Your browser does not support JavaScript! Poceni apartmaji in zasebne nastanitve Molunat - Hrvaška

Apartmaji in zasebne nastanitve Molunat

Molunat - Grb

Molunat je majhno ribiško in turistično mesto v Dubrovniško-neretvanske županije na Hrvaškem. To se nahaja v slikovitem zalivu na skrajnem jugu Hrvaške občini Konavle blizu meje s Črno goro. To se nahaja 40 kilometrov jugovzhodno od mesta Dubrovnika in 20 km južno od letališča in Cavtat. Njeno prebivalstvo je le okoli 200 stalnih prebivalcev, ki se večinoma ukvarjajo s turizmom, gostoljubnost in ribolov. Nastanitev v Molunat je na voljo izključno v apartmajih, sobah in hiš v zasebno nastanitev družine. Vaši gostitelji bo storila vse, da lahko preživite nepozabne počitnice v tej neokrnjeni naravni oazi na južni hrvaški obali. Mesto je dobilo ime po polotoku, ki je dobila ime po starih grških besed Molos, kar pomeni pristanišče ali zaliv. To nas pripelje do nekdanjega antičnega pristanišča Mali in Veliki Molunat znotraj ležišča, zaščiteni pred slabega vremena in visokih valov, kot je razvidno iz številnih arheoloških sledov v morju in ostanki obzidja in utrdb. V 15. stoletju je Dubrovniška republika tu vzpostaviti majhno mesto prvotno služila kot zatočišče za ljudi s povišano telesno temperaturo in karanteno za ladje, ki prihajajo iz drugih sredozemskih pristanišč. V naslednjih stoletjih je bil Molunat del znanih in visoko razvito Dubrovniške republike, ker je stališče, da je tarča pogostih napadov piratov. Danes Molunat je razvila majhno turistično destinacijo, ki ponuja obiskovalcem ohranjeno naravo s številnimi vrstami zdravilnih zelišč, razčlenjeno obalo s številnimi peščenimi plažami in plitvi obali, dveh majhnih otokov in jasni in zelo čiste vode, bogate z ribami. Ker se nahaja na skrajnem jugu, je podnebje zelo ugodno, z dolgimi in vročimi poletji ter zelo blage in prijetne zime, ki omogoča razvoj celoletnega turizma. Obiščite to malo skriti biser Jadrana, in preživite nepozabne družinske počitnice v miru, brez gneče z neokrnjeno naravo in kristalno čista voda. Iskanje zasebne nastanitve v Molunat, in prihranite do 40% o pristojbinah dragih agencijah. Apartmaji, sobe in počitniške hiše v Molunat! Dobrodošli na Molunat!

Neposreden stik z lastniki nastanitve Molunat
Poceni apartmaji Molunat
Zasebna namestitev Molunat

Molunat - Iščite zasebno nastanitev na zemljevidu

Video predstavitev Molunat

0 nastanitve


od

Razvrsti po:
Apartmaji Miovic Molunat - Hrvaška

Apartmaji Miovic
Molunat

Od morja 20 m
Kapaciteta 12 osebe od 75 €

Apartmaji Antunović Molunat - Hrvaška

Apartmaji Antunović
Molunat

Od morja 50 m
Kapaciteta 17 osebe od 60 €

Apartmaji Rasica1 Molunat - Hrvaška

Apartmaji Rasica1
Molunat

Od morja 20 m
Kapaciteta 4 osebe na vprašanje

Apartmaji More Molunat - Hrvaška

Apartmaji More
Molunat

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 osebe na vprašanje


Apartmaji Miovic Molunat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 20 m
Kapaciteta 12 osebe

od 75 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Miovic - Molunat

Miović apartmaji se nahajajo v Molunat Dubrovnik regiji. Nahaja se ob morju na atraktivni lokaciji.


Apartmaji Antunović Molunat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 50 m
Kapaciteta 17 osebe

od 60 €


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Antunović - Molunat

Apartmaji Antunović se nahaja v lepem obmorskem naselju Molunat. Molunat je majhno ribiško in turistično naselje, ki se nahaja v enem od najlepših zalivov na južnem Jadranu, na razdalji 40 km JV od znanega kulturnega in zgodovinskega starega mesta Dubrovnika in 20 km od letališča Dubrovnik in Cavtat. Naši udobni apartmaji so obdani z mediteranskim rastlinjem zagotavlja mir in tišino. Ponujamo vam mesto bi si želeli, da se vrnete in najbolj dobrodošli nazaj. Vsa naša apartmaji imajo spalnici, kuhinjo, kopalnico, balkon s čudovitim pogledom na morje, teraso, brezplačen brezžični internet, klimatsko napravo. Prav tako lahko uporabite vrt, žar in parkirno mesto. Če imate kakršnakoli vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate na naš e-pošte: djuro.antunovic@du.t-com.hr družino Antunović :-)


Apartmaji Rasica1 Molunat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 20 m
Kapaciteta 4 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji Rasica1 - Molunat

Zasebna hiša, z dvema-sobno stanovanje s kuhinjo in zunanjo teraso 25 kvadratnih metrov. Dve zasebne sobe s kopalnico in teraso 40 kvadratnih metrov, kjer je kuhinja. Zasebna plaža in parkirišče, free wi fi, čoln, ležalniki, sončniki, žar. Klimatizirano.


Apartmaji More Molunat
Kategorizacija nastanitve

Od morja 10 m
Kapaciteta 5 osebe

na vprašanje


Pošlji povpraševanje

Apartmaji More - Molunat

Molunat je majhno ribiško mestece, 15 km od Cavtata in 35 km od Dubrovnika. Hiša se nahaja tik ob morju, le 5 metrov. Sestavljen je iz ene dvonadstropno stanovanje 80 m2 v celoti opremljena z vsemi aparati in teraso 25 m2 s pogledom na morje. Obstajata 2 spalnici, 2 kopalnici, zasebna plaža z beach prho. Prednost nastanitve mir, čisto morje, veliko dvorišče z odtenkom. Zmogljivost je 5 + 2 v velikem stanovanju. Molunat je idealen kraj za počitnice. V Molunat sta dve trgovini, 3 bare in 2 restavraciji. Letališče Čilipi je 15 km stran.