Apartmaji in zasebne nastanitve Molunat

Molunat je majhno ribiško in turistično mesto v Dubrovniško-neretvanske županije na Hrvaškem. To se nahaja v slikovitem zalivu na skrajnem jugu Hrvaške občini Konavle blizu meje s Črno goro. To se nahaja 40 kilometrov jugovzhodno od mesta Dubrovnika in 20 km južno od letališča in Cavtat. Njeno prebivalstvo je le okoli 200 stalnih prebivalcev, ki se večinoma ukvarjajo s turizmom, gostoljubnost in ribolov. Nastanitev v Molunat je na voljo...

Razvrsti po:

Apartmaji Antunović

Molunat

Od morja 50 m
Kapaciteta 17 oseb

od 70 €

Apartmaji Villa Ana

Molunat

Od morja 10 m
Kapaciteta 16 oseb

na vprašanje

Apartmaji Miovic

Molunat

Od morja 20 m
Kapaciteta 12 oseb

na vprašanje

Apartmaji Nena

Molunat

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 oseb

na vprašanje

Apartmaji Antunović ( Molunat)

Apartmaji Antunović se nahaja v lepem obmorskem naselju Molunat. Molunat je majhno ribiško in turistično naselje, ki se nahaja v enem od najlepših zalivov na južnem Jadranu, na razdalji 40 km JV od znanega kulturnega in zgodovinskega starega mesta Dubrovnika in 20 km od letališča Dubrovnik in Cavtat. Naši udobni apartmaji so obdani z mediteranskim rastlinjem zagotavlja mir in tišino. Ponujamo vam mesto bi si želeli, da se vrnete in najbolj dobrodošli nazaj. Vsa naša apartmaji imajo spalnici, kuhinjo, kopalnico, balkon s čudovitim pogledom na morje, teraso, brezplačen brezžični internet, klimatsko napravo. Prav tako lahko uporabite vrt, žar in parkirno mesto. Če imate kakršnakoli vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate na naš e-pošte: djuro.antunovic@du.t-com.hr družino Antunović :-)

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Antunović

Od morja 50 m
Kapaciteta 17 oseb

Cena od 70 €

Apartmaji Villa Ana ( Molunat)

Villa Ana se nahaja v ljubki obmorski vasici Molunat. Nahajamo se neposredno ob morju z dostopom do plaže, ki ima ležalnike, tuš in privez za čolne. Za vse goste je na voljo parkirišče v senci pred hišo. Naši udobni apartmaji so obdani s sredozemskim rastlinjem, ki zagotavlja mir in tišino. Ponujamo vam kraj, kamor bi se radi vrnili in bili zelo dobrodošli. Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetne počitnice v našem domu! Družina Zorovic.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Villa Ana

Od morja 10 m
Kapaciteta 16 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Miovic ( Molunat)

Miović apartmaji se nahajajo v Molunat Dubrovnik regiji. Nahaja se ob morju na atraktivni lokaciji.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Miovic

Od morja 20 m
Kapaciteta 12 oseb

Cena na vprašanje

Apartmaji Nena ( Molunat)

Molunat je majhno ribiško mestece, 15 km od Cavtata in 35 km od Dubrovnika. Hiša se nahaja tik ob morju, le 5 metrov. Sestavljen je iz ene dvonadstropno stanovanje 80 m2 v celoti opremljena z vsemi aparati in teraso 25 m2 s pogledom na morje. Obstajata 2 spalnici, 2 kopalnici, zasebna plaža z beach prho. Prednost nastanitve mir, čisto morje, veliko dvorišče z odtenkom. Zmogljivost je 5 + 2 v velikem stanovanju. Molunat je idealen kraj za počitnice. V Molunat sta dve trgovini, 3 bare in 2 restavraciji. Letališče Čilipi je 15 km stran.

Kategorizacija Kategorizacija - Apartmaji Nena

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 oseb

Cena na vprašanje

Turistični vodnik - Molunat

Molunat  - Grb Molunat je majhno ribiško in turistično mesto v Dubrovniško-neretvanske županije na Hrvaškem. To se nahaja v slikovitem zalivu na skrajnem jugu Hrvaške občini Konavle blizu meje s Črno goro. To se nahaja 40 kilometrov jugovzhodno od mesta Dubrovnika in 20 km južno od letališča in Cavtat. Njeno prebivalstvo je le okoli 200 stalnih prebivalcev, ki se večinoma ukvarjajo s turizmom, gostoljubnost in ribolov. Nastanitev v Molunat je na voljo izključno v apartmajih, sobah in hiš v zasebno nastanitev družine. Vaši gostitelji bo storila vse, da lahko preživite nepozabne počitnice v tej neokrnjeni naravni oazi na južni hrvaški obali. Mesto je dobilo ime po polotoku, ki je dobila ime po starih grških besed Molos, kar pomeni pristanišče ali zaliv. To nas pripelje do nekdanjega antičnega pristanišča Mali in Veliki Molunat znotraj ležišča, zaščiteni pred slabega vremena in visokih valov, kot je razvidno iz številnih arheoloških sledov v morju in ostanki obzidja in utrdb. V 15. stoletju je Dubrovniška republika tu vzpostaviti majhno mesto prvotno služila kot zatočišče za ljudi s povišano telesno temperaturo in karanteno za ladje, ki prihajajo iz drugih sredozemskih pristanišč. V naslednjih stoletjih je bil Molunat del znanih in visoko razvito Dubrovniške republike, ker je stališče, da je tarča pogostih napadov piratov. Danes Molunat je razvila majhno turistično destinacijo, ki ponuja obiskovalcem ohranjeno naravo s številnimi vrstami zdravilnih zelišč, razčlenjeno obalo s številnimi peščenimi plažami in plitvi obali, dveh majhnih otokov in jasni in zelo čiste vode, bogate z ribami. Ker se nahaja na skrajnem jugu, je podnebje zelo ugodno, z dolgimi in vročimi poletji ter zelo blage in prijetne zime, ki omogoča razvoj celoletnega turizma. Obiščite to malo skriti biser Jadrana, in preživite nepozabne družinske počitnice v miru, brez gneče z neokrnjeno naravo in kristalno čista voda. Iskanje zasebne nastanitve v Molunat, in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Molunat! Dobrodošli na Molunat!

Molunat Vremenska napoved