Apartmaji in zasebne nastanitve Barban

Barban je slikovito majhno srednjeveško naselje v grofiji Istri na Hrvaškem. Nahaja se na vzhodni obali nad Rasa dolini reke, in se nahaja 27 km od Pule in 9 km od Labina. Barban je središče občine, ki ima dostop do Raše Bay, in pokriva površino 100 km2 in celotno občino ima 2.715 prebivalcev. Celotna občina je sestavljena iz 73 vasi in zaselkov. Prvič je bil omenjen v 8. stoletju, ko je papež Gregor III se nanaša na samostanu Marije iz...

Razvrsti po:

Počitniški dom Istra holiday

Barban

Od morja 10 km
Kapaciteta 7 oseb

od 69 €

Počitniški dom Celija

Barban

Od morja 2 km
Kapaciteta 4 oseb

od 55 €

Apartmaji Leticija

Barban

Od morja 1.5 km
Kapaciteta 4 oseb

od 50 €

Apartmaji Leticija

Barban

Od morja 1.5 km
Kapaciteta 5 oseb

od 45 €

Počitniški dom Istra holiday ( Barban)

V majhni vasi v občini Barban je kamnita hiša iz 19. stoletja, obnovljena leta 2007. Zelo udobni hiši je opremljen z modernim pohištvom in opremo za 7 oseb. V pritličju je hodnik, kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, kopalnico in spalnico z zakonsko posteljo. Notranje stopnice vodijo iz pritličja v prvo nadstropje. Zgoraj so tri spalnice, hodnik in kopalnica. Hiša ima dve zrak in v pritličju, hlajenje in ogrevanje, TV, satelitsko anteno, CD, HI - FI, pikado, sesalnik, likalna deska, mešalnik, železa, mikrovalovna pečica, opekač kruha, kavni avtomat, hladilnik z zamrzovalnikom, pomivalni stroj in pralni stroj. To je primerna za otroke, saj ima zaprto teraso pred in za hišo, ampak tudi za starejše in gostov na invalidskih vozičkih, ki omogočajo dostop do terase. Terasa ima vrtno pohištvo, žar, in 5 ležalniki, gostje imajo dostop do dveh koles za odrasle in dva za otroških koles.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Istra holiday

Od morja 10 km
Kapaciteta 7 oseb

Cena od 69 €

Počitniški dom Celija ( Barban)

Počitniška hiša Celija se nahaja v urejenem naselju v Beloci. Vas leži 25 km severovzhodno od lepe Pule. To je lepa počitniška destinacija z amfiteatrom in veliko lepih ulicah in ulicah. V bližnji okolici gostje lahko obiščejo lepo mesto Labin ali toeristic mesto Rabac. Kopanje in uživanje v morju je mogoča le 2 km stran, v Blaž Bay, ki ima majhno prodnato plažo. To je lepo, mirno mesto, in Hiša ima velik vrt (1000 m2). Ta samostojna hiša je atmosferski in lepo opremljeno. Počitniška hiša Celija stoji na lepi mirni lokaciji v naselju.

Kategorizacija Kategorizacija - Počitniški dom Celija

Od morja 2 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 55 €

Apartmaji Leticija ( Barban)

Stanovanje Letizia se nahaja v majhnem mestu Puntera z le sto prebivalcev v bližini Barban. Apartma je obdan z zelenjem s čudovitim pogledom na morje. Gostje uporabljajo zgornje nadstropje v hiši z lastnim vhodom. Uporabite lahko celoten vrt in njeno vsebino. V naši soseščini je majhen hotel, ki ponuja spa storitve, vino, bar in restavracijo. V bližini punter dodatnih vsebin ima adrenalinski park Glavani, le 10 minut vožnje z avtomobilom. Jahanje na ranču tudi le 10 minut vožnje z avtomobilom. Medulin 31 minut vožnje z avtomobilom, 33 km. Fažana 33 minut vožnje z avtomobilom, 27 km. Pula 25 minut vožnje z avtomobilom, 28 km. Labin 20 minut vožnje z avtomobilom, 17 km. Rabac 28 minut vožnje z avtomobilom, 22 km. Poreč 50 minut vožnje z avtomobilom.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Leticija

Od morja 1.5 km
Kapaciteta 4 oseb

Cena od 50 €

Apartmaji Leticija ( Barban)

Punter je a majhno mestece v bližini Barban, s samo sto prebivalcev. Naša hiša se nahaja na robu vasi, obdani z naravo in zelenjem s prekrasnim pogledom na Rasharkin zaliv in okoliške otoke.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Leticija

Od morja 1.5 km
Kapaciteta 5 oseb

Cena od 45 €

Turistični vodnik - Barban

Barban  - Grb Barban je slikovito majhno srednjeveško naselje v grofiji Istri na Hrvaškem. Nahaja se na vzhodni obali nad Rasa dolini reke, in se nahaja 27 km od Pule in 9 km od Labina. Barban je središče občine, ki ima dostop do Raše Bay, in pokriva površino 100 km2 in celotno občino ima 2.715 prebivalcev. Celotna občina je sestavljena iz 73 vasi in zaselkov. Prvič je bil omenjen v 8. stoletju, ko je papež Gregor III se nanaša na samostanu Marije iz Barban. Med je bil srednji vek Barban fevdalna posest oglejski patriarhat, ki jih Gorizia-Pazin upravlja šteje. Po smrti zadnjega goriškega-Pazinu grof Albert IV. Barban padel pod oblast habsburške monarhije. V 16. stoletju pripadal Beneški republiki in slavni beneški družini Loredan. Na začetku 19. stoletja spet pripadal avstrijskega cesarstva in na koncu po drugi svetovni vojni, skupaj s celotno Istra pripadala Hrvaški. V Barban veliko zanimivih in zgodovinskih spomenikov, cerkva in glagolskih napisov. Odlikuje so 4 cerkve, ostanki mestnega obzidja, mestni stolp s širokimi zidovi, z mestno ložo in Loredan palači iz 17. stoletja. Dobro ohranjene stavbe iz baroka in gotike obdobja, freske, glagolskih napisov, cerkve, palače, mestno obzidje in viteška igra Race prstana, da Barban ugodna destinacija za tiste, ki zanimajo kulturne in zgodovinske dediščine. Šport in ljubitelji adrenalina v Barban in njegovi okolici lahko uživajo številne kolesarske steze, jahanje, jeep in quad avanturo in adrenalin park v Glavan. Lokalne dobrote lahko uživate v številnih restavracijah in konobah ter na lokalnih kmetij na tem območju. Obisk Barban, to malo slikovito srednjeveško mestece, ki izžareva čar, ki vas bo navdušilo s svojo lepoto, mir in neokrnjena narava. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Barban in območja okoliških cenejši do 40%, ne da bi visoke provizije agencije. Iskanje poceni zasebne nastanitve v Barban. Dobrodošli na Barban!

Barban Vremenska napoved