina, Food, lekarna, itd Cena najem studio apartma se HRK 230,00 + DDV na osebo / dan.


Apartmaji Gradna Samobor
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10000 m
Kapaciteta 3 osebe

od 45 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Gradna - Samobor

Apartmani Gradna is a good holiday opportunity for travelers who travel to the sea, because it is located near the border crossing of Bregana and near Zagreb. As well as those who want to spend their holidays in peaceful Samobor or in the surrounding destinations, including near the city of Zagreb. In addition, we offer a peaceful, relaxing atmosphere of an object that is at your disposal. We look forward to your arrival.